Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 102 432
  • 7 381
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Venezuela, Etelä-Amerikan alueen ainoa maa, jota ei olla vielä koskaan nähty jalkapallon MM-kisoissa, on aloittanut tämänkertaisen karsintarupeaman varsin lupaavasti. Viime yönä kaatui Chile 3-0.

Venezuela on neljän kierroksen jälkeen karsintasarjan neljäs, kun suoria kisapaikkoja on tarjolla kuusi. Huom. ovat tasapisteissä Brasilian ja Uruguayn kanssa, joten alku on todellakin ollut lupaava.


 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvin on kyllä vetänyt, ei mitään ongelmia pelaamisessa...
Ei helvetti, kertoohan tuo jo näiden futaajien maailmasta jossa eletään, että 40k lainaakin on Fagioli perustellut jengikaverilta kysellessään, että pitää ostaa kello! :D Tuossa pitäisi jo vieruskaverin sanoa, että jumalauta sä oot 22-vuotias, tuskin tienaat miljoonia vuodessa ja kyselet kelloon kymmeniä tuhansia, herää jo, kerää fyrkkaa ja sijoita ne vaikka uuteen kotiin.

Mutta toki tuolla piireissä varmaan ihan normaalia, ja eihän siinä tottakai lainaan. Miklu Forssell on puhunut todella fiksusti futaajien palkoista ja miten esim. itse rahansa halusi säästyvän ja kertyvän ettei kaikki pala heti jos ura loppuukin äkkiä ts. säästi, sijoitti ja mietti miten ensin on se yksi ja sitten useampikin sijoitusasunto jonka kautta mahdollisimman paljon jää jemmaan ja on konkreettisesti kiinni jossain, samalla katseli vierestä sitä miten nuoret kundit astelivat Valioliigaan ja piti olla heti uutta Ferraria, jotain isompaa linnaa ja kelloa eli ihan holtitonta rahankäyttöä. No toki tässä jos on peliriippuvuus kyseessä niin keinot ja ongelmat on monet mutta silti tullaan samaan asiaan, rahanhallinnan täyttä puutetta silti että on täytynyt alkaa isoilla panoksilla pelata kun voisi vaan vaikka kerryttää varallisuutta ja keskittyä uraansa.

Ei joku tällainen Juven Nicolo Fagiolikaan mikään upporikas miljonääri ole lähellekään eikä tule ikinä olemaankaan tällä tyylillä vaikka liksa jatkossa nousisikin statuksen myötä, ei noita jotain 250 000 euron velkoja mitä näytti vedonlyöntitoimistoille olevan tuosta vaan maksella, jollekin Mbappelle ja Saudeissa kylpeville ex-Valioliigastaroille pikkurahoja mutta Juven nuorelle nousevalle suht ns. perusjampalle jo aika paha rasti tuollaisia velkoja raapia kasaan äkkiä tai pidemmälläkin jaksolla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Neymarilta hajosi eturistiside maajoukkuepelissä ja kun pelaa jo nyt tuota höntsyliigaa, josta saa nostettua helpot rahat, niin vieläkö riittää paloa vuoden kuntoutusprojektiin?

Tekisi mieli sanoa, että ura huipputasolla oli siinä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neymarilta hajosi eturistiside maajoukkuepelissä ja kun pelaa jo nyt tuota höntsyliigaa, josta saa nostettua helpot rahat, niin vieläkö riittää paloa vuoden kuntoutusprojektiin?

Tekisi mieli sanoa, että ura huipputasolla oli siinä.
Nojoo, kyllä mä veikkaan, että tuollainen kohtalaisen urheilulliseen elämään tottunut huippufutaaja joka tapauksessa haluaa polvensa kuntouttaa 100% kuntoon, joten minä veikkaan että tuskin hanskat tästä tiskiin menevät vielä vaan kuntoon halutaan ja varmaan motivoi mukavasti kuntoutustakin kun tekee tavoitteekseen tulla entiseen iskuunsa.

Mutta mistä näitä tietää, mun mielipide vaan on kun ei nyt ihan kääkkäikäisestä papparaisesta puhuta, niin kyllä tuossa iässä luulisi vielä paloa olevan kuntouttaa ja jatkaa uraansa kuten ennenkin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kyllä Neymar haluaa vielä rahaa takoa ja rikkoa maajoukkueessa ennätyksiä. Luulisi siksi juuri saudien liigan kevyemmän pelikuorman sopivan paremmin loppu-uralle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ne pätkät mitä Neymarin pelistä olen viime aikoina nähnyt, niin se tämänhetkinen kunto ennen tuota loukkia oli sellainen, että minusta ei pitäisi mahtua Brasilian maajoukkueen avaukseen.

Toki varmaan vielä palaa Saudi-liigaan missä pärjää verkkaisella liikkeellä mutta kuten sanoin, ura kv-huipputasolla lienee silti ohi.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Bobby Charltonin poismenon myötä neljä Englannin maailmanmestarijoukkueen pelaajaa on hengissä. Näistä Geoff Hurst oli ainoa, joka pelasi finaalissa.

Terry Paine pelasi Meksikoa ja Ian Callaghan Argentiinaa vastaan. George Eastham oli nimetty joukkueeseen, mutta ei päässyt kentälle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ajaxin hieno alkukausi sai jatkoa kun hävisivät tänään Utrechtille 4-3. Nyt takana (ensimmäistä kertaa ikinä seuran historiassa) kahdeksan ottelua ilman voittoa ja sarjassa sija toiseksi viimeinen eli 17:sta viidellä pisteellä.
 

redpecka

Jäsen
Hammarbyn ultrilta julma viesti paikalla olleille suomalaisille lainvalvojille.

Futiskatsomot ovat kyllä aikamoisia vatipäiden kokoontumisajoja, mikään ei oikeastaan jaksa nykyään yllättää.
No kyllä tämä jutussa vähän yllätti vaikka kyseessä onkin Ruotsin poliisi:

Ruotsin poliisin Jesper Molander möläytti Hufvudstadsbladetin haastattelussa toivovansa järjestyshäiriöitä.

– Tavallaan jopa toivomme, että jotain tapahtuu – vaikka ei varmaan pitäisi. Jotain pitäisi käydä, jotta voimme testata uusia toimintatapoja. Muuten harjoitus menee vähän hukkaan, Molander sanoi HBL:lle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös