Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 144 329
  • 5 510

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tässä synkässä talousahdingossa on hieman katsottava pieniäkin tekijöitä tulosten takana ja asiassa tullaan areenan myyntipalveluihin. Tiedän, että on huono yhden harjoitusottelun perusteella vetää johtopäätöksiä enkä niin teekään, mutta on silti pakko mainita perjantaisesta riman alituksesta asiakaspalvelussa. Harjoitusottelu, perjantai-ilta ja asiakkaita 1100 ja risat niin miten palvelee Ässät paikalle vaivautuneita asiakkaitaan?
-2 myyntipistettä, josta sai makkaraa, munkkia, kahvia ym. Väki alkoi jonottamaan ensimmäisellä erätauolla ja vielä toisen erän loppupuolella jonon häntä seisoo lapsineen odottamassa omaa vuoroaan.
-1 paikka, mistä saa olutta ja sielläkin haluton&kyvytön jätkä tiskin takana. Jono kiemurteli pitkin sporttibaaria niin pitkänä, että päätin juoda olutta vasta kotona.

Suoraan sanoen aivan vitunaikanen suoritus Ässiltä, vaikka kuinka on harkkapeli kyseessä. Tämä oli aika huono mainos niille, jotka olivat lapsineen paikalle saapuneet. Niille lapsille on samantekevää, onko kyseessä liiga- vai harkkamatsi -sama elämys tavallaan ja vanhemmat luonnollisest tulevat kun liput ovat halvempia/ilmaisia, mutta se että vietät puolet ajasta jonottamassa kakaroille nakkia ja munkkia alkaa vituttamaan jopa vapaan kasvatuksen kannattajaa.

Kuten totesin kyseessä oli vaan harkkapeli, mutta sekin vedettiin aivan vihkoon. Samoin koko viime kausi vedettiin tällä osastolla vihkoon. Pääosa lipuista oli myyty netissä ennakkoon ja siihen määrään olisi PITÄNYT OSATA varautua paremmin.
Toivon todella, että nyt kun siellä on Vilkunan kaltainen ravintola- ja tapahtumapalveluiden ammattilainen niin jälkikin on sen mukaista. Lopulta myynti on hyvin pitkälle kiinni siitä paljonko kaljaa(ja muuta shittiä) ehditään myymään ja kuinka moni sitä viitsii jonottaa. UGH OLEN PUHUNUT!


Tässä tuo olikin lähes kaikki sama mitä tuli perjantaina huomioitua. Mutta toistelen nyt tätä kuitenkin, eli kyllä suoraan sanoen vitutti lähes kaikki ko. tapahtumassa, kun sinne pojan kanssa tuli lähdettyä. Ensiksi numeroidut paikat harjoitusotteluun, pari aikuisten lippua ja 6v ilmaiseksi, jolle ei tietenkään tule lippua/paikkaa, eli jos joku haluaa välttämättä istua siihen kahden maksetun jakkaran jatkoksi, niin aletaan arpomaan pikkujäbälle istumapaikkaa. Katsomoista olivat siis käytössä A- & D-katsomo. Ei jaksaisi tuota tuolileikkiä, ei yhtään. Varmaan joo järkkäreissä ja mahdollisissa siivouskuluissa jotain säästöä pitää vain osa hallia käytössä, sinällään ymmärrettävää.

Tästä päästäänkin tuohon kioskitoimintaan, jossa oli myös mukavasti säästetty henkilökunnassa. Ihan oikeasti, paljonko tapahtuma olisi mennyt pakkaselle, jos siellä nyt olisi vahingossa ollut vaikka pari ihmistä liikaa myymässä tavaraa kioskilla? Olisi kuitenkin jäänyt kuva toimivasta myynnistä, nyt homma oli täysin naurettavaa, puolen tunnin jonon lisäksi myynnissä oli melko paljon "Ei oo -kamaa", jotkut popparit ja sipsit pusseissaan varmaan hillittömän vaikeaa kamaa saada hyllyyn.

Itku meinaa tulla kun miettii muutaman vuoden taa remonttiin, mikä oli aika hillitön puristus saattaa halli pelikelpoiseksi niinä lyhyinä taukoina, kun jää oli pois ja pelejä saatiin hieman lykättyä. On aivan saatanan surullista seurata tuota puuhailua, kun tuntuu että jopa silloisista remonttijätkistä lähes jokaisesta löytyy enemmän intohimoa ja sydäntä saada halli toimimaan, jos vertaa näihin ytimessä oleviin tahoihin.. ..puhumattakaan suuresta määrästä faneja, joille Ässät on aivan käsittämättömän suuri ja tärkeä asia. Voi olla, että se patasydän noissa hommissa ohjaisi väärille urille ja liikaa tunnepohjaiseen toimintaan, mutta ammattitaitoiset ihmiset nyt ainakin pitäisi löytää noihin hommiin.

Luulen, että minulla jää nyt kausikortti ostamatta ja käyn ehkä jonkun satunnaisen pelin perhelipulla, kovin kiinnostus käydä hallilla on vaan mennyt, tämä olisi tapahtunut ehkä siinäkin tapauksessa että hallilla kaikki toimisi moitteetta. Aika aikaansa kutakin, nyt ei ole aikaa jokaiseen matsiin, edes puoliin. Toki katselen pelit Telian palvelusta, toivottavasti Ässät saa sitä kautta osansa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No nyt kun muutkin ovat saaneet pään auki, etenkin @Crapbag tuossa edellä

Koska olimme juuri viime viikonloppuna muutenkin Porissä käymässä mummin ja vaarin luona, niin minä olin myös oman poikani kanssa perjantain harkkapelissä, ja se oli ässäorganisaatiolta niin uskomattoman vihkoon vedetty suoritus ettei mittaa, ei määrää. Minullakin suurin kysymys kuuluu, miksi ihmeessä harkkapelissä oli numeroidut paikat? Etenkään kun niitä ei sitten kuitenkaan saa hankittua pienille lapsille? Kolmevuotias ei voi istua muualla kuin siinä iskän vieressä, ja sitten onkin ongelma kun juuri se paikka on myyty jollekulle toiselle. Mitä hemmettiä siellä oikein ajatellaan, harkkapeleissä on saanut valita paikkansa itse ja se on juuri se juttu lasten kanssa. Ei tällä tavalla ainakaan perheellisiä kosiskella

Itse asiassa siellähän oli sitten ennakkotietojen vastaisesti myös B-katsomo ihan vapaassa käytössä, vaikka sinne ei paikkalippuja myytykään. Vaihdoimme pojan kanssa sinne istumaan, koska poika menetti oman paikkansa D-katsomossa eikä hän tietenkään välittänyt olla sylissä (ja hankalaa se olisi ollut itsellekin pidemmän päälle)

Onneksi ennen ottelun alkua tein sen havainnon, että vain yksi ainoa kioski oli auki D-katsomon takana (vai oliko nyt sitten A-katsomon takana kuitenkin toinenkin auki?), joten ajoitin meidän käyntimme jo hiukan ennen erän loppua. Joten me emme siitä kärsineet tällä taktikoinnilla, mutta miten on mahdollista ettei edes aiota avata kuin yksi ainoa kioski vaikka tiedetään että väkeä tulee heittämällä se 1000-1500.. miten niin voi olla, en ymmärrä?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jos olutta myydään tölkeissä, ei sitä tietenkään kaadeta mukiin, vaan avataan tölkki ja annetaan se asiakkaalle käteen. Jos asiakas sit haluaa mukin, ottakoon ite. Näin mm. Hakametsässä (jossa saa toki hanaoluttaKin)
Sama käytäntö myös Jyväskylässä, joskin nykyään ei enää hanasta juotavaa saa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kuulostaa vahvasti siltä, että ravintola-alan ammattilaiset on kulujen minimoinnin nimissä korvattu junnujen vanhemmista revityillä "talkoolaisilla" ja näillä korvaajilla ei ole minkäänlaista kokemusta saati rutiinia toimia tuollaisessa paineistetussa ympäristössä missä ei ole aikaa ylimääräiseen vatulointiin.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Meinaat siis, että Vilkuna on valmis ryvettämään maineensa tyhjentääkseen Ässien kassan?

Ei nyt varsinaisesti suoraan kassan kanssa nouse muuttoautoon, mutta nätisti hoidettu mahdollinen kilpailija pois markkinoilta ja ihan kohtuulliset vakaat tulot, talkootyövoimalla, omalle firmalle. Ei kuitenkaan Ässien hallituksessa osannut tuoda osaamistaan PataStaffin käyttöön. Ja nyt kun on, olikos se nyt tapahtumavastaava -nimikkeellä, Ässillä hommissa, niin ensimmäisessä näytöksessä kusee kaikki aivan täysin. Ei hirveän vakuuttavaa.

Mielenkiintoinen on myös se Vilkunan maininta, että tekee tuon hallihomman satatonnia pienemmällä summalla kuin PataStaff. Nyt kerrottiin, että PataStaff oli 200000 ylimääräinen kuluerä. Eikös tuosta saa sen ymmärryksen, että Vilkuna kietoo firmalleen siis satatonnia ylimääräistä talkootyövoimasta huolimatta. Hah!

Että silleen...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Mielenkiintoinen on myös se Vilkunan maininta, että tekee tuon hallihomman satatonnia pienemmällä summalla kuin PataStaff. Nyt kerrottiin, että PataStaff oli 200000 ylimääräinen kuluerä. Eikös tuosta saa sen ymmärryksen, että Vilkuna kietoo firmalleen siis satatonnia ylimääräistä talkootyövoimasta huolimatta. Hah!...

Mikä ylimääräinen kuluerä?

Keväällä 2017 perustetun yhtiön toiminta on alusta asti ollut tappiollista ja siitä muodostui Ässille erityisen kallis kokeilu. Pata Staffin myötä jäähallin kustannukset karkasivat käsistä koko kauden osalta.

Järjestyksenvalvonnan kustannukset nousivat edelliseen kauteen nähden 84 000 euroa.

Muun henkilökunnan osalta kustannukset nousivat n. 79 000 euroa, muita henkilökuntaan liittyviä kuluja oli edellä mainittujen lisäksi vielä 40 000 euroa. Pata Staff kokeilu nosti Ässien henkilökuntakuluja hallin henkilökunnan osalta yhteensä 203 000 euroa, samalla myynti jäi odotetusta useita satoja tuhansia euroja. Yhtiön toiminta on nyt lopetettu.

Ässien tilikausi merkittävästi tappiollinen | Porin Ässät

Uutisessa kerrotaan, että uudistetussa hallissa henkilöstökulut nousivat nousivat 203 000€:a. Tässä uutisessa ei kerrota miten nämä kulut jakautuvat jääkiekon ja muun toiminnan välillä. Käsittääkseni lounasmyynti on ollut erittäin kallis juttu Ässille. Jotain Areenan pyörittäminen maksaa, on vaikea sanoa kuinka paljon PataStaffin kuluista tulee toiminnan laajenemisen seurauksena ja kuinka paljon heikon henkilöstöjohtamisen seuraamisena.

Mutta me molemmat voimme pysyä uskossamme vahvana, minä uskon Vilkunan jäävän Poriin ja sinä uskot etelän kutsuvan.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Mikä ylimääräinen kuluerä?

Mutta me molemmat voimme pysyä uskossamme vahvana, minä uskon Vilkunan jäävän Poriin ja sinä uskot etelän kutsuvan.

Tuo jälkimmäinenhän on jotain omakeksimääsi. Itse en ole missään vaiheessa mitään tuollaisia väittänyt.

Ja kuten viestissäsi kerroit, kulut nousivat 200000. Ja toimeen tarttuessaan Vilkuna kertoi tekevänsä saman satatonnia halvemmalla talkootyövoimalla. Pikku summa jää vielä, mutta eihän se nyt haittaa.

Että silleen...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo jälkimmäinenhän on jotain omakeksimääsi. Itse en ole missään vaiheessa mitään tuollaisia väittänyt.

Ja kuten viestissäsi kerroit, kulut nousivat 200000. Ja toimeen tarttuessaan Vilkuna kertoi tekevänsä saman satatonnia halvemmalla talkootyövoimalla. Pikku summa jää vielä, mutta eihän se nyt haittaa.

Että silleen...

Eli uusittua hallia pitäisi pyörittää samalla hinnalla kuin entistä latoa? Ok, näillä mennään.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Isomäen jään kanssa on tänään ongelmia ja A-junnujen peli on siirretty Astoralle.

Vähän kuullostaa huolestuttavalta...
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Toivottavasti se seisomokatsomon takana oleva kioski suljetaan tällä kaudella. En kyllä ymmärrä, miksi se jäi siihen remontin jälkeen, koska se muodostaa melkoisen tulpan keskelle käytävää. Näistä samoista asioista on jauhettu vuosia ja tämä on kuin hullua kuristasi..

Vink vink toimisto:

- Kaatakaa juomia valmiiksi.
- Myykää tuotteita tasarahalla.
- Laittakaa junnut myymään sipsejä, popcornia, kahvia ja karkkeja ympäri hallia. Sellaisia pieniä myyntipisteitä.
- Fanipipon voi ostaa suoraan junnulta, ei tarvitse mennä fan-shop:iin.

Kaverini tuli Kanadasta Suomeen. Ihmetteli, kun ei saanut ostettua Ässien toimistolta fani-tavaraa. Myynti on ilmeisesti vain pelipäivänä. Kaupoissa myytiin "ei-oota"..

On se kumma kun ei raha kelpaa.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
A) Miten karkkia/pipoja myyvä junnu antaa kuitin, kun huomioodaan että verottajakin on kimpussa. Vai annetaanko jokaiselle kallis maksupääte mukaan.

B) Mitä luulet, että söisikö junnu kuormasta?

C) Jos kaadetaan juomia valmiiksi tölkeistä ja pulloista. Mitä tehdään, jos jää myymättä? (Edelleen verottaja kimpussa).

D) Luuletko tosiiaan, että toimistolla Porin kokoisessa paikassa fanituotemyynti voisi olla koko ajan auki?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
- Kaatakaa juomia valmiiksi.
- Myykää tuotteita tasarahalla.
- Laittakaa junnut myymään sipsejä, popcornia, kahvia ja karkkeja ympäri hallia. Sellaisia pieniä myyntipisteitä.
- Fanipipon voi ostaa suoraan junnulta, ei tarvitse mennä fan-shop:iin.

Kaverini tuli Kanadasta Suomeen. Ihmetteli, kun ei saanut ostettua Ässien toimistolta fani-tavaraa. Myynti on ilmeisesti vain pelipäivänä. Kaupoissa myytiin "ei-oota"..
-Juomia saa tällä kaudella ainoastaan tölkeissä
-Käyttääkö joku hallilla käteistä? Kehottaisin kaikkien käyttävän lähimaksua tai yonotonta.
-Fanitavaraa saa Prismoista, Sokoksesta ja Halpa-Hallista ympäri vuoden.
 

Petra85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti se seisomokatsomon takana oleva kioski suljetaan tällä kaudella. En kyllä ymmärrä, miksi se jäi siihen remontin jälkeen, koska se muodostaa melkoisen tulpan keskelle käytävää. Näistä samoista asioista on jauhettu vuosia ja tämä on kuin hullua kuristasi..

Vink vink toimisto:

- Kaatakaa juomia valmiiksi.
- Myykää tuotteita tasarahalla.
- Laittakaa junnut myymään sipsejä, popcornia, kahvia ja karkkeja ympäri hallia. Sellaisia pieniä myyntipisteitä.
- Fanipipon voi ostaa suoraan junnulta, ei tarvitse mennä fan-shop:iin.

Kaverini tuli Kanadasta Suomeen. Ihmetteli, kun ei saanut ostettua Ässien toimistolta fani-tavaraa. Myynti on ilmeisesti vain pelipäivänä. Kaupoissa myytiin "ei-oota"..

On se kumma kun ei raha kelpaa.
hahaa. kaataka juomia valmiiksi.
mitähän järkeä siinä oisi kun hanamyyntiä ei ole. henkilökunta kunnon känään ja loput lattialle?
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
hahaa. kaataka juomia valmiiksi.
mitähän järkeä siinä oisi kun hanamyyntiä ei ole. henkilökunta kunnon känään ja loput lattialle?
Oletin, että siellä myydään hanasta olutta tai kaadetaan tölkistä tuoppiin. Asia on sitten muuttunut?
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
-Juomia saa tällä kaudella ainoastaan tölkeissä
-Käyttääkö joku hallilla käteistä? Kehottaisin kaikkien käyttävän lähimaksua tai yonotonta.
-Fanitavaraa saa Prismoista, Sokoksesta ja Halpa-Hallista ympäri vuoden.
Fanitavaraa saa kyllä ko. paikoista, mutta valikoima oli kovin pientä. Aika moni haluttu tavara oli loppu. Ja lähimaksulaite voisi olla käytössä hallia kiertävillä myyjillä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Isomäen jään kanssa on tänään ongelmia ja A-junnujen peli on siirretty Astoralle.

Vähän kuullostaa huolestuttavalta...

Olen osaltani syyllinen tähän, jäässä oleva reikä huomattiin iltapäivällä meidän vuoron jälkeen. Ketjumme yhteispaino oli yli 300 kiloa, jää ei kestänyt meidän temmellystä maalin edessä...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Isomäen jään kanssa on tänään ongelmia ja A-junnujen peli on siirretty Astoralle.

Vähän kuullostaa huolestuttavalta...
Viime kaudella jossain edustuksen pelissä taisi toinen erätauko venyä tunnin mittaiseksi, kun jää oli jommassa kummassa päädyssä niin huono.

Onko sama ongelma edelleen voimassa vaiko uusi juttu?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Viime kaudella jossain edustuksen pelissä taisi toinen erätauko venyä tunnin mittaiseksi, kun jää oli jommassa kummassa päädyssä niin huono.

Onko sama ongelma edelleen voimassa vaiko uusi juttu?

Viime kauden Sport-pelissä taisi joku täysin tyylipuhdas ja kova ohitaklaus aiheuttaa päädyssä ongelmia. Tai sitten ongelmia oli joka tapauksessa. Vierasjoukkueen aloituspäädyssä siis reuna ei jotenkin jäätynyt, ja tarvittavaa ainetta haeskeltiin pitkin pitäjiä. Tauko tosiaan oli tunnin luokkaa, ja peli päättyi siinä 22.15 nurkilla. Yläpuolen viesteistä ymmärsin, että ei olisi sama vaiva, mutta eipä tullut hallilla käytyä edes syömässä päivällä, joten on paha on sanoa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viime kaudella jossain edustuksen pelissä taisi toinen erätauko venyä tunnin mittaiseksi, kun jää oli jommassa kummassa päädyssä niin huono.

Onko sama ongelma edelleen voimassa vaiko uusi juttu?
Viime kauden ongelma oli raumantien puoleisessa päädyssä, nyt ymmärtääkseni kaupungin puoleisessa. @TosiFani tietää paremmin.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Oliko ennen kuutionkin näytöillä noin suuri viive? Nyt jokaisesta ruudusta tulee peli pari sekuntia jäljessä. Seisomassa kun minun pituinen pätkä ei näe jokaista tilannetta vaikka kulmissa, joutuu turvautumaan näyttöihin. Peli vaan tulee niinkuin vitusti myöhässä, niin eipä niitä viitsi seurailla.
 

tenkkapoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Эссят
Oliko ennen kuutionkin näytöillä noin suuri viive? Nyt jokaisesta ruudusta tulee peli pari sekuntia jäljessä. Seisomassa kun minun pituinen pätkä ei näe jokaista tilannetta vaikka kulmissa, joutuu turvautumaan näyttöihin. Peli vaan tulee niinkuin vitusti myöhässä, niin eipä niitä viitsi seurailla.

Johtuneen teliasta. Muillakin paikkakunnilla samajuttu.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Mikäs se olikaan sen biisin nimi, joka soitetaan muistaakseni ihan aina ottelussa noin viisi minaa ennen matsin alkua, vähän ennen Hells Bellsiä.. siinä Isomäen Legendan tienoilla, vähän jälkeen muistaakseni.

Ja siis sellainen vähän teemamusiikin tyyppinen kappale, mutta ei tietenkään Rocky Theme
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös