Jäähallin seisomapaikat siirretään F1-katsomoon

  • 15 192
  • 62

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Kieltämättä tulee ikävä loppukausi istuessa fanikatsomossa vastustajan fanien kanssa, koska johonkin nekin on ängettävä seisomakatsomon siirtyessä.

Se ei ole ihan yksinkertainen toimenpide.

F8/F9:een ei voi kuulemme laittaa, kun siellä lehdistö ja tuomarikorttilaiset yms. D1/D2 joukkuueen omaiset yms. A1/A2/E1/E2 ei voi laittaa kun on liian lähellä meitä (D5/D4), apinat heittävät kuitenkin jotain kamaa päälle. Melkeenpä ainoaksi vaihtoehdoksi jää kevät kaudeksi E9/E8-katsomo, mutta siellä on jonkun verran kausikorttilaisia. Tästä keskustelin eilen kaverin kanssa kuka on järkkärinä hallissa, ei ole mitn päätöksiä vielä tehty sen suhteen mihin rummut, apinat, spedet hyvin käyttäytyvät vieras joukkuuen kannattajat sun muut laitetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Se ei ole ihan yksinkertainen toimenpide.

Melkeenpä ainoaksi vaihtoehdoksi jää kevät kaudeksi E9/E8-katsomo.

Aaarghh!
Juuri muutin täksi kaudeksi C-puolelta A:han kun ei jaksanut enää kuunnella rumpuja ja muita mölyääniä selän takaa, ja eikös ne sitten seuraa perässä!
No, en valita, isompi palkinto on tulossa ensi vuodeksi joten menee se 1 kevät vaikka vihulaisten seassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse olen jo vuosia maksanut menestyvän HIFK:n peleistä, mutta kuitenkin nähnyt vain keskinkertaista tai skeidaa hokia.
HAH! Pään lyöminen seinään vuosien ajan ei ole järin fiksua. Kyllä on tyhmyydestä sakotettu oikein urakalla. Pena & dinot kiittävät. Jospa nyt vihdoin Valtsu, Nybis ja Jalonokka saisivat aikaan sen, että rahoille saisi vastinetta. Elämme toivossa.
 

FlameT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild
Todella hieno asia!
Tunnelma toivottavasti nousee, kun kaikki fanit saadaan samaan "kasaan".
En kyllä usko, että vierasfanit ovat samassa/viereisessä katsomossa. Ihan noin turvallisuudenkin kannalta, lauantaisin alkoholin vaikutuksen alaisena saattaa omien ja vierasjoukkueiden fanien kesken vaikkapa nyrkit heilua.
No ei sitä koskaan tiedä..
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Nykyinen D6-stondis rakennetaan takaisin istumapaikoiksi joulutauolla stadinseisojien muuttaessa F1:seen.

Numeroidut paikat on suurimmaksi osaksi kiinni irtolipunmyynnistä. Kassalta pitänee osoittaa joku paikka mitä ollaan myymässä. Kun kausikortteja on myyty riittävän paljon katsomon täyttämiseksi joka pelissä, on tämä varmaankin seuraava jouston paikka. F1 hinnoitellaan nykyisen seisomakausarin mukaisesti.

Alaosan puoliseisokki tarjoaa penkit niitä haluaville, ja myös mahdollisuuden seistä jos siltä tuntuu. Siksi tämä puoli pidetään ainakin järjestyksessä numeroiduilla paikoilla, myös hinta on vastaavaa luokkaa kuin nykyiset fanikausarit istumapaikoille D-päädyssä.
 

ilejm1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kesällä 2007 HIFK Fan Club halusi uutta eloa kotihallin kannustukseen, ja fanien toiveesta Jäähalliin rakennettiin uusi seisomakatsomo. Hallin rakenteellisista syistä seisomakatsomo oli pakko tehdä D-päätyyn, jonne yhtenäisyyden vuoksi muutti koko fanikatsomo entisiltä paikoiltaan B2-katsomosta.

Muutos ei ole tuottanut toivottua tulosta fanikatsomon tunnelmassa, joten asioiden parantamiseksi joudutaan ottamaan taas uusi käännös. Joulutauosta lähtien Jäähallin seisomakatsomo siirretään IFK:n hyökkäyspäähän F1-katsomoon, mistä normaalit paikat myydään numeroituina seisomapaikkoina. Nykyiset D6-kausikorttilaiset saavat automaattisesti uudet korttinsa seisomakatsomon muuttaessa F1:seen 9.12. pelattavan HIFK-HPK ottelun jälkeen.

Joulutauon aikana 10.12. lähtien myynnissä seisomakausikortit myös uusille asiakkaille, tilaukset ja tiedustelut voit lähettää etukäteen sähköpostitse lippuvaraus(a)hifkfans.com Kausikorttien hinta pysyy samana 290 eur / 29 ottelua, joulutauolla korttien hinta lasketaan jäljellä olevien otteluiden mukaan eli alustavasti 140 eur / kpl. IFK-fanikatsomon kausikortit myydään vain HIFK Fan Club 2008-09 -jäsenille.

D4- ja D5-katsomoiden istumapaikat muuttavat IFK:n hyökkäyspäätyyn kauden 2008-09 jälkeen. Paikkoja ei ole mahdollista siirtää vielä tämän kauden aikana, koska uudessa fanikatsomossa on jo myytyjä kausikorttipaikkoja. Kauden päätyttyä uudet kausikortit myydään B5/C1-kulmauksesta numeroituina seisomapaikkoina. Katsomoon jää penkit paikoilleen, mutta seisominen ja kannustaminen ja matseista nauttiminen hyvällä fiiliksellä on ehdottomasti sallittu, koska myös takana olevan katsomon paikat on järjestetty seisomalipuille. Alakerran puoliseisomakatsomon hinnat vahvistetaan myöhemmin.

HIFK Fan Club pahoittelee useita muutoksia fanikatsomon järjestelyissä viime vuosilta, mutta jälleen kerran tavoittelemme parempaa tunnelmaa koko hallin saataville. Tällä ratkaisulla IFK pyrkii vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla fanien esittämään huutoon. Fanien toivomukset katsomosta on nyt huomioitu niin näkyvyyden, kuuluvuuden kuin hyökkäyssuuntien osalta.

Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä, lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan entistä intohimoisempaa IFK-fanipäätyä!

Mulla on sellaista informaatiota tänään kuultuna että ei se B5-C1 nyt ihan täysin niin toimi että siellä seistään omalla paikalla missä vaan vaan niille jotka ovat puoliseisokkeja niin ovat ylempänä näissä katsomoissa ja ne jotka haluavat istua sitten alempana ja mielenkiintoista kuinka nämä paikat järjestyy.Hieno asia kumminkin että fanikatsomo muuttaa takaisin sinne minne se kuuluu.Kiitos siitä uudelle aikaansaavalle johdolle jossa tuntuu olevan tekemisen meininkiä ja joukkuetta rakennetaan maltilla eikä tehdä mitään Narreja eli hommataan kaikki maholliset nobodyt.Kärsivällisyyttä kaikki fanit jotka valittavat ku ei saatu sitä ja sitä pelaajaa ku se meni ohi.Kyllä sieltä pelaajia tulee kun oikeat palaset löytyy.Meni vähän off topiciksi nyt tässä lopussa mutta pääasia on että nyt on positiivisuutta ilmassa enemmän kun koskaan edellisen toimarin aikana
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Olen myöskin ilahtunut siitä, että uusi johto liikkuu kentän tasolla ja toimii. Mikään ei ole fiksumpaa kiekkoseuran johdolta kuin se, että pidetään fanit tyytyväisenä! Tämä simppeli totuus jäi täysin epäselväksi Valtasen edeltäjälle. Tyytyväisyyteen kuuluu tietenkin isona osatekijänä se, että joukkue jäälläkin viihdyttää ja menestyy, mutta kaikki pitkänlinjan fanit tietävätkin, että oikeassa fanituksessa on paljon monimutkaisemmat viritykset takana. Omaa seuraa rakastetaan jo useassa polvessa ja sitä suhdetta eivät seuran sarjasijoitukset isommin heilauttele. Gloryhunterit ja rotsit ovat aivan erikseen ja oma rotunsa. Koko ottelutapahtuman pitää olla "oman näköinen", siellä tavataan frendejä, joihin on alunperinkin tutustuttu hallilla. Järkevä seura on ylpeä omasta fanipaitajengistään ja antaa heille vastineeksi tiettyä ekstraa. Ja saa heidät tulemaan sisään silloinkin, kun joukkueella ei mene hyvin. Tavoitetilana fiksuissa seuroissa on tietenkin se, mikä HIFK:ssa on nyt selkeästi aloitettu: seura myös menestyy urheilullisesti, mutta sille alttarille ei uhrata kuitenkaan kaikkea muuta.

Lyhytnäköinen ja typerä seura käsittelee tietenkin fanejaan jo hallussa olevana karjalaumana, joka tungetaan matseissa jonnekin pois jaloista pyörimästä, kun hallille saattaa tulla potentiaaleja yritysjohtajia katselemaan yhteistyökumppaniaan joukkueurheilusegmentille. Silloin pitää pöytäliinojen olla valkoisia, viinin sopivan kylmää, communicatorien tulee napsua tasaiseen tahtiin ja mitä enemmän nähdään Volvo-avaimenperiä, sitä parempi. Ei siis ole yhtään kivaa, jos näköpiirissä huojuu jotain kummallisen näköisiä hiippareita ihmeellisissä paidoissa. "Ahaa, siis ne on meidän seuran paitoja kuulemma, mutta jopas on outoa porukkaa, anteeksi vaan tämä häiriö, järjestysmiehet hoitavat nuo määkyjät syrjemmälle ja me voidaankin jatkaa kakkoskalvolla, johon olen hahmotellut alustavat raamit yritystemme väliselle yhteistyölle ja näkyvyydelle. Saako muuten olla lisää miekkakalaa tässä vaiheessa? Ohoh, siellähän taitaa olla kentällä "tilanne päällä" kuten meidän koodikielellä sanotaan, olisikohan tullut peräti maali tai jäähy! Kyllä vaan, se voi olla myös paitsio, hyvä huomio!"
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos täältäkin tulevalle muutokselle

Kieltämättä tulee ikävä loppukausi istuessa fanikatsomossa vastustajan fanien kanssa, koska johonkin nekin on ängettävä seisomakatsomon siirtyessä. Kai tässä pitää kuitenkin yhteisen hyvän puolesta sitten kärsittäväkin vähän. Onhan tämä fanclubilta valtava efortti "Punaisen meren" paluun luomiseksi.

Siellä niitä on jaloissa nytkin pyörnyt, hakeutuvat perkeleet hyökkäyspäätyyn. Tietty isot laumat on toisessa päässä, mutta kun sarja-ohjelmaa katsoo en jaksa suuriin rumpu/fani-ryhmiin kuin kerran pari.


ti 30.12. HIFK – Blues
pe 02.01. HIFK – Jokerit
to 08.01. HIFK – Lukko
to 15.01. HIFK – Kärpät
la 17.01. HIFK – SaiPa
ti 20.01. HIFK – Pelicans
la 24.01. HIFK – Ilves
to 29.01. HIFK – TPS
ma 02.02. HIFK – Ässät
to 12.02. HIFK – HPK
la 21.02. HIFK – Tappara
ti 24.02. HIFK – Ilves
la 28.02. HIFK – Blues
to 05.03. HIFK – TPS

Ei muuta kuin ääntä peliin koko hallissa.
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Lyhytnäköinen ja typerä seura käsittelee tietenkin fanejaan jo hallussa olevana karjalaumana, joka tungetaan matseissa jonnekin pois jaloista pyörimästä, kun hallille saattaa tulla potentiaaleja yritysjohtajia katselemaan yhteistyökumppaniaan joukkueurheilusegmentille.... Ei siis ole yhtään kivaa, jos näköpiirissä huojuu jotain kummallisen näköisiä hiippareita ihmeellisissä paidoissa. "Ahaa, siis ne on meidän seuran paitoja kuulemma, mutta jopas on outoa porukkaa, anteeksi vaan tämä häiriö, järjestysmiehet hoitavat nuo määkyjät syrjemmälle ja me voidaankin jatkaa kakkoskalvolla, johon olen hahmotellut alustavat raamit yritystemme väliselle yhteistyölle ja näkyvyydelle.

OT
Milloin saadaan hyväksyttäväksi se että vaikka olisi jonkin yrityksen vieraana/isäntänä voisi ihan hyvin itsekin pitää pelipaitaa ottelussa?
/OT
 

Punakone

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tulihan muuten mieleen,että loppukaudella voitaisiin saada hyvät vuoro huutelut D-Fanien ja F1-Stondaajien välillä. Niinku tuolla suuressa maailmassa on tapana! Varsinkin viikonloppu peleissä, joissa arimmiltakin D-päätyläisiltä luulisin alkoholin voimalla ääntä lähtevän.

D katsomo, huutakaa meille?!
 

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
F1 Huutakaa meille!

Hienoa että fanejen mielipiteitä on kuunneltu ja on päätetty siirtää fanikatsomo pois pleksin takaa, kuten monet sadat ovat jo maininneet niin kaikki ääni jää plekseihin ja todella vähän kuuluu ääni muualla hallissa.

F1 Ääni kuuluu hyvin, ja jos mahdollisimman peruschantteja vedetään saadaan koko halli vanhan ajan tunnelmaan mukaan.

Kiitos Nybari, kiitos Pate, kiitos IFK!
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun uuden fanikatsomon paikkamyynti on ollut käynnissä jo muutaman kuukauden. Niin onko joku saanut laskua vielä toimistolta. Itse olemme kyllä saaneet puhelimitse vahvistuksen uusista paikoista, mutta laskua ei ole vielä toistaiseksi näkynyt vaikka lupailtukin sitä kyllä on.... ( Itse kortithan saamme tietysti nippa nappa ennen kauden alkua )
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
"Kausikortit laskutetaan HIFK:n toimistolta elokuun alkuun mennessä."

Tämä saamastani vastausmailista liittyen fanclubin katsomoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös