Itkumuuri - Me ollaan hävitty tää kausi...

  • 93 666
  • 313

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään mahdollisuutta. Sellaiseen floppiin, jonka Jokerit esitti toissakaudella, ei ole muilla mitään mahdollisuutta.
Allekirjoitan, kukaan ei koskaan pysty ryssimään sitä lahjakkaammin.

Toisaalta tyyli eroa Jokereilla ja Hifk:lla tässäkin suhteessa. Kun Hifk nyt koomailee, kaikki ovat vain hiljaa ja kukaan ei tee mitään. Kun Jokerit koomaili Masa osti kaikki saatavilla olleet kalliit pelaajat, erotteli valmentajia, valmensi jopa itse ja sitä rataa.
 
Toisaalta tyyli eroa Jokereilla ja Hifk:lla tässäkin suhteessa. Kun Hifk nyt koomailee, kaikki ovat vain hiljaa ja kukaan ei tee mitään. Kun Jokerit koomaili Masa osti kaikki saatavilla olleet kalliit pelaajat, erotteli valmentajia, valmensi jopa itse ja sitä rataa.

Näimpä. Silloin oli vähintäänkin naurettavaa, jollei jopa halveksuttavaa tämä Jokereiden touhu. Silti loppujen lopuksi ihailen Jokereita jopa tuon katastrofi-kauden toimista: Goehring ei toiminut, ostettiin uusi maalivahti Passmore, tämäkään ei toiminut, ostettiin Askey. Ei toiminut Wade, otettiin tilalle Curre. Tuli Santalaa yms. Vaikka Virmanen (/Hjallis) teki muutoksia, tuli paskaa niskaan yms., tehtiin kuitenkin kaikki mahdollinen , jotta suunta olisi saatu muutettua. Ei kuitenkaan onnistunut. HIFK:ssa kaikki menee päin vittua ja kukaan ei tee mitään. Valitsisin milloin tahansa HIFK:n johtoon ennemmin Hjalliksen, kuin Mobergin, Everin tai kenenkään muun HIFK:n tämän hetken munattomasta johdosta. Mieluummin näkisin jopa Penan ilman hallitusta, kuin Penan hallituksen hirttoköydessä.

Viikko sitten kävin Hartwall-Areenalla katsomassa Suomi-Ruotsi -ottelun ja en nähnyt mitenkään mahdottomana sitä, että omistaisin joskus kausikortin kyseisestä hallista. Tällä hetkellä (ja viimeisen viiden vuoden aikana) olisin mieluummin Jokerifani, mutta HIFK:hon oppinut sydämeni ikävä kyllä haraa vastaan. Ja ennen Jokerit on kuitenkin ollut se todella punainen vaate, joukkue jonka en todellakaan halua voittavan. Nykyään katson mieluummin Jokereiden, kuin jäkälänsyöjäjoukkueen voittoa. Ikävä kyllä, tähän tilanteeseen en koskaan halunnut ajautua.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Kun Hifk nyt koomailee, kaikki ovat vain hiljaa ja kukaan ei tee mitään. Kun Jokerit koomaili Masa osti kaikki saatavilla olleet kalliit pelaajat, erotteli valmentajia, valmensi jopa itse ja sitä rataa.
Ja mikä järkyttävintä, kyseessä ovat omistuspohjaltaan suomenruotsalaiset organisaatiot, joiden pitäisi heijastaa ko. kansanosan parhaita ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm. tervejärkisyys, pitkäikäisyys ja perinteiden kunnioittaminen. Paskaa huuleen, skitprat som läppet.
 
Viimeksi muokattu:

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellaiseen floppiin, jonka Jokerit esitti toissakaudella, ei ole muilla mitään mahdollisuutta.
Teillä on tosi pitkä matka tuohon.
Jos puhutaan yhden kauden ryssimisestä, niin teidän toissakauden toiminta on kyllä ylittämätöntä, ihan vaan senkin takia, että Pentillä ei ole niin isoa nippua takataskussa millä pystyisi kilpailla tuosta tittelistä. Sen takia Pentillä on ollut monivuotinen pitkänlinjan suunnitelma, miten kaikki voi tehdä vuodesta toiseen päin vittua. Mottona onkin ollut:"Miksi tehdä asiat hyvin, kun ne voi tehdä huonostikin" Näin ollen olemme edelleen täysin tavoittamattomissa, mitä osaamattomuuteen ja floppailuun tulee.
 

Stigu

Jäsen
Bozik ja Vakio: väitätte siis että Jokerit on (ollut) huonoudessakin parempi kuin IFK? Kieltämättä tuo Narrien katastrofikausi oli huono, mutta sanoisin että IFK:lla on nyt hyvät ainekset lyödä tuo "ennätys". Nimittäin, ukson, että Pentillä on vielä takataskussaan 1) pelaajahankintoja ja 2) valmentajanvaihdoksia. Penan kesken kauden suoritttamat pelaajahankinnat on luonnollisesti tuomittu epäonnistumaan. Valmentajavaihdos olisi pitänyt jo tehdä, jos kevääksi olisi haluttu ajaa joku pelisysteemi sisään. Veikkaan, että IFK vaihtaa valmentajaa joulutauolla, ja silloin on jo liian myöhäistä, puhumattakaan siitä, että uusi valmentaja on mitä luultavimmin Rindell tai Pentti itse.

Eli kyllähän tuo IFK:n täydellinen floppijuna on aikataulussaan. Täytyy muistaa että Pentti on luontainen epäonnistuja, joten hänelle tuo "ännu lite sämre"-tyyli ei tuota suurta vaivaa. Normaalistihan IFK taistelee sijoista 4-8, tänä vuonna tiputaan ainoastaan askelmaa alemmaksi. Narrien floppivuosi oli kieltämättä surkuhupaisa, mutta kuten todettua, kurssin muuttamiseksi sentään yritettiin tehdä jotain. Sanoisin, että tuo "Virmanen Lindströmin esimies ja alainen samaan aikaan" kaikessa koomisuudessaan oli yksittäinen nyanssi, josta on vaikea pistää paremmaksi. Mutta toisaalta IFK:lla on jo tässä vaiheessa kautta plakkarissaan vähintään 10 lyömätöntä julkisuuteen esitettyä kommenttia johdon tai valmennuksen taholta. Ja lisää on aivan varmasti tulossa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos HIFK olisi rock-bändi, niin epäilisin sen lopettavan toimintansa kokonaan.

Joskus bändit vaihtavat laulajaa, yksittäistä soittajaa tai manageria, mutta tämä meidän bändi on nyt ihan syväjäässä. Bändi on nyt oikeastaan orkesteri, jota johtaa pappahahmo Baxter rutiininomaisesti keikkoja heittäen. Keikoilla tärkein juttu on peili-show, ei musiikki. Bändin manageri on tallinnalainen pankinjohtaja ja uudet johtohenkilöt bändin taustalla karttavat julkisuutta samalla tavoin kuin Kimi Räikkösen salarakas ennen Kimin mm-titteliä. Bändi on yhtiöitetty ja sen tj on 70-80-lukujen rockabilly-laulajaa muistuttava elähtänyt setähahmo, jonka ykkössaavutus omalta uraltaan oli amatöörien rockin sm-hopea 80-luvun lopussa. Palkkalistoilla on kaikenlaista markkinamiestä ja roudaria, joiden paras osaaminen on kuukausittaisen tilipussin kuittaaminen, mutta yhtiön tj:n mukaan bändin tavoite onkin työpaikkojen turvaaminen. Bändi saa vielä vanhalla maineellaan yksittäisiä singlejä top-listojen häntäsijoille, mutta väki on alkanut vähentyä kotikaupungin keikoilta, kukaan ei lähde enää road-tripille bändin mukaan ja kaikki eivät tule keikalle, vaikka saisivat vapaalipun.

Tää on mun HIFK.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
bozik: Mitäs toi nyt muka on, että Masa on piipahtanut myös valmentamassa? Pena on jumalauta antanut Suomen parhaalle koutsille Aralle kenkää kesken playoffien ja ängennyt itse tilalle aitioon kolmen pelin ajaksi, joista yhden hän lopetti aitoon joukkomyllyyn! Siitä napsahti seuralle extrabonuksena muistaakseni 15.000 egen sakkokin. Masa on ihan oppipoika vielä kuitenkin. Ja teidän toissakaudella Pena ei voinut olla sekaantumatta tilanteeseen kuitenkaan. Hän ojensi teille oikeasti hyvän veskarin Askeyn, me saimme tilalle Rämön ja Brad Parsonsin. Selkeästi Penaa riepoi, että joku oli mokaamassa vielä pahemmin.

Mutta kuten joku mainitsikin, Jokerien ero HIFKiin on se, että siellä edes yritetään. Kuulin Curren tulosta viikonloppuna ennen julkistusta ja pidin sitä sairaana pilana. Kun näin ei ollut, nostin hattua kuitenkin vaikkakin vahingoniloisesti hymyillen. Lähtökohtaisesti muutoksien yrittäminen on aina parempi taktiikka kuin HIFKin itkunsekainen muniinpuhaltelu. HIFK:ssa ollaan tällä hetkellä lapsellisen aidosti loukkaantuneita, kun tulee kritiikkiä. Voi voi. Tässähän on kyse sentään ihmisten työpaikoista. HIFK on kuin pohjanmaalainen sisäsiittoinen suku, joka kyräilee ja säätää keskenään kuuntelematta ulkomaailmaa millään tavalla. Ihan Syvä joki -osastoa.

Me ollaan hävitty tämä kausi. Me ollaan hävitty myös ensi kauden keskeisten hankintojen kotiuttamisessa. Olen todella kyllästynyt toistelemaan sitä, että HIFK:n hallituksen uudet jäsenet ovat liike-elämässä menestyneitä henkilöitä, joilta pitäisi voida odottaa aikuisten oikeasti jotain. Ilmeisesti HIFK:n hallitus on paikka, jonne muodon vuoksi roudataan uusia nimiä ajoittain ilman minkäänlaista vaikutusmahdollisuutta. Lindholmia en ainakaan usko wannabe-mieheksi, josta on nastaa olla HIFK:n hallituksessa. Häneen törmäsin eräässä brändihenkisessä prosessissa pari kautta sitten ja sain käsityksen miehestä, joka haluaisi oikeanlaista väriä HIFKiin. On erittäin huono merkki, että hänenkään vaikutuksensa ei näy mitenkään. Tämän on pakko olla Dino-lähtöistä touhua ja mielestäni olisi paljon reilumpaa, jos Moberg ja Heino tulisivat takaisin hallitukseen ja lopettaisivat sellaisen paskan syöttämisen, että organisaatio muuttuu. Huonoakin johtajaa pystyy arvostamaan jotenkin, jos hän on itse etulinjassa eikä toimi bulvaanien kautta.

Jos HIFK julkistaa joulutauolla uutisen, jonka mukaan Pentti Matikaisen aika loppuu ja uusi tj. on Tom Nybondas, olen enää laimeasti ilahtunut. Olen aina sanonut, että on täysin absurdia ja vain HIFK:ssa mahdollista, että fani joutuu miettimään seuran hallituksen kokoonpanoa enemmän kuin joukkueen kokoonpanoa! Ei sen näin pitäisi mennä. Mun puolestani HIFKin hallituksessa voivat olla vaikka Esa Tikkanen, Timo Jutila ja Mika Saukkonen, jos joukkue pelaa värikkäästi ja menestyy. Siksi tässäkin tilanteessa olisi paljon relevantimpaa kuulla uutisia ensi kauden valmentajasta ja jopa kenties muutamasta avainpelaajasta. HIFK kerää tällä hetkellä aivan liian paljon katsojia pelitasoonsa nähden. Pitäisi olla itselläkin ryhtiä jäädä pois, koska officella ei näköjään tuijoteta mitään muita kuin katsojalukuja. Vain katsojien väheneminen pakottaa Syvä joki -veljeskunnan tekemään jotakin. Nuo käkikellona hymyilevät 12-sormiset banjonsoittajat ovat niittaantuneet paikoilleen kuin ikirouta.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
bozik: Mitäs toi nyt muka on, että Masa on piipahtanut myös valmentamassa? Pena on jumalauta antanut Suomen parhaalle koutsille Aralle kenkää kesken playoffien ja ängennyt itse tilalle aitioon kolmen pelin ajaksi, joista yhden hän lopetti aitoon joukkomyllyyn! Siitä napsahti seuralle extrabonuksena muistaakseni 15.000 egen sakkokin. Masa on ihan oppipoika vielä kuitenkin. Ja teidän toissakaudella Pena ei voinut olla sekaantumatta tilanteeseen kuitenkaan. Hän ojensi teille oikeasti hyvän veskarin Askeyn, me saimme tilalle Rämön ja Brad Parsonsin.
No joo, muistinhan minä nämä eli kyllä Penakin jotakin osaa mitä mokailuihin tulee. Organisaatioteoreettikkona Masa ainakin on ylitse muiden, harva voi olla samaan aikaan yhden ja saman ukon apuri ja esimies. Lisäksi Masa ansaitsee kunniamaininnan (hullun)rohkeudestaan, ei toi koutsaaminen voi olla niin vaikeaa ja eikun puikkoihin ;) Lisäbonuksia Matille vielä virheiden toistamisesta, ensin hankintaan mitään tietämättä 160 cm veskari, joka paljastuu totaalipaskaksi. Sitten hankitaan varoituksista huolimatta uusi, tällä kertaa 159 cm veskari, joka sekin yllättäen paljastuu aivan paskaksi. Tämän jälkeen sitten Masa ja Pena ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen ja todenneet Askey siirron win-win hommeliksi.

Penalle toki pointseja homman pitkäkestoisuudesta ja siitä, että mitään järjellistä syytä räpellykselle ei ole. Masalla on jonkinlainen viikunanlehti suojanaan sikäli, että kukapa pystyisi varautumaan Thomasin lähtöön alle vuorokausi ennen ekaa peliä ja kun menetetty oli jo Filppula.

Siitä olen samaa mieltä muiden kanssa, että meidän tilanteessa kiitokset johdolle siitä, että takuulla tekivät kaikkensa. Harva olisi Jokerien tilanteessa ollut yhtä kylmäpäinen kuin Masa ja ottanut riskin palkkaamalla mm. Santalan ja Hyvösen. Aika moni olisi luovuttanut ja miettinyt tekosyitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Harva olisi Jokerien tilanteessa ollut yhtä kylmäpäinen kuin Masa ja ottanut riskin palkkaamalla mm. Santalan ja Hyvösen. Aika moni olisi luovuttanut ja miettinyt tekosyitä.

Pena olisi vastaavassa tilanteessa palkannut Peter Whiten ja Lubomir Hurtaj´n. Ja aivan täsmälleen samalla rahalla kuin Santala ja Hyvönen maksoivat. Tässäkin on näiden äijien ero. Lisäksi Pena lätkii kaikille muualta tulleilta 2+1 -malliset sopparit, vaikka kaverit pyytäisivät vain yhtä kautta. Omat kasvatit saavat sitten sen 1+1 -pahvin aina. Masa on oppinut sanan tryout. Eikös toinen noista kääpiöveskoista ollut tryout -mies? Niin, ja lisäpinnat Tim "Reilu" Thomasille, joka käsittääkseni lykkäsi Masan kouraan veskarilistan, jolta kannattaa noukkia hänen seuraajansa. Ja Masahan tottakai teki näin evääkään räväyttämättä. Kyllä näistä stadin kiekon mokailuista saisi hienon kirjan! Tässä tulee meidän mokia katsellessa käytettyä punalaseja ja teillä on sama vika toisinpäin. Pitäisi oppia arvostamaan naapurinkin mokia, se on osa lajikulttuuria. Nostan esimerkiksi Curre Lindströmin valinnan päävalmentajaksi 2000-luvun stadimokien top kolmoseen, se on pakko myöntää. Ykkösenä on kuitenkin Ape HIFKiin, kiistatta maailmanluokan moka.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkösenä on kuitenkin Ape HIFKiin, kiistatta maailmanluokan moka.


Itse olen tullut siihen tulokseen että mokailuista on yksi ylitse muiden, ja se on (rumpujen pärinää)... Pentti Matikainen HIFK:n toimitusjohtajaksi.

Vittu eipä ole vielä koskaan ennen HIFK:n touhu vituttanut näin paljoa ja se on aika paljon sanottu tällä lähihistorialla...
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Jos HIFK julkistaa joulutauolla uutisen, jonka mukaan Pentti Matikaisen aika loppuu ja uusi tj. on Tom Nybondas, olen enää laimeasti ilahtunut.

Tällainen uutinen olisi erittäin tervetullut ja tarpeellinen tässä tilanteessa. Tämän jälkeen Nybondas voisi kotiuttaa seuraavat omat kasvatit ensi kaudelle:

Ville Viitaluoma/Matias Loppi
Carlo Grünn
Joonas Vihko
Kim Hirschovits
Toni Häppölä

ja muuten joukkuetta voisi vahvistaa ensi kaudelle keväällä seuraavilla nimillä:

Jääskeläinen (Ilves)
Suhonen (Pelicans/Blues)
Rönnberg (Saipa)
Salmela (Tappara)
Tuppurainen (Kalpa)

yhden ulkomaalaispaikan käyttäisin huippuluokan ulkomaalaiseen veskariin ja Jannen toimittaisin Ruotsiin. Toki tämän tason porukka tarvitsee osaavan valmentajan, joten toivotaan, että sen Toivolan nimi saataisiin papereihin. Toiseksi valmentajaksi kiinnittäisin Ässä-aikaisen kakkosvalmentajan, eli Karri Kiven. Ja tärkeänä lisämausteena mukaan maalivahtivalmentaja.

Eli kiinnitykset järjestyksessä:

valmennustiimi-> ykkösmaalivahti-> kenttäpelaajat ja kausarimyyntiä vauhditetaan ottamalla käyttöön slogan "omien poikien paluu". Menisiköhän 4000 myytyä kausaria rikki?
 
Viimeksi muokattu:

#17.8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Slogani on ainakin helvetin hyvä! Turo Järvisenkin voisin haalia takaisin mutta taitaa kaverilla olaa sopparia Ipan kanssa jäljellä.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Tällainen uutinen olisi erittäin tervetullut ja tarpeellinen tässä tilanteessa. Tämän jälkeen Nybondas voisi kotiuttaa seuraavat omat kasvatit ensi kaudelle:

Ville Viitaluoma/Matias Loppi
Carlo Grünn
Joonas Vihko
Kim Hirschovits
Toni Häppölä

ja muuten joukkuetta voisi vahvistaa ensi kaudelle keväällä seuraavilla nimillä:

Jääskeläinen (Ilves)
Suhonen (Pelicans/Blues)
Rönnberg (Saipa)
Salmela (Tappara)
Tuppurainen (Kalpa)

yhden ulkomaalaispaikan käyttäisin huippuluokan ulkomaalaiseen veskariin ja Jannen toimittaisin Ruotsiin. Toki tämän tason porukka tarvitsee osaavan valmentajan, joten toivotaan, että sen Toivolan nimi saataisiin papereihin. Toiseksi valmentajaksi kiinnittäisin Ässä-aikaisen kakkosvalmentajan, eli Karri Kiven. Ja tärkeänä lisämausteena mukaan maalivahtivalmentaja.

Eli kiinnitykset järjestyksessä:

valmennustiimi-> ykkösmaalivahti-> kenttäpelaajat ja kausarimyyntiä vauhditetaan ottamalla käyttöön slogan "omien poikien paluu". Menisiköhän 4000 myytyä kausaria rikki?

Hiusten halkomista, mutta olkoon. Erittäin hyviä ideoita ja etenkin tuo Toivola + hyvä valmennustiimi, joka sisältää myös osaavan mv-valmentajan, on minunkin toivelistalla ykkösenä. Olisin iloinen myös omat pojat -projektista, mutta hieman muokkaisin tuota sinun listaa. Tai paremminkin poistaisin siitä pari nimeä. Yhdyn muuten listaasi, mutta en ole varma, kenen tilalle Vihko tai Grünn tulisi. Näitä ei siis tarvita, koska heille ei ole käyttöä.

Tietysti riippuu, miten pahasti oma pajatso tyhjenee, mutta lähtökohtaisesti Vihkolle ja Grünnille ei ole tilaa. Hirso ja Viitaluoma/Loppi korvaisivat Guollan ja Vescen, mutta mitäs sitten taas Häppölällä tehdään. Paljonkin, jos Murraykaan ei jatka, mutta jos Murray jatkaa, ei Häppölästä ole iloa kovinkaan paljon.

Uudet hankinnat eivät taida olla aivan realistisia kaikilta osin, vaikka hyviä pelureita toki ovat. Salmela lähinnä taitaa olla täysin Tapparan mies, mutta toki aina voi koittaa. Rönnbergin näkisin itsekin mielelläni HIFK-miehistössä ja myös Jääskeläisen. Suhonen on vähän siinä ja tässä. Jos parempaakaan ei ole tarjolla, niin miksi ei, mutta toivoisin, että tuossa olisi ehkä joku ulkomaalaisen nimi mieluummin.

Mutta näitä fantasiaketjuja ja -hankintoja voi pyöritellä loputtomiin, joten lienee viisainta jättää nämä tässä vaiheessa nyt aivan omaan arvoonsa. Varsinkin, kun ei ole nyt mitään käsitystä, kuka tätä Titanicia ohjaa nyt ja kuka maaliskuussa 2008. Sekin on epäselvää, kuinka moneen jäävuoreen Titanic törmää vielä ennen maaliskuuta 2008.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällainen uutinen olisi erittäin tervetullut ja tarpeellinen tässä tilanteessa. Tämän jälkeen Nybondas voisi kotiuttaa seuraavat omat kasvatit ensi kaudelle:

Ville Viitaluoma/Matias Loppi
Carlo Grünn
Joonas Vihko
Kim Hirschovits
Toni Häppölä

Tokihan omat pojat ovat aina tervetulleita, mutta ainakin Grunnin ja Vihkon panos omille joukkueilleen ei ole ollut mielestäni sillä tasolla, että heille suurta tarvetta olisi. Pieniä tehottomia pörrääjiä on tulossa omista reserveistä jo aivan tarpeeksi.

Häppölä on suuri suosikkini ja aina tervetullut takaisin. Viitaluoma ja Loppi ovat kasvaneet pelaajina, mutta esimerkiksi nimen Loppi kohdalla voi rehellisesti kysyä: Mikä olisi hänen roolinsa IFK:ssa ja pystyisikö hän vastaavaan lentoon IFK:ssa? Listassasi toiseksi alimmalle riville on jäänyt tyhjä välilyönti.

Erityisen kiinnostunut olisin saamaan takaisin kaksikon Erkki Rajamäki ja Semir Ben Amor ja nimenomaan samaan ketjuun. Siihen vielä rouhijasentteri niin tulosta tulee.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Hiusten halkomista, mutta olkoon. Erittäin hyviä ideoita ja etenkin tuo Toivola + hyvä valmennustiimi, joka sisältää myös osaavan mv-valmentajan, on minunkin toivelistalla ykkösenä. Olisin iloinen myös omat pojat -projektista, mutta hieman muokkaisin tuota sinun listaa. Tai paremminkin poistaisin siitä pari nimeä. Yhdyn muuten listaasi, mutta en ole varma, kenen tilalle Vihko tai Grünn tulisi. Näitä ei siis tarvita, koska heille ei ole käyttöä.

Mennään vaikka kohta kohdalta näihin esittämiisi asioihin. Toivon (ja näkisin ainoaksi mahdollisuudeksi tässä vaiheessa) ns. isoa rysäystä, jossa kerralla lähtevät Matikainen, Baxter, Rindell, Lindfors ja mahdollisesti muutama muu. Aikaisemmin olenkin jo kirjoittanut, miten järkevää on mielestäni antaa esim. Matikaisen jatkaa tehtävissään (edes kauden loppuun asti) ja samalla antaa Baxterille potkut. Pakko nyt vaan todeta, että tulee olemaan kohtalaisen mielenkiintoinen kevät toimistolla, jos laivaa ei nyt yritetä kääntää. Parin esimerkin viitoittamana (kausikortit&sponsorisopimukset). Mikähän mahtaa olla myytyjen kausareiden määrä ensi kauden alussa, jos suuntaa ei radikaalisti muuteta. Ja lopuksi, liigan suurimmilla budjeteilla vuodesta toiseen samaa paskaa, mitähän jos kokeiltaisiin vaihteeksi jotakin muuta. Ei esimerkiksi täytetä ulkomaalaiskiintiötä heti kauden alussa, pelaajistoon HIFK-taustaisia kavereita (joissa mahdollisesti potentiaalia, mutta heikompi kausi alla) ja rakennetaan tasapainoisempi joukkue jo kauden alusta.

Tähän liittyy ajatukseni omien poikien kotiuttamisesta ja esim. Vihkon ja Grünnin hoitamisesta takaisin. Itse kasaisin kaksi ketjua meillä (muinoin) pelanneista A-junnuista, näiden kavereiden otteita oli erittäin suuri ilo katsella silloin joskus, miltä jälki näyttäisi liigassa tänä päivänä. HIFK:lla tulee olemaan iso työ houkutella jaloillaan äänestäneet katsojat takaisin halliin ja HIFK:n fanituotteiden ostajiksi. Oma ehdotukseni on nimenomaan tämä mainittu "omat kundit takaisin"-ajatus. Jos sinulta löytyy omaa mielipidettä, uskoisin sen kiinnostavan minun lisäkseni muitakin tämän ketjun lukijoita. Itselläni aikaisempi kirjoitus lähti peiliin katsomisen kautta todettuani, että en ole tehnyt kaikkea voitavaani joukkueeni eteen. Kritiikin esittäminen on helvetin helppoa, sen sijaan vaikeampaa on esittää konkreettisia muutoksia, muutossuunnitelmia ja uusia ajatuksia, joista voisi olla hyötyä.

Tietysti riippuu, miten pahasti oma pajatso tyhjenee, mutta lähtökohtaisesti Vihkolle ja Grünnille ei ole tilaa. Hirso ja Viitaluoma/Loppi korvaisivat Guollan ja Vescen, mutta mitäs sitten taas Häppölällä tehdään. Paljonkin, jos Murraykaan ei jatka, mutta jos Murray jatkaa, ei Häppölästä ole iloa kovinkaan paljon.

Kuten sanot, tässä on asian ydin. Mutta onko oletusarvoisesti väärin odottaa, että tällä konttaamisella, valmennuksella ja asioiden hoitamisella kaikki pelaajat haluavat jatkaa HIFK:ssa. Aika moni sopimus päättyy vuoteen 2008 ja vähän epäilyttää, onko HIFK enää todellakaan ykkösvaihtoehto kaikille pelaajille (tämän hetken tilanne huomioiden). Mielenkiintoista nähdä myös se, miten tämä konttaaminen vaikuttaa muutaman "nupullaan olevan" kaverin tulevaan uraan. Löytyykö sitä kiinnostusta sieltä rapakon takaa enää viime kausien malliin HIFK-pelaajia kohtaan.

Kyllä Häppölälle aina paikka löytyy, mutta Viitaluoman ja Hirson takaa kolmannesta hyökkäysketjusta. Toisaalta tämän tason av-kaveri pelaisi paljon myös av:lla ja saisi sitä kautta peliaikaa. Itse lähden siitä, että Guolla, Vesce ja Murray lähtevät. Toki voin olla myös väärässä. Voinee myös esittää kysymyksen, tarvitaanko yhtäkään heistä ensi kaudella, jos saataisiin tilalle tuo mainittu kolmikko.

Uudet hankinnat eivät taida olla aivan realistisia kaikilta osin, vaikka hyviä pelureita toki ovat. Salmela lähinnä taitaa olla täysin Tapparan mies, mutta toki aina voi koittaa. Rönnbergin näkisin itsekin mielelläni HIFK-miehistössä ja myös Jääskeläisen. Suhonen on vähän siinä ja tässä. Jos parempaakaan ei ole tarjolla, niin miksi ei, mutta toivoisin, että tuossa olisi ehkä joku ulkomaalaisen nimi mieluummin.

Toki, heitin oman näkemykseni niistä kavereista, jotka mielestäni mahtuisivat meille ensi kaudeksi. En toisaalta ymmärrä, miksi Salmela ei lähtisi Tapparasta hakemaan uusia haasteita, jos (uusitusta) HIFK:sta löytyisi osaavaa valmennusta ja peliaikaa. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se, että HIFK:n menestyessä, joukkueen pelaajat ovat ajoittain kovankin seurannan alaisena eikä matka isompiin ympyröihin ainakaan vaikeampi Helsingistä välttämättä ole. Salmela ensi kaudeksi pakistoon ja yv:n ongelmat ovat huomattavasti vähäisemmät.

Suhosesta sen verran, että kannattaa käydä katsomassa miehen tilastoja. Meiltä puuttuu pakistosta kiekollinen pakki ja tässä olisi sellainen (olisi kelvannut jo silloin, kun siirtyi Kalpasta Espooseen). Tämän hetken esityksillä meillä ei todellakaan ole mielestäni varaa ylenkatsoa tämän tason pelaajia. Muista pelaajista (pakisto) ei sen enempää, mutta näkisin heidät mieluusti Korhosen, Turusen, Cookin ja Kovasen tilalla.

Mutta näitä fantasiaketjuja ja -hankintoja voi pyöritellä loputtomiin, joten lienee viisainta jättää nämä tässä vaiheessa nyt aivan omaan arvoonsa. Varsinkin, kun ei ole nyt mitään käsitystä, kuka tätä Titanicia ohjaa nyt ja kuka maaliskuussa 2008. Sekin on epäselvää, kuinka moneen jäävuoreen Titanic törmää vielä ennen maaliskuuta 2008.

Tästä täysin eri mieltä. Jos tehdään näin kun kirjoitat, ollaan jälleen ratkaisevasti myöhässä. Saattaisi kummasti helpottaa markkinoilla, kun oltaisiin liikkeellä ajoissa ja pelaajan agentille (pelaajalle) voitaisiin myydä uskottava valmentaja ja organisaatio+toimintatavat. Ymmärtänet sanomattakin, mitä mieltä olen nykyisestä toiminnasta.

Oikeastaan kaksi viimeistä lausetta ovat erittäin kummallisia. Voisikohan tilanteen pelastamiseksi tehdä jotakin?
 
Viimeksi muokattu:

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Never Mind The Pentti - Here`s Six More Years Of Oblivion

Jos HIFK olisi rock-bändi, niin epäilisin sen lopettavan toimintansa kokonaan.....
IFK-nykyajan Wombles: yksi hitti joskus kymmeniä vuosia sitten. Todellisuudessa IFK:n nykytarina on kuin nyyhkysarjasta Sid & Nancy: kukaan ei ole enää vuosiin tajunnut mitään. Huuruinen PerusMummo murhaa ensin IFK:n ja sitten kenties itsensä.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Mennään vaikka kohta kohdalta näihin esittämiisi asioihin. Toivon (ja näkisin ainoaksi mahdollisuudeksi tässä vaiheessa) ns. isoa rysäystä, jossa kerralla lähtevät Matikainen, Baxter, Rindell, Lindfors ja mahdollisesti muutama muu. Aikaisemmin olenkin jo kirjoittanut, miten järkevää on mielestäni antaa esim. Matikaisen jatkaa tehtävissään (edes kauden loppuun asti) ja samalla antaa Baxterille potkut. Pakko nyt vaan todeta, että tulee olemaan kohtalaisen mielenkiintoinen kevät toimistolla, jos laivaa ei nyt yritetä kääntää. Parin esimerkin viitoittamana (kausikortit&sponsorisopimukset). Mikähän mahtaa olla myytyjen kausareiden määrä ensi kauden alussa, jos suuntaa ei radikaalisti muuteta. Ja lopuksi, liigan suurimmilla budjeteilla vuodesta toiseen samaa paskaa, mitähän jos kokeiltaisiin vaihteeksi jotakin muuta.

Mennään edelleen kohta kohdalta. Tästä olemme täysin samaa mieltä. Koko paketti uusiksi ja Toivola on minunkin listalla kärkipäässä. Joko Summanen tai Toivola. Ei oikeastaan hirveästi väliä. Ja ehdottomasti niitä ratkaisuja on tehtävä nyt. Ensi vuoden puolella ollaan sitten taas auttamatta myöhässä.

Tähän liittyy ajatukseni omien poikien kotiuttamisesta ja esim. Vihkon ja Grünnin hoitamisesta takaisin. Itse kasaisin kaksi ketjua meillä (muinoin) pelanneista A-junnuista, näiden kavereiden otteita oli erittäin suuri ilo katsella silloin joskus, miltä jälki näyttäisi liigassa tänä päivänä. HIFK:lla tulee olemaan iso työ houkutella jaloillaan äänestäneet katsojat takaisin halliin ja HIFK:n fanituotteiden ostajiksi. Oma ehdotukseni on nimenomaan tämä mainittu "omat kundit takaisin"-ajatus. Jos sinulta löytyy omaa mielipidettä, uskoisin sen kiinnostavan minun lisäkseni muitakin tämän ketjun lukijoita. Itselläni aikaisempi kirjoitus lähti peiliin katsomisen kautta todettuani, että en ole tehnyt kaikkea voitavaani joukkueeni eteen. Kritiikin esittäminen on helvetin helppoa, sen sijaan vaikeampaa on esittää konkreettisia muutoksia, muutossuunnitelmia ja uusia ajatuksia, joista voisi olla hyötyä.

Minäkin mielelläni näkisin paluumuuttajia HIFK-paidassa, mutta silti Grünn ja Vihko eivät kuulu tuohon listaan. Viitaluoma, Loppi, Häppölä (jos Murray ei jatka), Hirso (ehdottomasti), Ben-Amor, Rajamäki. Sitä en sitten tiedä, miten halukkaita he ovat palaamaan HIFK-paitaan, mutta näitä mielelläni HIFK-paidassa katselisin. On syytä muistaa, että siellä on omia junnuja nytkin Petrell (tuskin pääsee NHL:ään), Luttinen (sama), Keränen (ei lähde vielä), Fagerstedt, Porthen, Pikkarainen I. (tuskin NHL:ään), Jouhkimainen, Pöysti ja Wärn. Siinä on niin monta omaa jannua, että ihan kaikkia ei tarvi tänne raahata, ja lisäksi muutama tosi kova talentti tyyliin Pöysti. Mutta jos saa vielä toivoa, niin Jonas Enlund pitäisi houkutella Tapparasta takaisin, tosin taitaa matkata rapakon taakse.

Siinä olen täysin samaa mieltä, että on helppoa kritisoida, mutta vaikeampaa kertoa omia parannusehdotuksia. Myönnän, etten hirvittävästi parannusehdotuksia edellisessä viestissä ladellut.



Kuten sanot, tässä on asian ydin. Mutta onko oletusarvoisesti väärin odottaa, että tällä konttaamisella, valmennuksella ja asioiden hoitamisella kaikki pelaajat haluavat jatkaa HIFK:ssa. Aika moni sopimus päättyy vuoteen 2008 ja vähän epäilyttää, onko HIFK enää todellakaan ykkösvaihtoehto kaikille pelaajille (tämän hetken tilanne huomioiden). Mielenkiintoista nähdä myös se, miten tämä konttaaminen vaikuttaa muutaman "nupullaan olevan" kaverin tulevaan uraan. Löytyykö sitä kiinnostusta sieltä rapakon takaa enää viime kausien malliin HIFK-pelaajia kohtaan.

Kyllä Häppölälle aina paikka löytyy, mutta Viitaluoman ja Hirson takaa kolmannesta hyökkäysketjusta. Toisaalta tämän tason av-kaveri pelaisi paljon myös av:lla ja saisi sitä kautta peliaikaa. Itse lähden siitä, että Guolla, Vesce ja Murray lähtevät. Toki voin olla myös väärässä. Voinee myös esittää kysymyksen, tarvitaanko yhtäkään heistä ensi kaudella, jos saataisiin tilalle tuo mainittu kolmikko.

Ei varmasti ole kaikilla halua jatkaa, mutta mun mielestä HIFKin on haluttava jatkaa Murrayn kanssa sopparia missä tapauksessa tahansa. Silloin mun HIFKissä ei Häppölälle ole käyttöä, jos tulopuolella olisi esim. Hirso ja Viitaluoma.


Toki, heitin oman näkemykseni niistä kavereista, jotka mielestäni mahtuisivat meille ensi kaudeksi. En toisaalta ymmärrä, miksi Salmela ei lähtisi Tapparasta hakemaan uusia haasteita, jos (uusitusta) HIFK:sta löytyisi osaavaa valmennusta ja peliaikaa. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se, että HIFK:n menestyessä, joukkueen pelaajat ovat ajoittain kovankin seurannan alaisena eikä matka isompiin ympyröihin ainakaan vaikeampi Helsingistä välttämättä ole. Salmela ensi kaudeksi pakistoon ja yv:n ongelmat ovat huomattavasti vähäisemmät.

Suhosesta sen verran, että kannattaa käydä katsomassa miehen tilastoja. Meiltä puuttuu pakistosta kiekollinen pakki ja tässä olisi sellainen (olisi kelvannut jo silloin, kun siirtyi Kalpasta Espooseen). Tämän hetken esityksillä meillä ei todellakaan ole mielestäni varaa ylenkatsoa tämän tason pelaajia. Muista pelaajista ei sen enempää, mutta näkisin heidät mieluusti Korhosen, Turusen, Cookin ja Kovasen tilalla.

Tästä täysin eri mieltä. Jos tehdään näin kun kirjoitat, ollaan jälleen ratkaisevasti myöhässä. Saattaisi kummasti helpottaa markkinoilla, kun oltaisiin liikkeellä ajoissa ja pelaajan agentille (pelaajalle) voitaisiin myydä uskottava valmentaja ja organisaatio+toimintatavat. Ymmärtänet sanomattakin, mitä mieltä olen nykyisestä toiminnasta.

Oikeastaan kaksi viimeistä lausetta ovat erittäin kummallisia. Voisikohan tilanteen pelastamiseksi tehdä jotakin?

Salmela on minunkin mielestäni erittäin hyvä ja kelpaa minunkin jengiin. Silloinhan poistuisi monta ongelmaa. Suhonenkin on hyvä ylöspäin, ei siinä mitään, mutta jotenkin toivoisin vielä kovempaa nimeä. Ehkä se on toiveajattelua?

Näistä nykypakeista tuo mainitsemasi lista on samanarvoinen myös minulle, eli täysin korvattavissa. Tai sitten esim. Kovasen palkka on puolitettava, mikäli se todella on niin korkea kuin täällä puhutaan.

Ja ajoissa on oltava, siinä olet täysin oikeassa. Sorry, että tuli hieman niukasti tekstiä, mutta nyt pitää lopettaa, kun on lähdettävä duunista himaan.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Minäkin mielelläni näkisin paluumuuttajia HIFK-paidassa, mutta silti Grünn ja Vihko eivät kuulu tuohon listaan. Viitaluoma, Loppi, Häppölä (jos Murray ei jatka), Hirso (ehdottomasti), Ben-Amor, Rajamäki. Sitä en sitten tiedä, miten halukkaita he ovat palaamaan HIFK-paitaan, mutta näitä mielelläni HIFK-paidassa katselisin. On syytä muistaa, että siellä on omia junnuja nytkin Petrell (tuskin pääsee NHL:ään), Luttinen (sama), Keränen (ei lähde vielä), Fagerstedt, Porthen, Pikkarainen I. (tuskin NHL:ään), Jouhkimainen, Pöysti ja Wärn. Siinä on niin monta omaa jannua, että ihan kaikkia ei tarvi tänne raahata, ja lisäksi muutama tosi kova talentti tyyliin Pöysti. Mutta jos saa vielä toivoa, niin Jonas Enlund pitäisi houkutella Tapparasta takaisin, tosin taitaa matkata rapakon taakse.

Olen samaa mieltä kanssasi.

Kaiken muun lisäksi surullista tässä kaudessa on, että ensi kaudella tuskin saadaan yhtä hyviä pelaajia hyökkäykseen kuin tänä vuonna on ollut. Pelkään myös, että tämä taapertaminen on vienyt maun HIFK nimiseen joukkueeseen monelta omalta pojalta, täältä jo lähteneiltä ja siitä haaveilevilta.

Positiivista on se, etten usko kovin monen kelpaavan NHL joukkueille tällaisen kauden jälkeen.

Oma haave joukkueeni ensi kaudeksi ei olisi kovinkaan erillainen kuin tämän vuoden joukkue. Mahdollisimman monta olisi pidettävä, mutta muutamasta olisi päästävä eroon. Näistä täällä mainituista omista pojista, mielestäni tämän kauden joukkueessa pelaa jo parempia pelaajia ja tuskin ensi kaudeksi olis joukkuetta tarkoitus heikentää.

Meidän nykyiset voimalaiturit menevät mielestäni vanhojen edelle. Nielikäisen olisin valmis vaihtamaan keneen tahansa edellä mainittuun, mutta tuskimpa kukaan noista on valmis siihen epäkiitolliseen rooliin, jonka Nielikäinen hoitaa tulevan valmennuksen alaisena.

Guolla ja Murray voidaan laskea yhtenä pakkauksena. He tekevät jatkamis päätöksensä varmasti yhdessä, niin kuin viimekin vuonna. Sitä paitsi Guolla menee mielestäni ainakin Hirson ja Lopin edelle omissa rankauksissani. Viitaluoman hinta lappu taitaa olla Guollan vastaavaa isompi (pelkkä arvaus), joten Guollan ja Murray jatko paras mahdollinen uutinen heti uuden TJ & uuden valmennus troikan jälkeen.

Vesce -> Häppölä
Laakkonen -> Salmelainen

Olisivat aika hienot siirrot, mutta en pahastuisi vaikka Vesce ja Laakkonen jatkaisivat Molemmat tekevät kuitenkin, niin paljon pisteitä ettei niitä kovin helpolla halua uloskaan heittää.

Puolustuksessa onkin sitten paljon työtä. Aika itsestään selvyyksiä mielestäni täälläkin. Toni Söderholm on täällä se unelma hankinta.

Ongelma tapauksia ovat mielestäni tasaset puurtajat, jolla suuri HIFK sydän, mutta tulokset eivät aivan vastaa odotuksia. Takaa on tulossa paljon lupaavia nuoria ja ehkä miesten oman uran kannalta olisi paras hakea uutta nostoa muualta. Mielellään näkisin miesten jatkavan, mutta olisiko nyt nuorempien vuoro yrittää? Nimet saatte päätellä itse.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma haave joukkueeni ensi kaudeksi ei olisi kovinkaan erillainen kuin tämän vuoden joukkue.
Minä toivoisin että HIFKin tämän kauden joukkue muuttuisi ensi kaudella paljon. Nyt meillä on näitä jyväjemmareita aivan älyttömästi ja paljon palkkaa saavia surffareita on myöskin hurja määrä.

- Maalivahdeista haluaisin antaa Ahlqvistille monoa, koska hänelle ei ole käyttöä. Lunkan pitäisin 2. veskarina. Eli 1. maalivahti tarvittaisiin, Wallinheimo?

- Puolustuksesta pois haluaisin Turusen, Kovasen, Korhosen ja Cookin(ensi kaudeksi siis, tämän kauden voi pörrätä meillä). Näiden tilalle haluaisin Jääskeläisen(Ilves), Laatikainen(Blues, helvetin vaikea saada tosin), Karalahti(jos ei joudu linnaan), Siklenka(Lukko), Salmela(Tappara), Aalto(Tappara),

- Hyökkääjistä pois joutaisi Kuhta(Vaihdettaisiin hänet johonkin parempaan, käsittääkseni Kimmolla olisi markkinaarvoa. Kuulostaa itsellenikin pahalta Kuhdan heivaaminen, mutta mielestäni hän on menneen talven lumia, ikävä kyllä)--> Koivisto(Ilves), Guolla--> Viitaluoma/ Hirso, Vesce--> Loppi ja Nielikäinen--> Rajamäki.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelkään pahoin, ettei näistä omista pojista monikaan rohkene palata IFK:hon etujoukoissa. Vaikka suurimmalta osalta sillat lieneekin poltetut "vain" Matikaiseen, veikkaan, että kovinkaan monella ei usko riitä myöskään nykyiseen organisaatioon. Niin kauan kun Dinot ovat vallan kahvassa, kestää vuosia ennen kuin kukaan järkevä uskoo pitkäjänteiseen toimintaan seurassa nimeltä HIFK. Jos seuraavat pari-kolme vuotta menevät iisisti kriisien suhteen, tämäkin usko on varmasti mahdollista palauttaa. Niin kauan kaikki kauniit sanat muutoksista, on vain arvailuja ja kenties halua uskoa muutokseen. Toinen asia siiten on, kuinka montaa näistä kaivatuista pelaajista uskaltaa sanoa järkeväksi... arvaukseni on, että yllättävän montaa.

Ja näillä halutuilla paluumuuttajilla riittää ottajia aivan varmasti muuallakin. Veikkaisin, että seuraavaksi suurin osa näistä omista pojista suuntaavat muille maille kokeilemaan siipiään ja ansaitsemaan suurempaa liksaa. Älyttömään kilpahuutoon näistä pelaajista ei todellakaan kannata ryhtyä ennen kuin on todella selvää, että IFK:ssa puhaltavat uudet tuulet. Muussa tapauksessa meillä on joukkueellinen alisuorittavia ja ylipalkattuja omia sällejä, jotka pärjäävät kaikkialla muuaalla, paitsi IFK:ssa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Houkuteltavien listaan pitää ehdottomasti laittaa mukaan ja mielummin kärkeen Jonas Enlund - mies saa ensimmäisen kerran huolella vastuuta SM-liigassa ja on tehnyt 23 peliin pisteet 11+9 ja saanut peliaikaa keskimäärin reilut 16 minuuttia per matsi. Mutta kun ei ole käyttöä, varsinkin kun ilkesi pyytää palkkaa ja ilmoitti haluavansa pelaamaan muuhun kuin nelosketjuun.....Voi tuhat kirosanaa!!
 
Viimeksi muokattu:

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
katsaus pistepörssiin

Hahaha, Hemmon viestin innoittamana vilkaisin ensimmäistä kertaa tällä kaudella pistepörssiä. Aika karua. Ensimmäinen punapaita löytyy sijalta...
.
.
.
.
.

35. Ryan Vesce
.
.
.
.
Seuraavat hieman perässä...
.
.
.
.
69. Raymond Murray
70. Kimmo Kuhta

Yleensä on tullut harmiteltua, että ykkösketju dominoi pistepörssiä ja sen jälkeen on hiljaisempaa... no, nyt ei ole pelkoa että kukaan dominoisi ketään. Parhaat pelaajamme jne...

Ei nää näin huonoja voi olla. Oikeasti. Baxter - peili käteen ja poikien kanssa samaan rinkiin tutkimaan sitä omaa pimppiä.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja muuten joukkuetta voisi vahvistaa ensi kaudelle keväällä seuraavilla nimillä:

Jääskeläinen (Ilves)
Suhonen (Pelicans/Blues)
Rönnberg (Saipa)
Salmela (Tappara)
Tuppurainen (Kalpa)

Kieltämättä mikä tahansa tuntuu paremmalta kuin nykymeno. Mutta jos tuossa olisi meidän vahvistukset ensi kaudeksi niin kuukauden nyt hyllyllä olleet kausarit jäisivät sinne kyllä ikiajoiksi. Joku roti sentään.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kieltämättä mikä tahansa tuntuu paremmalta kuin nykymeno. Mutta jos tuossa olisi meidän vahvistukset ensi kaudeksi niin kuukauden nyt hyllyllä olleet kausarit jäisivät sinne kyllä ikiajoiksi. Joku roti sentään.

Huumoria pitää olla. Nykymeno on mitä on, eli kympin sakissa max, mutta seuraavalle on uudet kuviot.
 

Rike.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kissapedot
IFK:n nykymeininki on kyllä todella säälittävää. Tässä Vitutusta vielä lisää se fakta että emme ole mikään köyhä maakunta joukkue, vaan taloudellisesti ja perinteellisesti vahva seura. Jos ihan puhtaasti teoreettisesti katottaisiin niin meidä pitäisi aina taistella mestaruudesta SM-liigassa.

Jos itse saisin diktaattorin vallan HIFK:ssa, niin lupaisin että voittaisimme mestaruuden 3-vuoden sisällä. Näillä resursseilla mitä HIFK:lla seurana on, niin tuo olisi täysin realistinen tavoite. Olisi unelmahomma olla tälläisen potentiaalin omaavan seuran johdossa. Jos saisin yhden toiveen, niin toivoisin että koko HIFK:n nykyjohto katoaisi taivaan tuuliin ja hommaan saataisiin oikeasti kunnianhimoista ja nälkäistä porukkaa!! Dinosaurusten pitäisi olla jo kuolleet sukupuuttoon, mutta ikävä kyllä HIFK-nimisestä jääkiekkoseurasta löytyy vielä näitä eläviä fossiileja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös