Iron Maiden

  • 381 840
  • 2 074

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mahtaa Treella aloittaa Maiden sitten ysin aikaan jos noissa aikatauluissa on puolen tunnin ero virallisissa papereissa...vai?

Pussikaljalle Ratinan ulkopuolelle ämpyilemään sankoin joukoin. Toivottavasti sää on salliva ja kelvollinen.
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bombay Sapphire-pullo hankittu ja parin tunnin päästä alkaa matka kohti kaunista pääkapunkiamme. Sääli, että 10-vuotiaana pitämäni farkkutakki, jonka selkää koristi pakkopaitaan puettu Eddie, ei enää mahdu päälle. Täytyy sitten tyytyä mustaan t-paitaan ja katsoa, jos myyntikojuista löytyisi sopivaa rekvisiittaa. Enpä olisi uskonut, että sitä voi olla vielä 25 vuoden jälkeen näin täpinöissä. Maiden - perkele!
 

Sic

Jäsen
Sää ainakin suosii molempia keikkailtoja, jos Forecaan on luottamista. Tänään Helsingissä klo 15:00 +18 astetta ja lähes pilvetöntä, 21:00 +17 ja pilvetöntä. Tampereella lauantaina klo 15:00 +22 ja just ja just sadetta, 21:00 pilvetöntä ja +18. Näiden tietojen perusteella en usko että kummallakaan paikkakunnalla illalla sataa.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
"Työpäivä" alkaa olemaan paketissa ja on aika suunnata Kaislan kautta Stadionille. Säätila vaikuttaa mainiolta, joten mikään ei pääse latistamaan mahtavaa iltaa. Tätä on odotettu ja tänään se on totta.

Srciiiiiiiiiiim for me HELLsinki!
 

tars tarkas

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja SUOMEN JELLONAT.
Mainio keikka!
Mutta samaa mieltä..äänentoisto ei tosiaan iskussa! :(
No, huomenna Treelle kuuntelemaan josko paremmat säädöt löytyneet...... :D
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipas se. Vanhat biisit upposivat vanhaan mieheen kuin kuuma veitsi voihin, mutta uudempi tuotanto ei vaan saa aikaan riemunkljahduksia edes livenä. Olen ilmeisen kalkkis, koska Powerslave-albumin jälkeen ei mielestäni ole tullut yhtäkään hittiä.

Can I Play With Madness-viisua ei pitäisi esittää missään eikä koskaan. Encoreista Hallowed Be Thy Name putsasi pöydän kevyesti...

Kiitos joka tapauksessa erittäin hienosta konsertista. Iron Maiden ei ole mitään ilman Bruce Dickinsonia.

ps. "Fuck you, we love this! This is OUR fucking music!"
 
Viimeksi muokattu:

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Mainio keikka!
Mutta samaa mieltä..äänentoisto ei tosiaan iskussa! :(
No, huomenna Treelle kuuntelemaan josko paremmat säädöt löytyneet...... :D

Samoilla linjoilla.

Lisäksi antaisin lisäpisteet lokille joka tuli sopivaan aikaan kiertelemään Stadikalle. ;-)
Sitä spiikkiä ei taatusti oltu käsikirjoitettu etukäteen.

Up the Irons! Huomenna Tampere!
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Stadionkeikalla bändi jää usein etäiseksi...ei voi mitään. Mutta, ihan ok konsertti esityspaikan huomioiden. Tosin oma selväpäisyys ja auringonpaiste häiritsivät täysillä mukaan heittäytymistä. Vasta majesteettisen Hallowed Be Thy Namen aikana lahjomaton kananlihamittari antoi periksi.

Soundit tosiaan olivat surkeat, ja "suomalaiset ovat hevikansaa" -meininki alkaa kuvottaa kaltaistani erikoisuudentavoittelijaa, mutta muuten ihan kiva tapahtuma.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Laukkahevi on laukkaheviä, mutta aina lämmittää mieltä kun tietää, että paska uppoaa suomalaisiin aina. Ja niin on aina oleva.

Edit.

Ja yllättäenhän Hervannan näkijäkin on Maiden-fani. Selittää lynkkaamishalukkuuden Tibbettsin suhteen.

Edit edit.

Eikös se ole hieman "Trailer trash" -meininkiä että hutkitaan sen kummemmin tutkimatta? Toki Hervanta täyttää kyseisen määritelmän tunnusmerkit.
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Mainio keikka!
Mutta samaa mieltä..äänentoisto ei tosiaan iskussa! :(
No, huomenna Treelle kuuntelemaan josko paremmat säädöt löytyneet...... :D
Tuulella oli tietty osansa tässä - heitteli ääntä sinne tänne eli tuli välillä silleen aaltoina. Mutta olihan ne kitarat hiemän epäselvän kuuloiset joissakin kohdissa. Soolot kuuluivat parhaiten, Brucen laulu kuului, sekä rummut.

Hieno keikkahan se oli. Ei ehkä fiilikseltään paras jonka olen nähnyt, mutta hieno kuitenkin. Brucen ääni oli kunnossa ja miehen laulua oli ilo kuunnella.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Can I Play With Madness-viisua ei pitäisi esittää missään eikä koskaan.

ps. "Fuck you, we love this! This is OUR fucking music!"
Niin totta, niin totta. Onneksi tänään pääsee ottamaan uusinnan. Ratinassa pitäisi olla se 30k ihmistä jatkamassa siitä mihin eilen jäätiin.

On muuten käsittämätöntä kuinka monta kaveria pystyy tuommoisesta 43k yleisöstä löytämään vain seisomalla paikallaan.
 

Bourque

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Boston Bruins
Kitinää

Paras keikka ikinä missään!!

Ei siinä n. 8 metriä lavasta ollut äänentoiston kanssa mitään ongelmia, vieläkin ottaa pumppu rytminin Maidenin bassokuvioiden mukaan. Sehän on tietysti valintojen maailma missä keikkansa katselee. Setti (toki jo etukäteen tiedossa ollut) ei jättänyt toivomisen varaa, harvoin 2 tuntia on mennyt selvinpäin noin nopeasti. Ja täältäkin propsit lokille!

Scriiiiiiiiiim for me HELLsinki!!!!!!!!
 
Viimeksi muokattu:

Bedrock

Jäsen
Ei siinä n. 20 metriä lavasta ollut äänentoiston kanssa mitään ongelmia, vieläkin ottaa pumppu rytminin Maidenin bassokuvioiden mukaan. Sehän on tietysti valintojen maailma missä keikkansa katselee.
Ei kai täällä kukaan ole siitä kitissyt, että äänen voimakkuus olisi ollut liian hiljainen/voimakas. Äänen laatu vaan oli hirvittävää kuraa ja tämä ei ollut istuma-/seisomapaikasta kiinni.
 

Bourque

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Boston Bruins
Tuulella oli tietty osansa tässä - heitteli ääntä sinne tänne eli tuli välillä silleen aaltoina. Mutta olihan ne kitarat hiemän epäselvän kuuloiset joissakin kohdissa.

Kitissyt kuitenkin. Ei jättänyt soundit ainakaan minua kylmäksi, loisto keikka on silti loisto keikka. Jos jostain on pakko valittaa, niin kalja alueen ruuhkatunnelma toi mieleen milleniuumiuudenvuodenvaihtokekkerit Berliinissä.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Kyllähän Maiden toimii, mutta jotenkin kyynisyydessäni en oikein nauttinut täysillä. Biisivalinnat pääosin kohdillaan, Brucen ääni samoin, mutta soundeissa pientä säätämisen varaa.

Tietysti jos tuo olisi ollut ensimmäinen Maiden-keikka, tai ensimmäinen keikka ikinä missään itselläni, niin olisin hurmiossa. "Liikaa" nähnyttä on vaikea miellyttää. Viikon sisään kahdesta Brucesta voiton vei Springsteen, ja kirkkaasti. Keikka ja show ovat kaksi erillistä käsitettä, ja itseäni miellyttää enemmän keikka.

Avenged sai aika positiivisen vastaanoton, ainakin omassa katsomossani ja nurmella. Helmikuussa omalle keikalle, joten sinne siis...
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kitissyt kuitenkin. Ei jättänyt soundit ainakaan minua kylmäksi,
Se miten ne soundit toimivat riippui siitä missä päin stadionia keikkaa seurasi... mitä korkeammalla on, sitä pahemmin se tuuli vaikuttaa soundiin. D2 katsomassa tuo tuuli ainakin haittasi hieman. Silti nautittiin keikasta.

Ei siinä n. 8 metriä lavasta ollut äänentoiston kanssa mitään ongelmia, vieläkin ottaa pumppu rytminin Maidenin bassokuvioiden mukaan. Sehän on tietysti valintojen maailma missä keikkansa katselee.
Huomasin tämän muokkauksen tuossa. Eihän 8 metrin päästä lavasta varmaan olekaan äänentoisto ongelmia kun se tuuli ei vaikuta siellä. Ja olisin itsekin ostanut lipun kentälle jos sellaisen olisin saanut.

Ihan mukavaahan se on, että joku ottaa keikan noin vakavasti että kutsuu toisen havaintoja kitinäksi. Itse olen vaan nähnyt niin monta keikkaa että tulee väkisinkin mietittyä noita äänentoistoasioita jne. Ehkä sellaista ei nuorempana olisi tullut tehtyä.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kyllä oli erinomainen keikka. Parhain Maidenin keikka missä on tullut itse oltua. Vertailupohjana ovat kaksi aikaisemmin käytyä. Onneksi myös sää oli todellakin suosiollinen eilen. Toimi kanssa keikan ohessa hyvin lokin lisäksi se kuumailmapallo, joka kaarsi ihan siitä stadikan päältä tervehtimässä yleisömerta. Biisilista oli erittäin hyvä, sen puitteissa ei paljon korjattavaa. Parantamisen varaa jäi rutkasti ainakin kaljanmyyntipisteiden lisäämisessä. Toimi kyllä niin saatanan hitaasti että. Sama homma bajamajojen suhteen. Osa äijistä näyttikin lopulta kusevan pitkin tartania koppien taakse.

Yksi kysymys muuten mikä jäi vähän kaivelemaan, jos joku vain osaa vastata. Eli mikä oli se biisi mikä soi juuri ennen kuin Maidenin alkuvideo/intro lähti käyntiin? Vanhoja biisejä oli varmasti, mutta ei vain saa päähän mikä oli kyseessä. Kuulosti hyvältä.
 

Simba

Jäsen
Hieno keikka! Kyseessä oli ensimmäinen Iron Maidenin keikkani ja kyllä äijät osaavat. Minuakin välillä vähän häiritsi heikko äänenlaatu.

Myöntääkö muuten joku jatkoaikalainen (maastovärinen lippalakki ja aurinkolasit, liikkui aika 'hyvissä' olleen tuska-2008- paitaisen kanssa) laulaneensa porteilla odotellessa patasydäntä? Kaveri sai kyllä aika hyvät naurut aikaan jonossa.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1558573

Mieletön kuva. Asiameininkiä!

Hieman jäi pliisuksi omasta mielestäni keikka.Pari biisiä olisi voinut vaihtaa toisiin, lähinnä Can I play with madness kuten täälläkin ollaan todettu. Muuten settilista oli mitä mainioin ja varmaan Maidenin paras ikinä.

Se mikä varmaan kanssa häiritsi oli että tunnelma ei ollut paras mahdollinen ja osasyy siihen oli varmasti todella luokaton kaljanmyynti. Siellä sitten moni varmasti seisoi 2 tuntia laskuhumalassa, onneksi en itse ihan niin paljon ennen keikkaa ottanut että itseäni se olisi häiritsenyt oma laskuhumala. Kaiken kaikkiaan loistava keikka joka tosin Fear of The Darkin jälkeen hieman lässähti kunnes Hallowed be thy name alkoi raikumaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sevenfoldin keikkasetistä hajua kellään eilen?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös