Jääkiekon jatkuvuus Kouvolassa

  • 59 007
  • 300

zigiwigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland, KooKoo, Eno Jets
PERIKSI EI ANNETA

Kävin sitten minäkin pelastakaa KooKoo:n, http://kookoo.urli.net/ , sivuilla. Löysin sieltä kyllä hyviä asioita, jotain toki korjaisinkin. Sivujen nimen pitäisi olla: pelastetaan KooKoo.

Sen sijaan erinomainen on kuitenkin tieto Jokkerin ja monen, monen muun henkilön halusta aktivoitua kiillottamaan ”joidenkin” tahrimaa kilpeä. Toivon sydämestäni että se onnistuu.

Pilviä taivaalleni tuo kuitenkin sisäpiireissä kuiskittu huhu, että Pelsut olisi lopettamassa liigatasolla ja täten Liiga-TJ:t esiliinoineen olisivat värkkäämässä 12 orkesterista liigaa. Huhu tarkoittaisi näin ollen, että SE joukkue joka nyt uljaasti yrittää nousta liigaan, jatkaisi Mestiksessä ja Pelsut olisivat Mestiksessä myös. Se, mitä tuo tarkoittaisi KooKoon kannalta on ainakin minulle vain arvailujen varassa. Toivottavasti Jokkerilla tai jollakin muulla on tämän päivän tilaisuuteen mennessä jotain asiasta kerrottavaa, esim. kumota koko huhu. Valitettavasti en toistaiseksi pääse fyysisen sijaintini johdosta paikan päälle ja muutenkaan asioita pöyhimään lähemmin.
Toivottavasti sananne pitää ja pystytte jakamaan osaltanne tuota Doc:in ja muiden puuhamiesten isolta tuntuvaa kuormaa. Siellä saattaa olla melkoiset tuulimyllyt vastassa. Pitäkäähän asiallinen ja rakentava tilaisuus!

On hieman syytä ”vetää pakille” eilistä ryöpytystä, ei se kaikille listan nimille ollut tarkoitettu. Tuntekoon ne piston sydämessään, jotka ovat periksi antaneet. Ylimääräinen kokous; väsyneet ja heikot ulos.

Ilolla olen myös huomannut, että Mansikan Reska on vihdoin jätetty rauhaan siltä nälvimiseltä. Välillä häntä on vaadittu sukeltamaan ..ttuun ja taas toisaalta hyppäämään teräkengät jalassa askiin, otteluun itse!? Melkoista häröilyä. Mies on ammattimies. Uskokaa nyt vaan. Sen ovat myös tulokset näyttäneet. Myös liiga-valmentajien kanssa toimineet henkilöt ovat sen minulle kertoneet. Kaikki ei toki voi ”tykätä” kaikista.

Parasta on kuitenkin se, että urheilullinen puoli ei ole millään lailla menetetty. Päinvastoin! ”Runkopelaajilla” (Kattelus, Soijärvi, Jaakkola, Saarela, Haapa-aro, Timoskainen, Somppi, Virtala, Gärdström, Lindström, Onnnela, Grahn ja Palmu.) oli munaa ilmoittaa heti kärkeen kiinnostuksestaan olla edelleen mukana ja täten nostamassa maahan poljettuja mielialoja, eikä loikkia kuin rotat uppoavasta laivasta. Kiitos teille! Olette miehiä, siis MIEHIÄ, oli tässä sopassa lopputulos mikä tahansa. Tuota on URHEILU, SITOUTUMINEN ja SUOMALAISUUS!

Taistelu on hävitty, mutta vain toistaiseksi, eikä ikinä sotaa!
 
Viimeksi muokattu:

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: PERIKSI EI ANNETA

Viestin lähetti zigiwigi

Pilviä taivaalleni tuo kuitenkin sisäpiireissä kuiskittu huhu, että Pelsut olisi lopettamassa liigatasolla ja täten Liiga-TJ:t esiliinoineen olisivat värkkäämässä 12 orkesterista liigaa. Huhu tarkoittaisi näin ollen, että SE joukkue joka nyt uljaasti yrittää nousta liigaan, jatkaisi Mestiksessä ja Pelsut olisivat Mestiksessä myös. Se, mitä tuo tarkoittaisi KooKoon kannalta on ainakin minulle vain arvailujen varassa.

Ei Pelicansin mahdollisella luopumisella ja vastaavasti KalPan liigahaaveiden kariutumisella ole mitään tekemistä KooKoon tilanteen kanssa. Kaikki on Pohjois-Kymenlaaksolaisten jääkiekon ystävien ja siten myös KooKoon omissa käsissä. KooKoo ei ole jättänyt virallista ilmoitusta luopumisesta jääkiekkoliittoon ja KooKoolle onkin annettu aikaa huhtikuun puoleen väliin asti ilmaista kantansa. Eli vaikka puolet SM-liigaseuroista luopuisi liigapeleistä ja haluaisi mestikseen niin ei KooKoo sen takia joudu sarjasta lähtemään. Olihan sarjassa sitä paitsi muutama KooKoota huonommin sijoittunut joukkuekin.

Tänään kaikki klo 19:00 Väinöläntien infotilaisuuteen!
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Täytyy myöntää, että jos puuhamiehet saavat ensi kaudeksi joukkueen mestikseen pystyyn niin en pysty varmasti edes kuvailemaan tunnetta joka syntyy kun KooKoo luistelee syksyllä ensimmäisessä kotipelissä jäälle.
Illan kokouksesta raporttia odotellessa.
Itse en paikalle pääse muiden menojen takia..
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Re: PERIKSI EI ANNETA

Viestin lähetti cock
Tänään kaikki klo 19:00 Väinöläntien infotilaisuuteen!

Pistättehän sitten illalla tietoa, mitä infossa on puhuttu.

Ihan lupaavalta näyttää. Radiohaastattelusta ei selvinnyt oikeastaan sen enempää kuin mitä jo tiedettiin. Siitä tietysti kiitos Jokkerille ja Pusalle, joiden informaatio netissä on ollut kiitettävän aktiivista. Avoimuutta toivotaan jatkossakin.

Ulospäin vaikuttaa, että ensi kautta puuhaillaan nyt kahdessa eri leirissä. Molemmissa painotetaan paikallisten pelaajien vastaantuloa. Lopputuloksen kannalta pelaajien kanta saattaakin olla aika ratkaiseva tekijä.
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Kiitokset Jatkoajalle informatiivisesta jutusta koskien kouvolalaisen edustuskiekon tulevaisuutta.

Tuleepa vain mieleeni, että mitähän mahtaa Johanssonin päässä liikkua?! Älyäisi jo feidata itsensä takavasemmalle sen sijaan että kehtaa vetää tätä "jokkeri"-läppää. Hän oli de facto ajamassa alas kouvolalaista edustuskiekkoa, ja nyt toivoo "vilpittömästi" kiekon jatkuvan. Koittaisi nyt päättää...
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
KooKoo edelleen Mestikseen

Tämän aamun Kouvolan Sanomien juttu KooKoon pelastusoperaatiosta valaisi minulle sen, missä mennään.

Mahdollisesta Mestis-jatkosta Kouvolassa on tottakai neuvoteltava hyvässä yhteistyössä KooKoon johdon kanssa. Tämä on perusasia. KooKoon asioista ja jatkotoimenpiteistä eivät ulkopuoliset voi päättää yhtään mitään. Hyvä, kun Johansson oli ideoimassa Jouko Leppäsen vetämässä pelastusoperaation tilaisuudessa.
Toinen vaihtoehtokin tuli julki. On suunniteltu uuden seuran perustamisesta. Tästä on tällä hetkellä luovuttu.

Minulle tärkeä uutinen oli Mikko Liukkosen halukkuus palata takaisin KooKoohon.
Ensi vuodeksi on saatava koottua parempi joukkue kuin kuluneen kauden joukkue oli. KooKoolla oli huippuvalmennus, mutta joukkueesta puuttui tärkeä elementti: pelintekijä. Maalintekijöitä joukkueessa oli/on riittävästi.
Pelintekijäksi, Jouko Leppänen, on ehdottomasti hankittava Timo Nurmberg.
Kaksikon Timo Nurmberg/Mikko Liukkonen paluu tekisi tämän kauden joukkueesta sen Mestiksessä mitalikantaan palaavan KooKoon, jonka minä haluaisin ja toivoisin ensi kaudella uudistetussa jäähallissa nähtävän.

Uskoisin, että pääsponsoritkin olisivat luottavammin mukana, mikäli em. kaksikon jatkosta KooKoo:ssa voitaisiin mahdollisimman nopeasti informoida.
 

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Hienoa!

KooKoo ei saa luovuttaa, KooKoo kuuluu yhtenä tärkeänä osana Suomen kiekkoilua ja ennenkaikkea miten tärkeä osa se on Kouvolaa ja KooKoon kannattajille.

Vaikka itse en KooKoota kannatakaan, ja Mikkelistä olen, olen silti täysillä mukana KooKoon elvytyksessä siinä määrin mitä pystyn.
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Onhan se hyvä, että kaikki kynnelle kykenevät ovat ideoimassa kouvolalaisen kiekon uutta nousua, mutta mitähän Johansson siellä tekee! Olisi ideoinut sitä ennenkuin viskaa KooKoon romukoppaan. Eikö tämä tosiaan ihmetytä ketään muuta...
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Viestin lähetti Vesso
Eikö tämä tosiaan ihmetytä ketään muuta...
Ihmetyttää, mutta kuten jossain mainittiin, hänellä on hyvät yhteydet liikemaailmaan ja sitä kautta mahdollisiin sponsoreihin.
Kyllä hän varmasti oppi tästä julkisesta löylytyksestä läksynsä ja ei varmalla aja KooKoota uudelleen alas ilman julkista "avunpyyntöä".
Kylläpä on viikossa kerennyt taas tapahtumaan kiekkorintamalla. Viikko sitten mietittiin mahdollisia ensi kauden pelaajia Jokipoikien Topi Riutasta Tinkeen. Nyt mietitään ensi kauden sarjaa...

Toistaisin edellenkin kausikorttien voimaa kunnon mainostuksella. Niistä seura saa pääomaa heti käteen.
Toinen ihmetyksen aihe on tuo vapaalippujen suuri määrä, josta TJ mainitsi mm. Kalpa pelissä, jossa 1500:sta 400 meni kassan kautta. Miksi lippuja jaetaan ympärihärmää? Ymmärrän jos jaetaan ilmaislippuja johonkin tiettyyn peliin, mutta liput jotka käy mihin vain peliin ei ole järkeviä. Sponsoreille olisi järkevämpi jakaa kausikortteja, ei vapaalippuja.
Jos joku tietää jotakin faktaa vapaalippujen jaosta niin valaiskoon..
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Vesso
Onhan se hyvä, että kaikki kynnelle kykenevät ovat ideoimassa kouvolalaisen kiekon uutta nousua, mutta mitähän Johansson siellä tekee! Olisi ideoinut sitä ennenkuin viskaa KooKoon romukoppaan. Eikö tämä tosiaan ihmetytä ketään muuta...

Kuten pari viestiä aikaisemmin kirjoitin, olin tyytyväinen siihen, että Timo Johansson oli mukana ideoimassa Jouko Leppäsen organisoimassa KooKoon Mestis-paikan säilyttämishanke neuvottelussa.

Kouvolan Sanomien jutun perusteella on tarkoitus, että nimenomaan KooKoo pelaisi edelleen Mestistä ensi kautena.

Kookoon pelaamisesta päättää lopulta KooKoon johto puheenjohtajanaan Timo Johansson. Eihän KooKoota ole seurana "viskattu romukoppaan". On ymmärrettävää, hyväksyttävää ja suotavaa, että KooKoon johto päättävänä elimenä on pelastusoperaatiossa nyt mukana.

Eri asia lienee sitten se, jos perustetaan uusi seura, jolle pyritään hankkimaan Mestis-pelioikeudet. Nythän on tuosta uuden seuran perustamisesta Leppäsen mukaan luovuttu.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Näyttää ihan siltä, että Mestiksestä (mitenkähän tämä sana taivutetaan????) löytyy toinenkin luopuja. Jokipojat pelailee kyllä ihan selkeästi karsintasarjaa alle taitojensa tai sitten Seinäjokiset pelaa jääkiekkoa tuppiroskat vyöllä ja peloottelevat Jojensuulaaset pahapäivääsesti tuppiroskiensa kanssa.

Minä tosissani ihmettelen Jokipoikien pelitouhuja mitä ne meinaavat kun eivät saaneet kiekkoa HeKi:n maaliin kuin kerran.

Tämä nyt ei ihan tähän ketjuun täysin kuulu. Mutta en viitsinyt aloittaa uuttakaan ketjua.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti vihtori
[B

Minä tosissani ihmettelen Jokipoikien pelitouhuja mitä ne meinaavat kun eivät saaneet kiekkoa HeKi:n maaliin kuin kerran.

Tämä nyt ei ihan tähän ketjuun täysin kuulu. Mutta en viitsinyt aloittaa uuttakaan ketjua. [/B]

No ei taida kuulua tosiaan ihan tähän ketjuun. Mut ihan hyvä pointti.

Jaahas. Että Johansson on nyt sitten ideoimassa KooKoon uutta tulemista. Mitähän sillä äijällä on mielessä. Todellakin taisi olla pikkasen hätäinen päätös luopua edustuskiekosta.

Se olisi kaikille parempi, että se kaveri pysyisi kaukana tästä projektista.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Viestin lähetti Ice Hockey
Jaahas. Että Johansson on nyt sitten ideoimassa KooKoon uutta tulemista. Mitähän sillä äijällä on mielessä. Todellakin taisi olla pikkasen hätäinen päätös luopua edustuskiekosta.

Se olisi kaikille parempi, että se kaveri pysyisi kaukana tästä projektista.
Niin tai yksinkertaisesti kypsyi hommaan, kun yleisöä ei käy peleissä ja sponsorirahoilla pitäisi paikata yleisötulon aukot.
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Tänään olen käynyt paljon puhelinkeskusteluja eri tahojen kanssa. Useat vanhat ja nykyiset KoKoon pelaajat ovat valmiita tulemaan tänne pelaamaan ensi kautta Mestistä. Varsinaiset neuvottelut aloitetaan toimikunnassa ensi maanantaina. Jari Helle tulee käymään neuvottelemassa maanantaina. Suurin ongelma on edelleen aika. Pysyäksemme aikataulussa on asioita, henkilö- ja budjettineuvotteluja, hoidettava rinnakkain ja päällekkäin. Lipun hintaa olemme vääntäneet ja tulleet siihen tulokseen että paras olisi pysyä vähintään viime vuoden raameissa. Kertalippu aikuiselle 10 euroa ja kausikortti 200 euroa. Tämä siitä syystä, että nyt kriisitilanteessa meillä ei ole varaa suurempaan alennusmyyntiin, mikä toivottavasti taas tulevaisuudessa joskus olisi. Toivoisin koko jääkiekkoväeltä tämän suhteen ymmärrystä, että nyt tarvitaan paitsi työ-, myös rahatalkoita.

Muiden Mestispaikkakuntien fanit ja Jatkoajan kirjoittajat ovat viime päivinä osoittaneet asiallemme suurta sympatiaa. Siitä suurin kiitos. Jos tavalla tai toisella haluatte tulla mukaan että KooKoo edelleen säilyisi jääkiekon ja etenkin Mestiksen kartalla, ottakaa yhteyttä. Teidänkin apuanne nyt tarvitsemme.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti doc jokkeri
Lipun hintaa olemme vääntäneet ja tulleet siihen tulokseen että paras olisi pysyä vähintään viime vuoden raameissa. Kertalippu aikuiselle 10 euroa ja kausikortti 200 euroa. Tämä siitä syystä, että nyt kriisitilanteessa meillä ei ole varaa suurempaan alennusmyyntiin, mikä toivottavasti taas tulevaisuudessa joskus olisi. Toivoisin koko jääkiekkoväeltä tämän suhteen ymmärrystä, että nyt tarvitaan paitsi työ-, myös rahatalkoita.

Tälle palstalle kirjoittavilta ymmärrystä löytyy varmasti. Samoin monella muulla kouvolalaisella kiekkofanilla. Suurikin yleisö voi olla rahatalkoomielialalla alkukaudesta, mutta onko kovin pitkään?

Mielestäni onkin oleellisen tärkeä saada kiinnostava joukkue kentälle. Paljon entisiä ja nykyisiä kouvolalaisia on hyvä asia. Menestystäkin on tultava sen verran, että mielenkiinto säilyy. Käytännössä tarkoittaa vähintään taistelua pudotuspelipaikasta. Tilastomiehen sivuilla spekuloiduilla nimillä tämä onnistuukin. Liukkosen saaminen olisi kova juttu. Virtala on myös mielenkiintoinen pelaaja, joka toivottavasti jatkaa ensi kaudella.

Tuskin kukaan osaa sanoa varmaa vastausta parhaasta lipun hinnasta. Tässä kohtaa kun aikaa on muutenkin vähän, on varmaan järkevää pysyä viime kauden tasolla.
 
Toivotaa nyt tosissaa, että tää Pelastakaa Kookoo toimii ja nähdään Kookoo mestiksessä ensikaudellakin, sillä sinne se vähintään kuuluu.

Onkos kellään mitää tietoa, koska kausikortit tulee myyntiin? Olisi mukavaa, että mahdollisimman nopeasti, että niitä menisi kaupaksi paljon. Entäpä järjestääkö jokin taho jonkun sortin rahakeräyksen tai jotaan vastaavaa? Sinne voisi muutaman eeron jos toisenkiin laittaa...

tsemiä Jokkerille ja kumppaneille!!!!
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Viestin lähetti Pelicans81

Onkos kellään mitää tietoa, koska kausikortit tulee myyntiin?

Eiköhän ne tule myyntiin, kun saadaan varmuus siitä, mitä sarjaa pelataan ja muutkin asiat kuntoon. Eli tuskin ainakaan huhtikuun puolella. Jokkeri & muut asiamiehet osaavat sanoa tarkemmin varmasti.

EDIT: Tilastomiehen keskustelussa sanotaan: "Kohta puoliin..." Joten vedänpäs sanani takasin tuosta huhtikuusta.
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perheellisen ehdotus

Itse vasta tänne Kouvolan suunnalle muuttaneena en tänä talvena ehtinyt yhtään Kookoon matsia käydä katsomassa. Työkiireet ja Jokerien peleissä käynti vei kaiken aikani. Tuntuu todella surulliselta, jos uuden kotipaikan kiekko haudataan samaan aikaan, kun muutan perheeni kanssa tänne.

Sitten itse ehdotukseen. Mielessäni on jo Hjallis-areenalla käydessä ollut monesti, että olisi hyvä olla sellainen perhe-kausari, eli kaksi aikuista ja lapset 1-? samalla lipulla otteluun. Ja matsiin pääsisi se jolla lippu on. Tietenkin matsiiin pääsisi myös pariskunta ilman lapsia. Mulla ainakin menee perheen kanssa aina 30-70€ joka pelissä, jonka yhdessä käymme Areenalla katsomaasa ihan oheistuotteisiin, liput sitten siihen päälle. Sama raha tosin menee, vaikka yksin kavereiden kanssa olisin matsissa.

En usko että tämmöinen olisi mahdotonta toteuttaa, vaan silloin saataisiin hallille myös väkeä joita ei muulloin saataisi. Siis, kun en itse ehtisi matsiin, niin joku muu olisi siellä nauttimassa kiekosta ja käyttämässä palveluita. Itselleni yksin en kausaria tule varmaankaan koskaan ostaneeksi, mutta jos olisi tuollainen koko perheen paketti, niin sen voisi hankkiakin. Esim. 1*kausari=200€ perhe=300€. Moisen 300€ olisin valmis heti laittamaan Kookoo:n tilille. Kouvolan halliin varmaankin mahtuu väkeä ja palveluiden käyttäjiä, eikä tilanpuute ihan heti vastaan tule.

Nämä olivat vain minun ajatuksiani, joita on tässä kiekko-fanina tullut mieleen vuosien mittaan.

Itse peli on aina tärkein, eivätkä ole lapsenikaan koskaan olleet kovin kiinnostunut oheisohjelmasta. Tunnelma, pelaajien suoritukset ja yleisön mukana eläminen on heitäkin aina viehättänyt.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Missä mennään?

Olen seurannut KooKoon Mestis-operaation pelastustilannetta Tilastomiehen Turinatuvasta.
Tuon pari asiaa myös tänne Jatkoajan keskusteluun.

Kausikorttien myyminen ollaan aloittamassa käsittääkseni aivan näinä päivinä. Tämä herättää muutaman kysymyksen.

Onko KooKoo päättämässä Mestis-jatkostaan? Olen ymmärtänyt, että vain KooKoon johtokunta/vuosikokous voi tehdä päätöksen jatkaa Mestiksessä. Ennen kausikorttien myymistähän on tiedettävä, jatkaako KooKoo Mestiksessä.
Onko uutta verta menossa KooKoon johtokuntaan? Tämähän oli yksi edellytys sille, että KooKoo peruisi päätöksensä luopua Mestis-paikasta.

Kausikortit menisivät varmaankin paremmin kaupaksi, jos joukkueen valmennus ja runkopelaajat olisivat tiedossa.
Erinomainen tieto sponsoreille ja KooKoon kannattajille on Turinatuvassa käyty keskustelu Timo Nurmbergin mahdollisesta jatkosta KooKoon joukkueessa. Tinken kanssa asiat kuntoon niin KooKoo saa useiksi vuosiksi huippupelintekijän riveihinsä.

Entä valmennus, ovatko neuvottelut edenneet? Onko Veikka Helle tulossa? Ari Kotro/Lasse Tasala olisi uusia tuulia valmennukseen tuova parivaljakko.
 

Aksu

Jäsen
SaiPaFanien Kolumnisarjassa “Aitiovieras” on vuorossa Kookoon kannatusyhdistyksen, Kuudes Kenttäpelaaja ry:n, puheenjohtaja Kari Tuominen. Kolumnissaan hän pureutuu tunnelmiin, joita Kouvolan edustuskiekon käänteet ovat aiheuttaneet viime aikoina.

www.saipafanit.com
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Ja KooKoohan ei siis ole mennyt konkurssiin koskaan, kuten hän kolumnissaan eriävästi toteaa.

edit. totean vain asian tässä, ettei kellekään synny moisia harhakuvia... ja tähän hymiö.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti koukou
Ja KooKoohan ei siis ole mennyt konkurssiin koskaan, kuten hän kolumnissaan eriävästi toteaa.

Antanette palautetta myös hänelle suoraan. En muuta toisten kirjoituksia sisällön puolesta enkä tuota faktaa tarkistanut.
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Eilisen kokouksen jälkeen joukkueen runko alkaisi olla pääosin ehdotettavana, kaikki entisiä KooKoolaisia ja kentällinen junnujen kärkikaartista. Muutama pakki selvästi puuttuu. 7-9:lle tarvitaan työpaikka. Sopimuksia ei ole tietenkään vielä voitu tehdä kun ei vieä tiedä pelataanko mestistä.

Veikka Helle kävi eilen ja oli kovin innostunut tulemaan tänne jos Mestis saadaan käyntiin. Toimikunnassa oltiin yksimielisiä hänen sopivuudestaan tehtävään.

Tänä aamuna kävin tapaamassa Paavo Lukanderia ja nyt hän lähtee remmiinmukaan. Hän on kokenut toiminnan mies ja pursuaa energiaa ja omaa loistavia suhteita.

Kausikortteihin alamme parin päivän sisällä kauppaamaan ennakkositoumuksia. Jos Mestis ei toteudu, sitoumus raukeaa.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Viestin lähetti doc jokkeri
Eilisen kokouksen jälkeen joukkueen runko alkaisi olla pääosin ehdotettavana, kaikki entisiä KooKoolaisia ja kentällinen junnujen kärkikaartista. Muutama pakki selvästi puuttuu. 7-9:lle tarvitaan työpaikka. Sopimuksia ei ole tietenkään vielä voitu tehdä kun ei vieä tiedä pelataanko mestistä.

Veikka Helle kävi eilen ja oli kovin innostunut tulemaan tänne jos Mestis saadaan käyntiin. Toimikunnassa oltiin yksimielisiä hänen sopivuudestaan tehtävään.

Tänä aamuna kävin tapaamassa Paavo Lukanderia ja nyt hän lähtee remmiinmukaan. Hän on kokenut toiminnan mies ja pursuaa energiaa ja omaa loistavia suhteita.

Kausikortteihin alamme parin päivän sisällä kauppaamaan ennakkositoumuksia. Jos Mestis ei toteudu, sitoumus raukeaa.

Hyvä info, doc jokkeri!

Olennaiset asiat ovat tuossa hyvin koottuina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös