Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 102 397
  • 7 381

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Honka on suurempi asia kuin joku hemmetin Lehkosuo. Selvittäköön osapuolet raha-asiat oikeustuvassa, mutta silti Lehkosuo on vain yksi päävalmentaja, joka ei vaan ehkä itse ymmärtänyt ajoissa lähteä. Oli sopimus tai ei.

Honka on suuren luokan vitsi suomalaisessa jalkapallossa. Seuran urheilullinen menestys on aina ollut vähintäänkin kelvollista, mutta koko muu touhu sitten sitä itseään. Suunnitellaan jotain 10 000 ihmistä vetävää stadionia, vaikkei ole rahaa edes maksaa palkkoja ajallaan. Nyt kengitään päävalmentaja pihalle, kun se kehtaa pyytää palkkojaan oikeusteitse kun seura ei muuten näytä niitä maksavan. Kauden 2012 päätteeksi lähti pari pelaajaa, kun eivät olleet saaneet rahojaan. Nyt pelaajat jo teippailevat protestiksi pelipaidoistaan Hongan logon piiloon (edellinen Rops-peli), kun eivät enää kehtaa pelata sille logolle. Seuran pitäisi pelata ensi kesänä europelejä, mutta todennäköisesti ja toivottavasti kaatuu jo ennen sitä omaan mahdottomuuteensa. Europelejä eivät toki tule pelaamaan, koska eivät tule lisenssiä europeleihin saamaan.

Jos tulot ovat pienet, niin menot pitäisi olla kanssa, eikä elätellä pilvilinnoja. Jos pelaajille ei pysty maksamaan ammattilaisten palkkoja, niin ei niille sitten sellaisia pidä tarjota ja vain olettaa että kyllä se raha taivaasta tippuu, tämä pitäisi olla itsestään selvää.

Hauskinta tuossa Lehkosuo-tapauksessa on se, että Lehkosuon omien sanojen mukaan hän sai palkkansa viime vuonna ajallaan vain kerran. Tämä siitä huolimatta, että palloliitto ottaessaan Lehkosuon palvelukseensa tammikuussa 2013 otti myös osan Lehkosuon palkasta kontolleen. Eli Honka on suuressa viisaudessaan antanut Lehkosuolle niin mottipäisen liksan, ettei se siitä pysty maksamaan edes osaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Marko Rajamäki on yhteisymmärryksessä TPS:n kanssa purkanut sopimuksensa eli potkuista ei siis ole kyse. Viime kausi oli iso pettymys mutta kokonaisuutena kaksi pronssia ja nolla tappiota interiä vastaan on kelpo suoritus.

Hakuprosessi uuden valmentajan löytämiseen on käynnistetty ja minulla on vain yksi suosikki ja se on ehdottomasti Mika Lehkosuo.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Hakuprosessi uuden valmentajan löytämiseen on käynnistetty ja minulla on vain yksi suosikki ja se on ehdottomasti Mika Lehkosuo.

Futis-Tepsin taloudellinen tilanne taitaa tällä hetkellä olla sen verran tiukka että Bana taitaa olla tavoittamattomissa vaikka varmasti mielenkiintoinen vaihtoehto olisikin seuralle joka joutuu seuraavina vuosina rakentamaan joukkuettaan aika vahvasti omista junnuistaan. Mika Laurikaisen nimeä on huudeltu jo useammaltakin suunnalta TPS:n peräsimeen.

Hongan puolelta taas kantautuu sellaisia villejä huhuja että Lehkosuon tilalle päävalmentajaksi harkitaan muun muassa Shefki Kuqia.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aika surullista, että Veikkausliigan omasta mielestäni kaksi lupaavinta valmentajaa lähtenyt nyt erinäisistä syistä pois. Molemmat vielä peluuttivat viihdyttävää ja yksilöä kehittävää jalkapalloa.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Kiinnostus Honkaa kohtaan nousi vähintään kymmenkertaiseksi. Sheriffi hoitaa mestaruuden Espooseen.
 

ebsonblues

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Europelejä eivät toki tule pelaamaan, koska eivät tule lisenssiä europeleihin...

Höpö höpö, Honka pelaa varmasti europelejä niin kuin aikaisempinakin vuosina, pois lukien viime vuonna, jolloin sijoitus veikkausliigassa(v.2012) ei siihen riittänyt. Muutenkin tuntuu aika oudolta toi negatiivisuus Honkaa kohtaan. Raha siellä on tiukassa niin kuin varmaan jokaisessa muussakin veikkausliigajoukkueessa pois lukien HJK. Hongan yleisökeskiarvokin viime vuonna oli liigan keskitasoa. Honkaa huonompi keskiarvo oli esim. Jarolla, Interillä, Ropsilla, Mypalla ja MIFK:lla.. Ero toiseksi parhaaseen keskiarvoon oli n.600 eli aika pieniä noi erot ovat.

Uskon vahvasti että Honka on myös tulevana kautena mukana kärkikahinoissa, niin kuin jokaisena muunakin kautena pois lukien kausi-12...
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Muutenkin tuntuu aika oudolta toi negatiivisuus Honkaa kohtaan.

Vähän kun olen tuota asiaa tutkinut, niin aika merkittävä osa Honka-dissauksesta tulee HJK-leiristä, siellä ei ilmeisesti kaikille maistu että kehä III:n sisällä on paikalliskilpailija joka ei suostu sylikoiran rooliin?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Höpö höpö, Honka pelaa varmasti europelejä niin kuin aikaisempinakin vuosina, pois lukien viime vuonna, jolloin sijoitus veikkausliigassa(v.2012) ei siihen riittänyt. Muutenkin tuntuu aika oudolta toi negatiivisuus Honkaa kohtaan.

Vähän kun olen tuota asiaa tutkinut, niin aika merkittävä osa Honka-dissauksesta tulee HJK-leiristä, siellä ei ilmeisesti kaikille maistu että kehä III:n sisällä on paikalliskilpailija joka ei suostu sylikoiran rooliin?

Kyllä siitä dissauksesta on viimeistään Banaepisodin myötä iso osa tullut ihan Hongan kannattajien keskuudesta. Eikä syyttä. Pitäisikö nimimerkin esbonblues mielestä Hongan puuhastelujohdolle vain antaa tukea loputtomiin vaikka seura on juuri menettänyt uskottavuuden rippeetkin kenkimällä perusteetta ulos maan parhaan valmentajan? Eipä ollut mikään ihme että Banan aisapari Vesa Vasara ilmoittautui vapaaehtoiseksi irtisanottavaksi kun Pallohongan piti hakea säästöjä. Kyllästyi olemaan mukana, eikä syyttä.

Nyt sitten Harjunpään konttorissa ajatellaan että jengi antaa synnit anteeksi ja lähtee tukemaan heitä niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan kun hankitaan joku Kuqin tapainen raflaava nimi koutsiksi. Kyseinen kaveri on kuitenkin valmentajana täysi arvoitus ja vielä suurempi arvoitus on se, millainen joukkue hänellä on käytössään.

Ja mitä HJK:hon tulee niin HJK:lle ei olisi mikään etu että siltä puuttuisi paikalliskilpailija, päinvastoin joukkue jopa tarvitsisi sellaisen lähempääkin. Mikäli klubi haluaa joskus pärjätä eurokentillä ei sitä tavoitetta tue kansalalinen sarja jossa sille ei löydy kunnollisia haastajia.

Aiheesta muuten mainio erään kannattajan kirjoitus täällä
 
Viimeksi muokattu:

RDivis

Jäsen
Pienet röhönaurut tälle uutiselle. Showpainistakin tuttu V.McMahon kiinnostunut ostamaan Newcastlen joukkueen.

WWE owner Vince McMahon Newcastle United with a view to incredible takeover bid - Premier League - Football - The Independent

En sinänsä usko tähän ennenkö näen, mutta en myöskään usko vanhan kunnon Vincen olevan Ashleytä epäterveelisempi omistaja NUFC:lle, mikä ei toki paljoa vaadi.

WWE on isossa lennossa, vaikka itse tuote onkin kuraa verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin. Ihmiset kuluttavat wreseä hullunlailla. Vince-sedän taskut lienevät syvemmät, kuin koskaan.

Aa, tossa mainitaan kaikennäköisiä promomahdollisuuksia wreselle briteissä. Tiedä sitten miten harakkafanit moiseen suhtautuisivat.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aa, tossa mainitaan kaikennäköisiä promomahdollisuuksia wreselle briteissä. Tiedä sitten miten harakkafanit moiseen suhtautuisivat.

Kannusta on niin paljon aikaa, että ehkä se jo kelpaisi hinnalla millä hyvänsä.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkopako Hongasta jatkuu. Bana siis erotettiin, ja kakkosvalmentaja Vesa Vasara lähti pian sen jälkeen itse. Nyt puolustaja ja yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista Gideon Baah siirtyi HJK:n riveihin. Tuskin on viimeinen lähtijä.

Tällä hetkellä kun katsoo Hongan kokoonpanoa heidän omien sivujen mukaan, niin heillä on sopimus yhden hyökkääjän kanssa, keskikenttäpelaajia on 10, puolustajia 4 ja maalivahdit siihen päälle. Ja noistakin puolet ihan junnuja. Saapa nähdä, miten Shefki onnistuu tuon porukan peräsimessä, tosin Shefkihän voi kyllä vielä itsekin juosta kentälle jos on tarvis ja melkeinpä uskaltaisin lyödä vetoa että niin myös jossain vaiheessa tällä kaudella tapahtuu. Ja useammin kuin kerran.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Europelejä eivät toki tule pelaamaan, koska eivät tule lisenssiä europeleihin saamaan.

Höpö höpö, Honka pelaa varmasti europelejä niin kuin aikaisempinakin vuosina, pois lukien viime vuonna, jolloin sijoitus veikkausliigassa(v.2012) ei siihen riittänyt.

Aika hiljaiselta näyttää ne europelit just tällä hetkellä. Todennäköisempää on, että koko Hongan korttitalo kaatuu jo hyvin aikaisessa vaiheessa kautta.

Tänään on selvinnyt, että viime kaudella Honkaa vieraspeleissä kuljettanut bussifirma hakee Hongalta oikeuden kautta saataviaan, samoin kuin järkkäreistä vastannut turvafirma. Ja tietysti myös Mika Lehkosuo. Mistähän meinaavat löytää tälle kaudelle järkkärit ja bussifirman, joka kyyditsee vieraspeleihin? Talkoillahan tietysti asiat pystyy hoitamaan, jos ei enää muuta vaihtoehtoa ole, ja jollakin rotiskolla vieraspelit taittamaan kunhan kuski löytyy. Mutta eurolisenssiä ei tule, ennen kuin epäselvyydet on hoidettu, jos siis kriteerit edelleen pätevät.

Samoin tänään on selvinnyt, että Hongan virallinen faniryhmä HK05 boikotoi Hongan edustusjoukkueen kotipelejä. Sielläkin tuli siis mitta täyteen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli mieleen tuota HS:n juttua lukiessani, että miten sattuikaan juuri FC Hongan joutuneen tuon turvallisuuspalvelufirman kusettamaksi noissa paikalle lähetettyjen järjestyksenvalvojien määrässä.

Eli en suinkaan väitä etteikö Mika Lehkosuo olisi saattanut kusettaa seuraa kilometrikorvauksissaan, tai etteikö tämä järjestyksenvalvojia Hongalle tarjonnut firma olisi sekin saattanut toimia mahdollisesti vilpillisesti ja vetää välistä ylimääräisillä miestunneilla. Mutta että nämä asiat ovat nyt sattuneet käymään juuri täysin persaukiselle ja olemassaolostaan taistelevalle Pallohongalle, kertovat mielestäni karua kieltä siitä miten seura on täysin kusessa ja tällaisilla eri suuntiin heitetyillä syytöksillä yritetään rimpuilla ylös yhdestä kuopasta toisensa jälkeen.

Kohta varmaan paljastuu taas joku uusi taho, joka on sattunut juuri FC Honkaa ts. Pallohonkaa kusettamaan, ja taas on yksi syy riitauttaa joku laskuerä jos toinenkin. Tauoilla myyty makkara olikin perkele rasvatonta ja kahvikin tummaa paahtoa vastoin tilauksia, nyt jäädytetään kaikki viime vuoden maksamattomat laskut Tapiolan Prismalle tai muuta vastaavaa.

Harmi, että hienosti Veikkausliigassa pärjännyt seura on ajautunut romahduksen partaalle. Tuli mieleen, että Shefki Kuqi sentään varakkaana miehenä saattoi ottaa uransa ensimmäisen päävalmentajapestin yllättävänkin halvalla vastaan, en nimittäin usko seuran tilanteen kestävän edes mitään perus 40 000 euron vuosipalkkaa ellei sitten esim. Tim Väyrysen siirtosummaa laitettu osittain suoraan Shefkin pankkitilille. No, toki Lehkosuon osittain maksamattomasta liksasta on vapautunut hyvin hilloa, mutta kun seura on korviaan myöten veloissa ei tuokaan paljon auta uusia värväyksiä ja satsauksia tehdessä.

Mielenkiintoista katsella mikä on Hongan tulevaisuus ensinnäkin olemassaolonsa osalta, ja tietenkin myös urheilullisen menestyksensä puolesta seurattavaa riittää. Menetykset ovat olleet valtavia, kun remmistä puuttuu viime syksyyn verrattuna mm. Lehkosuo, Baah, Väyrynen, Yaghoubi ja liuta muitakin entisiä honkalaisia.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://en.fc-zenit.ru/main/news/58389.html
Zenit on nyt sitten julkistanut uuden managerinsa eli AVB:n kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Villas-Boas esitellään ylihuomenna Pietarissa, ja siitä se sitten uusi yritys taas lähtee liikkeelle. Huhut tästä lähtivät kai heti käyntiin kun Spalletti oli kengitty ulos n. viikko sitten. Nyt pitäisi Villas-Boasin saada hiljalleen taas onnistumisia tililleen tai alkaa ura olemaan jo pahasti pakkasella.
 
Viasat ostanu La Ligan ja Serie A.n oikeudet, ja pelit alkaa jo viikonlopun klassikosta. Pääosin jutun mukaan Viaplayn kautta, mutta myös töllöstä viikottain, suomeksi.

Harmi että jakautuu mielenkiintoisimmat urheilut taas niin monelle kanavalle, mutta hienoa että fanaattisimmat kyseisten liigojen fanit näkee myös tv.stä pelit jatkossa.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Jep, just räpsähti viaplaylta meiliä. Loistava ja odotettu uutinen. Hyvästi kökköstriimit.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viasat ostanu La Ligan ja Serie A.n oikeudet, ja pelit alkaa jo viikonlopun klassikosta. Pääosin jutun mukaan Viaplayn kautta, mutta myös töllöstä viikottain, suomeksi.

Harmi että jakautuu mielenkiintoisimmat urheilut taas niin monelle kanavalle, mutta hienoa että fanaattisimmat kyseisten liigojen fanit näkee myös tv.stä pelit jatkossa.

Hyvä että jollekkin kelpaa...

Itsehän lopetan nyt MTV3 Totalin tähän kuuhun, johtuen juuri siitä että Serie A ja varsinkin La Liga poistuivat. Kauan tässä jahkailin, mutta ei Valioliigaa tule niin paljoa katsottua. Tai varsinkaan ehdi. CL ainoa minkä takia tuota piti ja toki Virkkusen...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viasat ostanu La Ligan ja Serie A.n oikeudet, ja pelit alkaa jo viikonlopun klassikosta. Pääosin jutun mukaan Viaplayn kautta, mutta myös töllöstä viikottain, suomeksi.

Miltähän kanavalta niitä meinataan näyttää? Viasat Hockey Finland on varmaankin ainoa urheilukanava, minkä sisältöön voidaan Suomessa vaikuttaa ja se tuntuisi oudolta paikalta. Uutta kanavaakaan ei varmaan kannata perustaa muutaman viikoittaisen lähetyksen vuoksi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Miltähän kanavalta niitä meinataan näyttää?

Pääasiassa Viaplayn kautta, jostain NHL Xtra-kanavasta tehdään "futiskanava", jonka pitäisi tulla kai (ainakin lähes) jokaisen tilaajan saataville.

Erittäin hieno uutinen kyllä, nyt Viasatilta puuttuu enää Mestarien liiga, jotta se olisi täydellinen meikäläisen tarpeisiin. Toki tämä nykyinenkin tuntuu mahtavalta, Real Madrid ja Canadiens samassa paketissa, pakko arvostaa.
 

Jindebyne

Jäsen
Tilaan paketin heti ihan sen takia, että voin omalta osaltani vaikuttaa Serie A:n näkyvyyteen Suomessa jatkossakin. Huikeaa nähdä italian liigaa livenä ja As Roman pelejä! Johan tässä kestikin since c+ pelleilyt.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viasatin sivulla on nyt infopläjäys ja TV-matsien aikataulu. Ei näytä ollenkaan pahalta, toivottavasti nyt DNA:kin saisi mahdollisimman pian kanavan näkymään.

EDITTIÄ: DNA:n sivulla lukee nyt, että kanava olisi lisätty Viasat-paketteihin. Pitääpä tarkistaa, kunhan digiboksi vapautuu. Tämä on kyllä loistava juttu. Harkitsin vahvasti luopua Viasatin kanavista, kunhan määräaikainen jakso loppuu, kun NHL:ää tulee lähetysaikojen takia seurattua niin vähän ja KHL ei edelleenkään sytytä pätkääkään. Tämä, ja se että viime aikoina on tullut katsottua Elitserienin pleijareita ja Kvalserieniä, taisi ratkaista jatkon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös