Ismo Lehkonen

  • 45 121
  • 312

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Kivet kehiin.

Toivottavasti se kuulapää jää suosiolla pois bussista ja jättää lukon rauhaan ,kaks kautta riittää ,uusi mies tilalle.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko Ismolla selkärankaa?

Onkohan Ismolla selkärankaa itse erota? Mieshän jo lupasi epäsuorasti lähteä, jos pudotuspeleihin ei päästä. No onhan Lehkonen puhunut ennenkin paskaa. Itse asiassa viimeiset kaksi vuotta...

Armoa Ismo! Raumalaiset ovat kärsineet jo tarpeeksi!
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Kyllä ismo lähteköön ja tilalle joku joka saa lukon rohkeasti peruuttelemaan ja kyttäämään vastahyökkäyksiä kotonakin. Miten olis Jalosen kartsa joka nyt tps:stä saa kenkää.

Osa minusta haluais Ikan jatkavan koska se olis jääkiekkoilun "voitto".
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Mitä IKA sanoi...

....kivistä, tikoista ja itsestään?
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Kuinka olisi jos koitettaisiin saada Jarmo Tolvanen valmentajaksi ensikaudeksi. Itselleni tämä sopisi hyvin hän osaa laittaa pelaajat pelaamaan kunnolla eikä vain puolitosissaan. Ismolle heruu kyllä sympatiaa minulta vaikka kokokauden olen kammennut häntä pihalle niin kuitenkin tahtoisin Ismon jatkavan Raumalla valmennuksessa mukana. Tolvanen valmennukseen mukaan niin ja kunnon roolitus valmentajille niin hyvä siitä tulee. Ismo voisi huolehti pelaajien fysiikasta kun on siinä hyvä. Tolvanen voisi hoitaa peluutuksen ja ylivoimapelin. Urama voisi tehdä jotain kanssa pelaajien kanssa.

Ismon ja pelaajien välit ovat kyllä aikaslailla tulehtuneet joten en usko Ismon jatkavan täällä.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Tulos-ulos!

YOU SUCK,YOU SUCK,YOU SUCK!
Tulipas tuosta hyvä olo kun sai vähän purettua pahaa oloaan.

Ismoa ei ikävä kyllä täältä pois vielä saa pelkään niin,mutta mitä se satiainen sanoikaan, jotta:"Toivossa on hyvä elää".

Itse veikkaan,että Ismo jatkaa täällä sopparin loppuun mutta ei ilman vahvistuksia valmennukseen.En tiedä ketä olisi paras "apulainen" tälle kuulapäälle mutta apuja tarvitaan juuri tuohon peluutukseen.Ismo saa rakentaa uusien junnujen fysiikan rakentamista,vaikka Uramakin sen osaisi.Itse toivon,että tällä uudella "apulaisella" olisi edes vähän taustatietoa raumalaisesta kiekkoilusta ja minkä tyyppistä kiekkoilua täällä arvostetaan.

Näistä mahdollisista Ismon mahdollisista potkuista kun ei tiedä onko siitä hyötyä kun ei taida olla ketään varmasti sopivaa tilalle mutta voisi olla parempi jos Santala löytäisi jonkun porsaanreijän sopimuksesta mikä oikeuttaisi potkuihin tai vaikka maksamalla vuoden palkan tai ns. ostamalla Ikan sopimuksen ulos jos/kun Ikan ja pelaajien välit eivät ole kovinkaan hääppöiset.Kuinka paljon pelaajiin vaikuttaa henkisesti jos kaikesta huolimatta Ika jää tänne notkumaan vaikka toiseen rooliin?

Paras ratkaisu tietysti olisi jos Ika todistaisi miehekkyytensä eroamalla itse vapaaehtoisesti.Olisiko se sitten miehekkyyttä vai pelkuruutta epäonnistumisen jälkeen?Eikö olisi oikein ottaa vastuuta ja "yrittää" korjata tekemänsä virheet ja onko lukolla siihen riskiin varaa?
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lehkonen

Olen kauden ajan kritisoinut katsomossa kovalla äänellä Lehkosta, mutta koska tarjolla ei taida olla enää Sykoran tapaisia valmentajia, jotka pystyisivät huomattavasti parempaan lopputulokseen, saa Lehkonen vetää sopimuksensa loppuun asti. Loppujen lopuksihan Lukko kaatui huonoon viimeistelyyn. Blues-pelissä Lukko voitti laukaukset tyyliin 42-16, mutta onnistui vain kerran maalinteossa. Sama toistui useasti kauden mittaan. Tulosvastuu on myös pelaajilla, he tekevät työn kentällä.

Kiinnittäisin huomiota kuitenkin pariin epäkohtaa, joita Lehkosen peluutuksessa ja toiminnassa olen pannut merkille.

1) Miksi joka helvetin hyökkäyspään aloituksessa kentälle täytyi laittaa ketju Normio-Isosalo-Siivonen? Seurasin kyseistä asiaa entistä tarkemmin lauantaina ja kuudesta ensimmäisestä hyökkäyspään aloituksesta Isosalo aloitti viisi, joista hän sai väännettyä yhden nipin napin tasuriksi. Mikä järki tässä on? Kenttiä voi varmasti kierrättää sen verran, että aloitukset, joiden jälkeen on mahdollisuus luoda maalipaikka, ottaisi joku kolmikosta Hancock-Ulmer-Tähtinen.

2) Miksi kauden aikana hyvin yhteen pelanneet Ulmer ja Cisar eivät saaneet vastuuta ylivoimalla lähes lainkaan? Torkki-Hancock-Saarela-Kron-Hämäläinen pelasivat 1:20, minkä jälkeen kentälle tulivat "vähemmän taitavat" Kaipainen-Tähtinen-Viinanen. Tähtinen on hyvä pelintekijä, mutta Masa ja Iiro eivät mitään armoitettuja maalintekijöitä.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensi vuonnakaan ei Raumalla pudotuspelejä nähdä, jos Lehkonen jatkaa. Mutta saahan sitä päätä lyödä seinään, jos haluaa. Toivottavasti Santalalla on kuitenkin sen verran näkemystä ettei minun (ja monen muun) tarvitse ensi keväänä sanoa mitäs minä sanoin... Palataan asiaan ensi keväänä.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mistä/kenestä Lukko mielestäsi löytäisi paremman vaihtoehdon? Sykoran otettua vastaan pestin Ilvekseen, varteenotettavia vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole näköpiirissä.

Urama ei ole mitä suurimmalla todennäköisyydellä valmis ykköskoutsin saappaisiin, Jortikan ja Aravirran saa unohtaa heti, kaksikosta kumpikaan ei Raumalle päädy ja uusi ulkomaalainen valmentaja olisi mielestäni liian iso riski, joka voisi tuhota kaiken kertaheitolla. Ainoa nimi, joka tulee mieleen on Vasili Tihonov, mutta löytyykö Tiholta enää halua palata Raumalle? Muistot ovat varmasti hyvät niin Vasililla kuin faneillakin: Lukko oli molempina kausina todella vittumainen vastustaja, mutta haluaako Tiho jättää nykyisen projektinsa kesken?

Ismo elää työssään tunteella ja koko sydämellään mukana enemmän kuin kukaan muu SM-Liiga-valmentajista. Ismo teki kauden aikana virheitä ja häntä saa ja pitää siitä kritisoida, mutta en ymmärrä tätä lynkkausmielialaa, mikä osassa faneista vallitsee miestä kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:

your_m8

Jäsen
Lehkonen

Kenestä parempi vaihtoehto? Siinä hyvä kysymys minustakin. Hyviä vaihtoehtoja ei ole tarjolla minustakaan niin hirveästi tarjolla,mutta yksi nimi tulee mieleen joka voisi olla jonkin arvoinen. Nimittäin Heikki Mälkiä. Parempaa nimeä en tähän hätään keksi ja en tiedä edes hänen ensikauden suunnitelmistaan tai halustaa valmentaa raumalla,enkä myöskään väitä,että hän olisi parempi kuin Ikamme,mutta tosiasia on että hyviä valmentajia Ikan tilalle on vaikea enää hankkia.

Mutta tosiasiahan on että jos ja kun se Ika nyt jatkaa niin onhan hän taas vuoden viisaampi ja kokeneempi ja toivottavsti on oppinut virheistä jotka viimeisen vuoden aikana on tullut tehtyä. Joten ei voi muuta toivoa kuin että kyllä se hymy taas viimeistää pitsiturnauksessa löytyy ja ensi kausi tuo meille kaikille paremman mielen.

Ikan peluuttamisesta vielä muutama asia. Itsekkin olen ihmetelly muutamassa pelissä kuten nyt blues pelissäkin sitä ketä aloittaa ja milloin aloittaa,kuten joku muukin sitä jossain ketjussa jo ihmetteli. Esím lauantaina 4 vs 4 tilanteessa kun kummallakin oli jäähy ja hyökkäyspään aloitukseen laitetaan laituri ja kentälle ei edes otettu sentteriä hoitamaan aloitusta. Samaten monesti pelissä olen huomannut että pelaajilla on kommunikaation puutetta. Aloituksessa ei sovita paikkoja ja viime hetkillä yritetään vaihtaa paikkaa ,mutta liian myöhään ja linjatuomari ohjaa pelaajan takaisin vanhalle paikalleen. Tämän seuraksena esim lauantainkin pelissä Saarela joutui pois siniseltä jossa alunperin piti olla laukomassa ja joutui siirtymään lähemmäs aloituspistettä kun pakki ei ajoissa tiennyt paikkaansa.Tämän seurauksena veto mahdollisuus jää käyttämättä. Nämä yksinkertaiset asiat pitäisi olla jo niin rutiinia että kaikki tietäisivät missä ja milloin ovat. Ei enää viimehetken arpomisia.
 
Vielä yksi kausi ismoa...

Lehkonen sanoi Länsi-Suomessa, ettei aio itse erota ja Santalakin oli pitänyt kal(j)akaverilleen melkoisen puolustuspuheen..
Ilmeisesti siis edessä on vielä vielä yksi kausi ismoa ja tavoitteena Santalan mukaan yhä mitalipelit.
En tiedä uskonko mitaleihin, mutta pleijareissa saatetaan ensi kaudella jopa ismon johdolla olla...
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Lehkonen

Viestin lähetti your_m8
Kenestä parempi vaihtoehto? Siinä hyvä kysymys minustakin. Hyviä vaihtoehtoja ei ole tarjolla minustakaan niin hirveästi tarjolla,mutta yksi nimi tulee mieleen joka voisi olla jonkin arvoinen. Nimittäin Heikki Mälkiä. Parempaa nimeä en tähän hätään keksi ja en tiedä edes hänen ensikauden suunnitelmistaan tai halustaa valmentaa raumalla,enkä myöskään väitä,että hän olisi parempi kuin Ikamme,mutta tosiasia on että hyviä valmentajia Ikan tilalle on vaikea enää hankkia.

No ei tilanne ainakaan huonommaksi voi mennä. Lukon tämän kauden materiaalilla ei kovin paljoa huonommin voi pelata vaikka valmentajaa ei olisi laisinkaan. Missä on Lehkosen näytöt? Lehkonen ei ole koskaan onnistunut minkään liigajoukkueen kanssa toisin kuin esim. Teijo Räsänen tai Heikki Mälkiä. Pidän esim. Jukka Rautakorpea huomattavasti Lehkosta parempana valmentaja. Kaikki voivat epäonnistua joskus mutta yksi mies näköjään aina.....
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
Joo kyllä..

Lehkonen on jo kaksi kautta säätänyt lukon kanssa niin luulisi että siinä ajassa jo olisi oppinut..enää ei ole opettelun aika..!

Jos lehkonen valmentaa vielä ensi kauden, lukko taistelee taas näennäisesti pleijaripaikasta loppuun asti..Pääsevät tai eivät, niin tavoite ei ainakaan todellakaan täyty ismon johdolla. Luulen että ensi kausi menee ikan johdolla vielä huonommin kuin tämä kausi.

Sitten, ensi kauden jälkeen. Projektiin päättyessä epäonnistuneesti, suurimmalla osalla lukon runkopelaajista sopparit menevät poikki. Ja Lukko saa aloittaa alusta uuden joukkueen rakentamista. Tässä tapauksessa saadaan taas ainakin yksi kausi mennä "vähän vaan pelaillen" kuten omat pojat projektin eka kausi..
Eli nyt se valmentaja pitäisi vaihtaa, jos näillä miehillä halutaan jotain aikaan saada. Ika on sitä jo yrittänyt, kiitos riittää...
Ja totta, paljon huonommaksi ei voi enää mennä.

Kyllä Ismo kaikkensa pistää Lukon eteen. Mutta se ei kertakaikkiaan riitä kun kykyjä ei ole tarpeeksi valmentamaan SM-liiga seuraa menestyksekkäästi.
Kyllä niitä vaihtoehtoja varmasti on, raha ratkaisee..
Ei vaihtoehdot lopu johonkin sykoraan ja jortikkaan.

Kyllä niitä löytyy, esimerkiksi Ässien Toivola on todellinen löytö.

Tätä arvelinkin kun pleijaripaikka jäi näin lähelle, että sitten joudutaan Ismoa katselemaan vielä vuosi ja niin tässä näyttää käyvän. Nyt raumalaiset painostetaan ismo yhdessä ulos!!

Olen itsekin kuullut, että ismo on ihan erikaveri kopissa kuin toimittajien edessä. Kuulemma Lehkonen ei todellakaan ole kovinkaan hyvissä väleissä pelaajien kanssa, tai monet pelaajat eivät häntä ainakaan kovasti arvosta.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Ika koulun penkille

Eikös se Westerlundi ruvennu vetämään jotain valmentajille tarkoitettuja oppikoulua tai kuka mahtoi olla päälikkönä kyseisessä projektissa vai olenko nähnyt unta siitäkin,että semmoinen ns. oppikoulu on olemasa jossain?No,jokatapauksessa.Jos sellainen on niin eiköhän olisi oikea hetki paneta Ismo koulun penkille/laiskan läksylle?Ismo kursseille!Testattaisiin sitten heti kyseisen oppikoulun käytännön hyöty ensi kaudella.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suojatyöpaikka

Santalan kommentteja kuunnellessa alkaa tuntua siltä, että Lukko on Ismolle varsinainen suojatyöpaikka! Taitaa Ismo jatkaa vielä useammankin kauden, kun Santala tuntuu olevan niin tyytyväinen Lehkosen otteisiin. Uudessa Raumassa Santala sanoo ettei valmentaja voi tehdä maaleja. Eipä tosiaan voi mutta ei se ole edes valmentajan tehtävä. Ei Tihokaan maaleja tehnyt mutta joukkue voitti siitä huolimatta. Ihmeellistä!
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
Eikös se Westerlundi ruvennu vetämään jotain valmentajille tarkoitettuja oppikoulua

Siitä lukolle valmentaja.. :)
Vaikka Ikan kumppaniksi, ika keskittyis reenaamaan ja westerlund peluuttamisen ja taktiset kuviot..
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Kumma kun kritiikit näin hiljenivät, kun huomattiin että Ika onkin sanojensa mittainen mies ja meni torille "kivitettäväksi". Suoria vastauksia suoriin kysymyksiin myös radiossa. Kaverin arvostus taisi nousta ainakin hiukan.
 
Viestin lähetti Boris
Kumma kun kritiikit näin hiljenivät, kun huomattiin että Ika onkin sanojensa mittainen mies ja meni torille "kivitettäväksi". Suoria vastauksia suoriin kysymyksiin myös radiossa. Kaverin arvostus taisi nousta ainakin hiukan.

Jep, ainakin meikäläisen silmissä arvostus nousi torikeikan ansiosta.
Lisäksi edellinen kausi ei maistu enää niin paskalta, ja poisjääminen pleijareista ei tunnu enää niin pahalta jutulta.
Ensi kaudella uudet kujeet ja eiköhän me yksi vuosi kestetä tätä kuulapäätä vielä. (ellei saa potkuja, mutta ikan vapaudet tuntien ei saa..)

Niin, ja loppuun toivomus ismolle:
Älä scouttaa Cipolloita kesällä =)
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ismo näköjään kiinnostaa muuallakin kuin Raumalla. Lankin Takaa kirjoittaa YLE:n kyselleen Ismoa kotikisojen kommentaattoriksi. Näinköhän Ika syrjäyttää Sakke Pietilän, jolla ei koskaan ole ollut mielipidettä yhtään mistään, toisin kuin Ismolla.
 
Viestin lähetti Mdawg
Ismo näköjään kiinnostaa muuallakin kuin Raumalla. Lankin Takaa kirjoittaa YLE:n kyselleen Ismoa kotikisojen kommentaattoriksi. Näinköhän Ika syrjäyttää Sakke Pietilän, jolla ei koskaan ole ollut mielipidettä yhtään mistään, toisin kuin Ismolla.

Toisaalta olisi hieno nähdä Ismo kommentoimassa kisoja, olisi joku ilonpilkahdus lukosta MM-kisoissa "pienen" pettymyksen jälkeen.(ulkona pleijareista)
Toisaalta ei jaksaisi katsoa 1.5 viikkoa Ismoa juuri sen pikku pettymyksen jälkeen ja kun nuo ismon "vitsit" alkaa jo ihan yhden pelinkin jälkeen varmasti tympimään!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkaajan Tietotoimiston (VTT:n) uutisia

Veikkaaja kertoo tänäpänä että Lukon hallitus kokoontuu käsittelemään Ismo Lehkosen asemaa Lukon päävalmentajana vielä tämän kuun aikana. Niinikään Veikkaajan tietojen mukaan Lehkonen on melko lähellä potkuja, kun kerran kovasti vahvistetulla joukkueella ei play off-paikkaa saatukaan. Samassa jutussa Jyrki Santala kiistää potkut, ja sanoo että epävirallisesti asiasta on jo keskusteltukin ja hänen tietääkseen Lehkonen saa jatkaa ensi kaudellakin.

Kuulostaa muuten aika tutulta jutulta.

En tiedä enää itsekään kuinka tuohon suhtautuisin. Jos parempi koutsi löytyy niin mikä ettei, mutta itse olen jo hyväksynyt Ikan jatkamisen ensi kaudellakin.

Tuo, että Ikaa on kyselty MM-kisoihin YLEn kommentaattoriksi osoittaa, että ainakin muualla Ikan sanavalmiutta arvostetaan. Olisihan se mukavaa jos Lukon päävalmentaja sinne pääsisi pelaajia ja valmentajia erätauoilla jututtamaan ja jonkun studioisännän tai -emännän jorinoita oikaisemaan.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmettelen suuresti, jos Lehkonen kengän kuvan persuksiinsa saa. Kuten jo moni muukin kirjoittaja on todennut: mistä parempi vaihtoehto? Ja ennen kaikkea mistä sellainen vaihtoehto, joka pystyy huomattavasti peliä parantamaan?

Vaihtoehdot ovat niin vähissä, että Lukolla ei yksinkertaisesti taida olla muuta mahdollisuutta kuin antaa Lehkoselle synninpäästö ja pitää Ika penkin takana.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Lukon projekti on jo aika lailla pissannut alleen..joten on kai ihan sama kuka siellä penkin takana seisoo.. joukkue ei tästä kaudesta paremmaksi tule joten odotukset voinevat olla myös sen mukaiset..?

Toivottavasti sitten taas kun ensi kauden jälkeen laitetaan kukkaron nyörit tiukalle niin löydetään joku kunnon valmentaja vetämään uutta projektia.. kolmen vuoden päästä ollaan taas play-off-taistossa mukana..

Noh, toivottavasti jo aikaisemmin..
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On totta, että Lukko voisi tässä vaiheessa olla yhtä hyvin TPS:n saappaissa: johtaisimme ottelusarjaa runkosarjan johtajaa vastaan 2-1 ja Äijänsuo olisi ollut aikoja sitten loppuunmyyty tämän iltaiseen peliin. Näin ei kuitenkaan ole.

Projekti kusi alleen kahdella vaivaisella pisteellä, joten en täysin ymmärrä, miksi jotkut tahot rinnastavat rannalle jäämisen jatkuvasti esim. katastrofiin. Sitä se ei ollut. Suuri pettymys, mutta ei katastrofi. HPK:lle putoaminen Palloseuraa vastaan olisi katastrofi.

Ismo teki varmasti virheitä, mutta ei voida mitenkään väittää, että on täysin sama kuka joukkuetta johtaa. Väitän, että karakteerit mallia Nokelainen tai Pietilä tuhoaisivat tämän projektin sata kertaa Ismoa pahemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös