Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 102 397
  • 7 381
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Hollannissa ilmeisesti ratkaisun makua ilmassa, kun Ajax kävi voittamassa PSV:n vieraissa 2-3. Kakkosena sarjassa oleva Vitesse on amsterdamilaisia nyt viisi pistettä jäljessä ja PSV & Feyenoord vielä pisteen enemmän. Toivottavasti johto kestää loppuun saakka.
 

Ralph

Jäsen
Inter Milano ei ilmeisesti ole halukas palaamaan vielä Mestarien liigaan. Ero kolmanteen sijaan juuri nyt kahdeksan pistettä, kuusi peliä Interillä pelaamatta. Välissä vielä kolme muutakin joukkuetta, Inter Serie A:ssa nyt seitsemännellä sijalla. Lisäksi Interillä alla kaksi tappiota, Atalantalle ja Cagliarille. Mielenkiintoinen taistelu tulee Italiassa vielä sijoista 2-9.

1. Juventus, 71p
K: Milan, Palermo & Cagliari
V: Lazio, Torino, Atalanta & Sampdoria

2. Napoli, 62p
K: Cagliari, Inter & Siena
V: Milan, Pescara, Bologna & Roma

3. AC Milan, 58p
K: Napoli, Catania, Torino & Roma
V: Juventus, Pescara & Siena

4. Fiorentina, 55p
K: Torino, Roma & Palermo
V: Sampdoria, Siena & Pescara

5. AS Roma, 51p
K: Pescara, Siena, Chievo & Napoli
V: Fiorentina & Milan

6. Lazio, 51p
K: Juventus & Bologna
V: Udinese, Parma, Inter, Sampdoria & Cagliari

7. Inter, 50p
K: Parma, Lazio & Udinese
V: Palermo, Napoli & Genoa

8. Udinese, 48p
K: Lazio, Sampdoria & Atalanta
V: Cagliari, Palermo & Inter

9. Catania, 47p
K: Palermo, Siena & Pescara
V: Milan, Sampdoria & Torino


Sen sijaan nousijajoukkue Pescara lähtee auttamatta takaisin Serie B:hen, yhdeksän pistettä on heillä matkaa kuiville eikä loppuohjelma näytä helpolta.

20. Pescara, 21p
K: Napoli, Milan & Fiorentina
V: Roma, Genoa & Catania

Pescaran on otettava vähintään kymmenen pistettä jäljellä olevista kuudesta ottelusta ja se on liian vaikea tehtävä heille. Oma ennustus liigan kymmenen kärjestä ja putoajista:

1. Juventus
2. Napoli
3. AC Milan
4. Fiorentina
5. Lazio
6. Inter
7. AS Roma
8. Catania
9. Udinese
10. Cagliari
.....
18. Palermo
19. Genoa
20. Pescara


Eli kaksi mielenkiintoista ja viime vuosina ihan hyvin esiintynyttä jengiä, Palermo ja Genoa, lähtevät Serie B:stä ponnistamaan takaisin huipulle. Juventukselle toinen peräkkäinen Scudetto.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport - Cardiff City owner Vincent Tan pledges £25m for new players
Cardiff varmisti nousun valioliigaan eilen illalla ja Walesista on kaksi joukkuetta kaudella 13/14 valioliigassa, kun tunnetusti myös Swansea on walesilainen joukkue. Cardiff nousi Englanin pääsarjaan 51 vuoden tauon jälkeen. Joukkueen malesialainen omistaja Vincent Tan lupaa managerinsa käyttöön £25m siirtomarkkinoille rahaa, joten Cardiff ei yritä rahaa tuhlaamalla väkisin säilyä pääsarjassa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse odotinkin että Cardiff olisi noussut ennen Swanseaa jo liigaan, joten ihan mielenkiintoista tavaraa. Viime kausien perusteella voisi sanoa että mahdollisuudet on säilyä, mutta varmaa se ei varmasti ole.
 

RDivis

Jäsen
Vincent Tan lupaa managerinsa käyttöön £25m siirtomarkkinoille rahaa, joten Cardiff ei yritä rahaa tuhlaamalla väkisin säilyä pääsarjassa.
Joskin tähän kohtaan on sanottava, että Cardiffilla on jo varsin hyviä runkopelaajia mikäli minä mitään ymmärrän. Itseasiassa olen jo parin kauden ajan pohdiskellut miten eivät ole onnistuneet nousua varmistamaan.

e: no en täysin hukassa ollut kerran eagle on tullut samaan päätelmään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Joskin tähän kohtaan on sanottava, että Cardiffilla on jo varsin hyviä runkopelaajia mikäli minä mitään ymmärrän. Itseasiassa olen jo parin kauden ajan pohdiskellut miten eivät ole onnistuneet nousua varmistamaan.

e: no en täysin hukassa ollut kerran eagle on tullut samaan päätelmään.

Kyllä se runko on ihan hyvä ja tuohon päälle sellaiset 2-3 täsmähankintaa, niin aivan realistista säilyä ja päästä alempaan keskikastiinkin. Mielestäni 25miltsiä kuitenkin suht suuri summa mitä vertaa moniin maihin. Tuolla kun hankkii mannereuroopasta, niin saa pari oikein hyvää vahvistustakin. Noin vertailun vuoksi Newcastle maksoi Sissokosta ja Cabayesta yhteensä n.7,5m puntaa.

Jos siis osaat vain tehdä hyvää scouttausta ja löydät sopivan pelaajan, niin tuo 25miljoonaa on aika isokin summa. Eri asia jos alat ostamaan vain Valioliigasta tai Champparista, niin silloin aina saat maksaa reippaasti ylimääräistä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
25 miljoonaa on varsin muhkea siirtokassa nousijaseuralle. Swansea esimerkiksi noustuaan rikkoi siirtoennätyksensä hankkimalla Danny Grahamin 3,5 miljoonalla. Cardiff hankkisi seitsemän samanhintaista pelaajaa 25 miljoonalla.

Ja Englannin markkinoilta ei todellakaan kannata shoppailla, jos ei löysää rahaa löydy. Muutkin maksaa liikaa kuin britit sisäisillä markkinoilla tällä hetkellä. Ainoastaan, jos kohteena olevan pelaajan sopimustilanne on sellainen, että valtteja pitää ostaja käsissään, niin sitten eri juttu.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä pelaa muuten Roberto Martínezin Wigan hyvää fudista. City oli täysin pihdeissä kotikentällään noin kaksisataa miljoonaa halvempaa jengiä vastaan. Hitto, oli täysin väärin että Tevez matsin ratkaisi, mutta Carlitoksen yksilösuoritus oli kyllä luokkaa jäätävä.

Wiganin prässi, korkea linja ja kovatempoinen lyhytsyöttely, it's all good. Ihmettelen jos ei tuo jengi säily, siksi niin kovasti se on tasoaan nostanut. Eikä siellä varmaan tästä matsista oltukaan budjetoitu pinnoja laariin, mutta ainakin minua vähän Robbien puolesta vitutti, kun ei paikoista saatu maaleja ja City sitten rankaisi suurinpiirtein ensimmäisellä maalia kohti tulleella laukauksella.

FA-Cupin finaalista tulee tasaisempi kuin mitä jengi olettaa, olkoonkin että City eilen lepuutti muutamia avainpelaajiaan. Mä olen kyllä tuosta Wiganin pelistä, nimenomaan sen yleistasosta, todella vaikuttunut. Haluan Roberto Martínezin Real Madridin peräsimeen!

Eikä muuten taaskaan kylmäksi jätä tuo Valioliigan putoamiskamppailu. Mielenvikaista settiä kevään tässä vaiheessa kausi toisensa perään, pakko diggailla.
 

Dängleri

Jäsen
Mielenkiintoista nähdä, paljon tuosta Suarezin kannibalismista napsuu jälkiseuraamuksia. Ei kuitenkaan kovin montaa ennakkotapausta valioliigassa taida olla.[/url]

Jollain tapaa ymmärtää monotuksen jaloille, tai jopa kuningas Litmasen koukkupolven vastustajan vatsaan, mutta että pelaaja menee puremaan toista... mitä helvettiä?

Kyllähän tuosta penaltia tulee, ja mahdollisesti paljon.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mielenkiintoista nähdä, paljon tuosta Suarezin kannibalismista napsuu jälkiseuraamuksia. Ei kuitenkaan kovin montaa ennakkotapausta valioliigassa taida olla.

SUAREZ BITES IVANOVIC (Best Angle) HD- 21/4/2013 - Liverpool (2-2) Chelsea - YouTube

Yksi "ennakkotapaus" ainakin on, kun Jermain Defoe puri ¨~5-6 vuotta sitten vastustajaa. Tosin tämä tapahtui suoraan tuomarin silmien alla ja tuomari ei antanut kortin korttia. Tästä syystä fa ei voinut rangaista jälkeenpäin.

Tällä kertaa tuomari ei huomannut, joten fa:lla on helppo työ rangaista. Kun kyseessä on jopa fa:n vihaama rotta, pelikiellon määrä on melkoinen. Ei ainakaan tällä kaudella enää pelaa. Ehkä 4-5 peliä.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
KUrre, KUrre....

Ajaxin paidassa, Suarez sai seitsemän ottelun pelikiellon puremisesta v. 2010. Tästä pitäisi tulla yhtä paljon jo ilman mitään FA-lisääkään.

......minkä teit. Brittien The Sun -laatulehti esitti jo kuvan kera, että Hralle pitäisi hankkia Hannibal Lecter -tyylinen kasvosuojus otteluiden ajaksi.

Mutta vakavasti ottaen: aikaisempi käyttäytyminen huomioon ottaen loppukausi poissa kentiltä ja kuusi-kahdeksan ottelua ensi syksyltä, niin ehkäpä oikeutta saataisiin aikaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todella katuvan twiitin lähetti Suarez eilen illalla. Tuskin se nyt enää auttaa rimpuilla, kun scheisset on jo housuissa, mutta hyvä yritys kuitenkin. On kuulemma todella, todella pahoillaan siitä että käyttäytyi kuten teki.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Todella katuvan twiitin lähetti Suarez eilen illalla. Tuskin se nyt enää auttaa rimpuilla, kun scheisset on jo housuissa, mutta hyvä yritys kuitenkin. On kuulemma todella, todella pahoillaan siitä että käyttäytyi kuten teki.

Tai siis Suarezin taustajoukot lähettivät. Ei tuossa paljon pahoillaan olot kyllä auta, kun mainekin on jo mikä on. Ei Suarezilla (tai poolilla) ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin teiden erkaneminen kauden jälkeen. Siellä on jo poolin faneillakin sellainen vastarinta päällä, että jatkaminen on sula mahdottomuus.
 

Ralph

Jäsen
Ei Suarezilla (tai poolilla) ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin teiden erkaneminen kauden jälkeen. Siellä on jo poolin faneillakin sellainen vastarinta päällä, että jatkaminen on sula mahdottomuus.

Noin 30 miljoonalla Juventukseen. Näin huhut huhuilee.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei ainakaan tällä kaudella enää pelaa. Ehkä 4-5 peliä.

Aivan liian lyhyt, kyllä mielestäni tässä pitää puhua vähintään jostain 15-20 pelin kiellosta. Sekin mielestäni vaikuttaa että Poolilla ei juuri panoksia enää tällä kaudella ole joten jos puhutaan vain tämän kauden kiellosta niin kaveri pääsee kyllä kuin koira veräjästä. Mielestäni ensi kaudella pitäisi olla ainakin 10 peliä kiellossa, mielummin pidempäänki.

Hän on kuitenkin jo kerran vastaavasta saanut kiellon ja silloin oli 7 peliä, ok se oli Hollannin liiton antama, mutta silti pitäisi olla vähintään kaksinkertainen suhteessa tuohon, miellään pidempikin. Puhutaan kuitenkin henkilöstä joka puree jo toista kertaa vastustaajaa, tuo on jo aika eläimellistä käytöstä, siis puree vastustaa, ei kerran vaan kaksi kertaa. En tiedä pitäisikö myös teettää joku mielenterveystutkimus, koska kyseessä on kuitenkin melkoisen epänormaalista käyttäytymismallista. Mistä tälläinen johtuu? Onko hänellä mahdollisesti mielenterveysongelmia jotka johtavat tälläiseen käytökseen toistuvasti, vai mistä on kysymys? Voiko häneen enää luottaa? Millä edellytyksillä hänet voi enää päästää kentälle?

Joku toistaiseksi voimassa oleva pelikieltokin voisi olla paikallaan ja ennen ensi kautta selvitettäisiin tarkemmin millä edellytyksillä hänet voi päästää kentälle.

Brendan Rogerskin on aika epeli kaveri. Kehtasi haastattelussa ottaa esille Torresin kyynäpään, jollaisia nyt tapahtuu melkein joka pelissä, siinä yhteydessä kun oli puhe hänen pelaajastaan joka juokseen kentällä puremassa vastustajaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ihan koska tahansa Madridiin. Maailman parhaat jalkapalloilijat mahtuvat aina valkoiseen paitaan. Mulkku luonne vain plussaa, vastustajista tai heidän kannattajistaan ei tarvitse kerätä kavereita.

Puremista en tietenkään hyväksy, mutta pelilliset ansiot ajavat kiistatta välillä tapahtuvien sekoilujen edelle. Nyt, kun näyttää siltä, että jatko Liverpoolissa on mahdoton, niin ei muuta kuin sopiva hinta kehiin ja miestä Madridiin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jollain tapaa olen aiemmin yrittänyt ymmärtää kaverin temppuja mutta eilisen jälkeen ei oikein ymmärrystä riittänyt.
Mielenkiintoista on nyt se, mitä Liverpool tekee. Pool on suostutellut Suarezia jäämään seuraan, vaikka mestareidenliiga jää ensi kaudella haaveeksi ja ilmeisesti kaveri on kertonutkin jäävänsä seuraan.
En usko kuitenkaan Liverpoolin myyvän miestä minnekkään koska Suarez on joukkueen ehdoton kulmakivi, vaikka kuinka hölmöilisi.

Man Unitedissa mies olisi jo aikoja sitten ollut SAF:in toimistossa face to face ja pakannut romunsa kiireesti seuraavana päivänä. Keane ja Becksi joutuivat suurinpiirtein tekemään samoin, kun miehet kävivät liian suuriksi.

Jos Suarez halutaan myydä, niin Grainger on täydellisesti oikeassa siinä, että Real Madrid on oikea kohde. Realilta puuttuu vaarallinen hyökkääjä. Arvotkin ovat siellä kovin erillaisessa järjestyksessä kuin joissakin muissa seuroissa eli pelilliset ansiot menevät usein luonteen edelle.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Aivan liian lyhyt, kyllä mielestäni tässä pitää puhua vähintään jostain 15-20 pelin kiellosta. Mielestäni ensi kaudella pitäisi olla ainakin 10 peliä kiellossa, mielummin pidempäänki.

Onko hänellä mahdollisesti mielenterveysongelmia jotka johtavat tälläiseen käytökseen toistuvasti, vai mistä on kysymys? Voiko häneen enää luottaa? Millä edellytyksillä hänet voi enää päästää kentälle?

Joku toistaiseksi voimassa oleva pelikieltokin voisi olla paikallaan ja ennen ensi kautta selvitettäisiin tarkemmin millä edellytyksillä hänet voi päästää kentälle.

Just.

Mitä jos ikuinen pelikielto, kymmeneksi vuodeksi vankilaan ja sitten piikille?

Pikkasen nyt suhteellisuudentajua siellä Lounais-Lontoossakin, pliiz.
 

RDivis

Jäsen
Brendan Rogerskin on aika epeli kaveri. Kehtasi haastattelussa ottaa esille Torresin kyynäpään, jollaisia nyt tapahtuu melkein joka pelissä, siinä yhteydessä kun oli puhe hänen pelaajastaan joka juokseen kentällä puremassa vastustajaa.

No jaa, nyt en tiedä mistä haastattelusta puhut ja milloin se on annettu, mutta sanoi tietääkseni pelin jälkeen ettei halua kommentoida tuota Suarezin tilannetta. Ei, ennen kuin on sen nähnyt videolta, joka on sinänsä ihan ymmärrettävää - kukapa haluaisi kommrntoida näkemättä jäänyttä tilannetta suuntaan tahi toiseen. Eiköhän siellä ole (taas kerran) "rakentava juttutuokio" edessä.

Pidän kuitenkin Rodgersia suoraselkäisenä jamppana mitä tämäntylisiin asioihin tulee. Enemmän, kuin vaikkapa Rafaa tai Mancinia.

Saattoi olla eri haastattelukin, ei muistikuvaa Torresin kyynerpäistä.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Pikkasen nyt suhteellisuudentajua siellä Lounais-Lontoossakin, pliiz.

Siis olisiko muka kohtuuton rangaistus tuplata tuo aikaisempi, samasta rikkeestä tullut, pelikielto?

Ymmärrätkö edes millaisesta henkilöstä puhut? Tässä on nyt selkeää näyttöä että hän ei pysty varsinaisesti itseään kontrolloimaan, hänen käyttäytymiseensä kuuluu purra vastustajan pelaajia. Rikehän on sellainen että kyllä tälläiset pitää ottaa pois kertakaikkiaan, vai onko joku perusteltava syy tälläiselle käytökselle? Taklauksetkin (vaikka vaarallisetkin) esimerkiksi jollain tasolla kuuluvat peliin ja niitä tulee olemaan jatkossakin, mutta ei ole mitään syytä, muuta kuin mahdolliset mielenterveysongelmat, että pelaaja puree, tai että edes yrittää purra vastustajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös