Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 271 187
  • 123 818

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ja lisää tule. Silva 4-2, eikä ole hassumpi tämäkään osuma.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On kyllä todella komeita maaleja tullut tänään. Mukava tätä peliä on katsella, vaikka kannattamani joukkue häviöllä onkin.

Nyt tais mennä paitsiovihellys taas väärin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oli kyllä outo tuo Wengerin vaihto, että kärki pois ja toinen sisään. Jengi on 2 maalia tappiolla ja vastustaja vie peliä. Vaihdon jälkeen Arsenal ei ole varmaan hyökännyt kertaakaan.
 

Crews

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Bayern München, Die Nationalmannschaft
Bayern München vs Hamburger SV peliä pelattu päälle 20min ja Bayern on hallinnut pääosin, muttei kummallakaan ole varsinaisesti maalipaikkoja ollut. Kroossin potku -ja syöttö -tekniikalle peukkua.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tuossa Newcastlen maalissa taas malliesimerkki siitä miksi kannattaisi hallita molempien jalkojen käyttö. Kukaan muu kuin umpivasuri kun ei olisi tuohon palloon alkanut yrittää pistämään vasenta ulkkaria. Oikea jalka(ja samalla suurin osa kroppaa) pallon tielle niin pallo ei olisi koskaan päässyt maalia kohden.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Remy on kyllä käsittämättömän tuhnu.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Pakko mainita myös tuosta Sotonin maalivahtipelistä. Eihän se Boruc nyt todellakaan mikään itse varmuus siellä ole, mutta Gazzaniga on aivan järkyttävän epävarma tuolla kokoajan. Onkin suorastaan ihme, ettei Newcastle ole saanut kuin yhden maaliin. Remy toki päätuhnuna mokaillut pari ihan huippupaikkaa.

edit. Lopputulos 1-1. Gouffran ja Rodriguez maalintekijöinä.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Manchester United dominoi Aston Villan vieraana avausjaksoa ja lukuisista paikoista huolimatta sai kaksi kertaa pallon kotijoukkueen maaliin. Welbeck molemmissa viimeistelijänä. Valencia pelipäällä ja Rooneyn tiputukset on taidetta silmille. Kuin Xabi Alonso konsanaan.
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Aston Villa - Manchester United -matsi lässähti viimeistään Tom Cleverleyn tekemään 0-3 maalin 2. jakson alussa. Sinne tänne kimpoilua sittemmin. Ainoa kiinnostava asia tällä hetkellä kentällä on Darren Fletcher. Sitkeä sissi, kun aina vaan palaa kehiin. Ties kuinka pitkä breikki edellisestä matsista taas kerran.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
0-3 voitto Unitedille. Täydellistä dominointia, tietynlaisella tylyydellä olisi tullut rumemmat numerot. Rooney, Welbeck ja Valencia todella hyviä. Toki viimeinen katosi kuvasta kun 0-3 maali syntyi.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
0-2 eikä tuossa oo yhtään liikaa. Lloris pitää Spursin lafkaa pystyssä. Spursissa kaikille muille paitsi Llorisille potkut! Paulinhon potkutekniikkaa katsellessa mulle on herännyt iso epäilys, että se on suomalainen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
La Ligassa hyvä vääntö käynnissä kun Real Sociedad ja Real Betis pelaavat parhaillaan sarjapisteistä. Tauolle lähdettiin 1-1 tilanteessa. Hyvä jakso kaikin puolin ja viihdyttävä sellainen. Olen isosti yllättynyt, jos punainen ei jossain vaiheessa heilu.

Jorge Molina tekee kyllä laajalla säteellä töitä tuossa Real Betiksen miehistössä. Tekee itseänsä pelattavaksi todella paljon ja välillä todella alhaalta hakemassa palloa. Syö ehkä jopa liikaa miehen tehokkuutta maalipaikoissa ja niihin pääsyyn. Tänään kumminkin maali ja 20m veto tolppaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Lanella 0-2 HT. Ihan hanskassa ollut Poolilla tuo matsi. Henderson ja Allen etenkin tehneet hyvää työtä keskellä. Spursin puolustus on aina helisemässä kun hieman saadaan yläkertaan liikettä. Nyt ei vaan pidä kopissa tauolla passivoitua ja antaa Spursille henkeä päälle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
AVB on uhkapeluri, kun teki jo nyt Tottenhamin kolmannen vaihdon. Saa nähdä auttaako. Spurs yrittää taas kovaa prässiä ylhäältä saakka. Paulinholle suora punainen kortti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös