Jääkiekon II-divisioonan MM-kisat 2004, Espanja ja Liettua

  • 2 848
  • 13

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
No niin avataanpa näillekin kisoille oma ketjunsa. Jokuhan tätä yritti jo väsätä. Pistetään tänne nyt omat rankkaukset joukkueiden paremmuudesta

Ryhmä A Espanja

Kiina -kiekkoilu mennyt vuosi vuodelta alaspäin
Kroatia -keikkuu I ja II-divarin väliä
Australia - jos oikein onnistuisi =)
Espanja -isäntä joka voi jopa yllättää
Israel -koostunee venäjän vahvistuksista? arvoitus
Luxemburg -pieni maa

Ryhmä B Liettua

Liettua -pelaa ailahtelevasti. kotietu
Serbia & Montenegro -liian hyvä kakkoseen huono ykköseen
Pohjois-Korea -nostanut tasoaan huimasti
Bulgaria -uppoava laiva. en ihmettelisi jos putoaa
Etelä-Afrikka -sijoitus keikkuu aina näillä kohdin
Uusi-Seelanti -ei riitä lampaankasvattajien rahkeet

Vihdoin tihkuu tietoa tuloksistakin. Luxemburg-Kroatia 0-11
 

jake

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Re: Tuolta tihkuu vähän enemmän..

Viestin lähetti InSideHockey
Lohko B[/URL]

Liettua aloitti 2-21 voitolla..

Ja kaiken lisäksi siellä on tilanteessa 2-19 laitettu kunnolla hulinaksi ja mm. Liettuan veskari ja yksi Uuden-Seelannin pelaaja ajettu suihkuun. Kiitettävää toimintaa, että jaksetaan tuollaisessa tilanteessa vielä tapellakin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Katselin vähän tilastoja ja vain tuo Luxemburg-Kroatia(0-11) oli noista otteluista ollut tilastojen valossa siisti. Kaikissa muissa otteluissa oli kunnolla hulinaa. Kiintoisaa myös yleisömäärät, Liettuan lohkon vähiten yleisöä kerännyt ottelukin keräsi ihan mukavasti yleisöä(ensimmäinen ottelu 750, toinen 1100) ja kotimaan Liettuan ottelussa yleisöä oli jopa 2600, mikä on mielestäni aika kova luku tällä tasolla. Espanjan lohkossa Espanjan ottelu keräsi 900 katsojaa muut kaksi huomattavasti vähemmän.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Minkähän tasoista kiekkoa tuolla Etelä-Afrikassa läiskitään? Varmaan pääsis maajoukkue leirille joku puulaakijyrä täältäpäin.
 

Costanza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Arsenal
huh huh mitä soopaa tuli kirjotettua. Toivottavasti kukaan ei kerenny lukeen. Australia siis otti ekan voittonsa Kiinasta.
 
Viimeksi muokattu:

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Oho Etelä-Afrikalla pelaa todellinen tulevaisuuden lupaus 26.11.2008 syntynyt Joe Oliver. Kova suoritus nousta tuon ikäisenä maajoukkueeseen mies on äkkiä laskien draftattavissa vuonna 2026.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Espanjassa eletään jo ratkaisun hetkiä. Kroatia käytännössä varmisti nousunsa kaataessaan Australian 8-2 numeroin. Aussien pitäisi noustakseen voittaa kaksi jäljellä olevaa peliä ja Kroatian vastaavasti hävitä molemmat. Mahdollisuuksia on myös Kiinalla joka vielä kohtaa Kroatian, mutta niukat voitot Israelista 5-0 ja Espanjasta 6-1 ja ennenkaikkea nöyryyttävä 5-6 tappio Australialle.
Liettuassa nousija saadaan selville päätöskierroksen pelissä Liettua-Serbia&Montenegro. Uusi-Seelanti on ottanut miehekkäästi takkiin päästäen omaan verkkoon noin parisenkymmentä takaiskua per peli...
Ja niille jotka eivät vaivaudu tuloksia etsiskelemään niin näytettäköön lohkojen tilanteet pisteet perässä

1 Croatia 6
-------------------------
2 Australia 4
3 China 4
4 Spain 4
5 Israel 3 0
--------------------------
6 Luxembourg 0



1 Lithuania 6
---------------------------------
2 Serbia and Montenegro 6
3 Bulgaria 4
4 DPR Korea 2
5 South Africa 0
---------------------------------
6 New Zealand 0
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti jake
Jumankauta, enphän ole koskaan nähnyt tällaista pelipöytäkirjaa. Liettualaiset ja serbithän ovat pistäneet kunnolla tuulemaan!!!

Mitäs tuosta, siisti pelihän se on ollut. Vain kaksi huitomista, kaksi koukkaamista ja kaksi kiinnipitämistä. Estämisiäkin vain muutama. Varmasti ei ollut samanlaista kahvakiekkoa kuin kotoisessa liigassa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mieleeni juolahti ajatus että ei olisi hassumpi idea lähteä vaikkapa ensi vuonna seuraamaan lätkän mm-kisoja ja tarkemmin sanottuna näitä I tai II-divarin turnajaisia. Pelit taitavat olla melkoisia nähtävyyksiä =) Liputkaan tuskin ovat mitään kiskurihintaisia. Niin ja asiaan Kiina sai vängättyä itsensä sarjaporrasta ylemmäs kirimällä viimeisessä erässä Kroatian ohi 1-3 tilanteesta 4-3. Kaikki kolme päätöserän maalia tulivat parin minuutin sisään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heh, Serbeillä on ollut sitten loppuminuuteilla peräti kahdeksan kenttäpelaajaa käytössään. Ovat ainakin halukkaat saaneet peliaikaa ihan riittämiin. Liettualle on sentään jäänyt yhdeksän peluria. Miten tossa päätöserässä ehti vielä maalejakin tekemään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös