Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 144 400
  • 5 510

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mihin tarvitaan tyhjiä seisomapaikkoja? Mikäli Lukko-peli perjantai-iltana ei houkuttele seisomaan, niin ei mikään. Ässät saa enemmän rahaa hallin parhaista paikoista istumapaikkoina. Seisomakatsomo D-päätyyn ja sivuun kalliita istumapaikkoja. Minusta porilaisilta on tullut selkeä viesti tälle ratkaisulle.
Olin itsekin aika yllättynyt että hallia ei myyty loppuun kauden ekassa lukkokotipelissä. Ehkä syy oli se että pelit ovat olleet aika vuoristorataa ja suurin syy varmasti siinä että liigan toiminta on tappanut tunteen peleistä. Mitä vaadittaisiin siihen että liigan johdossa herättäisiin tähän. Liiga on kovatasoisin moneen vuoteen, mutta pelit ovat aivan kökköä. Taklaukset on kielletty ja roikkuminen sallittu, ei ihme ettei sellaista tulla katsomaan.

En vaan usko että kapasiteetin pienentäminen olisi oikea ratkaisu, kun siitä tulee aika lailla kustannuksia. Olisi eri asia jos tehtäisiin uusi halli. Jos nykyistä hallia remontoidaan katsojatiloihin puuttuminen pitäisi olla se viimeinen asia. Liian paljon remonttikohteita on muualla. Jos jonnekin saisi tyhjästä rakennettua lisää istumapaikkoja se olisi eri asia, päädyissä olisi ylhäällä tilaa remontin yhteydessä mutta ei oikein muualla ja sekin nostaisi kapasiteettia vain muutamalla sadalla.

Ja tosiaan, A-katsomo on kyllä suunniteltu suoraan sanottuna päin vittua.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Ässien otteluiden asiakaspalvelun taso on tällä hetkellä naurettava. Nykyinen baarinpitäjä hoitaa hommat vasemmalla kädellä, erittäin heikkoa toimintaa. Villin Lännen saluunassa on yksi tiski kokonaan käyttämättä. Kysyin syytä tähän, enkä saanut selkeää vastausta, selitettiin jotain Koffin mainoksista. Jumalauta, miten vaikeaa on laittaa pari myyjää tiskin taakse myymään tölkkitavaraa käteisellä?!

Kysyin eilen parilta kaverilta, että miksi he eivät kaatele tölkkejä valmiiksi tuoppeihin erän aikana. Vastaus oli, että tulee järkyttävät (toinen myyjistä käytti nimenomaan järkyttävä sanaa) tappiot, mikäli ne kaikki eivät mene. Haloo, ollaan marraskuussa, ettekä muka tiedä kuinka paljon erätauolla menee mitäkin tuotetta?! Joka pelistä tehdään käsittääkseni tilitykset, sieltä keskiarvoja laskemaan. Ja jos sitten vaikka puolet keskiarvosta avaisi valmiiksi. Eli jos vaikka viikonloppu pelissä menee keskimäärin 20 nelosta erätauon aikana, niin kaadellaan 10 valmiiksi. Uskomatonta puuhastelua.
Täysin samaa mieltä. Erätauko tosiaan kestää vaan sen 18 minuuttia ja sen aikana pitäisi tehdä tili. Jäin miettimään, kun mainitsit sanan baarinpitäjä, onko hän itsenäinen yrittäjä, joka toimii tiloissa vuokralla vai miten se kuvio toimii. Onko tiloissa itsenäinen yrittäjä, joka maksaa vuokraa Ässille? Saako Ässät enemmän rahaa, mitä enemmän olutta myydään? Jos sinä tai joku muu palstaveli tietää, miten tuo ravintolakuvio menee, niin kertokaa.
 
Kun te nyt jaksatte näköjään kinastella että kuuluuko seisomokatsomoa olla vai ei niin muistakaa myös meidät, jotka eivät mene istumakatsomon vaikka ilmaiseksi pääsisivät.
Voitko kertoa, mikä siellä seisomakatsomossa on niin paljon houkuttelevampaa, että on valmis maksamaan enemmän siitä kuin istumapaikasta?

Mondie kirjoitti:
Meitä ei tietenkään kovin suurta joukkoa varmaan enää ole mutta henkilökohtaisesti jään mieluummin kotiin kuuntelemaan radiota kuin istun kravatti kaulassa istumakatsomossa.
Aika vähän istumakatsomossa on näkynyt ihmisillä kravatteja.

korkki kirjoitti:
Olin itsekin aika yllättynyt että hallia ei myyty loppuun kauden ekassa lukkokotipelissä. Ehkä syy oli se että pelit ovat olleet aika vuoristorataa ja suurin syy varmasti siinä että liigan toiminta on tappanut tunteen peleistä.
Syitä voi olla monia. Vaikka sananparren mukaan lätkä olisikin parasta paikan päällä, niin onko se niin paljon parempaa, että esim. nelihenkinen noormarkkulaisperhe maksaa lipuista yli seitsen-kertaisen summan verrattuna Urhotv:n lähetykseen? Onko paikan päällä nähty niin paljon parempaa, että tuon hintaeron lisäksi vaihtaa kotisoffan mieluummin jäähallin istuimiin, vaihtaa viiden metrin kävelyn 20 kilometrin ajomatkaan ja kilometrin kävelyyn, vaihtaa koti-illan humalaisten viisauksien kuuntelemiseen, vaihtaa erätauon tupakkapaikan kotipihasta Isomäen aitaukseen?
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Kaupunginjohtaja Luukkonen ehdottaa 650 000e investointirahoja Isomäen jäähalliin vuodelle 2015.

Tässä Satakunnan Kansan jutussa sanotaan että "Isomäen jäähallin töihin Luukkonen ehdottaa vuodelle 2015 lisättäväksi". Olenko tyhmä (olen, mutta tässäkinkö asiassa?), kun en tiedä tarkoitetaanko tuolla että lisättäväksi vuoden 2015 investointeihin ylipäätään, vai lisättäväksi nimenomaan Isomäen investointeihin. Eli että onko jo aiemmin luvattu kaupungilta jotain investointirahaa Isomäkeen?

Tästä tuli aamulla Satakunnan Radiossa juttua, tuolla rahamäärällä ilmeisesti tullaan teettämään remonttisuunnitelma. Samaan aikaan päätetään tänään teatterille about saman suuruisen summan myöntämisestä ja kun toimittaja kysyi, että mitä sillä rahalla saa, niin vastaus oli: "suunnitelman." :)

17M maksaa muuten teatterin remontti...

Tuosta jäähalliin nyt mahdollisesti myönnettävästä rahasta vielä se, että jos sillä tehdään nyt remontin LVI- ym suunnitelmat, niin onko se nyt päätetty että tuota pommia vielä remontoidaan? Hölmöintä olisi käyttää 650.000 suunnitelman tekemiseen ja vetää maan tasalle koko halli ;) (hieman ehkä karrikoiden...)

EDIT: Tässä juttu jonka perusteella radiossa haastateltiin kiinteistöjen kunnossapidosta vastaavaa:
Teatteri ja jäähalli saamassa sittenkin rahaa Porissa | Yle Uutiset | yle.fi
(linkki satakunnan radion uutiseen aiheesta)
 
Viimeksi muokattu:

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Tuota teatteri juttua en kyllä tajua, mutta käynkin siellä ehkä kerran kymmenessä vuodessa.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194778509857/artikkeli/porin+jaahallille+rahaa+2015.html Eli remppa tulee. Olisi kiva tietää millasta remppaa suunnitellaan.

Mikäli tuosta taannoisesta radiohaastattelusta ymmärsin oikein, niin tällä rahalla saadaan vasta se suunnitelma (LVI- ja rakennussuunnitelmat ym). Hienoa olisi tosiaan kuulla minkä hahmotelman/arkkitehtisuunnitelman mukaan virallisia suunnitelmia lähdetään tekemään.

Ei liity tämän ketjun aiheeseen, mutta onpa luojan lykky että meillä paikallisen jääkiekkoseuran taustalla toimii konserni joka harjoittaa liiketoimintanaan mm. siivousta. Varmasti helpotti kaupungin halua sijoittaa 3M halliremonttiin (josta puolet tuli EU:lta) kun hallin vuokralainen maksoi itse omistaan 4M. Puhumattakaan lisäarvosta junioripuolelle: viimeisen vuoden aikana tekojäärata ja kahden kaukalon harkkahalli kylään...
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Saipakin herättelee hanketta uuden hallin rakentamiseksi. Tässä yhden Saipa-kannattajan ajatuksia, vähän samoja, joita itsekin täällä äskettäin esitin:
"Tärkeintä olisi hallin suunnittelu ja tilan käyttäminen. Espoon tyylinen areenamainen rakenne rikkoisi tunnelman helposti ja vaatisi lähes täyttä yleisömäärää. Katsomon tulisi olla tietysti yhtenäinen ja rikkoutumaton koko matkalta. Lisäksi sen tulisi olla agressiviinen ja erittäin lähellä kenttää. Katsomo lähtisi heti pleksin takaa ja nousisi jyrkästi koko matkalta. Niin, että kentälle tulee tunne kuin katsomo kaatuisi päälle. Aitiot vain ja ainoastaan ylimmän rivin jälkeen ja jotta katsomo ei rikkoonnu mistään. Pienet huomaamattomat sisäänkäynnit katsomoihin. Käytävät katsomoiden alla saa sitten olla Hartwall Areenan luokkaa".
 

Cichorium

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilmeisesti nyt on siis päätetty, että vanhaa hallia saneerataan?

On kyllä ihmeellistä tämä touhu näiden kaikenmaailman suunnitelmien kanssa. Ensin tehtiin hieno hankesuunnitelma, jossa todettiin, että hallin saneeraus on paras vaihtoehto. Hankesuunnitelmassa oli tämä 11,5 miljoonan euron tavoitebudjetti saneeraukselle ja ehdotettiin, että rakennussuunnittelu ja rahoitus hoidetaan jo tänä vuonna. Rakentaminen kestäisi kolme kesää.

Pari kuukautta sitten Hirsimäki ilmoitti, että Ässät varautuu maksamaan koko remontin alueen liike-elämän kanssa. Yksityisellä rahalla siis. No nyt Luukkonen ilmoitti, että kaupunki antaisi jäähallille 650 000€ vuodelle 2015 ja tällä rahalla tehtäisiin nämä rakennussuunnittelut yms.

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että suunnitelmia ruvetaan tekemään vuonna 2015? Suunnitelman tekemisessä menee sitten perinteisesti joku vuosi taas? Vuonna 2016 päästään remontoimaan ja halli on valmis 2019? Siihen mennessä rakentaminen onkin taas kallistunut huomattavasti ja sen rempontin jälkeen Isomäki olisi varmaan taas pahasti jälkeenjäänyt... Lisäksi vuonna 2019 varmaan pelataan jo uusissa halleissa Tampereella, Helsingissä ja Oulussa eikä missään näistä ole edes alettu maata kaivaa uuden hallin kohdalta.

Ymmärsinkö kaiken pahasti väärin?
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Ilmeisesti nyt on siis päätetty, että vanhaa hallia saneerataan?

On kyllä ihmeellistä tämä touhu näiden kaikenmaailman suunnitelmien kanssa. Ensin tehtiin hieno hankesuunnitelma, jossa todettiin, että hallin saneeraus on paras vaihtoehto. Hankesuunnitelmassa oli tämä 11,5 miljoonan euron tavoitebudjetti saneeraukselle ja ehdotettiin, että rakennussuunnittelu ja rahoitus hoidetaan jo tänä vuonna. Rakentaminen kestäisi kolme kesää.

Pari kuukautta sitten Hirsimäki ilmoitti, että Ässät varautuu maksamaan koko remontin alueen liike-elämän kanssa. Yksityisellä rahalla siis. No nyt Luukkonen ilmoitti, että kaupunki antaisi jäähallille 650 000€ vuodelle 2015 ja tällä rahalla tehtäisiin nämä rakennussuunnittelut yms.

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että suunnitelmia ruvetaan tekemään vuonna 2015? Suunnitelman tekemisessä menee sitten perinteisesti joku vuosi taas? Vuonna 2016 päästään remontoimaan ja halli on valmis 2019? Siihen mennessä rakentaminen onkin taas kallistunut huomattavasti ja sen rempontin jälkeen Isomäki olisi varmaan taas pahasti jälkeenjäänyt... Lisäksi vuonna 2019 varmaan pelataan jo uusissa halleissa Tampereella, Helsingissä ja Oulussa eikä missään näistä ole edes alettu maata kaivaa uuden hallin kohdalta.

Ymmärsinkö kaiken pahasti väärin?

Ihmeellinen radiohiljaisuus ollut kyllä tämän aikataulun ja mahdollisten suunnitelmien lukkoon lyömisten suhteen...

Tuo nyt myönnetty rahahan voidaan toisaalta laittaa esim hallin koppien saneeraukseen jos Ässät rakentaa "Pori Gardenin" kuten HIFK, kun ei tuota varmaan maan tasalle vedetä missään tapauksessa, eiköhän siitä joku harjoitushalli jäisi? (vaikka saattaisi taloudellisesti olla kannattavaa vaikka polttaa)

Muistaako joku miten tämä liigalisenssiasia meni? Eli jos edellisen viestin kauhukuvat asioiden etenemisen hitaudesta pitää paikkansa, niin onko Ässillä tulossa ongelmia järjestää kotiottelut säädökset täyttävässä hallissa? Muistanko aivan väärin vai mainittiinko Isomäki jopa nimeltä esimerkkinä hallista joka ei täyttäisi kaavailuissa olevia ehtoja?
 

Cichorium

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistaako joku miten tämä liigalisenssiasia meni? Eli jos edellisen viestin kauhukuvat asioiden etenemisen hitaudesta pitää paikkansa, niin onko Ässillä tulossa ongelmia järjestää kotiottelut säädökset täyttävässä hallissa? Muistanko aivan väärin vai mainittiinko Isomäki jopa nimeltä esimerkkinä hallista joka ei täyttäisi kaavailuissa olevia ehtoja?

En tiedä mitään tarkkaa listaa liigalisenssin ehdoista, mutta Sm-liiga uutisoi asiasta näin reilu vuosi sitten:


16.06.2011 - AS

Jääkiekon SM-liigan hallitus hyväksyi tiistain kokouksessaan liigaseurojen toimitusjohtajista koostuvan johtoryhmän jo huhtikuussa omalta osaltaan hyväksymän liigalisenssin. Lisenssijärjestelmällä SM-liiga haluaa parantaa liigaseurojen ja liigan toiminnan laatua sekä lisätä pelaajien ja katsojien turvallisuutta.

Lisenssijärjestelmässä edellytetään seuroilta muun muassa kaukaloiden turvalasien sekä katsomoiden turvakameroiden käyttöönottoa vuoden 2015 loppuun mennessä pelaajien ja katsojien turvallisuuden edistämiseksi. Turvamääräyksiä on myös kaikilta osin tarkennettu.

Lisäksi seurat tekevät lääkärintarkastukset jatkossa yhteisen mallin pohjalta niin liigajoukkueelle kuin A-junioreillekin.

Tulevaisuudessa liigalisenssin ehtoihin kuuluvat myös 4000 katsojan katsomokapasiteetti sekä videotaulut yleisöpalveluiden parantamiseksi.

Tuon mukaan ei puuttuisi muuta, kuin turvakaukalo ja katsomoiden turvakamerat. Tai en ainakaan ole kuullut, että Isomäessä olisi turvakamerat katsomoissa. Nämä puutteet kuntoon, niin Isomäessä voikin taas pelata niin kauan, kunnes tulee uusia ehtoja. Ehkä saneerauksenkin voisi sitten aloittaa joskus 2020-luvulla? Halli varmaan sortuisi ennen sitä...
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tai en ainakaan ole kuullut, että Isomäessä olisi turvakamerat katsomoissa. Nämä puutteet kuntoon, niin Isomäessä voikin taas pelata niin kauan, kunnes tulee uusia ehtoja.

Järjestysmiehille löytynee kierrätyskeskuksesta vanhoja vhs-kameroita halvalla. Teipataan vaikka pään päälle, niin työtkin voi hoitaa entiseen malliin.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Muistanko aivan väärin vai mainittiinko Isomäki jopa nimeltä esimerkkinä hallista joka ei täyttäisi kaavailuissa olevia ehtoja?

Tässä tuo juttu mitä muistelin, eli Vuorinen tosiaan mainitsi Isomäen nimeltä ko. jutussa, mutta ei niin ettei se täyttäisi jutun tekohetkellä kaavailuissa olleita "ehtoja". Mahdollisesti tulevien tiukennettujen kanssa saattaisikin olla sitten eri asia:

Kiekkoliiga vaatii lisenssit jäähalleihin | Yle Uutiset | yle.fi
(Linkki Ylen uutiseen aiheesta)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Toisaalta, olen usein ihmettelyt miksei hallissa soiteta musiikkia hävittyjen pelien jälkeen. Yksi porilaisen kiekkokulttuurin suurista puutteista on siinä ettei täällä ymmärretä niitä tunteita joita häviöön liittyy. Ymmärtämistä voisi edesauttaa se, että tunteet olisivat jossain määrin yhteisiä ja sitä taas edistäisi musiikki. Nyt jokainen vain ryömii kotiin oman jupinansa tahdissa.

Mikä olisi hyvä tappiobiisi? Itselleni tulee mieleen Mamban "Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä"...
Selailin tässä vanhoja viestejä ja hokasin että nythän olisi tälläinen tappiobiisikin olemassa. Mikä onkaan parempi soittaa tappion jälkeen kuin ylimelankoolinen Isomäen legenda.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Toivottavasti Jokeri-pelissä toiminutta kuuluttajaa ei enää tuossa hommassa kuulla. Jäätävän huono esitys.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Jokeri-pelissä toiminutta kuuluttajaa ei enää tuossa hommassa kuulla. Jäätävän huono esitys.

Simo Koskinen oli "estynyt", eli loukkaantumiset tarttuneet jo kuuluttajaankin :D
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tentissä: Viiden vuoden päästä modernissa hallissa? - SM-LIIGA - 10.12.2012 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Eli tällaista sanailee halli asioihin, ja vähän muuhunkin, liittyen Mikko Laine Jatkikseen tehdyssä jutussa. Käytännössä siis uusi halli ei kait ole enää edes pöydällä vaihtoehtona, vaan Isomäki saneerataan moderniksi (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan) niin että viiden vuoden sisällä homma olisi hoidossa..

Oliko näin, että vuodeksi 2015 on alustavasti jotain hallirahaa kaupungin puolelta budjetoitu?
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Satakunnan Kansa uutisoi halliasiasta seuraavaa:

Isonmäen jäähallin saneeraus alkaa keväällä 2014. Saneerauksen kustannusarvio on noin 11,5 miljoonaa euroa. Ässien osuus kustannuksista on peräti noin viisi miljoonaa.

Saneeraus toteutetaan useassa vaiheessa. Kaupunki tulee mukaan myöhemmin.

Saneerauksen ensimmäisen osan arvioidaan valmistuvan vuoden 2015 aikana.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Satakunnan Kansa uutisoi halliasiasta seuraavaa:

Isonmäen jäähallin saneeraus alkaa keväällä 2014. Saneerauksen kustannusarvio on noin 11,5 miljoonaa euroa. Ässien osuus kustannuksista on peräti noin viisi miljoonaa.

Saneeraus toteutetaan useassa vaiheessa. Kaupunki tulee mukaan myöhemmin.

Saneerauksen ensimmäisen osan arvioidaan valmistuvan vuoden 2015 aikana.

Kaiken kaikkiaan aika odotettu uutinen, tai ainakin omien ennakkokaavailujeni mukainen.

Itsehän arvelin jo kauan sitten, että nämä uusien "monitoimiareenoiden" hankkeet olivat lähinnä haihattelua ja photoshop-kikkailuja.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suosittelen kaikkia samalla valmistautumaan tähän tulevien vuosien joukkueiden rakennusten osalta. Mitään mottipäisiä summia ei tulla joukkueeseen pistämään tulevina vuosina.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
"Isomäen ainutlaatuinen tunnelma tulee kuitenkin säilymään ennallaan, sillä saneeraus koskee lähes kokonaan muita kuin katsomotiloja”, kertoo Hirsimäki. Tämä asia tässä halliremontissa itseäni eniten hiertääkin, ettei katsomotiloihin kosketa, vaan loivat katsomot A-katsomon keskikäytävineen säilyy ties kuinka kauan. Se, jos mikä sitä tunnelmaa karkottaakin, kun ei ole yhtenäistä isoa katsomonosaa lainkaan. Toivotaan, että edelliset remontit suunnitellut arkkitehti pidetään mahdollisimman kaukana tästä laajennushankkeesta, ettei tulisi samanlaista sutta. Suunitelmat tosin lienee jo ainakin luonnosvaiheessa, kun niitä puolisen vuotta sitten keväällä esiteltiin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
"Isomäen ainutlaatuinen tunnelma tulee kuitenkin säilymään ennallaan, sillä saneeraus koskee lähes kokonaan muita kuin katsomotiloja”, kertoo Hirsimäki.

Haetaanko siis mallia Raumalta? Siellähän sisääntuloaula on kuin oikealla Areenalla ja varmaan VIP-tilat ihan ok, mutta seisomakatsomoon kuolee ahtauteen, kerran erehdyin sinne Ässät-ottelussa, enkä ajatellut ennen hautajaisiani maksaa siitä kokemuksesta uudelleen. Isomäenkin seisomakatsomossa on parempi olla kuin siellä.

Lisäksi ainakin sisääntuloa vastakkainen pääty on kulkutiloiltaan ahtaampi kuin Isomäki missään, koskaan. Toivottavasti myös Rauman halliremontin arkkitehti keksii jotain muuta tekemistä tämän projektin ajaksi.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Suosittelen kaikkia samalla valmistautumaan tähän tulevien vuosien joukkueiden rakennusten osalta. Mitään mottipäisiä summia ei tulla joukkueeseen pistämään tulevina vuosina.

En usko hallihankkeen kovin paljoa vaikuttavan joukkueen kokoamiseen. Toki varmasti kuitenkin sen verran ettei pelajaabudjettia tulla kasvattamaan seuraavan 5 vuoden aikana yli 2,5 miljoonan. Eli budjetti tulee ensi kauden noston jälkeen seisomaan paikallaan useamman vuoden. Ässien 5milj. osuudesta kolmannes kerätään sponsoreilta ja loput pitkäaikaisella lainalla, eli mm. kuuluisaan puskuriin ei kosketa.

Ensi kauden jälkeen Poriin voi olla muuten helmpompi houkutella pelaajia kun pukukoppi ja treenitilat uusitaan ensimmäiseksi kesän 2014 aikana.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suosittelen kaikkia samalla valmistautumaan tähän tulevien vuosien joukkueiden rakennusten osalta. Mitään mottipäisiä summia ei tulla joukkueeseen pistämään tulevina vuosina.

Pessimistinä olen samaa mieltä ja näen todella vaaralliset ajat edessä. Kun lainaa joudutaan ottamaan noin paljon, täytyy joukkueen rakennus olla maltillista. Mikäli ei joku vuosi ei pystytä pelaamaan potentiaalin ylärajoilla, kuten tänä vuonna, tuollaisella maltilla kootun joukkueen sijoitus on tällöin siellä 11-14. Tämä puolestaan vetää vähemmän väkeä halliin -> vähemmän rahaa ensi kaudeksi ja oravanpyörä valmis.

No meidän Roope on aina ollut hyvä pyörittäessään rahoja, toivotaan, että tämäkin hanke on mietitty varman päälle.

Niin ja eikö tuota seisomakatsomoa muka aijota pienentää? Hulluutta mikäli näin olisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös