Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 143 253
  • 5 510

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Viestin lähetti Man with no name
Ajatellaan loppuun asti sielä.
Ylimääräistä kolahti kirstun pohjalle sellaiset vajaa 10 000€.

Onkohan asia mietitty loppuun asti myös Ässien toimistolla. Tiedoitus kahden euron lisästä on ilmeisesti ollut sen verran huonoa, että monille asia tuli lipun oston yhteydessä yllätyksenä. Tiedän myös, että monet olivat hieman "näreissään" tästä nostosta.

Toivottavasti Ässät ei tällä menettänyt kovin montaa maksavaa asiakasta seuraavista peleistä. Jos, joku jättää tulematta seuraavaan peliin juuri tämän takia niin silloin Ässät menettää keskimäärin 12 euroa (lipun keskiarvohinta) per poisjäänti. Saattaa hyvinkin olla, että tuo ylimääräinen 10 000 € kostautuu nopeasti. Esim. seuraavista 10 kotimatsista jokaisesta sata pois tämän takia tarkoittaa 1000 poisjääntiä. 1000*12€ = 12 000€, joten jo tällöin ollaan häviöllä.

Asiakas meinaa on sellainen, että jos se tuntee itsensä kusetetuksi (niinkuin moni eilen), niin se ei ihan nopeasti samaa tuotetta tule kuluttamaan.

Itseäni tuo korotus ei häiritse, mutta monia häiritsee.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmeellistä kitinää ...

Jos joku tosissaan jättää tulematta hallille 2 euron korotuksen takia, joka on yleinen käytäntö muuallakin, niin kyllä pienestä on kiinni.
Toivottavasti lauantainakin saadaan hallille vähintään 4000 katselijaa, vaikka Lukolle tappio tulikin. Eihän Ässät joka pelistä voi pisteitä ottaa. Tottakai v.tuttaa kun häviää lukolle, mutta pitäisi muistaa se, kuinka paljon kalliimpi ja parempi joukkue Lukko on(tai pitäisi olla).
Ei Ässien budjetilla pelaava joukkue voi paljon paremmin pelata, mitä nyt on nähty.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: pikku korjaus

Viestin lähetti mjarkko
Erätauon aikana pelikellossa voisi näkyä taukoa jäljellä oleva aika.

Isomäen pelikello ei mahdollista jäljellä olevan taukoajan näyttöä. Siis ilmeisesti tuo kello ei käy taaksepäin, ja jotta kävisi, se vaatisi jonkinlaisen päivityksen/korjauksen/lisäyksen tjsp. Ässät on tutkinut tuon kuntoon saamista jo takavuosina, mutta se on todettu liian kalliiksi.
 

Janstein

Jäsen
Suosikkijoukkue
porin punakone
Mä oon sitä mieltä et ne halvat poprillisotrillimakkarantapaiset pitäis kyl korvata vähintään kabanossitason MAKKAROILLA!!!...sinapeista puhumattakaan..
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eikös joku sekopää puhunut joskus puolitosissaan Lukon ja Ässien yhdistymisestä niin, että jäähalli olisi Luvialla?
Voi olikohan se jokin vappupila..?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sekopää mikä sekopää

Viestin lähetti jupster
Eikös joku sekopää puhunut joskus puolitosissaan Lukon ja Ässien yhdistymisestä niin, että jäähalli olisi Luvialla?
Voi olikohan se jokin vappupila..?


Ei se yhdistymisajatus mikään vappupila ollut. Se on hallituksen entisen puheenjohtajan Jouko Kauppilan esiintuoma asia "jäähyväis"haastattelussaan. Hänen mukaansa Porissa ei kannata pelata liigatason kiekkoa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Sama se, missä halli on, kunhan siellä kävisi järkeviä ihmisiä. Ei, herranen aika sentään, aina voi ruveta pistään toisia päihin tai syljeskelemään, kun hävitään.

"Tosifanit" ei aiheuta muuta kuin vahinkoa koko joukkueelle, kun moisista alkaa tippua sanktioita. Sitäkö tässä haetaan??

Pakkohan ne haudan takaa vahtihommiin tulevat on vaihtaa oikeisiin järkkäreihin. Jään odottamaan, mitä JYP-pelistä mahtaa seurata, mutta ei siitä voi kiittää muita kuin perusääliöitä.

Pelit ratkaistaan kentällä ja kannustamalla omia voi olla "kuudentena pelaajana". Siinä on yleisön tehtävä, eikä se mitä viime aikoina on tapahtunut.

Käy niinku joku sanoi, että kissaski häpee sua ja sen luulis jo ottavan päähän.

Vähän vakavemmin; järki käteen ja pieni vilkaisu peiliin vaikkapa vain varmistuaksemme, ettei paviaanit kurkista takaisin.

Nää huligaanit täytyy jollain saada kuriin. Ei millään kestä sitä, että kun heikoimmillakin hetkillä pääsääntöisesti saadaan se piste, niin tällaiset asiat pilaavat kauden.

EI OLE TODELLISTA!!!


EDIT: Suoraan kolmessa erässä (pisteittä) ollaan hävitty vain kolmesti (JYP kerran ja Lukko kahdesti).

EDIT EDIT: Itse alkoholia käyttämättömänä näkisin vaihtoehdoksi sen poistamisen halleilta, mutta siihen ei suostu teistä kukaan. Entä jos joudutaan pelaamaan ilman yleisöä? Meillehän naurais naurismaan variksetkin...
 
Viimeksi muokattu:

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulipa tänään mieleen JYP-tappion jälkeen kyrpä otsassa ulos hallista kävellen, että ulkovalot saisi olla vähän paremmat ainakin jos seisomatatsomon sivuovesta lähtee pois.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
On se kyllä niin saatanan heikkoa toimintaa jos käydään käsiksi ja syljeskellään jossain lätkämatsissa. Järkkärit vaihtoon välittömästi siellä porissa. Ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Jos ässät ei puutu tuohon epäkohtaan, on päivänselvää että liiga puuttuu.
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
Kyllä nämä muut sitten jaksavat jeesustella jostain 10-vanhan "koviksen"
räkimisestä yms.

Jokeri-pelin tappelu ei ollut mitenkään yksipuolista. "It takes two to tango."

Jaketä oikeasti haittaa jos 20 muovipulloa lentää kentälle. Ilmeisesti raumalaisia.

Mutta olen silti järkkäreiden vaihdon kannalla, jos tosipaikka tulee niin meidän "järkkärit" on avuttomia.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, kai tuossa järjestyksenvalvonnassa olisi terävöityttävä ja ammattimaistuttava. Tavikset voi vielä kyseenalasesti kääntää selkänsä ikäville tapahtumille mutta järkkärit ei. Suomessa ja jääkiekossa katsojat voidaan vielä asettaa samaan katsomonosaan kannattamastaan joukkueesta riippumatta, ei tänne mitään eurofutis-karsinoita tarvitsekaan. Ei nämä lauantai-illan naukkailijat ole koskaan päässyt häiritsemään, äänekäs seisomakatsomo ja rääväsuut kuuluu ehdottomasti Isonmäen iltoihin.

Ja kyllähän sellanen pieni kuittailu fanejen välillä tuo oman mausteensa soppaan. Mutta nuoret miehet keskenään ja alkoholi, eiköhän se ole ole yksi tuhoisimmista yhdistelmistä. Mun mielestä vieraisotteluissakin kuka tahansa saa kannattaa äänekkäästi omaa joukkuettaan ja juhlia onnistumisia, seisomakatsomossakin, ilman pelkoa fyysisestä kuitista. Verbaalisia kuitteja tullee satavarmasti. Tietysti jos vierasfani rupeaa itse kuittailemaan niin juttukavereja varmasti löytyy kotifaneista.

Tai onko ne nyt sitten faneja? Ei ainakaan ne jotka liian kevyin perusteluin lähtee haastamaan riitaa ja myllyttämään. Ymmärrän kyllä sen vitutuksen määrän mikä pelin aikana mielessä kuohuu. Oon aina selvin päin ollut matseissa ja siltikin sillon kun oman joukkueen peli on tökkinyt ja vierasfanit meluaa vieressä niin mielessä on käynyt ilkeitä tuntemuksia...mutta tekoihin tai sellaisen yritelmiin en ole koskaan ruvennut. Siinä on se pieni ero. On tietysti toisenkin luontoisia ihmisiä. Ja se viinanperkele...

Kyllä mä ainakin haluan mennä -jos joskus tulee lähdettyä- Hämeenlinnaan, Raumalle tai Helsinkiin katsomaan rauhassa Ässien peliä. Tietysti me ei eletä täydellisessä maailmassa. Järjenkäyttö on sallittua, suositeltavaakin, kaikkien osapuolten kohdalla. Vaikka ihminen onkin eläin. Kenellä on vastuu, mitä seura voi tehdä? Ihmisten sotaisuus, harkitsemattomuus ja ajoittainen tyhmyys -eli ns. inhimillisyys- on kyllä globaalinen ilmiö.

Purkaus. En tiedä oliko oikea paikka. Asiaa käsitellessäni tulee sellanen olo kuin olisi hengelline sosiaalitantta. En tiedä miksi. Perkele. Suurin osa porilaisista ja hokifaneista on ihan fiksuja. Varma tieto.
 
Isomäen yleisilme kohenisi jonkin verran, jos kaikki penkit vaihdettaisiin samanvärisiin eli punaisiin. Se on sitten jo eri asia, olisiko tuossa taloudellisesti pienintäkään järkeä...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti porin_karhu
Isomäen yleisilme kohenisi jonkin verran, jos kaikki penkit vaihdettaisiin samanvärisiin eli punaisiin. Se on sitten jo eri asia, olisiko tuossa taloudellisesti pienintäkään järkeä...
Minä olen sitten taas perverssissä väkivaltaisesti ajattelevassa mielessäni toivonut että raumantien puoleisen päädyn penkeistä tehtäisiin eri värejä käyttämällä Ässälogo, niinkuin esimerkiksi Englannin futisstadioneilla usein näkee.
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
Eikö se voisi mielummin tehdä toiseen päätyyn, kun ei taitaisi oikein istua patalogo vieraskatsomoon...

Uudet järkkärit, nopeasti kiitos!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Dr.Mengele
Eikö se voisi mielummin tehdä toiseen päätyyn, kun ei taitaisi oikein istua patalogo vieraskatsomoon...

Eikös fiksuilla vierasjoukkueen faneilla ole tapana majoittua kaupunginpuoleiseen päätyyn? Vielä tarkemmin lähelle olutkatsomoa yläkulmaan.

Itse asiassa tuo patalogo on todella hyvä idea. Mahtaiskohan se onnistua ihan nätisti sijoittamalla mustia penkkejä patalogon muotoon punaisten sekaan..niin ja tietty valkoisia kans. Vois olla aika komea ja varmasti halpa. Ei muuta ku Pinotexia pintaan.
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
En ymmärrä miten vierasfanin voi olla fiksua sijoittua olutkatsomon viereen.
Se nähtiin jo jokeripelissä.


Patalogo on loistava idea...
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Ja fiksuna ihmisenä postaan omaan ketjuuni lisää ideoita. Öh. tai en. toistan vanhoja... Joo.

Edelleenkin: Järkkärit. Ottakaa nyt ainakin sellaisia edes jotenkuten kunnioitettavan näköisiä setiä sinne. Ei mitään kahdeksankymppisiä kivoja pappoja. Tai sitten vaihtoehtoisesti niitä, joilla AINOA pakkomielle on lipun tarkastaminen.
Tuo ässälogo olisi kiva idea. Voi kun sen saisi jotenkin aakatsomoon, niin sitä voisi ihailla seisomakatsomosta. Tai jotakin. Mutta on kai niitä parempiakin parannuksia. Voisivat vaikka kaikki penkit laittaa tummanpunaisiksi jos sitten haluavat penkittää. Mutta ei noissa penkeissä kai niinkään...

Hmm. Eikö joskus vuonna peruna ollut ässälippu, jonka läpi joukkueemme ah-niin-pataisa luisteli? Vai olenko nyt taas syönyt sieniä liikaa? Se lippu olisi ihan kivajee. Toisaalta ei sekään tarpeellinen...

Ja tuo vieraskatsomo johonkin muualle. Tuossa vähän riskialtis paikka lopulta...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Dr.Mengele
En ymmärrä miten vierasfanin voi olla fiksua sijoittua olutkatsomon viereen.

Niin tällä viittasin lähinnä esim. PYH faneihin, jotka tulevat "syliin" seisomakatsomon puolelle. Harvemmin ne vierasfanit edelleenkään silti raumantienpuoleiseen päätyyn menevät ja vaikka menisivätkin, niin eikö patalogo vain takaisi tunnelman..
 

Energizer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät!
Parannuksia on nähty, mutta missä on paljon puhuttu jättiscreeni?

Promenadi.netissä oli uutista ennen kauden alkua, jossa Hirsimäki kertoili jättiscreenin tulevan hallin toiseen päätyyn.

Eipä ole kovin näkynyt.. Tuleeko sellaista vai ei? En pidä kovinkaan väliä tällä, kunhan fiilis on edelleen hyvä hallissa ja kentällä näkyy menestyvää Pataa.

Joko mulla on jäänyt jotain näkemättä/mennyt ohi tai sitten asia on niinkuin on.

Ässät.comissa myydään ainakin kahteen SUURtauluun mainostilaa:

Halliscreenit
Hallin kahdella suurtaululla pyörivät mainokset aina väliajoilla ja pelikatkoilla.

- mainosaika/sek 4,50 -
- still-kuva pelin aikana/screen/peli 500,-
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Energizer
Parannuksia on nähty, mutta missä on paljon puhuttu jättiscreeni?

Promenadi.netissä oli uutista ennen kauden alkua, jossa Hirsimäki kertoili jättiscreenin tulevan hallin toiseen päätyyn.


Ei Hirsimäki ole missään vaiheessa kertonut, että sellainen varmasti tulee. Lähinnähän Hirsimäki kertoi, että he kartoittavat mahdollisuutta saada sellainen yhteistyökumppaneiden avulla hallin päätyyn, ja mikäli homma onnistuu, niin sellainen myös tulee.

Tiedä sitten onko hanke yhä vireillä, onko se siirretty tulevaisuuteen, vai onko se peräti kokonaan haudattu. Veikkaan keskimmäistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös