Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 237 842
  • 123 427

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Udinese kävi jo tasoittamassa, mutta nyt Conte tekee hyvän ratkaisun ja laittaa kentälle Claudio Marchision!
Nimenomaa. Marchisio kyllä olisi pitänyt olla jo avauksessa kehissä, ja Matri tosiaan taitaa olla ainut hyökkäjä joka noita maaleja pystyykin tekemään, kun Del Pieron päälle pyllistellään.

Heh Real tosiaan voitti 3-1, mutta Ronaldon maalimäärän missasin yhdellä. Silti tulosveto olisi pitänyt käydä heittämässä.
 

Ralph

Jäsen
Nimenomaa. Marchisio kyllä olisi pitänyt olla jo avauksessa kehissä, ja Matri tosiaan taitaa olla ainut hyökkäjä joka noita maaleja pystyykin tekemään, kun Del Pieron päälle pyllistellään.

Toki on tuo Mirko Vucinicin pari maalia tehnyt. Marchisio, Vucinic ja Matri vastannut maaleista kuin vain jotain hassuja osumia tullut muille mm. Vidalille, Pirlolle... Mutta otettiin kyllä syystäkin Quagliarella sivuun. Heikko peli hyökkääjältä, jonka pitäisi tehdä maaleja. Nyt vain keskitteli itse vaikka hänen pitäisi olla ottamassa keskityksiä. Mutta hän on siis jo vaihdossa, Marchisio tilalla.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
On tuo Marchisio kyllä huikea kaveri. Otin hänet jokin aika sitten siipieni suojaan koska Alelle ei minuutteja jostain syystä suoda. Ja hetkeäkään en ole joutunut uutta suosikkiani häpeämään. Ja huomasin myös että kaverihan on päivälleen saman ikäinen ku allekirjoittanutkin. Magic! Tappioitta jatkuu, Forza Bianconeri!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä on aktiivinen prässi Villarrealilla hyökkäyspäässä ja omissa ei anneta yhtään tilaa Barcan hyökkääjille. Barcalla enemmän harhasyöttöjä kuin ties kuinka pitkään aikaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ois kyllä ihan helposti voinut antaa Villarealille rankkarin

Eiköhän tuosta toisinpäin olisi rankkari tullutkin. Eli jos rikkoja olisi ollut Villarrealin ja rikottava Barcelonan.

polvipetteri totesikin, mutta kuten sanottua niin Villarreal pelaa todella hyvällä aktiivisella prässillä, ympäri kentän. Yhtään ei anneta tilaa. Samoin kun pelasi viime kaudella Barcelonaa vastaan vieraissa ekat 45minsaa, ehkä vielä vähän kovempaa. Hauska sinänsä katsella miten Barcelonan kaverit suorastaan vähän nyt ajoittain pelkäväät kontaktia ja prässiä ja tullut juurikin harhasyöttöjä. Toki myös aika paljon sekä rikkeitä että sitten "rikkeitä"(lue kontakti jossa Barcelonan kaveri menee pötkölleen ja alkaa itkemään).
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan kuin Messi ja Fàbregas eivät tietäisi olevansa kentällä samaan aikaan. Eipä silti, on siellä kaikilla muillakin vaikeuksia löytää kavereita syötöllään.

Tätä kirjoittaessa alkaa näyttää siltä, että jommassa kummassa päässä nähdään kohta maali. Barcakin herää yllättäen peliin.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ylärimassa kävi jo. Huikeat ensikosketukset palloon Tellolta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Siellähän on päädyssä Suomen lippu ja joku club Finland.

Nehän on useinkin siellä. Villarrealilla on Suomessa aika aktiivinen faniklubi, syystä tai toisesta.

Hyvin keltainen sukellusvene taistellut, saa nähdä kestääkö loppuun asti. Huh, Diego López tekee loistavan jalkatorjunnan Messin läpikiemurteluun ja Cesc vetää paluupallon taivaaseen.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei maistu sitten kenellekään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kyllä! Real Madridilla seitsemän pisteen kaula sarjan kärjessä! Imekää parsaa kieriskelevät tuomarien piirittäjät!

Hieno homma Villarreal, todella komea taistelu ja ansaittu pistevoitto.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
FT. Villarreal 0 - 0 Barcelona. Muahahahahha. Pahasti väsyi Villarreal, mutta kesti kuin kestikin :tuoppi:
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt on helppo sanoa, että vaihtoja olisi voinut tehdä aiemminkin. Oli Xavikin jotenkin todella puhki / näkymätön koko ajan. Tello veti hyvän ensiesiintymisen.

Kireä kevät tulee, sillä Barcalla on loukkaantumistilanteeeseen ja suoritustasoon nähden tällä hetkellä (liian?) monta rautaa tulessa.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, FC Barcelona
Kyllähän se nyt viimeistään tämän tasurin myötä alkaa olla selvä, että La Ligan mestaruus matkaa Madridiin ja täysin ansaitusti. Barcelonan vieraspeliesitykset ovat olleet niin kuraa, että ei tuollaisilla esityksillä ansaita tällä kaudella toista sijaa parempaa.

edit. tokihan kautta on hirveän paljon jäljellä ja mitä vain voi vielä tapahtua. Real vaikuttaa kuitenkin niin varmalta tällä hetkellä itseään heikompia joukkueita vastaan, joten on erittäin epätodennäköistä, että Real menettäisi enemmän pisteitä kui Barcelona kauden jälkimmäisellä puolikkaalla.
 
Viimeksi muokattu:

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onneksi olkoon realille mestaruudesta! Ei tämmösellä pelillä saada enään kii, lähteä nyt sit puolustavalla taktiikalla peliin, joka pitäs voittaa! Ei hyvänen aika. Miinukset Guardiolalle ja sille, että Barcalla on maha täynnä eikä pelaaminen kiinnosta. Hävetkää.

Barca on tällä kaudella ollut paska. Ei ansaita mestaruutta. Ja Messi ei ansainnut kultaista palloa. Omaakin fanijoukkuetta pitää osata katsoa realistisesti ja sanoa asiat niinkun ne oikeesti on.

Ja Tello oli muuten jäätävä, nopea ja taitava!
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arsenal - Aston Villa HT 0-2

Kerrassaan murheellista. Arsenal vajoaa yhä alemmaksi ja alemmaksi. Saa nähdä millainen pöllyytys UCL-matseissa on luvassa, kun nyt jo liiga sekä nämä cupitkin menevät näin surkeasti.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Murheellista tosiaan, varsinkin kun peli muuten ok, mutta viimeisellä kolmanneksella ei saada aikaan ratkaisevia syöttöä ja laukauksia. Erikoistilanteissa huikea ero. Arsenal potkii kulmat ensimmäiseen mieheen, Villalle ensimmäinen kulma ja todellä nätin kuvion jälkeen maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös