Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 144 492
  • 5 510

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Niin tai näin, jokaisella äänioikeutetulla on kuitenkin mahdollista äänestää edustajaansa omien arvojen ja mieltymystensä mukaan, olkoon se vaikka kunnallisvaaliehdokkaan lupaukset ja into parantaa halliolosuhteita. Ollaan sitä Porin kaupungissa rahaa laitettu turhempaankin, ja tällä en tarkoita uimahallia joka myöskin tulee tarpeeseen.

Täytyy nyt muistaa, ettei kuitenkaan läheskään jokainen kaupunkilainen käytä julkista terveydenhuoltoa, tarhatoimintaa, peruskoulua eikä edes käy kirjastossa. Siitä huolimatta he maksavat veronsa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Voi jopa pitää hyvin paikkansakin väite, että HC Ässät Oy ei halua radikaaleja muutoksia omistuspohjaansa eikä siten meninaakaan lanseerata mitään osakeantia harjoitus-/kilpahallin rakentamisen rahoittamiseksi. Ennemmin koitetaan kinuta kaupungilta jotain 20k:n almuja. Sillä rahavirralla halliprojekti ei olisi valmis vielä sadankaan vuoden kuluttua.
Rauma ja Kupittaa on tuoreita esimerkkejä siitä, kuinka ainakin yleisötilojen puolesta pienelläkin paikkakunnalla oleva halli voi olla toimiva kokonaisuus. Ja uskoisin että myös pelaajien fasiliteetit on samaa luokkaa yleisötilojen kanssa.
Isomäen nykyisestä hallista ei ihan pienellä vaivalla toimivaa saa, eikä kerran 20 vuodessa tapahtuva "peruskorjaus" muuta kuin pahenna tilannetta.
Katsomokapasiteettia ei nykyisestä tarvi lisätä, vaan itseasiassa sitä voisi jopa vähän vähentää. Kun urheilullista menestystä tulee kerran 10 vuodessa, niin ani harvoin on halli loppuun myyty. Sen sijaan pelaajien sosiaalitiloja sekä yleisön ravintolatiloja tulisi kyllä kohentaa. Molempiin päätyihin voisi rakentaa lisärakennukset, joihin sijoittuvista ravintolatiloista näkisi suoraan kentälle.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei pelkästään patakiekkoa

Lisää katettua jäätä tarvitsemme. Se on selviö.

Lisä katettu jää ei kuitenkaan tarkoita vain yhden harrastuksen tukemista, kuten joillakin on tapana nähdä. Lisä jää mahdollistaa jääkiekon lisäksi mm. koululiikunnan jääurheilun määrän kasvattamisen, taitoluistelun, kaukalopallon, muodostelmaluistelun ja vaikka jääkolkan yms. Lisäksi vaikkapa ihan kaupunkilaiset saattaisivat päästä nykyisten leutojen talvien aikana niinkin harvinaiseen puuhaan kuin luistelemaan sisätiloissa. Vaikka sitten keskellä yötä.

Mitä "pää"hallin remppaan tulee, mielestäni voisi ensin nopeasti selvittää, josko olisi järkevää tehdä keskustaan ihan uusi monitoimihalli. Siellä sitten olisi kiekkoa, säbää, konsertteja, messuja, musiikkitapahtumia jne. Tällainen viihdekeskus olisi hieno keskustassa ja palvelisi laajalti veronmaksajia meidän patafanien lisäksi.
Mikäli ei ole järkevää tuollaista pyhättöä pykätä, tulee nykyistä korjata heti. Pelaajien tilat kuntoon ja laajennetaan hallia niin, että siellä on ihan aikuisten oikeesti mahdollisuus palveluille. Lisäksi nykyinen "käytäväliikenne" luulisi olevan jo turvallisuusmääräysten vastaista. Eipä tuolta kauhean moni ajoissa ulos pääse, mikäli jotain hallissa sattuisi.

Päädyttiin sitten mihin vaihtoehtoon tahansa, Suomen Porilaisin asia (seisomakatsomo) pitää säilyttää.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miljoona euroa on pahuksen iso siivu, kun ajattelee Porin kaupungin taloudellista tilannetta. Kokopäivähoitoa ei ole tajota kaikille lapsille ja kaikilla kouluilla ei ole esim. vakituista lääkäriä, vaikka lakisääteiseti nämä käsittääkseni pitäisi hoitaa. Sen sijaan riittää rahaa kaikkeen hömppään, kuten rakettien ampumiseen ilmaan ja kaiken maailman kissanristiäisiin synttäreihin vedoten.

Siis tuo miljoona euroa tarvitaan nimenomaan junnujen harjoitushallin rakentamiseen, ja siinä on mukana kaupungin kustannuksia kunnallistekniikasta, yms. Ja se miljoona vastaa nyt Porin kaupungin rahoissa ehkä suurin piirtein satasta tavallisen pulliaisen lompakossa, eli enemmän on kysymys siitä mitä halutaan ja mitä ei haluta. Edelleen Porin kaupungin taloushan on suurten kaupungien joukossa parempaa keskitasoa, eli tämä päätös ole viemässä vaippoja vanhuksilta tai lääkäriä koululta.

Mutta sen sijaan tämän miljoonan satsaamatta jättäminen merkitsee jäämättä junioritoiminnan taantumista suurin piirtein nykyiselle Lukon tasolle, jossa kilpakiekkopaikkojen turvaamisen SM-tasolta tarvitaan aktiivista värväämistoimintaa muilla paikkakunnilla.

Toisekseen alkeellisen maalaisjärjen käyttäminen päätöksissä olisi suotavaa. Esimerkiksi uimahalliasiassa hallin sijoittaminen Isoonmäkeen, missä on käytännössä kaikki muutkin urheilulaitokset urheilutaloa lukuunottamatta, säätäisi jo pelkissä parkkipaikka- ja liikennejärjestelykustannuksissa tuon tarvittavan miljoonan verran. Lisäksi uimahallille nyt kaavailtu tontti on yksi parhaista kaupungin omistamista liike-/asuinrakennustonteista ydinkeskustan liepeillä ja sen myynnistä voisi myös tienata muutaman miljoonan. Eli enemmän on kaikkiaan kyse halusta kuin mahdolllisuuksista kun puhutaan harjoitushallista, josta Ässät rahoittaa kaupunkia huomattavasti suuremman siivun.

Ja kuten sanottua Isonmäen hallin remonttiin en usko 10 vuoden tähtäimellä. Ainoa toivo lienisi joku liigalisensssin tyyppinen järjestelmä, joka pakottaisi tekemään muutoksia. Tosin tässäkin on se ongelma, että Isomäki täyttää muodollisesti näitäkin vaatimuksia jo aika joukon, istumapaikkoja on riittävästi, hallin tekniikka on valoja lukuunottamatta kohtuullisen hyvä, pukukopitkaan ei sinällään näy suurelle yleisölle.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Sen kummemmin kommentoimatta teemaa "onko Porkan Puuha-Pete lintu vai kala" (taas ihan eri foorumin asioita)...

Minä en tarkoittanut, että "NÄIN PALJON AKI VIHAA ÄSSIÄ!!!11), vaan, että tuossa on sitten herran näkökulma, kun sitä udeltiin. En minä yritä politiikasta puhua.

Mutta tosiaan. Otatko vedon vastaan? Kossupullo, jos Isossamäessä ei vuoteen tästä kalenteripäivästä tapahdu mitään suurta muutosta? Vai onko tämä sama tilanne, kuin ko. "tapaaminen" (sitä odotellessa)
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mitä "pää"hallin remppaan tulee, mielestäni voisi ensin nopeasti selvittää, josko olisi järkevää tehdä keskustaan ihan uusi monitoimihalli. Siellä sitten olisi kiekkoa, säbää, konsertteja, messuja, musiikkitapahtumia jne.
Jos raha on nytkin niin tiukassa, että kaupunki ei suostu päähallia rahoittamaan ajantasalle päivittämisen takia, niin mitä luulet, löytyykö sitä rahaa tähän projektiin?

Toki joku täysin ulkopuolinen taho voi tulla mukaan kuvioihin, ja toimia näin pääasiallisena maksumiehenä, kun tuollaista monitoimihallia rakennetaan, ja sitten pistää kaikille käyttäjät vuokralle, kunnes halli on tälle taholle maksettu. Aikamoinen kustannus siitäkin tulisi, kun tuollaisen hallin rakentaminen maksaa ainakin sen 50M€.

Ja kun Porissa on jo tuo Promenadi-keskus, niin sillä puolella tuskin tarvetta on uuteen rakennukseen.

Kaikki vaan puhaltamaan samaan hiileen, että saatte lisärahoituksen nykyisen päähallin saneeraukseen. Pitä nopeammin se projekti lähtee liikkeelle, sen parempi kaikille osapuolille. Jos jää odottamaan, että rakennuskustannukset yms. pysähtyvät, niin odottaa saa kymmeniä vuosia. Kustannukset ovat joka vuosi edellistä vuotta korkeammat.

Sama homma on tuon mediakuution kanssa. Jos kauppaa venyttää, niin samalla rahalla saa ensi vuonna astetta halvenmman version, mitä tänä vuonna.

Näissä asioissa on kyseessä hallittu riskinotto, joka pitää osata perustella poliitikoille hyvin, niin se menee heti läpi kaupunginvaltuustosta.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Sama homma on tuon mediakuution kanssa. Jos kauppaa venyttää, niin samalla rahalla saa ensi vuonna astetta halvenmman version, mitä tänä vuonna.

Mediakuutioissa ei näemmä päde normi atk-tuotteiden lainalaisuudet koska yleensähän ollaan totuttu että seuraavana vuonna samalla rahalla saa joko selkeästi paremman tuotteen tai saman tuotteen saa vuoden päästä huomattavasti halvemmalla mitä se oli ostohetkellä.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän Isomäen jäähalli on niin legendaarinen paikka, ettei yhdenkään Ässäfanin tulisi edes haikailla uuden modernin hallin perään.
Isomäkeä sen sijaan tulisi restauroida, ja pian. Ulkopuoliselta taholta luulisi löytyvän rahaa(jokin firma, vertaa Isku-Areena, Synergia-Areena yms.).

Hallin käytävät, yleiset vessat, pelaajien tilat, sekä hallin+kaukalon yleisilme tulisi muokata ajan tasalle. En tarkoita, että seisomakatsomon tilalle tulisi kyhätä ravintola, vaan lähinnä kamalien vanerien+patenttien vaihtamista uusiin, tyylikkäisiin vaihtoehtoihin(mm.istuimet). Lisäksi B-päätyyn saisi helpostikin rakennettua ravintolan josta ottelun seuraaminen ruokaillessa olisi helppoa. Seisomakatsomon pari ylintä riviä tulisi eliminoida, ja A-katsomon penkkirivijärjestelyjä parannella sekä kaikinpuolin inhimillistää(A7 ja A1 katsomoista ei näe toisen pään maalia kunnolla). Käytävien leveys tulisi tuplata, makkara+muut "kojut" sijoittaa optimaallisimmille paikoille, sekä vessojen lukumäärä nelinkertaistaa. Kaupungin, ulkopuolisen rahoittajan sekä Ässien yhteistyön johdosta rahoituksen runko olisi kasassa, eikä ongelmia pitäsi ilmetä.

Lisäksi Mediakuutiota tulisi harkita, tai ainakin valmistella hallin kattoa kuutiota varten, sen mahdollista saapumista varten.

Kohtuullisen pienillä ja mahdollisimman yksinkertaisilla ratkaisuilla Isomäki säilyttäisi arvoisansa olemuksen, sekä ennenkaikkea liigan parhaan tunnelman.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Mutta tosiaan. Otatko vedon vastaan? Kossupullo, jos Isossamäessä ei vuoteen tästä kalenteripäivästä tapahdu mitään suurta muutosta? Vai onko tämä sama tilanne, kuin ko. "tapaaminen" (sitä odotellessa)

Se pitäisi määritellä vielä ekaksi, mikä lasketaan tässä yhteydessä suureksi muutokseksi. Muutenkin yksityiskohtia pitää määritellä, ennen kuin vedonlyöntiallergikko lähtee harkitsemaan vedonlyöntiä. Jos niistä (yksityiskohdista) päästään yksimielisyyteen, niin mikä nottei.

Jatkoaikaa tuli loppukesästä käytettyä harvinaisen vähän "erinäisistä syistä", ja kun vielä tuo niinsanottu yksityiselämä vaati oman aikansa "erinäisistä syistä", niin asia pääsi herttaisesti unohtumaan (jos nyt oikein ymmärrän, mitä tarkoitat "ko. tapaamisella"). No mutta, tää on taas tätä offtopicia. :)

Semmoista, keskustelu jatkukoon.
 

scholl

Jäsen
Ainoa toivo lienisi joku liigalisensssin tyyppinen järjestelmä, joka pakottaisi tekemään muutoksia.

Jos liiga haluaa kehittää tuotettaan niin varmasti juuri liigalisenssikriteerit tulevat vaatimaan asioita kuntoon mukaanlukien jumbotronit kattoon jne.
Jopa Rovaniemi suostui lopulta rakentamaan futiskentälleen valonheittimet, kun tarpeeksi uhkailtiin. En yhtään epäile, etteikö Pori ja muut lätkäkaupungitkin parantaisi puitteitaan, jos sille kehitysohjelmalle olisi sitovat vaatimukset ja aikataulu olemassa.
 

Fre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Isomäen jäähalli on niin legendaarinen paikka, ettei yhdenkään Ässäfanin tulisi edes haikailla uuden modernin hallin perään.

Pitäisi varmaan ensin selvittää kumpi on kokonaisratkaisuna parempi. Eikös tätä nykyistä voisi käyttää hyvin harjoitushallina, ja toimistollekin on valmiina tilat kiekkokansan peräkammarisaluunassa, ei muuta kuin läppärit riviin baaritiskille. Aitioihinkin voisi vaikka tilapäismajoittaa venäläisiä try-out pelaajia.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tosin tässäkin on se ongelma, että Isomäki täyttää muodollisesti näitäkin vaatimuksia jo aika joukon, istumapaikkoja on riittävästi, hallin tekniikka on valoja lukuunottamatta kohtuullisen hyvä, pukukopitkaan ei sinällään näy suurelle yleisölle.
Olenkin ihmetellyt mistä johtuu muita paikkakuntia heikompi kuvanlaatu (maalikoosteissa) mutta ilmeisesti tästä valaistuksesta. Korjatkaa jos kuvitelma on virheellinen.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Olenkin ihmetellyt mistä johtuu muita paikkakuntia heikompi kuvanlaatu (maalikoosteissa) mutta ilmeisesti tästä valaistuksesta. Korjatkaa jos kuvitelma on virheellinen.

O I K E I N!!! Olet kuule ihan oikeassa, että kuvanlaatu on heikko ja se johtuu suuriltaosin valaistuksesta. No, tuskimpa tulee muutoksia seuraavaan 4 vuoteen. Kiitokset kuvanlaadusta voit lähettää Porin kirjatuvalle. Sieltä saat kuulla kootut selitykset :)
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Palstalla on monta kertaa puhuttu siitä, että liian amatöörimäisellä linjalla Porissa mennään järjestysmiesten suhteen. Nyt on taas tapahtunut ikävä välikohtaus, vaikka mitään pahempaa ei onneksi sattunutkaan.

Bluesin pukukoppiin oli kuitenkin joku humalainen onnistunut tunkeutumaan kertoo MTV. Ihmetyttää kyllä se, että Matikainen saanut hirsiltä anteeksipyynnön(oikein toimittu toki), mutta hirsi ei kuitenkaan ole tietoinen hallilla tapahtuneesta asiasta?
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei mikään ihme että porukkaa pääsee pukukoppeihin asti kun järkkäreinä toimii 60 v. naisia. Ne mummotko heittää väkivaltaisia katsojia hallista pihalle?

Ässien kotiottelut eivät kuitenkaan taida olla aina liigan rauhallisemmasta päästä, joten nuoria miehiä sinne mummojen tilalle. Kyllä täytyy olla sokea järkkäri jos pienestä välistä humalainen ihminen pääsee sekoilemaan pukukoppiin, tai sitten järkkäreitä on liian vähän.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Palstalla on monta kertaa puhuttu siitä, että liian amatöörimäisellä linjalla Porissa mennään järjestysmiesten suhteen. Nyt on taas tapahtunut ikävä välikohtaus, vaikka mitään pahempaa ei onneksi sattunutkaan.

Bluesin pukukoppiin oli kuitenkin joku humalainen onnistunut tunkeutumaan kertoo MTV. Ihmetyttää kyllä se, että Matikainen saanut hirsiltä anteeksipyynnön(oikein toimittu toki), mutta hirsi ei kuitenkaan ole tietoinen hallilla tapahtuneesta asiasta?
Mikäli tapaus on totta niin Ässiä pitää rankaista SM-liigan määräämillä rahallisilla sakoilla sekä varoittaa, että jatkossa Ässät voi joutua pelamaan kotiottelun ilman yleisöä, jos vastaavaa vielä sattuu. Tuskin mikään kevyt huomautus vaikuttaisi Porissa mitenkään.
 

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Mikäli tapaus on totta niin Ässiä pitää rankaista SM-liigan määräämillä rahallisilla sakoilla sekä varoittaa, että jatkossa Ässät voi joutua pelamaan kotiottelun ilman yleisöä, jos vastaavaa vielä sattuu. Tuskin mikään kevyt huomautus vaikuttaisi Porissa mitenkään.

Vai pitäisi pelata ilman yleisöä yhden hönön livahdettua vahingossa pukukoppikäytäville. Älä ny viitti.... Ihme vaahtoamista vaan sen takia, että tapahtuma oli Porissa.
Järkkäreitä muutamia lisää, siis ihan oikeita järkkäreitä eikä mummoja. Tästä pitää vaan seurajohdon oppia jotain.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Vai pitäisi pelata ilman yleisöä yhden hönön livahdettua vahingossa pukukoppikäytäville. Älä ny viitti.... Ihme vaahtoamista vaan sen takia, että tapahtuma oli Porissa.
Järkkäreitä muutamia lisää, siis ihan oikeita järkkäreitä eikä mummoja. Tästä pitää vaan seurajohdon oppia jotain.
Ihan sama missä tuo tapahtuma olisi ollut, mutta pukukoppitiloihin ei kenelläkään ulkopuolisella ole asiaa.
Samalla tavalla pitäisi kaikkia muitakin seuroja rangaista mikäli pukutiloihin kuulumattomat henkilöt ovat niissä tiloissa.

Porissahan tämä ei ollut nyt ensimmäinen kerta vaan muuan Matt Nickerson tavattiin pukukoppikäytävältä viime kaudella vaikka hänellä ei sinne pelikiellon takia ollut mitään asiaa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Vai pitäisi pelata ilman yleisöä yhden hönön livahdettua vahingossa pukukoppikäytäville. Älä ny viitti.... Ihme vaahtoamista vaan sen takia, että tapahtuma oli Porissa.
Järkkäreitä muutamia lisää, siis ihan oikeita järkkäreitä eikä mummoja. Tästä pitää vaan seurajohdon oppia jotain.
Ainakin mulle henkilökohtaisesti on ihan sama missä tälläistä tapahtuu, mutta jos katsoja, oli hönö tai ei, pääsee vierasjoukkueen pukukoppiin heilumaan niin nootti jossa uhataan yleisöttä pelaamisella ei todellakaan ole ylimitoitettua.

Aivan käsittämätöntä että Suomen suurimmassa urheilusarjassa, bisneksessä jossa pelaajille maksetaan yli 300 000 vuodessa, ovat turvatoimet tätä tasoa.

Näissä on aina sekin puoli, että nyt kun jengi kuulee kuinka helppoa noihin pukukoppeihin on päästä, niin kaikenmaailman oman elämänsä sankarit voivat saada päähänsä ideoita jotka eivät ole ennen tulleet edes mieleen.

Ja itsekin Porissa sangen monessa ottelussa käyneenä voin todeta, että ne Isomäen järkkärit olisivat ainakin Tampereella lähempänä Koukkuniemeä kuin Hakametsää.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tämä nyt edes yllätä. Valtaosalla näistä Isomäen nykyisistä "järkkäreistä" ei minun silmissäni riitä uskottavuus edes järjestyksen pitoon paikallisessa bingohallissa. Nyrkillä tapettavia hernekeppejä ja vanhoja kilttejä äijiä ja ämmiä lähes kaikki. No ehkä hieman kärjistetysti.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ongelma siis onkin se että milloin tämä on tapahtunut? Pelin aikana, ennen sitä ja pian sen jälkeen on aika vaikeaa päästä tuonne edes selvänä ja vaikka asiaa olisi vain huoltokäytävälle. Mutta esim. puoli tuntia pelin jälkeen paikalla tuskin on järkkäreitä ja koska hallissa on jo muuta toimintaa niin ovien on oltava auki. Jos juttu on tapahtunut vaikkapa tuolloin niin mielestäni Ässien ei kuulu olla vastuussa asiasta vaan homma on rinnastettava ihan normaaliin pahoinpitelyyn joka olisi voinut tapahtua missä vain.
 
Viimeksi muokattu:

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Ihan sama missä tuo tapahtuma olisi ollut, mutta pukukoppitiloihin ei kenelläkään ulkopuolisella ole asiaa.
Samalla tavalla pitäisi kaikkia muitakin seuroja rangaista mikäli pukutiloihin kuulumattomat henkilöt ovat niissä tiloissa.

Porissahan tämä ei ollut nyt ensimmäinen kerta vaan muuan Matt Nickerson tavattiin pukukoppikäytävältä viime kaudella vaikka hänellä ei sinne pelikiellon takia ollut mitään asiaa.

Puhumattakaan niistä näkymättömistä A-junnuista huoltoasemalla riehumassa...

Meinaat siis, että oman joukkueen pelaajan on kiellettyä mennä oman joukkueen pukukoppiin jos tyyppi on pelikiellossa? Missäs näin on määritelty? Siviilivaatteissa olevat oman joukkueen pelaajat kyllä liikkuvat ihan muuallakin pukukoppikäytävällä, kaikki muu nyt tietty on ns. boonusta ja plussaa ja osa mainitusta Matt versus Kevin K-skenaariosta jo hyvän aikaa sitten todettu vahvasti värikynäillyksikin...

Järjestyksenvalvonnalle Porin hallissa kyllä pitäisikin tehdä jotain. Aika paljonhan siellä on juuri tuota vanhaa väkeä, jota ei kyllä käy kateeksi esimerkiksi lauantaimatsien aikana. Eikä tätä kautta tavallaan yleisöäkään...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ongelma siis onkin se että milloin tämä on tapahtunut? Pelin aikana, ennen sitä ja pian sen jälkeen on aika vaikeaa päästä tuonne edes selvänä ja vaikka asiaa olisi vain huoltokäytävälle. Mutta esim. puoli tuntia pelin jälkeen paikalla tuskin on järkkäreitä ja koska hallissa on jo muuta toimintaa niin ovien on oltava auki. Jos juttu on tapahtunut vaikkapa tuolloin niin mielestäni Ässien ei kuulu olla vastuussa asiasta vaan homma on rinnastettava ihan normaaliin pahoinpitelyyn joka olisi voinut tapahtua missä vain.

Puoli tuntia matsin jälkeen jo muuta toimintaa? Silloinhan joukkueiden huoltajat keräilevät vielä kamoja pukukopeissa, olettaen että kaikki pelaajatkaan ovat ehtineet suihkuun ja pukeisiin. Pressitilaisuuskin on usein ohi vasta n. 20-30 minuuttia pelin jälkeen.

Jos niitä muita tilaisuuksia on pakko järjestää noin tiiviiseen tahtiin, ehkä olisi syytä hommailla niille muut tilat. Helpointa tietysti olisi, että pukukoppikäytäviä tai tiloja vartioisi joku (oikea) järkkäri kunnes ottelutapahtuma olisi oikeasti ohi (eli kummatkin joukkueet lähteneet teilleen).
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Puoli tuntia matsin jälkeen jo muuta toimintaa? Silloinhan joukkueiden huoltajat keräilevät vielä kamoja pukukopeissa, olettaen että kaikki pelaajatkaan ovat ehtineet suihkuun ja pukeisiin. Pressitilaisuuskin on usein ohi vasta n. 20-30 minuuttia pelin jälkeen.

Jos niitä muita tilaisuuksia on pakko järjestää noin tiiviiseen tahtiin, ehkä olisi syytä hommailla niille muut tilat. Helpointa tietysti olisi, että pukukoppikäytäviä tai tiloja vartioisi joku (oikea) järkkäri kunnes ottelutapahtuma olisi oikeasti ohi (eli kummatkin joukkueet lähteneet teilleen).

Niinpä. Ottamatta kantaa siihen, että koska tämä on oikeasti tapahtunut ja kuinka pian siellä hallissa alkaa "muu toiminta" oikeasti, niin Porissahan on jäätilanne juuri niin heikko, että en ihmettelisi tuota, että puolen tunnn päästä on jo jotkut junnut tai taitoluistelijat tms. jäällä. Totta kai tilanteelle pitäisi tehdä jotain, mutta sehän ei ole yksin Ässien asia.

Ja järkkäreiksi tosiaan olisi hyvä saada porukkaa, jotka oikeasti pystyy jotain tekemäänkin. Ongelmana taitaa olla vaan se, että sitä porukkaa ei homma kiinnosta. Luultavasti ollaan kohta tilanteessa, että järkkärit ovat aika vähissä ja tämmöiset palvelut pitää ostaa vartiointiliikkeiltä tai muilta alan firmoilta.
 

rage

Jäsen
Suosikkijoukkue
T:mi Porin hitsaus ja rengas
Puoli tuntia matsin jälkeen jo muuta toimintaa? Silloinhan joukkueiden huoltajat keräilevät vielä kamoja pukukopeissa, olettaen että kaikki pelaajatkaan ovat ehtineet suihkuun ja pukeisiin. Pressitilaisuuskin on usein ohi vasta n. 20-30 minuuttia pelin jälkeen.

Jos niitä muita tilaisuuksia on pakko järjestää noin tiiviiseen tahtiin, ehkä olisi syytä hommailla niille muut tilat. Helpointa tietysti olisi, että pukukoppikäytäviä tai tiloja vartioisi joku (oikea) järkkäri kunnes ottelutapahtuma olisi oikeasti ohi (eli kummatkin joukkueet lähteneet teilleen).

Kyllä, puoli tuntia matsin jälkeen muuta toimintaa! Todella hämmästyttävää! Jopa ihan kyläkiekkoilijoita ja kaukalopalloilijoita päästetään pyörimään sinne samoille käytäville hikisten Kiekko-Espoon miljonäärien ja jopa kamoja keräilevien huoltajien kanssa! Voiko olla tottakaan! Täysin käsittämätöntä! Pöyristyttävää! Täytyy ensi kerralla eristää koko urheilukeskus, siksi aikaa kun pelaajat huljuttelevat muniaan puhtaaksi.

En lainkaan ylläty, ketkä täällä on kommentoimassa tätä tapahtumaa. Kettutyttöjä vahvistettuna muilla turhuuksilla (Kuopio, Espoo). Pojat saa yhdistää voimansa ja viirinsä, niin eipä se suuremmin hetkauta. Varsin kevyillä eväillä jälleen liikenteessä.

Minkä takia kohtaan "Suosikkijoukkue" ei voi kirjoittaa esimerkiksi suosikkijoukkuettaan? Toisaalta onhan esimerkiksi Bluesin kannattajaksi tunnustautuminen vähintään epäilyttävää. Supokin saattaa kiinnostua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös