Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Jääkiekkoaiheiset elokuvat ja dokumentit

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana jyrinki82, 08.03.2013 klo 20.10.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  The Code: Documentary on Fighting in Hockey - YouTube

  Don Hendersonin kuolema nosti keskustelun pintaan Kanadassa. Don Cherry ja kumppanit ovat väärässä, koodi ei toimi, koodi on rikki. Aina on ollut rottia ja likaisia pelaajia jotka eivät kunnioita sääntöjä eivätkä kanssapelaajien terveyttä, oli gooneja tai ei. Ainoastaan sääntömuutoksilla pystytään rumat taklaukset ja törkeydet kaukalosta kitkemään, koodi ei toimi koska se on rikki. No rules, no respect.
   
 3. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Katselin tämän ja itse en niin välittänyt. Olihan se toki taidolla tehty ja sinäänsä ihan viihdyttävä, mutta olisin toivonut syväluotaavampaa otetta.
  Osasyy tämän katsomiseen oli pitkään mieltä askarruttanut kysymys, että miten tuolla tyylillä saattoi voittaa yhtään mitään ja siihen ei oikein tullut vastausta. Tarkotan siis tuota jäähymäärää, luulisi että nuo ovat pelanneet koko ajan vajaalla eikä boksista pitäisi koskaan voittaa mitään.
   
 4. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Yle Areenasta löytyy mielenkiintoinen minidokkari kahden michiganilasen pikkukaupungin väännöistä jäällä sekä Gibson Cupista.
   
 5. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
 6. Tertsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, 235:n suomalaistehot
  Lainaus:
  Hymyilytti tuo huoltajahahmo. Varsinainen muinaisjäännös jostain 70- ja 80-lukujen taitteesta.
   
 7. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017 klo 00.52
 8. neks0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, HIFK, Juventus
  Selailin ketjua ja huomasin että kyseistä helmeä ei ole mainittuna. Eli kyseessä viime vuonna julkaistu dokumentti Ice Guardians, joka käsittelee mainiosti NHL - tappelijoiden elämää. Suosittelen lämpimästi.

  Ice Guardians (2016) - IMDb

  Linkki vie IMDB:n sivuille.
   
 9. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Nyt Ice Guandians on räpsähtänyt myös Netflixin valikoimaan.
   
 10. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 11. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tätä olin tulossa kertomaan. Helvetin hyvä dokumentti, paras jota olen tästä aiheesta nähnyt. Suosittelen tutustumaan!