Jalkapallokauden 2014–2015 siirtohuhut ja varmistuneet siirrot

  • 220 118
  • 877
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ensi kesänä joka tapauksessa City tulee korvaamaan hänet, ensi kausi ehkä viimeinen kausi hänellä jolloin voi odottaa vielä samantapaisia suorituksia kuin aikaisemmin. Ensi kesänä kuitenkin jo 32 ja perustaa pelinsä aika pitkälti fyysisyyteen.

Eliaquim Mangalan siirto on ilmeisesti ollut jo varmaa pitkään, mutta kolmannen osapuolen asiat hidastaa prosessia. Portohan omistaa Mangalasta vain 56 prosenttia.

Pogba olisi aika hieno hankinta Yayan tilalle. Olisin todella tyytyväinen. Falcao on pyörinyt myös lähiaikoina paljon huhuissa. Cityn hyökkäys on todella iso kysymysmerkki tällä hetkellä. En usko enää Aguerosta olevan ykköshyökkääjäksi ja Negredo oli viime kaudella todella riippuvainen hänestä. Edin sen sijaan menee kolmantena hyökkääjänä vielä mainiosti.
 
Cavania on huhuiltu pitkin kesää Valioliigaan, ja vahvimmin miehen perässä näyttäisi oleva Manu. PSG:ssä Cavanin lempipaikka hyökkäyksessä on varattu Ibralle, mikä on varmasti suurin syy haluun siirtyä pois Ranskanmaalta.

Aika outoa jos näin on. Ibrahan oli PSG:ssä jo ennen Cavanin saapumista. No kieltämättä hieman outo siirto se olikin kun siellä oli Ibran lisäksi Lavezzi, Lucas, Pastore jne.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Madrid yrittää vielä saada Di Mariaa jäämään, mutta melko todennäköiseltä siirto Pariisiin näyttää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Rullasin suoraan tuon uutisen loppuun koska halusin tarkistaa mitä on käytetty lähteenä. Lähteenä toimi Daily Mail. Uutiselle ei voi antaa mitään painoarvoa. En lukenut uutista muutoin.

Ei tule tapahtumaan.

Asiat eivät ole aina sitä miltä näyttävät. Kyllä, myös Daily Mail on huhusta kirjoittanut, mutta ei ole alkuperäinen lähde huhulle.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
No minkähän takia Real Madrid päästäisi Casillasin ilmaisella siirrolla minnekään? Muutenkaa en oikein käsitä, että miten Casillas on el Realin kolmosmaalivahti? Diego Lopézia on kaupiteltu Navasin tieltä pois, mutta mies ei itse suostu lähtemään. En kuitenkaan usko, että hän jäädessäänkään olisi Ikerin edellä. Tuskin tuo siirrosta kieltäytyminen ainakaan parantaa miehen asemaa Madridissa.

Jännä homma, jos kaksi kuukautta sitten Mestarien liigan loppuottelussa pelannut maalivahti onkin äkkiä joukkueensa kolmosmaalivahti. Arsenal kyllä on luonnollinen osoite, jos Casillas joskus jossain muualla pelaa. Wengerhän on ollut Ikermanin perässä noin kymmenen vuotta.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ei ole Ikerman tulossa Emiratesille. Sen sijaan David Ospina on mitä ilmeisemmin ensi viikolla Lontoossa viimeistelemässä siirtoansa.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Ihmeellistä että MM-kisoissa loistaneesta Guillermo Ochoasta ei liiku paljoakaan huhuja, tai en ole ainakaan törmännyt mihinkään huhuun. Tuskimpa mies kuitenkaan Ajaccioon jää.
 
Jännä homma, jos kaksi kuukautta sitten Mestarien liigan loppuottelussa pelannut maalivahti onkin äkkiä joukkueensa kolmosmaalivahti. Arsenal kyllä on luonnollinen osoite, jos Casillas joskus jossain muualla pelaa. Wengerhän on ollut Ikermanin perässä noin kymmenen vuotta.

Miten itse näet tuon Realin maalivahtihierarkian nyt kun Navasin hankinta on varmistunut, vai onko? Ja miten näit tilanteen viime kaudella jolloin Casillas pelasi selvästi vähemmän pelejä kuin Diego Lopez? Kumpi oli ykkönen ja kumpi kakkonen?

Meinaan vain sitä, että eikai se nyt ihan väärin ole sanoa Casillasin olevan nyt kolmosmolari jos hän oli viime kaudella kakkonen ja Navas hankittiin pelaavaksi maalivahdiksi eikä pelkästään penkille.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ja miten näit tilanteen viime kaudella jolloin Casillas pelasi selvästi vähemmän pelejä kuin Diego Lopez? Kumpi oli ykkönen ja kumpi kakkonen?

Minä näin tilanteen niin, että Casillas oli maalissa voittamassa Real Madridille Copa del Reytä ja Mestarien liigaa. Diego Lopézin hörppyyn Atlético-ottelussa maaliskuussa puolestaan kulminoitui omalla tavallaan liigamestaruus. Minusta Real Madridilla oli kaksi pelaavaa maalivahtia, joista valmentajakaan ei osannut sanoa kumpi on ykkönen ja kumpi kakkonen. En kuitenkaan ihan heti osta sitä, että Real Madridin jahdatessa Mestarien liigassa la decimaa, sen maalilla pelaisi kakkosmaalivahti.

Navasin hankinta ei ole vielä varmistunut, mutta jos se varmistuu, niin näkisin Lopézin olevan kolmosmaalivahti, koska hän on se, jota on yritetty ylimääräisenä miehenä kaupitella muualle. Ja olisi ilmeisesti jo lähtenyt, jos ei olisi itse torpannut siirtoa. Kun kysyit, että miten näkisin Real Madridin maalivahtitilanteen, niin näkisin sen erittäin sekavana. Kuten näin jo päättyneellä kaudella (ja sitä edellisellä), mutta toivon mukaan joku edes näkee jonkinlaisen punaisen langan peluutuksen suhteen.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Näin ulkopuolisena, kaiken järjen mukaanhan Lopezin pitäisi lähteä tai tippua kolmosmolariksi, mutta kun edelleenkään ei tiedetä minkä takia Lopez oli Casillasin edellä hierarkiassa viime kaudella La Liga -otteluissa, saatikka jatkuuko tama tilanne, on aika mahdotonta sanoa mitä tulee tapahtumaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Patrice Evran siirto Juventukseen on vahvistettu seurojen puolelta(United, Juve).
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kova homma jos Markkasen Eero siirtyy Real Madridiin, siinä olisi paperilla tulevat karsintavastustajat ihmeissään kun valmistautuessaan huomaavat Suomella olevan yksi nuori hyökkääjäjärkäle Borussia Dortmundissa ja toinen kolossi painaa Real Madridin paidassa.

Vaikea sanoa onko tämä mahdollinen Real Madrid -siirto paras mahdollinen ratkaisu Markkaselle, mutta hetkeäkään en osaa pelaajaa kritisoida päätöksestä tuonne lähteä jos mahdollisuus aukeaa. Saattaa olla vaikea kieltäytyä mahdollisuudesta edustaa Real Madridia ja elää sekä harjoittaa ammattiaan niissä puitteissa. Sama koskee Tim Väyrystä ja jo mainittua Borussia Dortmundia, kerran sitä vaan futaajakin uraansa elää ja oli se sitten paras ratkaisu lähteä sinne tai ei, pääseepä ainakin omaksi ajakseen treenaamaan huippuorganisaatioon tekemään työtä ja kehittymään.

Kuten sanottu, on varmasti olemassa monia parempiakin vaihtoehtoja AIK:ssa hienosti läpilyöneelle Markkaselle kuin lähteä Real Madridin kakkosjengiin pelaamaan kolmossarjaportaalle, mutta kun vasta viime kaudella on pelannut vielä JJK:ssa ja sitä edellisellä kaudella lainalla Warkaus JK:ssa, kannattaa tällainen Real Madrid katsoa läpi jo ihan kokemuksena ja mikä helvetti ettei myös kunnianhimoisena haasteena päästä lopulta jonkun tapahtumasarjan kautta sinne Cristiano Ronaldon, Gareth Balen ja kumppanien yläpuolelle viimeistelemään hyökkäyksiä.

Mutta odotellaan nyt, toteutuuko siirto ylipäätänsä. Jos toteutuu niin hattua päästä ja onnea matkaan, jääköön spekulaatiot muista mahdollisista ratkaisuista ja niiden paremmuudesta sikseen.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund

En jaksa uskoa. Viimeksi tänään BvB:n urheilutoimenjohtaja kommentoi, että Dortmund on tulevalla kaudella erittäin kunnianhimoinen kaikissa kolmessa kilpailussa ja on tarkoituksella hankkinut neljä vahvaa topparia. Erikoisia kommentteja, jos Hummels olisi jo varmasti siirtymässä kahvirahalla ManUun. Vuoden päästä uskon kyllä Hummelsin siirtoon muualle, mutta hieman kalliimmalla. Tässä juttu Dortmundin hyvästä topparitilanteesta Suboticin tehtyä paluun vaikean loukkaantumisen jälkeen: http://www.bild.de/sport/fussball/neven-subotic/kampf-um-die-abwehr-plaetze-36913866.bild.html
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Saattaa olla vaikea kieltäytyä mahdollisuudesta edustaa Real Madridia ja elää sekä harjoittaa ammattiaan niissä puitteissa.

Juuri näin. Helppo tuntemattomien (ja miksei tuttujenkin) todeta, että ei kannata AIK:sta lähteä Espanjan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle, mutta jos Real Madridin organisaatio kutsuu, niin kuinka moni suomalainen kieltäytyy? Veikkaan, että ei yksikään, vaikka kuinka sisimmässään olisi tosicule ja vihaisi Real Madridia. Markkasella on/olisi mahdollisuus lunastaa Castillan kautta johonkin espanjalaiseen pääsarjatason joukkueeseen. Uskallan väittää, että miehestä ei tule runkopelaajaa Real Madridiin, mutta se tuskin haittaa, jos mies mättää kolmen vuoden päästä maaleja jonkun Getafen ykköshyökkääjänä. Espanjan kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta on paljon lyhyempi matka La Ligaan kuin mitä AIK:sta on.

Toisin sanoen Markkanen on ottamassa yhtä askelta taaksepäin voidakseen ottaa kaksi eteenpäin. Pelimiehen liike, josta harva kieltäytyisi. AIK on legendaarinen seura, Real Madrid on Real Madrid. Vaikka kyseessä onkin kakkosjoukkue.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Markkasesta asiaa.

Helppo olla Graingerin kanssa samaa mieltä. Suomen keltainen lehdistö varmaan odottaa jo kohuotsikointia siitä, että Markkanen pelaisi RM:n ykkösjoukkueen avauksessa tulevassa El Clasicossa, mutta tämähän ei ole totuus. Markkanen pääsee hienoon organisaatioon ennen kaikkea treenaamaan, pelaamaan, hakemaan kokemuksia ja oppia, saamaan jalkaa espanjalaisen jalkapallon oven väliin ja tosiaankin muutaman vuoden päästä kokeilemaan jonkun La Liga-joukkueen avauksessa pelaamista. Ei ole realistista odottaa, että Castillasta noustaisiin ratkomaan pelejä Realin ykkösjoukkueelle, mutta sen kautta on kyllä mahdollista päästä urallaan eteenpäin, vaikkakin Graingerin hienosti toteamalla askel taakse-kaksi askelta eteen -taktiikalla.

Upea juttu tietysti Markkaselle itselleen! Zidanelta ja muulta valmennusjohdolta saa varmasti arvokasta oppia eivätkä ne pelikaveritkaan ihan huonoimmasta päästä ole. Espanjalainen futis on maailmanhuippua ja etenkin valmennustaito on timanttisen kovalla tasolla. Markkasen Real-siirrosta hyötyy mahdollisesti myös Suomen maajoukkue, jos ja toivottavasti kun Markkanen kehittyy ja kykenee ottamaan askelia eteenpäin futaajana.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Onko Hulk lähdössä Zenitistä jonnekin? Arsenaliin ainakin joskus huhuttiin.

No ei ainakaan ole itseni silmiin Hulkiin ja Arsenaliin liittyen osunut huhuja. Eikä sitä paitsi tässä siirrossa olisikaan mitään järkeä, koska Sanchez tuli jo tykkimiehiin. Ja mies ei varmaan irtoaisikaan Zenitistä alle 40 miljoonan, ottaen huomioon, että muinoin Zenit maksoi 60 miljoonaa Hulkista Portolle.

Kolumbialaisveskari David Ospina on lääkärintarkastusta vaille Arsenalin mies. Ranskalaisseura OSC Nice ja Arsenal pääsivät sopuun 4,5 miljoonan euron siirtokorvauksesta. Todella tervetullut lisä tolppien väliin! Voi olla jopa todellinen "ryöstö".

Myös Mario Balotelli ja Arsenal ovat tällä hetkellä hyvin lähellä sopimusta Sky Sportsin mukaan. Siirtokorvaus on noin 16 milj. puntaa ja viikkopalkka 100k puntaa.
Vaikka kuinka olenkin aina ollut jonkunlainen Balotelli -fani, niin en ole kyllä ikinä tullut toivoneeksi omaan joukkueeseeni... Maailman luokan hyökkääjä, mutta asennepuoli on mitä on. Toki mistäpä sitä tietää, miten hyvin Wenger saa Balotelli pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös