Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 103 894
  • 7 386

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Moni meistä varmasti miettinyt että Mites Dele Allilla on mennyt Turkissa? Noh.
 

Liitteet

  • 20BBBBBD-C1ED-4A15-80C5-04EA47BA5F82.jpeg
    20BBBBBD-C1ED-4A15-80C5-04EA47BA5F82.jpeg
    285,2 KB · kertaa luettu: 178

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Klubiin tai KuPSiin kesällä?
Skotlanti on ollut huhuissa, samoin tietty muut mantereet. Mutta totuuden nimissä, kun ongelma ei ole osaamisessa vaan asenteessa ja kuulemma mahdollisesti myös mielenterveydessä, hän ei nostaisi sen enempää kummankaan mainitsemasi joukkueen tasoa.

Delen pitäisi laittaa kaikelle tälle futissekoilulle nyt stoppi ja pyrkiä aloittamaan alusta.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Siitä vielä koko Euroopassa eniten pelanneet pelaajat:


1. Bruno Fernandes (Man Utd) – 3,751
2. David de Gea (Man Utd) – 3,690
3. Vinicius Junior (Real Madrid) – 3,510
4. Axel Disasi (Monaco) – 3390
5. Alexander Nubel (Monaco) – 3390
6. Rui Patricio (Roma) – 3330
7. Alex Remiro (Real Sociedad) – 3330
8. Gianluigi Donnarumma (PSG) – 3330
9. Mohamed Salah (Liverpool) – 3318
10. Federico Valverde (Real Madrid) – 3314
 

redpecka

Jäsen
Kun kaikkea isojen liigojen paskuuksista saa koko ajan lukee saati kansainvälisistä korruptio-organisaatioista niin loppujen lopuksi olisiko se sittenkään niin paha jos isoimmat perustaisivat oman superliigan? Voisi tehdä hyvää kansallisille liigoille.

Huomaan itte ettei paskaakaan enää kiinnosta messit ja ronaldot kun pelaavat jossain helvetin superliigoissa. Seiskalehdistä voi välillä lueskella kuulumisia. Samalla tavalla luultavasti unohtaisin superliigan jengit ja lukisin loppuhuipentumista korkeintaan tekstiteeveestä neutraalisti.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Näille Barcelonassa aikanaan yhdessä työskenneille kavereille on muuten muutama pokaali tullut valmentajana.
 

Liitteet

  • C0B4AE71-BF4B-42C8-8CC5-C043D18FCC83.jpeg
    C0B4AE71-BF4B-42C8-8CC5-C043D18FCC83.jpeg
    199,4 KB · kertaa luettu: 130

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katseltiin eilen EM-karsinta-avaus Ruotsi-Belgia.

Belgialla uusi koutsi Domenico Tedesco ekaa kertaa puikoissa ja MM-kisoissa jo puhuttiin siitä, että se kultainen sukupolvi oli sitten siinä. Ja onhan joukkueesta nyt toki moni luottopelaaja lopettanutkin, vaan kyllä heitä vielä riittää. Lukaku ei kovin montaa kertaa palloon koskenut, mutta iskipä kuitenkin hattutempun.

Lisäksi uusia kovia pelaajia pukkaa belgituutista ulos: viidettä maaotteluaan Hertha-laituri Dodi Ludebakio piti ruotsalaispuolustusta pilkkanaan, eikä vaihdosta tilalle debytoimaan tullut PSV-laituri Johan Bakayoko näyttänyt huonolta hänkään.

Peli päättyi Belgialle 3-0. "Resultat är det skit" sanoi Janne Andersson, joka näytti siltä, että olisi halunnut lähteä stadionilta pois jo kesken pelin. Sanoi myös, että Ruotsi ei pelannut niin huonosti, kuin mikä tulos oli.

Pitää jollain tavalla paikkansa. Ottelu oli kenttätapahtumien osalta hyvin tasainen ja Ruotsin 1-0 oli tosi lähellä, sillä pallo kävi maaliviivalla. Suurin ero oli kuitenkin siinä, että belgit pisti pelissä pallon kolme kertaa Lukakulle maalin eteen ja joka kerralla verkot heilui. Ruotsi pääsi jokusen kerran sekin kohtuullisiin paikkoihin, mutta liukasteli (kenttä oli tosi märkä) tai tuhri ne muuten.

En tiedä mitkä on viralliset xG:t, mutta mutuna sanoisin Ruotsille jotain 0,8 luokkaa ja Belgialle puolestaan kenties tuplaten eli 1,6. Laukaukset maalia kohden Belgialle 5-4. Numerot siis isommat kuin mitä pitäisi, mutta vierasvoitto kuitenkin ihan ansaittu.

Ruotsista Isak ei päässyt yhtään hyödyntämään nopeuttaan ja jäi ihan statistiksi. Kulusevski väläytteli, mutta selvisi lopussa ilman punaista vain tuomarin pitkäpinnaisuuden ansiosta. Sen verran kovasti pänni, että urputus oli melkoista. Forsberg mokasi varmaan Ruotsin parhaan paikan liukastumalla.

Lindelöf-Eklund -topparipari mokaili maaleissa samaan tapaan kuin mitä huuhkajapuolustajilta on nähty, lähtivät kohti palloa ja jättivät miehen vapaaksi selän takana. Paljon en ehkä jalkapallon taktisesta puolesta ymmärrä, mutta sen verran kuitenkin, että jos siellä takana on Lukaku, niin ainakaan häntä ei kannattane jättää vapaaksi maalin edustalle odottamaan keskitystä...

Zlatan tuli kentälle 73 minuutilla, kun peli oli jo 0-2 ja sai aikaan isoimman mökän loppuunmyydyllä stadionilla. Yhden keskityksen sai rankkualueelle, mutta oli sen verran kankeat jalat, että hävisi kaksinkamppailun päätä lyhyemmälle Carlos Puyoul -look-a-likelle (jonka nimeä en nyt muista).

Ylimielisen oloisen Janne Anderssonin myrtsi naama verkkokalvoilla oli kiva käydä nukkumaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neymar on hyvä esimerkki siitä, mitä isot minuutit voivat aiheuttaa, pelaaja on täysin lasia kolmekymppisenä.
Ja listasta saatiin nyt vihdoin selitys myös Dele Allin hienoiselle tason notkahtamiselle, tulleet vaan kilsat täyteen ja kropasta oli otettu kaikki irti.

Nojoo, mutta on kyllä kovia rasituksia mitä joku Bellingham tätä tahtia saa kropalleen kerättyä arvokisakesineen jotka syö kesätauot ja ne huilit pois tuossa huippufutiksen armottomassa kalenterissa esim. seuraavat 10 vuotta, kolmekymppisenä saattaa olla aika raju ajatus että vieläkö jaksaisi 5-6 vuotta puskea sinne ns. ikämiesvuosille saakka.

Tai sitten toki vetää ihan Zlatanina joskus vielä 23 vuoden päästä, mistä sitä tietää! Sekin on hurja ajatus, että mä olen silloin 65-vuotias! :D
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mourinhon lausuntoja tullut viime aikoina kehuttua ja nyt puuttui Roma-fanien rasistisiin huutoihin.



Musta on ollut oikean mukavaa miten pieni uusi tuleminen on käynnissä Italiassa. Spurs ja United pestit ei mennyt putkeen, mutta Romassa ihan hyvää tulosta. Viime kaudella tuli pytty, mitä Roomassa on odoteltu ja tällä kaudella sen yhden tason kovempi torstailiigassa ihan mahdollinen. Chämppäripaikkakin on siinä tuloillaan. En usko, että saa mitään isompaa pestiä enää mutta tällästen keski-isojen ja vähän pienempien liigojen managerina varmasti tulee kiusaamaan Euroopassa isompia ja kyllä erilaisia pyttyjä tulee olemaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Hollannissa KNVB Bekerin semifinaaliottelussa Feyenoordin ja Ajaxin välillä ovat tunteet kuumenneet ja kuohunneet oikein huolella ja nähty todella raju ja törkeä ylilyönti yleisön osalta, kun Davy Klaassen sai kesken ottelun tuntemattoman objektin päähänsä (ilmeisesti pullo), jonka seurauksen hän lyyhistyi maahan ja hänen päänsä alkoi vuotaa verta, ja peli jouduttiin keskeyttämään, kun pelaajat marssivat protestin merkiksi ulos kentältä.

On toki tiedossa, että miten älyttömän kuumaverinen ja tunnepitoinen 'derby' rotterdamilaisten ja amsterdamilaisten välinen otatus Hollannissa on, mutta näitä ei toivoisi kyllä ikinä näkevänsä koskaan. Todella törkeää ja erittäin vaarallista toimintaa ja toivottavasti tekijöille langetetaan elinikäinen porttikielto peleihin. Surkeaa ja säälittävää touhua ja nämä ovat juuri niitä tapauksia, kun faneja ja yleisöä ei päästetä sitten pitkään aikaan peleihin, kun muutamat tyypit tötöilevät ja törttöilevät näin surkeaan tyyliin. Asiasta on luonnollisesti jo aloitettu tutkinta ainakin KNVB:n osalta, ja toivottavasti syylliset saadaan selville ja vastuuseen, jotta asianmukainen kova rangaistus voidaan heille asettaa.

Tämä välikohtaus tapahtui n. 60 min tienoilla, mutta lopulta ottelu päädyttiin, kuin päädyttiinkin pelaamaan loppuun saakka ja Ajax pelin voitti 1-2. Klaassen itse jopa palasi tämän hurjan välikohtauksen ja ottelun jatkamisen yhteydessä kentälle pelaamaan ihan hetkeksi, mutta hänet otettiin kuitenkin liki saman tien (66 min kohdilla) vaihtoon.


 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Klaassenia heitettiin tosiaan ilmeisesti soihdulla takaraivoon ja perhananmoinen vekki siitä tulikin.





Tuosta tullee ihan jo rikostuomionakin huomattava rangaistus tekijälleen. Ajaxin stadikalla on ainakin turvakamerat jokaiseen katsomoon, Rotterdamin osalta en osaa sanoa. Mutta kyllä tuo perskärpänen kiinni saadaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tiistaina pelattiin Coppa Italiaa ja Lukaku lensi ulos tämän tuuletuksen jälkeen. (Toinen keltanen kortti)





Koko ottelun ajan Juventuksen kannattajat olivat huudelleet Lukakulle rasistisesti ja tämä tuuletus tapahtui pilkun kohdalta eli ei edes juossut kannattajakatsomon eteen. Ja sillä tosissaan ulos. Rasismi voi hyvin Italiassa, sen kannattajissa ja myös sen tuomareissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös