Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 144 148
  • 5 510

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuolle seisomakatsomon takaosan uudelle ravintola-alueelle tulevalle vahvalle tupakansavulle pitäisi myös tehdä nopeasti jotain. Nyt siitä tuntuivat monet valittavan ja jopa välttelevän sitä uutta ravintolaa sen vuoksi. Melkoisesti sitä sisälle tulikin. Riittäisiköhän ensiavuksi, jos ulos tupakka-alueelle merkittäisiin ulko-ovesta joku muutaman metrin alue, jonka sisäpuolella vielä EI saisi polttaa.

Kyltit eivät taida toimia, ellei ole sitten laittaa paria järjestysmiestä asiaa valvomaan. Eilen asiasta tutun järkkärin kanssa keskustelin, ja ehdotin tuota oven lähialuetta rajattavaksi aidoin. Oli siellä aulassa kyllä kamala käry, alipaine veti oviaukosta paksua savua suoraan sisään. Järkkäri kävi huomautuksestani kyllä oven sulkemassa, mutta eipä tuo kauaa kiinni pysy noilla ihmismäärillä. Jotain sekin toki tekee. Enemmän se vaikuttaisi, jos nikotiininerot jaksaisivat kävellä hieman pidemmälle, laiskimmat kirjaimellisesti seisoivat ovella tupakalla.

Todella ikävä juttu, perhepeli ja muksut valittelee savusta. No eiköhän tämäkin tästä paremmaksi vielä muutu.

Ja ne perhanan jonotusohjurit, aidat, ihan sama mitkä nauhat, jotain tuonne on saatava. Aulassa ei toimi tällä hetkellä mikään, kun zombie-lauma jonottelee ihmeellisessä häröpallossa tukkien koko alueen!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Samoja, tärkeitäkin parannusehdotuksia on itsellekin tullut mieleen, kuten juuri muutama kello näyttämään erien alkamisen.
Mutta tärkeimpänä pidän juuri seisomakatsomon takaosan ulko-oven rappusten valoa, tai valoja. Muutamakin siihen tarvitaan ja pikaisesti! Ja samoin myös jonkinlainen katos rappusten päälle on käytännössä välttämätön, riittää joku yksinkertainen peltikattokin siihen päälle. Kun lunta tulee ja se satojen jalkaparien alla tulee liukkaaksi hiekoituksista huolimatta, tuosta tulee melkoinen surmanloukku ilman katosta.

Tuolle seisomakatsomon takaosan uudelle ravintola-alueelle tulevalle vahvalle tupakansavulle pitäisi myös tehdä nopeasti jotain. Nyt siitä tuntuivat monet valittavan ja jopa välttelevän sitä uutta ravintolaa sen vuoksi. Melkoisesti sitä sisälle tulikin. Riittäisiköhän ensiavuksi, jos ulos tupakka-alueelle merkittäisiin ulko-ovesta joku muutaman metrin alue, jonka sisäpuolella vielä EI saisi polttaa.

Nyt kun uuden päädyn 2. kerros ei ole vielä valmis, mutta siinä on kuitenkin jo runsaasti tilaa, onnistuisikohan Ässien puolesta, että siihen tulisi joku yksinkertainen myyntipöytä lapsia/lapsiperheitä varten, eli trippejä, karkkia, sipsejä, ei välttämättä muuta. Nyt kaljaa saa kyllä helposti ja monesta paikasta, mutta noita edellämainittuja joutuu jonottamaan melkoisesti. Tuo purkaisi samalla jo hieman jonoja muista ravintoloista, ennen päädyn varsinaista valmistumistakin.

Seisomakatsomon puoleinen sisäänkäynti (rappuset) on hoidettu sulanapidolla, joten jäähän sen ei pitäisi päästä.

Mitä tulee tuohon 2. kerrokseen ja kioskien pystyttämiseen, niin jos se Ässistä olisi kiinni niin ei siellä varmaan muuta tehtäisikään kuin myytäisi. Mutta kun se nyt on rakennustyömaata ja pelejä on tiiviiseen tahtiin, niin pitäminen hätäpoistumistienä lienee ainoa järkevä vaihtoehto ennen valmistumista. Mieluummin leipoo mahdollisimman nopeasti kuntoon kuin väsää väliaikaisratkaisuja illasta toiseen. Ja vaikka työmaa siihen pystyisikin, niin viranomaiset on vielä oma lukunsa.

Ja tuo seisomakatsomon laajennus avoimine ovineen ja savuineen, ei taida ovipuhaltimet olla kovin optimaalinen ratkaisu ilman tuulikaappeja mitä nyt ei millään mahdu, kun muutenkin seinä saisi olla ainakin kaksi metriä ulompana. Tiedä sitten saisiko tuota koko tilaa hiukan ylipaineistettua lisää ja tupakointia järjestettyä kauemmas ovista. Minun puolestani koko tupakoinnin saisi lakkauttaa muiden ihmisten lähellä, tai sitten viedä ihmiset suorittamaan sitä riittävän kauas muista.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Samalla periaatteella kaljanmyynnin saisi lopettaa, humaltuneet aiheuttaa enemmän erikoistilanteita kuin selvät katsojat. Eiköhän sinne kuitenkin molemmat mahdu. Ei siihen oville mitään tuulikaappeja tarvita. Ilmaverhot kun on päällä taukojen ajajn niin ei siinä paljoa sähköä kulu, ja ulko-ovelta voisi rajata parin metrin matkan aidoilla käytäviksi niin väki laahautuisi pidemmälle.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Seisomakatsomon lipan alle voisi satsata pariin lednäyttöön joissa näkyisi pelikello ja ottelutulos, eilenkin kun tulin hivenen myöhässä peliin ei ylemmiltä rapuilta nähnyt kellonaikaa ja TPS:n tehdessä maalin ei tiennyt silti tulosta kun Simo kuulutti että "TPS ensimmäinen maali", eihän siitä voinut tietää onko peli 0-1, 1-1, 2-1 tai vaikka 5-1.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
@Raimoton ja kaikki muutkin, jotka olette kritiikkiä antaneet. Jottai tarttis tehä ja se olisi hallin valmistuminen mahd. pian kaikilta osin.
Olet kyllä osittain oikeassa, helpottuu varmasti, kun päätyyn aukeaa uudet myyntipaikat. D-katsomon takaa pääsee silti siirtymään jo A-katsomon puolelle ja huomasinkin tämän olevan hyvä reitti liikkua hallissa, koska sitä ei porukka niin paljoa käytä. Monet liikkuivat edelleen B-katsomon takaa alamummoon ja muualle. Tässä kohtaa se ihana ongelma tuleekin. Seisomakatsomon takana oleva kioski aiheuttaa nimittäin melkein läpi pääsettömän muurin. Kauhea määrä ihmisiä jumittuu jo niihin c-katsomoon vieviin portaisiin ja kun siihen lisätään kioskiin jonottavat ihmiset + eteenpäin pyrkivät on soppa suhteellisen valmis. Olisi varmasti ollut helpompaa yrittää uudelta puolelta läpi, mutta ainakin HPK ja SaiPa matseissa baarit aiheuttivat samanlaisen tungoksen ja liikkuminen oli erittäin hidasta. Seuraava tungos ilmeneekin, yllätys yllätys, ylämummon kohdalla. On se nyt aivan käsittämätöntä, että halliin saadaan kovat puitteet ynnä muut, mutta jonotus tapahtuu edelleen kuin villissä lännessä Kinon tiskillä. Ei olisi kauhean vaikeaa hoitaa ne narut / aidat ohjaamaan jonoa. Seisomakatsomon takana ei muutenkaan ole hirveästi tilaa vaan muutama kymmen jonottajaa saa tungoksen aikaiseksi. Lisätäänpä vielä kuvaan uuden hallin viehätys, perhepeli ja satunnaiset peleissä kävijät. En minäkään jäisi keskelle autotietä räpläämään kännykkää tai seurustelemaan kaverin kanssa. Ja näitä tapauksia oli paljon varsinkin sunnuntaina. Pari kertaa meinasin ärähtää kunnolla, "eteenpäin, sano Mannerheim ja mummo lumessa!" Joku maalaisjärki olisi tervettä, niin olisi yllättäen paljon tilaa lisää. Torstaina saattaa tosiaan olla liikkuminen helpompaa, mutta nämä kolme ensimmäistä ovat antaneet aihetta ajattelemaan ratkaisuja.

Sitten palvelut. Kävi melkein sääliksi nuorta flikkaa siinä hodarikiskalla. 4€ on aika kallis hinta kylmästä hodarista, mutta nälkäisenä sitä söin ihan tyytyväisenä. Moni siinä ehtikin kysyä kauanko kestää, että sämpylät lämpenee. Vastaus: "en ole ihan varma, olen vasta ensimmäistä kertaa tässä pisteessä." Teki mieli kysästä, millaisen perehdytyksen oli saanut sille kojulle, mutta päätin antaa asian olla. Parhaansa mukaan hän yritti palvella yksin hodareita ensimmäistä kertaa, hyvä ettei kädet tärissyt. Hypätään saman tien seuraavaan ongelmaan. Miksei näillä kojuilla olisi yksi, kuka ottaa tilauksen vastaan ja toinen kuka hoitaa sitten hodarit, nakit, sämpylät, makkarat yms. Tämä tapahtui siis ensimmäisellä erätauolla. Toiselle erätauolle päätin olla nopeampi ja lähdinkin hyvissä ajoin ennen erän päättymistä seisomakatsomon takana olevalle kiskalle tilaamaan kahvia ja makkaraa. Noh, makkara jäi saamatta, kun eivät olleet vielä lämpimiä. Olisi ilmeisesti kyllä saanut toiselta kiskalta, mutta tyydyin vain kahviin ja jäin ihmettelemään tapahtumaa.

Oikeasti, tosi pieniä parannuksia ja parantaisi todella paljon kentän ulkopuolisia juttuja. Eikä näihin tarvitse areenan valmistumista odottaa.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja ne perhanan jonotusohjurit, aidat, ihan sama mitkä nauhat, jotain tuonne on saatava. Aulassa ei toimi tällä hetkellä mikään, kun zombie-lauma jonottelee ihmeellisessä häröpallossa tukkien koko alueen!

Tää on kyllä jännä, että toimii saatana jokaisessa muussa maailman kolkassa jonottaminen ilman härpäkkeitä paitsi Porissa. Pääosin tuntuu olevan luonteesta kiinni. Aikuiset äijät etuilee ja menee miten huvittaa. Itse Pohjanmaalta käyny katsomassa 20v pelejä ympäri maailmaa ja eniten Porissa ja kyllä vaan sanottava, että eniten paineet nousee siellä. En yleistä, mutta kyllä ihmisten tyhmyys on vituttanut monesti. Korostan, että en todellakaan yleistä. Riittää tälläkin hetkellä, että seisomakatsomossa on sen satakunta henkeä ketä ei vältä muista yhtään, niin koko homma on sekaisin. Viitaten näihin jonoihin ja tupakointityyliin. Siis, että parkkeerataan suoraan oven eteen ja sitte mulkoillaan ku joku joutuu tönimään, että pääsee edes ulos asti.

Ihmiset joustais, niin homma toimis.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihmiset joustais, niin homma toimis.

Näin se on. Ahtaassa tilassa tuo korostuu, kun ihmiset eivät osaa ottaa toisia huomioon. Mennään ja toimitaan kuin tyhjässä hallissa. Kyllä kaikki helpottuu sitten joskus, kun tilaa on kunnolla, mutta luolamiehiin ei sanat riitä. Karsinaa ulkona pitää muokata, kun kerran ei sana eikä oma terve järkikään auta yhtään. "Kaljajonoissa" osa jonottelee kiltisti, ja samainen osa myös kaljansa/kahvinsa viimeisenä saa. Sivusta puskee jengiä ja luo kolmesta jonosta äkkiä sen häröpallon. Yhtä pyylevää rouvaa seurasin kahvia ryystäessäni. Kun tarvetta ostoksille tuli, painoi akka rohkeasti vain tiskin kulmalle ja alkoi heilua rahojensa kanssa. Ja kyllähän rouva sieltä ostoksensa sai.
 

motamoro

Jäsen
Toisella erätauolla kun kiertelin hallia niin ainakin kakkoskerroksesta fanikaupan vierestä sai ilman jonoa limonadia, olutta ja niitä kanasiipiä vai mitä lie nugetteja. Toisaalta olisihan se hölmöä/riskialtista varta vasten lähteä ostoksille toiseen päähän hallia, missä jonot on ehkä lyhyemmät.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tää on kyllä jännä, että toimii saatana jokaisessa muussa maailman kolkassa jonottaminen ilman härpäkkeitä paitsi Porissa.

Ootko käynyt koskaan ulkomailla? Jos joku asia Suomessa osataan, niin jonottaminen, myös Porissa. En kiellä etteikö häröpalloja silloin tällöin muodostuisi myös rajojemme sisällä, mutta ei tämä ole mikään porilaisten synti.

Viitaten näihin jonoihin ja tupakointityyliin. Siis, että parkkeerataan suoraan oven eteen ja sitte mulkoillaan ku joku joutuu tönimään, että pääsee edes ulos asti.

Mutta tämä on kyllä. Muistan kerran saaneeni Hakametsässä seraavan palautteen järkkäriltä: "Jumalauta! Porilainen joka ei jääny oviaukkoon polttamaan". Tähän olisi yksi simppeli keino, jota myös muissa halleissa käytetään: yksi tai kaksi järkkäriä erätaukojen ajaksi sinne röökipaikalle seisomaan ja ohjaamaan porukkaa pois oven edestä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Järkkärit on kyllä röökipaikalla, mutta ei ne siellä mitään ohjeista. Kai ne on siellä vaan kähinän varalta.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ootko käynyt koskaan ulkomailla? Jos joku asia Suomessa osataan, niin jonottaminen, myös Porissa. En kiellä etteikö häröpalloja silloin tällöin muodostuisi myös rajojemme sisällä, mutta ei tämä ole mikään porilaisten synti.

Ahaa! Porilaiset on siis metropoliitteja, eikä jonotuskyvyttömiä!

Kaupassa tämä ongelma esiintyy myös välillä, kun pari tuttua kohtaavat toisensa. Ei sitten vaan VOI siirtyä siihen sivummalle jutustelemaan, vaan pitää tukkia se muiden sujuva kulkureitti. Itse yrittää aina siftata johonkin reunaan odottelemaan, jos toinen puolisko menee vaikka jotain hakemaan. Ja olenpa jättänyt Prismassa menemättä kärryjen kanssa sinne "lihaväliin", kun siellä on ollut pari muutakin. Ylipäätään nämä jonotusongelmat ym. ovat ihan puhtaasti ajatuksen puutetta ja/tai puhdasta kusipäisyyttä (eli oma napa, muita ei ole).

Niitä ohjuriaitoja kun tuonne on ehdotettu, niin onkohan niillä hätätilanteiden kannalta jokin nounou juttu? Kävin siinä hallilla kääntymässä joku aamu (treenien katselun toivossa, ois voinu varauslistan tarkistaa etukäteen), mutta en katsonut sitä seisomakatsomon taustaa kummemmin, eli; jos se kioskitouhu on vanhalla paikallaan, niin siinä kohtaa nuo aidat olisivat käytävällä kulkuesteenä hätätilanteessa (kun se häröpallo juoksee päättömästi kohti ovia. Mutta ajatuksen tasolla ne ovat kyllä hyviä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Se kioski on väärässä paikassa kun häröpallo juokseen tauolle kohti ulko-ovia.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Oon ihan samaa mieltä tosta, että metalliset karjan ohjaus aidat pitää laittaa anniskelupaikkojen kulmille ohjaamaan jonoa, mallia festarit. Ei tarvii olla kun 1-2 pätkää tota aitaa peräkkäin, niin löytää jono uomiinsa ja loppuu kärvistely jonoissa ainakin siltäosin. Tai oikeastaan joka tiskille oma "kaista", hyvin pieni homma, mutta lopettaa noi etuilijaurpoilijat, koska tiskilläkin huomataan kuka yrittää jonon ohi tilailla.

Tupakkapaikalle saisi tosiaan pistää järkkärin työntämään väkeä peremmälle. Huomasin kahdessa ekassa pelissä, että jos siinä tupakkapaikalla on vähänkin väkeä, niin kukaan ei nää vaivaa kävellä sitä kahta metriä pois ovensuusta vaan jäädään sitten siihen. Ihan hyvin silloinkin on tilaa ollut siellä, mutta ei jakseta nähdä tosiaan vaivaa, jos edessä on vaikka kolmekin ihmistä. Itteä ei haittaa mutta ymmärrän enemmän kuin hyvin henkilöt joita tuo kyrpii. Sinänsä tietysti itsekkäistä näkökulmista tätä sanon, että meillä on toi vaimoke raskaana, niin en mäkään kyllä halua häntä ajaa tilanteeseen, jossa 38 ihmistä polttaa kessua vieressä ja savua ei oikein pakoonkaan tungoksessa pääse.

Veikkaan, että näistä on kyllä palautetta annettu toimistolle ja pistävät hommat kuntoon. Niin pieniä juttuja, jotka lisäävät yleisöviihtyvyyttä, että varmasti tosissaan palaute otetaan.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Joo, porilainen autoilija on vaan todella tyhmä. Kun yksi ulosmenoväylä on poissa käytöstä, niin ne kaksi muutakin saadaan ihan perkeleen tukkoon pelkällä "minäminä"-mentaliteetilla. Esim. se sairaalan kautta kiertävä tie, niin minkä helvetin takia jokainen änkeää sieltä sillan alta niihin valoihin ja BOOM! yhtäkkiä onkin jäätävä jono takana, mikä ei etene ennen valojen vaihtumista. Jos edes suurin osa kääntyisi sinne lentokentälle päin ja kiertäisi sen vajaan kilometrin, niin tuolla ei olisi ikinä jonoa. Sieltä, kun pääsee myös helposti joka suuntaan. Turha tosiaan silti kuvitella, että porilainen autoilija osaisi ajatella järkevästi.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ihan jatkoksi liittyen edelliseen kommenttiin: jättäkää hyvät ihmiset se auto Hesburgerin pihaan! Ei ole mahdoton matka kävellä siitä hallille, eikä tarvitse pelin jälkeen seistä kaukana jonojen peräpäässä (etenkin nyt kun Raumantien puoleinen poistumisväylä on pelistä pois), vaan ulos pääsee minuuteissa koska Luvianpuistokatu vetää kuitenkin ihan hyvin

Tämä yksinkertainen vinkki ei vain millään tunnu menevän porilaisten koviin kalloihin..
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Tämä yksinkertainen vinkki ei vain millään tunnu menevän porilaisten koviin kalloihin.

Itsellänihän on tapana jättää auto aina yleensä kaverin pihaan ja kävellä sieltä sitten, vaikka onkin hieman pidempi matka kuin Hesburgerilta. Tällöin välttää juuri nämä jonot ja saa pienen happihyppelyn siihen kaupan päälle. Nyt vain joutui ottamaan riskin, kun menojen takia ehti peliin vasta 10min ennen sen alkua. Voitaneen sanoa, että ei kyllä siltä osin kannattanut.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan jatkoksi liittyen edelliseen kommenttiin: jättäkää hyvät ihmiset se auto Hesburgerin pihaan!

Toivottavasti ainakin ne ihmiset, jotka aiemmin ovat Prisman/Gigantin/Lidlin pihaan parkeeranneet, ovat nyt siirtyneet Hesen puolelle. Kun alikulku on ollut kiinni, ei tuonne ole enää kukaan taitanut autoansa jättää..? Heselle vähän paskempi homma, mutta kyllähän siellä tilaa on.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Toivottavasti ainakin ne ihmiset, jotka aiemmin ovat Prisman/Gigantin/Lidlin pihaan parkeeranneet, ovat nyt siirtyneet Hesen puolelle. Kun alikulku on ollut kiinni, ei tuonne ole enää kukaan taitanut autoansa jättää..? Heselle vähän paskempi homma, mutta kyllähän siellä tilaa on.

Hesen parkkis on todellakin aivan valtaisa, etenkin siihen nähden mitä heillä kerrallaan on omia asiakkaita sisällä. Aina kun olen auton sinne itse jättänyt peliin mennessä, niin parkkishan on siltikin ollut puoliksi tyhjä.. olen jo pitkään ihmetellyt, että miksei kiekkokansa sitä enempää hyödynnä. Nyt on mielenkiintoista nähdä tuleeko jokin muutos, jos Prisman puolta ennen käyttäneistä ainakin osa siirtyy Hesen parkkiin alikulun poistumisen takia..

Kävelemisestä ei muutoin kannata tehdä määränsä isompaa ongelmaa (ellei sitten ole jotain joka oikeasti hankaloittaa sitä, vaikkapa hyvin pieniä lapsia mukana), sillä kuitenkin loppupeleissä helpottaa omaa elämäänsä koska Isomäki on kiistatta etenkin autoilijoille jonkinlainen pussinperä, ja sitä asiaa ei voi korjata millään halliremontilla. Velipoika asui takavuosina Kalevanpuistossa, ja kävelimme aina sieltä peleihin eikä mitään ongelmaa..
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kun vanhan parkkipaikan tilalle rakennetaan nyt liikenneympyrää niin gigantin pihaan tulee nykyään parkkeerattua. Hiukan pitää ottaa lisää ennakkoa kun lähtee hallille. Eipähän tarvi kuitenkaan jonotella.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka reitit ovat hallilta nyt tukkoiset ja pysäköintialueiden purku ruuhkautuu pahasti, niin pakko antaa tunnustusta kanssa autoilijoille siellä ruuhkassa. Vetoketju-periaate on tominut hienosti ja liikennekäyttäytyminen ollut rauhallista ja muut huomioon ottavaa. Tämä ainakin oma havainto. En sitten tiedä miten asiat on sen ekan 10min aikana kun suurimmat höyrypäät ampaisevat sinne ruuhkaan, mutta ainakin omat kokemukset ovat olosuhteisiin nähden positiivisia.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka reitit ovat hallilta nyt tukkoiset ja pysäköintialueiden purku ruuhkautuu pahasti, niin pakko antaa tunnustusta kanssa autoilijoille siellä ruuhkassa. Vetoketju-periaate on tominut hienosti ja liikennekäyttäytyminen ollut rauhallista ja muut huomioon ottavaa.

Kahdesti olen autolla lähtenyt hallilta, ja hyvin on tosiaan toiminut, liikennemäärä huomioiden. Sunnuntaina tosin yksi rouva hämmentyi niin kovasti saatuaan minulta tilaa, että päästikin sitten kolmessa seuraavassa paikassa jokaisen autoilijan eteensä, joka vain tulla halusi. Onneksi ei ollut kiire. Osasin jopa hieman nauraa, rouva oli koko ajan heiluttelemassa joka suuntaan että "tule tule vaan"...

Eikös se uusi liittymä ole valmistumassa joulukuussa, helpottanee merkittävästi tuon väylän imua.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ikinä en lähde ennen kuin peli loppuu ja Andy on syöksynyt jäälle. Sairaalan parkkiin olen pysäköinyt mutta pyöräillä pitäisi useammin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kahdesti olen autolla lähtenyt hallilta, ja hyvin on tosiaan toiminut, liikennemäärä huomioiden. Sunnuntaina tosin yksi rouva hämmentyi niin kovasti saatuaan minulta tilaa, että päästikin sitten kolmessa seuraavassa paikassa jokaisen autoilijan eteensä, joka vain tulla halusi. Onneksi ei ollut kiire. Osasin jopa hieman nauraa, rouva oli koko ajan heiluttelemassa joka suuntaan että "tule tule vaan"...

Eikös se uusi liittymä ole valmistumassa joulukuussa, helpottanee merkittävästi tuon väylän imua.

Saattoi olla ensimmäinen kerta sitten 90-luvun, kun Porin liikenteessä annettiin tilaa kenellekään. Hämmentävää tuo on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös