Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 219 965
  • 123 254

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Kyllähän Bayernilta kaksi selvää pilkkua on riistetty, ei siitä mihinkään pääse. Kummassakaan tilanteessa ei ole edes mitään spekuloitavaa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miten helvetti voi puolet pelistä olla ääni ja kuva epäsynkassa??! Ei luulisi olevan mikään kummoinen temppu saada kuntoon. Siihen lisäksi toi anopinunelma-selostaja, joka luettelee pikaisesti joukkueiden historian 1900-luvun alusta ja kenttäkokoonpanot pakkomielteisesti. Vielä kun saataisiin joku jaarittelija ja hitaasti artikuloiva kommentaattori vierelle YLE:n arkistoista, niin avot.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Voi stana noita tuomareita. Täytyy toivoa että nuo virheet"tasataan" vielä jotenkin
 

Carrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Luulin jo että olen tässä katsellut peliä niin puoliksi unten mailla etten vain ole huomannut mitä kaikkea se Messi siellä on taas temppuillut, mutta nyt näköjään studiossakin huomautettiin Messin näkymättömyydestä ekalla puoliskolla. Mielenkiintoista. Kait se sieltä sitten taas 90+2 jos edelleen tappiolla ovat ne kiintiömaalit tulee tekemään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Gomez on kyllä täysin väärässä pelissä. Noin muutenhan Bayern on erittäin tasapainoinen joukkue.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hohohooo, mahtavaa Bayern!
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oikeus toteutuu ja Bayern johtaa 2-0. Tämä tuskin vielä riittää, mutta tiukille menee ensi viikolla. Vielä tähän 3 tai 4-0 niin Barca on kyllä todellisessa liemessä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Niin, Super-Mario! Toinen on tuolla kentällä ja sillä toisella on kalapuikkoviikset.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harvoin tulee huippufutista seurattua, mutta onpa aika käsittämättömän puusilmäistä tuomarointia, koskien lähinnä Barceloonaa. Onko tämä joku yleinen ilmiö, että isoja seuroja suositaan vai miten voi olla tuomarit noin pihalla? Ainakin joskus muistan lukeneeni uutisen, jossa oli tutkittu näitä lisäaikoja, ja ainakin siinä kaikki ISOT seurat sai keskimäärin eniten lisäaikaa ollessaan tappiolla pelin lopussa..

Tuomareista välittämättä tämähän on ihan hyvää tiistai-illan viihdettä :)
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näinhän se on.
En ota sanojani yhtään takaisin. Liian rajalliset kyvyt, vahvuus on tosiaan siinä, että osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Aika vähän tarjottavaa pelinrakentelussa esimerkiksi.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ei ole ihan paras pelipäivä tuomareilla; pari-kolme käsivirhettä rankkarialueella jäänyt viheltämättä ja sitten hyväksytään paitsiomaali. Eivät tainneet kehdata enää hylätä, vaikka paitsion näkivätkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös