Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 102 454
  • 7 381

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Bayern Munchen ilmoittaa Facebook-sivuillaan/kotisivuillaan Pep Guardiolan siirtyvän joukkueen peräsimeen. Pesti alkaa heinäkuussa 2013.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Yllätys minulle, ettei mies päätynyt Englantiin. Mielenkiintoista nähdä, miten homma toimii vieraassa maassa ja ilman Messiä, Xavia ja Iniestaa.
 

RDivis

Jäsen
Tässähän joutuu melkein perumaan puheitaan ja ajatuksiaan siitä, ettei Mancini näe ensi kauden alkua taivaansinisten ruorissa. Varteenotettavia vaihtoehtoja ei ole paitsi ehkä yksi ja luulenpa, että häntä katselisi vielä vähemmän mielellään, kuin nykyistä "tirehtööriä"
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mourinho kesällä Chelseaan ja Moyes saapuu piakkoin Old Traffordille. Tämä on minun veikkaukseni.

Jose voittaa kerran valioliigan Chelseassa ja lähtee pian ovet paukkuen. Moyes jatkaa aina vuoteen 2037 voitettuaan 15 liigamestaruutta ja muutaman mestareidenliigan.
 

Jeffrey

Jäsen
Itselläni ei ole sen kummempia suosikkeja Unitedin uudeksi manageriksi, mutta jotenkin nyt haiskahtaa.

Heti kun tämän kuulin ja vielä sopimuksen pituus (3v) vuoteen 2016 ensimmäisenä tuli mieleen vuosi 1986. Siis se vuosi kun SAF astui Unitedin ruoriin. Kauden 15-16 päätteeksi SAF:lle tulee täyteen 30 kautta Unitedin peräsimessä. 30 vuotta tulisi vasta syksyllä. Tuo 30 kautta täyteen Unitedissa on jossain haastatteluissa ollut se eläkeraja jonka SAF on jossain haastatteluissa antanut.

Tämä nyt oli se joka ensimmäisenä tuli itselleni mieleen. Mene ja tiedä. Mielummin ei Pepiä. Romanttisesti haluaisin ajatella, että myös uusi manageri pysyisi Unitedissa vähintään vuosikymmeniä...
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Adkins saanut potkut Southamptonista, mitä helvettiä?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä helvettiä, tosiaan? Ilmeisesti tasuri ei riittänyt Sotonin johtoportaalle sitten Stamford Bridgeltä, koska QPR kävi hakemassa sieltä voiton.

Vakavasti, tässä on pakko olla jotain sellaisia syitä taustalla, josta me tavalliset tallaajat emme ole perillä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Pochettinoa veikkailevat Adkinsin korvaajaksi: Nigel Adkins sacked by Southampton - Mirror Online

Myös di Matteota oli jossain veikkailtu, mutta Pochettino tällä hetkellä tosiaan vahvimmilla.

Aika outoon aikaan tosiaan kenkää tuli kun Soton on nyt viime aikoina pelannut ainakin tulosten valossa varsin hyvin. Joskus syksystä tämän olisi ymmärtänyt, mutta nyt tuli aika puskista.

E: jaha, Pochettino se on.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh, ja tilalle kaveri, joka jokin aika sitten sai ihan ansaitusti kenkää Espanyolista ja jolla ei ole yhtään kokemusta englantilaisesta jalkapallosta. Ei voi kun toivoa Saintsin putoamista.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kieltä osaamattoman guru-managerin vailla kokemusta Valioliigasta olisi voinut palkata sitten vaikka kauden jälkeen. Nyt Southampton otti tarpeettoman riskin, sillä Saints on ollut hyvässä lyönnissä viime aikoina.

Southamptonin maanantaisessa kotiottelussa tulemme näköjään, millaisessa guru-ukon maineessa Adkins on fanien keskuudessa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mauricio Pochettino – Wikipedia
Pochettino oli guru-managerin maineessa Espanyolissa, mutta sai sitten lopulta potkut Barcelonan "kehä kolmosen" porukalta. Minusta Pochettino on mielenkiintoinen palkkaus valioliigaan.
Mielenkiintoinen tosiaan.

Miehen muistan lähinnä pelaajauraltaan Ranskasta ja Espanjasta, tiesin kyllä että valmensi Espanyolia mutten tuosta gurun maineestaan sen enempää.

Yksi mielenkiintoinen seurattava tekijä lisää Valioliigaan, muuten oli minulle aikalailla HMV tuo tämän kauden Southampton mitä nyt parit nuoret pelaajat vähän kiinnostavat, nyt sen sijaan pitää tottakai katsella ja seurata miten seuralla menee uuden gurunsa alaisuudessa mahdollisen putoamistaistelun kanssa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paljon mielenkiintoisempaa on mielestäni se, että Southampton oli League 1:ssä putoamisviivan alapuolella syksyllä 2010, kun Adkins otti komennon. Loppu historiaa.

Siinä kunnon poppamies -tason duunia.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ajoitus tässä on eniten perseellään. Pochettino nyt on ihan eri kaliiberia kuitenkin kuin se klovni, joka korvasi McCarthyn, joten sinänsä ei voi näitä verrata. Southamptonin joukkueessa on kuitenkin paljon niitä pelaajia, jotka nousivat Adkinsin kanssa äkkirysäyksellä League 1:n pohjalta Valioliigaan, joten joukkueen moraalille tämä saattaa olla kohtalokasta. Ja kun ottaa vielä huomioon, että joukkueessa on paljon brittejä, niin Juande Ramos vol 2:n ottaminen näin tiukassa tilanteessa ruoriin ei vaikuta millään tavalla järkevältä.

Nicola Cortese saa lähteä kauden jälkeen, mikäli Southampton ei säily. Sääli Pochettinoa, että joutuu näin pahaan paikkaan, sillä ei tämä hänen vikansa ole. Tässä on paljon samoja uhkakuvia ilmassa kuin Di Matteo -> Benitez -kuviossa.

Puoli viideltä pressitilaisuus. Mielenkiintoista nähdä, millaiseen grilliin Cortese joutuu.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
PSG:n apuvalmentajan Nick Broadin maallinen matka päättyi liikenneonnettomuuteen.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
League Two (Englannin 4.korkein sarjataso)-jengi Bradford tuli ja meni sitten Englannin liigacupin finaaliin. Olkoon kyseisen kaljacupin arvostus sitten mitä se on, niin on tuo ihan uskomattoman kova suoritus!
 

Jeffrey

Jäsen
League Two (Englannin 4.korkein sarjataso)-jengi Bradford tuli ja meni sitten Englannin liigacupin finaaliin. Olkoon kyseisen kaljacupin arvostus sitten mitä se on, niin on tuo ihan uskomattoman kova suoritus!

Itse ehdin jo hetken herkutella ajatuksella Beadfordista euroopassa, mutta ilmeisesti homma ei menekkään niin. Jokunen vuosi sittenhän FA yritti lisästä liigacupin mielenkiintoa antamalla voittajalle europa liiga paikan. Jotenkin automaationa oletin, että jos voittaja selviytyy muutenkin eurooppaan niin kakkonen saisi paikan. Näin ei kuitenkaan liigacupin tapauksessa ole, valitettavasti.

Noh, jos Bradford hoitelee sitten finaalissa joutsenet tai ruplat niin se olisi sitte euroopan vallotus edessä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Ruotsi vei tänään jalkapallon epävirallisen maailmanmestaruuden Pohjois-Korealta ja Suomella on nyt sitten mahdollisuudet tuohon mainioon titteliin: Unofficial Football World Championships - Wikipedia, the free encyclopedia

Yllä mainittu "titteliottelu" näytetään HUU-TV:ltä. En itse asiassa tiennyt koko huu-tv:n olemassa olosta, ennen tätä, mutta loistava, että tällainenki palvelu löytyy. Huomenna, tai siis tänään sitten vaan ruutujen ääreen puolen päivän aikaan. Pelin pitäisi alkaa klo 12...

Edit. HUU-TV on siis palloliiton joku nettitv palvelu

edit2. eli linkki olikin http://huuhkaja.tv/
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös