Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 144 943
  • 5 510

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
atte33 kirjoitti:
Voiko joku ottaa yhteyden ässäfanit.net-johtohenkilöihin ja kysyä mahdollisuutta tuohon adressin tekoon?

No johtohenkilöistä en niin tiedä, mutta kyllähän ässäfanit.netin äijiin yhteyksiä saa: toimittajat (at) assafanit.net osoitteella

Tämä halliasia on nyt vielä niin pahasti auki, että on mielestäni aivan turha heittää bensaa liekkeihin. Rahoitusta ei todellakaan ole vielä saatu kasaan. Ässät kosiskelee kaupunkia remontoimaan ja kaupunki haluaa, että rahoittajia tulee muultakin tahoilta.

Mielestäni kannattaa käydä ilmaisemassa oma mielipiteensä Ässien kotisivuilla olevassa kyselylomakkeessa. Mitä enemmän mielipiteitä sitä parempi. Siellä kysellään mm. halliin kehitysehdotuksia. Itseälläni sydäntä lähellä ovat tällä hetkellä äänentoiston parantaminen, screenien hankkiminen ja parkkialueiden kehittäminen.

Ässäfanit.netillä on nyt seuraava päämäärä pistää alkuvuodesta vireille Väriä Katsomoon II. Siitä on hyvä jatkaa.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Kunu kirjoitti:
Mun käsityksen mukaan ne harvat ketkä tuli vaikkapa viime kaudella sisään kesken pelin takaovien kautta on aika pitkälle sitä ryhmää, joka tuli sinne just sen takia, että sieltä pääsi livahtamaan sisään. Nyt kun ei enää pääse niin ovat varmaankin jääneet sitten kokonaan pois. Eli ei se varmaankaan montaa euroa ole mikä tällä kaudella "voitetaan". Enkä nyt tietenkään tarkota että kaikki ketkä kiukuttelee että "En tuu ku maksaa.", pitäs päästää ilmaiseksi sisään, vaan sitä että siinä pihan sulkemisen hyödyssä ei monesta killingistä kaiketi puhuta.

laajentaisivat edes sitä takapihan häkkiä ulottumaan sille toisellekkin ovaelle, vai mahtaako kyse olla jostain paloturvallisuudesta tai jotain...

Kyllä Porissa oli oikeasti iso ongelma näitten "siipeilijöiden" kanssa. Se on kuulkaas kysymys isoista summista mitä Ässät häviää kaudessa kaikkien näiden kepulihommien kautta. Ei pelkästään pummilla tulijoiden, vaan myös "aikuis"lasten lippujen yms. takia. Ässät tarvii joka pennin tällä hetkellä. Nyörit on tiukilla, että saadaan joukkueen talous kuntoon ja sijat 1-4 takaisin Poriin. Pysyvästi. Sitähän kaikki kuitenkin haluaa?
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Jaahas. Nyt sitten on pakko avautua nopeasti kahdesta asiasta:

ÄÄNENTOISTO: On se nyt JUMALAUTA kun ei saada sitä ääntä kuulumaan. mm. B-katsomoon se ääni ei todellakaan kuulu. Seisomakatsomoon se ääni kuuluu helvetin huonosti. Muistaakseni aina ei ollut näin. Ikusta sai mielestäni selvää? Mitä hittoa on tapahtunut?
EI NÄIN! asiaan pitää saada muutos. Esim yli 50-vee äitini (1. kiekko-ottelu paikan päällä. Oli katsomassa Kerhoa vastaan pelattua) totesi, että tunnelmaa oli ihan kivasti etc, mutta pelistä ei pysy mitenkään perillä, kun ei tiedä mistä tuli jäähyt & kuka teki maalin & kuka syötti. Ainakaan jälkimmäinen ei ollut Ikun aikana ongelma. Tunnelmaakin oli. Mistä helvetistä tämä kaveri on kaivettu?

TUPAKKAKARSINAT: onhan se tupakointi paha asia, mutta jumalauta... parisataa kaveria ahtautuneena ihan oikeasti niin vierekkäin, että pahaa tekee. Onhan ne pummilla tulevat iso ongelma, MUTTA: tuossa käy vielä huonosti. Miettikääs: perjantai-peli ja porilainen yleisö yllättäen pienessä sievässä. Vieressä tupakoi.. vaikkapa Jokeri-faneja. Jokerit johtaa 2-1. Yhtäkkiä erään täysin rauhallisesti käyttäytyneen helsinkiläisen tupakka osuu vahingossa (tai "vahingossa") porilaisen takkiin ja tappelu on valmis. Siinä on myöhäistä itkeä kun on maito jo kaatunut.
Tarvitaanko siellä jumalauta oikeasti joku tappelu tai jotain ennenkuin niihin hiton häkkeihin saadaan liikkumavaraa? Ei paljoa innostaisi tulla mutisemaan että "mitäsmäsanoin".
Vai onkos se niin, että on katsottu että kyllä yleisö osaa käyttäytyä ja annetaan tupakoitsijoiden olla vain ahtaissa tiloissa. Se hiton savu häiritsee jo tupakoitsijoita itseäänkin. Tupakka on murha, vapauttakaa ässäfanit?

Molemmat tämänhetkiset tilanteet (epäinhimilliset tupakkatilat ja täysin paska äänentoisto) vievät satunaisia katsojia pois. Ei ole niin iso asia korjata tilannetta. Kai.
 
Suosikkijoukkue
löytyy
Jep, äänentoisto ei hallissa oo häävi. Myös takakäytävän kioskien asettelu on niin suolesta ku olla ja voi. Tarkotan sitä kun käytävä on oikeesti jotain kolme metriä leveä ja jonossa on kolmessa rivissä sata ihmistä toiset sata yrittää kulkea poikkisuuntaan jonojen ohi ni johan siinä on markkinat pystyssä. Välillä saa nostaa jalat ilmaan ja mennä puristuksissa kulmaovelle...
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Elämysmatkailu

Miten olisi jospa järjestäisimme Ässien johdolle ja Hirsimäelle pienen elämysmatkailun porin jäähalille:
Esim. lauantai peli Ässät-Hifk. Ensin menisimme heidän kanssa halille sisälle ennakkoon ostetuilla lastenlipuilla josta hekin saisivat huonon omantunnon, taikka odottelesimme ja jonottaisimme lippuja ulkosalla parisen kymmentä minuuttia -15 asteen pakkasessa ennen kuin pääsisimme halliin sisälle.
Menisimme katsomaan peliä tietysti seisomokatsomoon jossa he huomaisivat että tämähän on aikasen täynnä ja tilaa ei kauheasti ylimäärästä ole.
Ensimmäisen erän aikana he huomaisivat että eihän tuo äänentoisto nyt niin kauhean hyvä ole ja siitähän joutuvat kärsimään n.5000 ihmistä, jotain pitäisi tehdä. Erän aikana he huomaisivat myöskin että perskules, täällähän on sitä tunnelmaa oikeen kunnolla verrattuna nyt vaikka a-katsomoon, joten eihän tätä seisomokatsomoo sovi mihinkään siirtää, saatikaan sitten pienentää koska silloinhan tunnelma ainavaan latistuu. Ässien tehtyä maalin he tajuaisivat että täällähän ollaan aidosti onneissaan ja riemuissaan maalista eikä ajatelle saman aikaisesti vaan mahdollisia euroja ja tulevia sponsori sopimuksia mitä yksi maali voi tuoda. Seisomokatsomolaisilla on oikea patasydän jolla he elävät pelissä mukan jokaisessa syötässä ja taklauksessa ja nauttivat pelistä todellakin, ja tämänhän johtorymä huomaa.
On ensimmäisen erätauon aika, päätämme lähteä käymään tupakalla. Raivaamme tiemme ensin seisomokatson läpi käytävälle jota pitkin menemme tupakka karsinaan ja koitamme löytää siellä paikan jossa mahtuisi sauhut vetäisemään. Siellä ollessamme täydessä "karsinassa" tapahtuu jo tämä Jurvasen mainitsema asia: "Miettikääs: lauantai-peli ja porilainen yleisö yllättäen pienessä sievässä. Vieressä tupakoi.. vaikkapa Hifk-faneja. Yhtäkkiä erään täysin rauhallisesti käyttäytyneen helsinkiläisen tupakka osuu vahingossa (tai "vahingossa") porilaisen takkiin ja tappelu on valmis. Siinä on myöhäistä itkeä kun on maito jo kaatunut.
Tarvitaanko siellä jumalauta oikeasti joku tappelu tai jotain ennenkuin niihin hiton häkkeihin saadaan liikkumavaraa?" (anteeksi jurvanen, muutin vähän faneja) Eli tuota viimistä kysymystä johdolta kysyessä vastaus tulee aika nopeasti: näköjään valitettavasti tarvii. Karsinasta suuntaammekin sitten jo suoraan seisomakatsomoon kun tajuamme että taukoahan on jo mennyt tuon episodin aikana 12 minuuttia eikä siinä enään kerkeä makkara tiskiskillä käymään, taas jäi johdolta makkara rahat oman taskun pohjalle kilisemään eikä ässien oheismyyntiä kasvattamaan. Taas johdon aivot rupeavat raksuttamaan että eihän tämä oheismyynti näin pitäisi olla.
Toisen erän katsoisimme seisomassa niin hyvviltä paikoilta mitänyt enään tuohon aikaan voi saada kun halli on "täys", eli parven alta niin ettemme näkisi lainkaan peli kelloa ja arvuuttelesimme sieltä aikoja kuinkahan paljon on pelattu ja paljonko mahtaa olla jäähyä jäljellä, ja taas johto miettii, ei näin, parannusta on tultava.
Toisella erä tauolla ajattelimme mennä käymään olusella Kiekko-Kansan klubilla, joten lähdemme raivaamaan tietämme kioski jonojen lävitse ja ohitse sekä ihmismassoja väistellen toiselle puolelle hallia johon pääsemme jonottamaan olutta. Heitämme oluet nopeasti kurkkuun jotta olisimme suht ajoissa katsomossa että saisimme sieltä sellaiset paikat josta pelikellokin näkyisi.
Voitollisen ja todella hyvä tunnelmaisen pelin päätyttyä jäisimme tietysti vielä kiittämään joukkuetta hyvästä esityksestä jolloin johtokin taas tajuaa että hetkonen, ei tätä s.katsomoa voi mihinkään hävittää ja siirtää kun kertta Koko Ässien joukkuekin osoittaa kunnioitusta tälle loistavalle katsomon osalle sitä yhdessä kiittäen ja kumartaen johon yleisö tottakai hienosti vastaa taputuksin ja huudoin, taas johtokunta miettii.
On hallilta poistumisen aika: joko koitamme keritä ja ängetä itsemme Winstonin täpötäyteen bussiin taikka sitten suuntaamme omalle kylmälle autollemme jossa tottakai kuuntelemme jonottaessamme ruuhkassa pois pääsyä parkkipaikalta kohti jälkipelejä lehdistö tilaisuuden ja naukkailemme tietysti lämmikkeeksi hieman miestä vekevämpää.
Kun olemme olleet jälkipeli paikalla ja sen päätyttyä Johtokunta vasta tajuaa että hetkonen: meidänhän pitää ruveta ajattelemaan asioita enemmä katsojien kannalta eikä vaan sponsorien ja rahan kannalta.
Ja näin heidän ajatuksiinsa tuli se todellinen hallin käyttäjä ja katsoja joka joutuu ja "saa" kokea tämän episodin jokaisessa pelissä ja joka vuosi, ehkäpäkän heidänkin olojaan voisi parantaa, nämä henkilöthän kun heidänkin palkan maksaa hallille jättämillään rahoillaan..
Näin tässä tälläinen pieni "tarina" joka on meidän arkipäivää mutta minkä aina uudestaan ja uudestaan haluaa kokea ja tuntea.
 

atte33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Atte Pentikäinen
Mansa kirjoitti:
Miten olisi jospa järjestäisimme Ässien johdolle ja Hirsimäelle pienen elämysmatkailun porin jäähalille:
Esim. lauantai peli Ässät-Hifk. Ensin menisimme heidän kanssa halille sisälle ennakkoon ostetuilla lastenlipuilla josta hekin saisivat huonon omantunnon, taikka odottelesimme ja jonottaisimme lippuja ulkosalla parisen kymmentä minuuttia -15 asteen pakkasessa ennen kuin pääsisimme halliin sisälle.
Menisimme katsomaan peliä tietysti seisomokatsomoon jossa he huomaisivat että tämähän on aikasen täynnä ja tilaa ei kauheasti ylimäärästä ole.
Ensimmäisen erän aikana he huomaisivat että eihän tuo äänentoisto nyt niin kauhean hyvä ole ja siitähän joutuvat kärsimään n.5000 ihmistä, jotain pitäisi tehdä. Erän aikana he huomaisivat myöskin että perskules, täällähän on sitä tunnelmaa oikeen kunnolla verrattuna nyt vaikka a-katsomoon, joten eihän tätä seisomokatsomoo sovi mihinkään siirtää, saatikaan sitten pienentää koska silloinhan tunnelma ainavaan latistuu. Ässien tehtyä maalin he tajuaisivat että täällähän ollaan aidosti onneissaan ja riemuissaan maalista eikä ajatelle saman aikaisesti vaan mahdollisia euroja ja tulevia sponsori sopimuksia mitä yksi maali voi tuoda. Seisomokatsomolaisilla on oikea patasydän jolla he elävät pelissä mukan jokaisessa syötässä ja taklauksessa ja nauttivat pelistä todellakin, ja tämänhän johtorymä huomaa.
On ensimmäisen erätauon aika, päätämme lähteä käymään tupakalla. Raivaamme tiemme ensin seisomokatson läpi käytävälle jota pitkin menemme tupakka karsinaan ja koitamme löytää siellä paikan jossa mahtuisi sauhut vetäisemään. Siellä ollessamme täydessä "karsinassa" tapahtuu jo tämä Jurvasen mainitsema asia: "Miettikääs: lauantai-peli ja porilainen yleisö yllättäen pienessä sievässä. Vieressä tupakoi.. vaikkapa Hifk-faneja. Yhtäkkiä erään täysin rauhallisesti käyttäytyneen helsinkiläisen tupakka osuu vahingossa (tai "vahingossa") porilaisen takkiin ja tappelu on valmis. Siinä on myöhäistä itkeä kun on maito jo kaatunut.
Tarvitaanko siellä jumalauta oikeasti joku tappelu tai jotain ennenkuin niihin hiton häkkeihin saadaan liikkumavaraa?" (anteeksi jurvanen, muutin vähän faneja) Eli tuota viimistä kysymystä johdolta kysyessä vastaus tulee aika nopeasti: näköjään valitettavasti tarvii. Karsinasta suuntaammekin sitten jo suoraan seisomakatsomoon kun tajuamme että taukoahan on jo mennyt tuon episodin aikana 12 minuuttia eikä siinä enään kerkeä makkara tiskiskillä käymään, taas jäi johdolta makkara rahat oman taskun pohjalle kilisemään eikä ässien oheismyyntiä kasvattamaan. Taas johdon aivot rupeavat raksuttamaan että eihän tämä oheismyynti näin pitäisi olla.
Toisen erän katsoisimme seisomassa niin hyvviltä paikoilta mitänyt enään tuohon aikaan voi saada kun halli on "täys", eli parven alta niin ettemme näkisi lainkaan peli kelloa ja arvuuttelesimme sieltä aikoja kuinkahan paljon on pelattu ja paljonko mahtaa olla jäähyä jäljellä, ja taas johto miettii, ei näin, parannusta on tultava.
Toisella erä tauolla ajattelimme mennä käymään olusella Kiekko-Kansan klubilla, joten lähdemme raivaamaan tietämme kioski jonojen lävitse ja ohitse sekä ihmismassoja väistellen toiselle puolelle hallia johon pääsemme jonottamaan olutta. Heitämme oluet nopeasti kurkkuun jotta olisimme suht ajoissa katsomossa että saisimme sieltä sellaiset paikat josta pelikellokin näkyisi.
Voitollisen ja todella hyvä tunnelmaisen pelin päätyttyä jäisimme tietysti vielä kiittämään joukkuetta hyvästä esityksestä jolloin johtokin taas tajuaa että hetkonen, ei tätä s.katsomoa voi mihinkään hävittää ja siirtää kun kertta Koko Ässien joukkuekin osoittaa kunnioitusta tälle loistavalle katsomon osalle sitä yhdessä kiittäen ja kumartaen johon yleisö tottakai hienosti vastaa taputuksin ja huudoin, taas johtokunta miettii.
On hallilta poistumisen aika: joko koitamme keritä ja ängetä itsemme Winstonin täpötäyteen bussiin taikka sitten suuntaamme omalle kylmälle autollemme jossa tottakai kuuntelemme jonottaessamme ruuhkassa pois pääsyä parkkipaikalta kohti jälkipelejä lehdistö tilaisuuden ja naukkailemme tietysti lämmikkeeksi hieman miestä vekevämpää.
Kun olemme olleet jälkipeli paikalla ja sen päätyttyä Johtokunta vasta tajuaa että hetkonen: meidänhän pitää ruveta ajattelemaan asioita enemmä katsojien kannalta eikä vaan sponsorien ja rahan kannalta.
Ja näin heidän ajatuksiinsa tuli se todellinen hallin käyttäjä ja katsoja joka joutuu ja "saa" kokea tämän episodin jokaisessa pelissä ja joka vuosi, ehkäpäkän heidänkin olojaan voisi parantaa, nämä henkilöthän kun heidänkin palkan maksaa hallille jättämillään rahoillaan..
Näin tässä tälläinen pieni "tarina" joka on meidän arkipäivää mutta minkä aina uudestaan ja uudestaan haluaa kokea ja tuntea.

Loistavaa! Kuin suoraan monen seisomakatsomolaisen elämää tuossa tekstissä. Mutta olisiko tuo todellakin mahdollista tuo "elämysmatka" ???
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eli onkos nyt jotain kuulunut notta legendaarinen seisomakatsomo olisi vasaran alla? Pistäkäähän tuommoinen adressi pyörimään vähän useampaankin kuin yhteen peliin niin ne jotka ikävä kyllä semmoisen missaa kerkee vielä siihen rustaamaan :)
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
atte33 kirjoitti:
Loistavaa! Kuin suoraan monen seisomakatsomolaisen elämää tuossa tekstissä. Mutta olisiko tuo todellakin mahdollista tuo "elämysmatka" ???

Anteeksi. On äreä päivä, mutta... opettele jumalauta lainaamaan.

Niin: Eiköhän tämä olisi helppo ratkaista ihan niinkin, että tekee tästä survival-tyyppisen novellin (joku fiksumpi voi ottaa hoitaakseen, voin itse kokeilla myös) ja iskee sen SK:hon. Jos ei sinne kelpaa, niin sitten vaikka uuteenporiin tai mihin ikinä.
Tuskin Hirsimäkeä tuohon saadaan mukaan, mutta ihan hyvä kyllä ideana.

Lähinnä minua oikeasti huolestuttaa se, että näillä pikkuseikkojen päin helvettiä menemisellä saadaan jopa... noh. sanotaan että satoja "faneja" karkoitettua, kun ei innosta olla tuolla niin kauaa, että ehtisi faniutua.

Mutta ei mennä siihen, kuin Tampereella, eihän? Ei siellä ole edes makkaraa. Pelkkiä lihapullia tsilikastikkeella. Meinasi itku tulla
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Jurvanen kirjoitti:
Tuskin Hirsimäkeä tuohon saadaan mukaan, mutta ihan hyvä kyllä ideana.

"Ei helvetissä, joku vetää vielä turpaan siellä" - Hirsimäki ehdotetusta seisomakatsomovierilusta.

Ja tämä on sitten positiivinen kommentti, ettäs tiedätte.

Muuten. Kyllä yleisöä varmasti kuunnellaan, sillä katsojille tätä tehdään. Tuolla katsojille suunnatussa nettikyselyssähän kysytään tarkasti mm. seisomakatsomosta, joten sinne kaikki kertomaan oma mielipide asiasta. Kyllä sitä yleistä mielipidettä varmasti seuraillaan.

-paze-
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
paze17 kirjoitti:
Tuolla katsojille suunnatussa nettikyselyssähän kysytään tarkasti mm. seisomakatsomosta, joten sinne kaikki kertomaan oma mielipide asiasta. Kyllä sitä yleistä mielipidettä varmasti seuraillaan.


Ei sinne enää kannata kertoa mielipidettään kun kysely loppui jo.


Mansan tarinassa oli kyllä juurikin kaikki parannusta tarvitsevat epäkohdat tuotu julki, hyvä tarina muutenkin. Enpä usko että Hirsimäkeä tarvisi viedä ekskursiolle seisomakatsomoon, epäkohdat on varmasti toimistolla tiedossa. Se, mitä näiden epäkohtien eteen tehdään onkin toinen juttu ja rahaa niihinkin tarvitaan.

Tupakkakarsinoiden laajennus taitaa olla helpoimmin toteutettavissa ja se olisi todella tarpeen.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jurvanen kirjoitti:
Mutta ei mennä siihen, kuin Tampereella, eihän?

Eilen viimeksi Hakametsässä vierailleena voin vain todeta, että onpa vaisu paikka. Toivottavasti Porissa pysytään valovuosien päässä Tampereen tunnelmasta. Hakametsässä kotijoukkueen maalit jaksavat nipin napin sytyttää, ja Rönnbergin taklaukset aiheuttivat hajanaisia taputuksia. Muuten ei kyllä ollut paljon, mistä kertoa.

Syynsä varmaan Ilveksen nykymenestykselläkin, mutta ei se meininki kovin kummoista ole koskaan ollut niiden 6,5 vuoden aikana, jotka Tampereella olen asunut ja muutamissa muissakin kuin Ässien peleissä käynyt.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
atte33 kirjoitti:
Loistavaa! Kuin suoraan monen seisomakatsomolaisen elämää tuossa tekstissä. Mutta olisiko tuo todellakin mahdollista tuo "elämysmatka" ???

Nyt lähden vahvasti off-the-topic-suuntaan, mutta ei voi mitään. Kun ketuttaa taas hiukkasen.

Hyvä nimimerkki atte33: kun et kerran omaa minkäänlaisia journalistisia kykyjä, etkä myöskään osaa palstan yhteisiä sääntöjä noudattaa (turhat ketjunavaukset, he-le-vetin pitkät referoinnit ilman pointtia jne), ehkäpä olisi parempi pitää turpansa kiinni ja odottaa, että aika toisi viisautta sinnekin suuntaan.

Eiköhän tuokin panoksesi tähän keskusteluun olisi voinut yhtä hyvin jäädä itsekseen mutisemiseksi palstalle kirjoittamisen sijaan. Ei mitään kerrottavaa, taaskaan. Itse en olisi ainakaan vielä keskusteluun osallistunut, sillä tällä hetkellä en ole vielä keksinyt/ehtinyt luoda mitään tarpeeksi järkevää keskustelun rikastamiseksi.

Nyt vain oli ihan pakko avautua. Tämä samalla vaikka muillekin palstaterroristeille vihjeeksi.

Kiitos ja hei.
 

dändi

Jäsen
tässä näitä..

Itseäni on alkanut kummastuttamaan hallimme toiminnassa pelien aikana mm. nämä seikat:

1. Cheerleaderit. Mihin he ovat kadonneet? Ja täytyy tähän perään vielä lisätä, etten ole mikään perttipervo vaan kyllä mielestäni jokaisessa itseään kunnioittavassa jääkiekon sm-liigaseurassa kuuluu cheerleadereita olla.

2. Kioskitoiminta. Kuten jo edellä mainittiinkin, niin kioskipisteet ovat sijoitettu kyllä niin ruuhkaisiin ja ahtaisiin paikkoihin, ettei paremmasta väliä.

3. Äänentoisto. En aio lähteä äänen kuuluvuudesta/kuulumattomuudesta enempää paasaamaan. Eniten tässä aiheessa minua häiritsee esim. lukko-pelin aikana hiirenhiljaa kaiuttimista kuulunut jumputus. Voi olla, että kovinkaan moni ei sitä edes huomannut, taikka siihen sen enempää huomiota kiinnittänyt, mutta tämäkin mielestäni niin hyvin kuvastaa äänentoiston tämänhetkistä tilaa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
dändi kirjoitti:
Itseäni on alkanut kummastuttamaan hallimme toiminnassa pelien aikana mm. nämä seikat:

1. Cheerleaderit.

2. Kioskitoiminta.

3. Äänentoisto.

1. Itseään kunnioittava sm-liigaseura ei tarvitse parina viimeisenä vuotena nähtyjä teinityttöjä, vaan aikuisia ammattilaisia. Sellaisten hankkiminen taas olisi A: kallista B: laitonta (heh heh). Vakavasti puhuen, tämä bisnes on rahanmenoa, jonka ei nähdä tuovan suoraan positiivista liikettä kassavirtaan.

2. Häiritsee minuakin, kuten varmasti kaikkia erätauoilla liikkeella olleita. Yksinkertainen ratkaisu olisi käytävänsuuntaisten kaiteiden rakentaminen, joilla kioskille haluavat ohjattaisiin nätisti jonoon. Tällä etuileminen ja jonossa töniminen putoaisi minimiin ja samalla käytäväliikenne olisi hieman vapaampaa. Kaiteilla voitaisiin rajata kioskin edustalta esim. kaksi käytävän suuntaista riviä, jotka veisivät kumpikin maksimissaan metrin käytävätilasta. Kun kerran käytävätilaa ei saada lisää, niin käytetään se vähä edes järkevästi..?

3. Äänentoisto-ongelma vaihtelee pelistä toiseen. Lukko-pelissä ääni oli poikkeuksellisen huono, luulin jo kuuluttajan sairastuneen flunssaan. Aiemmista keskusteluista olen ymmärtänyt, että äänentoisto-ongelma johtuu pitkälti kiinteistä katsomorakenteista sekä yleisön liikkeistä - äänen taso vaihtelee yleisömäärän mukaan. Itse en tuohon osaa amatöörinä keksiä ratkaisua - tosin mielestäni vanhaan hyvään aikaan, puulauteiden vielä vallitessa jäähallissa, äänentoistossa ei ollut kovasti valittamista.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Janiz80 kirjoitti:
1. Itseään kunnioittava sm-liigaseura ei tarvitse parina viimeisenä vuotena nähtyjä teinityttöjä, vaan aikuisia ammattilaisia. Sellaisten hankkiminen taas olisi A: kallista B: laitonta (heh heh). Vakavasti puhuen, tämä bisnes on rahanmenoa, jonka ei nähdä tuovan suoraan positiivista liikettä kassavirtaan.

Tämä on kyllä aivan totta. Mukavahan mahtavia "aikuisia" cheerleadereita olisi katsella, mutta taloudellisesti tämä olisi rahareikä.

Janiz80 kirjoitti:
Itse en tuohon osaa amatöörinä keksiä ratkaisua - tosin mielestäni vanhaan hyvään aikaan, puulauteiden vielä vallitessa jäähallissa, äänentoistossa ei ollut kovasti valittamista.

Kyllä äänentoisto oli vanhaan hyvään aikaan suorastaan surkeaa. Silloin siihen ei silti edes kiinnitetty huomiota, kun ei oikein osattua edes toivoa parempaa, vaikkakin esim. Tampereella äänentoisto on jo kauan ollut aivan eri tasolla.
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Tässä muutama kehitysehdotus Isomäkeen (ikuisuuskohteita, mutta edelleen toteuttamatta, tärkeysjärjestyksen voi jokainen asettaa haluamakseen):

1) Äänentoisto kuntoon. Isompi remontti koko järjestelmän parantamiseksi sekä kaiuttimien saaminen seisomakatsomon "kattolippaan". Noihin seisomakatsomon kaiuttimiin voitaisiin, jos mahdollista, laittaa jonkinlaiset pelikellon aikaa osoittavat näytöt.

2) Lipunmyynti hallilla kuntoon. Edestakainen ramppaaminen noin 20 neliön tiloissa ei ole toimiva systeemi. Lipunmyyntikojut siten sisälle, että ne olisivat "pääsisäänkäynnin" tiloissa niin, että jonosta pääsisi lipun ostettuaan suoraan lipuntarkastukseen ilman, että tarvitsee seilata väentungoksessa edestakaisin. Yksi-kaksi vastaavaa kojua seisomakatsomon tuulikaappiin (ainakin joissain peleissä). Lisäksi "ohituskaista/t" ennakkolipun omaaville. Eli vastaavanlainen systeemi kuin ennen halliremonttia, mutta sillä erotuksella, että myynti tapahtuisi sisätiloissa.

3) Rotia myyntipisteisiin. Joissain peleissä (lähinnä viikonloppuisin) voisi oheismyyntiä (lue:olutmyyntiä) järjestää myös esim. pitkän sivun istumakatsomon alla olevalla "terassilla". Helpottaisi varmaankin ruuhkaa muilla pisteillä. Joskus tuossa em. paikassa myyntiä olikin, muttei ilmeisesti enää. Valaiskaa asiassa, jos olen väärässä. Myös makkaran tms. tehomyynti käyttöön ainakin viikonloppupeleissä (pubin myyntiluukut olleet kiinni ainakin nk. alaterassilla).

4) Paita numero 12 kattoon. Kansallinen häpeä ettei se siellä jo ole. Myös numeroa 27 voisi vakavasti harkita sinne laitettavaksi.
 

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
Nimenomaan säilyttämisestä NYKYISELLÄ PAIKALLAAN eikä säilyttämisestä hallissa.

Seisomakatsomo on siinä missä nytkin ja pysyy! Kahlitsen itseni vaikka koko kaudeksi alasti "tahallis"-tolppaa kiinni jos ei muu aita! Adressi tosin on hyvä idea mutta jatketaan sen asian tiimoilta yv:illä.

Otataampa pieni matka muistoihin:

80-luvulla Porissa oli vielä täysin seisomakatsopohjainen jäähalli.Katto oli musta ja valot paloivat juuri ja juuri.Pelaajat eivät nähneet oliko yleisöä sataa vai 7100, sen huomasi vasta avausminuutin ensimmäisestä taklauksesta (yleensä Makkonen) jossa vastustajan pakki ajeltiin ristikulmaan levyksi,silloin heräsi uinuva kansa ja useiden tarinoiden mukaan useat vastustajan pelaajat puhtaasti paskoivat huosuun,kun pelöstyivät että mikä perkele sieltä nyt hyökkää. Legendan mukaan eräs "Maukka Kuusisto" etsii vieläkin palaa peräsuolestaan....

Nyt siitä on jäljellä pieni osuus,mutta sitäkin tärkeämpi, niin pelaajille kuin katsojillekin, jota MEILTÄ EI VIEDÄ!!!! Olen mukana talkoissa! Nimet, Java,Levo,Mako....jne varmaan mielellää on nimellään mukana touhussa...

Katto takasin mustaksi ja kaikki paikat seisomakatsomoiksi ja ujoimmille kossu käteen jos ei muuten uskalla avautua!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Yksi asia, millä voisi tuota oheismyyntiä huomattavasti nopeuttaa, olisi se, että ne limpparit kaadettaisiin jo valmiiksi niihin mukeihin, eikä vasta sitten, kun niitä tilaa.
 

newyork

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Muuten hyvä idea Pêr un pugno di dolari:lla mutta laki ei tällaista toimintatapaa salli: pisaratartuntavaaran takia!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
newyork kirjoitti:
Muuten hyvä idea Pêr un pugno di dolari:lla mutta laki ei tällaista toimintatapaa salli: pisaratartuntavaaran takia!

Ainakin Hartwallilla (muistaakseni) näin on toimittu. Eihän niitä tarvitse auki jättää, vaan suojaksi muovikansi.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
No limonaadit menettää hiilihapot nopeasti avaamisen jälkeen, niin kuka nyt sitten ostelee lemmehtynyttä colaa? En ainakaan minä.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Zauli kirjoitti:
No limonaadit menettää hiilihapot nopeasti avaamisen jälkeen, niin kuka nyt sitten ostelee lemmehtynyttä colaa? En ainakaan minä.
Jos ne siinä 5min ennen erän päättymistä kaadellaan niin ero tuskin on merkittävä.

Niin tuli vaan mieleen kun Lahessa näin toimitaan. Ja todellakin kannet päällä.
 

lenno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olin tänään menossa katsomaan peliä, ja siinä kiireessä jäi lippu ostamatta. No, kyllähän siellä lippuja jäljellä olikin, mutta kun ei visa electron kelvannut. Siinä sitten takaisin kävellen keskustaan, ja vitutus oli ankara. Elikkä siis, miksei kyseinen kortti kelpaa, kun muualla kelpaa???
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
lenno kirjoitti:
Olin tänään menossa katsomaan peliä, ja siinä kiireessä jäi lippu ostamatta. No, kyllähän siellä lippuja jäljellä olikin, mutta kun ei visa electron kelvannut. Siinä sitten takaisin kävellen keskustaan, ja vitutus oli ankara. Elikkä siis, miksei kyseinen kortti kelpaa, kun muualla kelpaa???

Tämä olisi loistava parannus, mutta itse Visa Electronin omistajana voin todeta, että kyllä moniin muihinkin paikkoihin kuin jäähalliin saa varautua, ettei kelpaa. Elämä on. Ei Hakametsäänkään kelpaa, muualta ei ole kokemusta. Mutta sinänsä loistava parannusehdotus kylläkin, ei siinä ole mitään sen kummempaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtaisiko pankkiautomaatin saaminen Isomäen halliin olla täysin mahdoton ajatus? Voisi joskus ehkä oheismyyntikin lisääntyä ja saataisiin tällaisissa tapauksissa maksava katsoja halliin, jos edes sitä electroninkäyttömahdollisuutta ei saada aikaiseksi. Perusasioita, joiden pitäisi kyllä olla kunnossa, niin yleinen tuo Electron kuitenkin on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös