Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 237 842
  • 123 427

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ohhoh, kerta kaikkiaan! Lähdin puoliajalla raivopäissäni baarista kotiin ja tänne päästyäni teksti-tv näyttää tilanteeksi 2-2. Ja nyt jo 3-2! Silti kaikki vielä auki, esim. 3-4 ei oo mitenkään mahdoton lopputulos.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No huhuhuh mikä tv:n avaus. Pro2 päälle ja heti kolme maalia Arsenalille. Heti kun tv:n auki laitoin niin siellä oli Van Persie pilkkua ampumassa ja sitten heti perään kaksi börsää lisää. Viihdyttävää kyllä.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Racing Santander - Valencia on yksi mielenkiintoisimmista peleistä vähään aikaan. Tapahtumia on riittänyt joka lähtöön. Niin hyvässä kuin pahassakin. Äsken espanjalainen temperamentti nousi ja samasta tilanteesta viuhahtikin kaksi keltaista ja kaksi punaista korttia. Nyt pelataan seitsemän minuutin lisäaikaa tilanteessa 2-2.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Tänne voi vaikka kommentoida, kun näköjään La Liga-ketju on kumitettu pois..

Aivan käsittämätöntä hienoutta Liga-kierroksella koko viikonloppu. Ensin Villarrealin taistelutasuri superbarcasta, kohtuullisen värikäs Racing-Valencia (jossa ehkä kauden sähäkin vika kymppi tähän mennessä, kaikilla päät auki, pari punaista, sata keltasta, maaleja yliajalla jne) ja sitten vielä hieno sunnuntain päätös Malaga- Sevilla, josta ei ikinä väriä puutu. Tänäänkin vielä hieno europaikoista taistelu Osasunan ja Atleticon välillä tiedossa.

Kaikenkaikkiaan tuo sarja on todella, todella kovatasoinen tällä hetkellä. Sijoilla 3-12 olevat joukkueet pelaavat kaikki todella hyvin ja hännässäkin on todella kovia nippuja, tyyliin Villarreal. Sarjan kärjessä maailman top-2. Hienoin La Liga-kausi aikoihin, kun moni joukkue on nyt kovassa lennossa. Pakko tykätä.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Andy Carroll vie Liverpoolin Molineuxilla 0-1 johtoon Wolvesia vastaan ja apinat hyppivät harteilta kilpaa.

EDIT: Ja Bellers lisää 0-2 Hennessyn avustuksella.
 
Viimeksi muokattu:

janikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Tappara, Detroit Red Wings, KTP
Ei toi City osaa pelata Liverpoolin jengejä vastaan - Cityn hienohelmat kaatuilee joka hemmetin kontaktista, kannattaisiko ehkä vain pelata :)
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Gibson 1-0! Tiukka loppu tulossa. Hyvin on Toffees puolustanu koko ottelun tähän mennessä.
 

RDivis

Jäsen
Paska matsi. Ei kyllä oo tulossa mestaruutta meillepäin tulossa. City on pelillisesti ollut liigan heikoimpia tammikuussa, nimenomaan vieraissa. Onneksi ei tarvitse enää katsella Fellainia tällä kaudella. Ärsyttävä pelaaja.

Vittu, että vituttaa!
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juventuksesta Udineseen siirtynyt Pazienza teki debyytissään maalin vain kahden peliminuutin jälkeen. Pelasi varmasti heti tiensä fanien sydämiin.

Edit: Djibril Cisse puolestaan maalasi QPR paidassa 13 peliminuutin jälkeen! Vahvoja debyyttejä!
 
Viimeksi muokattu:

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Theo tekee noin joka neljännestä läpiajostaan maalin. Muutenkaan tuolla ei kyllä kovin kliiniseltä touhu vaikuta. Arsenal tuhlannut noin 4 hyvää paikkaa, Bolton pari.

Walcott on kyllä heikko viimeistelijä. Noita paikkoja ei vaan yksinkertaisesti saa missata. Molemmat joukkueet ovat möhlineet paikkoja oikein urakalla, mutta Arsenalin ohella pelin suurin epäonnistuja tähän mennessä on tuomari. Ensin Song roikkuu Bolton-pelurin kädessä kymmenkunta metriä, eikä tuomari näe tilanteessa kortin arvoista rikettä. Hetkeä myöhemmin Vermaelen korkeintaan hipaisee(oikeasti!) Boltonin pelaajaa ja tuosta tilanteesta hollantilainen palkitaan keltaisella kortilla.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Bolton - Arsenal pelin ensimmäisen puoliajan paras suoritus oli linjatuomarin näpäkkä ylösnousu. Siinä pelaajille esimerkkiä. Ja kyllähän nuo Ramseyn ja Theon viimeistelyt menee jo surkuhupaisiksi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Chris Foy. On se vekkuli, viikosta toiseen.
 

janikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Tappara, Detroit Red Wings, KTP
Kyllä soisi Boltonille edes pisteen tästä ottelusta - tuomari paskoi taas yllättäen isoja vastaan housuun! Arsenal ihan purjeessa :) Tasoittuisi kamppailu entisestään 4. sijasta valjussa!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näillä hetkillä käsillä tulikuuman West Ham-Millwall -ottelun aloituspotku. Tuskin maltan odottaa.

Edit: Millwall-faneille näköjään paikat vaan yläparvella. Päädyn alakatsomonosa ammoittaa tyhjyyttään. Turvallisuussyistä eittämättä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kevin Nolan suoralla punikilla ulos. Ei sinänsä väärä tuomio, kahden jalan taklaus napit edellä.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Arsenal kaataa Blackburnia, jonka riveissä Samba ei pelaa. Siirtoikkuna meni jo kiinni, ilmeisesti silti pelaajan siirtoon liittyvää hässäkkää. Arsenalilta Sagna ei aloita.

Szczesny
Vermaelen-Kos-Mertesacker-Coquelin
Arteta-Song
Rosicky
Ox-Walcott
RvP

Subs: Fabianski, Sagna, Arshavin, Benayoun, Ramsey, Park, Henry.

Edit: RvP 1-0, se oli nopeaa. Laidalta matala maalin eteen ja RvP tyhjiin.
 
Viimeksi muokattu:

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Pedersen vaparista 1-1. Rotsi taitaa selvitä ilman varoitusta aikamoisesta sikataklauksesta.

Edit: sama kuin ensimmäisessä maalissa. Oikealta matala maaliin eteen, RvP 2-1 tyhjiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös