Irc-galleria

  • 18 867
  • 70

tigger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Intissä olessa kun välillä tekemistä
oli suhteellisen vähän jäin
aika pahasti koukkuun ns. galleriaan.

Välillä saattoi mennä pari tuntia
helposti putkeen etsiessä
kauniita naisia/tuttuja (ei välttämättä
sama asia). Ja nyt krapulahuuruissa
harrastan taas galleriointia...

Kehtaako kukaan muu jakaa
nämä oireet kanssani?
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Ts. etsit jun.teinisluteja ja kommentoit heidän kuviaan. Elikkä irkkaat.

Niin, tuleehan tuota välillä vakoiltua, useimmiten silloin kun joku pistää linkin johonkin kuvaan Jatkoajan kanavalla.
Löytyyhän sieltä ns. julkkiksiakin. Tosin en käyttäisi niin selkeätä termiä julkkis. Mielummin wannabe-julkkis-olen-ollut-Seiskassa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kyllähän kyseisellä saitilla tulee aina välillä pyörittyä. Nykyään tulee pyörittyä aika paljon Viron tyttöjen vastaavalla saitilla. Osoite on www.rate.ee. Taso meinaan suht tasokasta. Kyseisen saitin mammoja kun kattoo ei voi olla kuin ihemetellä nykymaailman menoa. Jotkut eukoista näyttää päälle päin n. parikymppisiltä. Totuus tulee sitten ilmi, kun katsoo syntymäaikoja. Häkki vois hyvin äkkiä heilua mentyä vähän syvemmälle.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Viestin lähetti B1
Löytyyhän sieltä ns. julkkiksiakin. Tosin en käyttäisi niin selkeätä termiä julkkis. Mielummin wannabe-julkkis-olen-ollut-Seiskassa.

Ja nuoria suomalaisia jalkapallo"tähtiä" eli maitojunia kuten Jami Puustinen ja Tomi Petrescu. Myös muutama IFK:n "super"junnu löytyy mestasta.

Itselläni on varsinkin töissä liikaa aikaa ja galtsussa tulee naisia katseltua helposti parisen tuntia. Lähinnä niitä teinislutteja katselen...

Taidan myös oikean irkin käytön...
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti dee_snyder
Ja nuoria suomalaisia jalkapallo"tähtiä" eli maitojunia kuten Jami Puustinen ja Tomi Petrescu.


Puustinenhan ei ole maitojuna. Sai juuri uuden sopimuksen Manchester Unitediin.

Joo.. kyllähän sluteja tulee galleriasta katsottua. Itse en ole galleriassa, enkä tule olemaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Löydyn itse irc-galleriasta, se ei ole mikään salaisuus. Vaan salaisuus taas on se, että minulla on siellä tausta tälläisenä teinisluttina.

Aika vähiin on vonkauskommentit jääneet, pitäisi kait paljastella enemmän pintaa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Välillä tulee käytyä galleriassa, jos ei muutakaan tekemistä ole.
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Just yks päivä laitoin kuvani galleriaan, en tosin tällä samalla nimellä. Tuttuja ja erityisesti vanhoja tuttuja, joista en ole pitkään aikaan kuullut mitään, sieltä tulee etsittyä. Ja harrastettua galleriavaklausta..

Ja oon mä joskus oikeesti irkannutkin=)
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tjooh, kyllähän minultakin jokunen kuva löytyy. Lähinnä ehkä tulee vaihdettua kommentteja tuon ohmon kanssa. Ircistä mut löytää myös.
 

SportFreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo. On mullakin niitä kuvii, mutt en mä mitään galleriairckausta harrasta. Kuulumisia tulee kyseltyä, ja sen jälkeen oikee irc nicki tai meseen..
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti dude
Puustinenhan ei ole maitojuna. Sai juuri uuden sopimuksen Manchester Unitediin.

Korjataan nyt tämä vanha harhakäsitys. Puustinenhan ei saanut uutta sopparia, vaan hänen vanhasta sopimuksestaan tuli ns. ammattilaissopimus Jamin täyttäessä 18 vuotta.

PS. rate.ee ei ole Viron irc-galleria.
 

scholl

Jäsen
Mikä tuon gallerian funktio on?
Onko se ikäänkuin chat-apuväline, jotta ihmiset näkevät, minkänäköisen ihmisen kanssa ovat tekemisissä?

Nykyään lanseerataan paljon kummallisia asioita, joiden käyttötarkoitus tai tarpeellisuus jää hämäräksi.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jahas vai tälläistä tällä kertaa, itselläni on nickki kyseiseen galleriaan mutta eipä ole tullut käytettyä enään vuoteen sitä, enpä kyllä nickkiäkkään muista tahi sitten salasanaa. Ihan hauskaahan siellä oli aina käydä tuttuja etsimässä ja "tutustua" uusiin ihmisiin. Nykyään vain kun on muuten vaan käynyt selailemassa siellä niin tämä "huijataan nuoria tyttöjä" papat ovat päässeet sielläkin valloilleen. Jatkuvasti näki näitä feikki tapauksia.
 

Memmu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jo vain tulee päivittäin käytettyä ja profiilikin löytyy samalla nickillä :) En tunnustaudu addiktiksi kuitenkaan.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän sitä on kuvat galleriassa ollut jo ainakin 5 vuotta! Aluksihan funktiona on ollut se, että irkkailijat näkevät toistensa kuvia, nykyään enemmänkin kommunikointiin tuota käytetään.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Tänään muuten tapahtuu Galleriahistoriaa, kun nimimerkki Danny88 on ollut kirjautumatta 1000 päivään. Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun ko. haamuraja ylitetään.

Ja kyllä. Minulla on myös kuvia siellä.
 
Itselläni oli galleriassa nikki joskus lukioaikoina. Kyllästyin koko hommaan kun paikasta tuli huoraus-galleria. Siellä 13v pirkot esittelevät kampauksiaan ja amikset viiksiään, vaikka "oikeassa" ircissä ei olla ikinä oltu. Kanavalistalla on sitten omat mielipiteet kanavien muodossa, esim. #neekeri homot vittun suometsa #neitsyt mutta maksettu jne.

Nyt saisi joku laittaa linkin siihen Äm-Irk-videoon.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
purkki_paa kirjoitti:

Haluu lyödä haluu lyödä. Menee hermot saatana ja vielä piti katsoa tämä vaikka sen on nähnyt miljoona kertaa mutta asiasta toiseen, galleria nyt on aika siisti paikka sinäänsä kun siellä ei ole näitä perseheruja joka nurkan takana, tsekatkaa kuvake.net. Siellä vasta näitä pissiksiä on. Ja ei en ole perehtynyt asiaan.
 

scholl

Jäsen
girlzilla kirjoitti:
nykyään enemmänkin kommunikointiin tuota käytetään.

Miten tuollaisessa kommunikoidaan? Näyttää aikalailla erityyppiseltä järjestelmältä kuin esim. msn messenger.

No kun luki tuon Talsan jutun niin fakta on se, että rispektiä perustajalle. Tuo kuulostaa pienimuotoiselta license to print money -saitilta. Mutta niinhän se usein netissä onkin. Joku naurettavantuntuinen sivusto tulee suosituksi ja kansalaiset ovat valmiita siellä jostain lisäpalveluista jotain maksamaankin. Pienistä puroista tulee jne. Siinä on äkkiä sitten bittiesalla kohtuukämppä ja Cayenne tassussa ja nyt jos sai vielä hyvän hinnan myydessään niin vielä parempi. Habbo Hotel vai onko se yritys Sulake on joku aika spede firma muuten. En tiedä tarkkaan heidän toiminnastaan, mutta aika spelailua se ilmeisesti on. Kerran jurripäissään sain jonkun puolitutun käyntikortin viihteellä ja se koostui tarroista. Siinä oli joku äijäkin ja erilaisia tarroja. Sanomattakin on selvää, että tuli käytettyä hieman soveltaen niitä tarroja kuten kaikki voivat varmasti kuvitella.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itsellä ollut melkein pari vuotta kuvia galleriassa. Nykyään enemmänkin kommunikointipaikka, varsinkin joidenkin vanhojen kavereiden kanssa on helppo kommunikoida kommentoiden, koska eipä heitä lähes koskaan nää.

Myös markkinointikanavana tuo kasvattaa suosiotaan, koska käyttäjiä on kuitenkin päälle 400000 ja suurin osa +-20 vuotiaita.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
macnevis kirjoitti:
Itsellä ollut melkein pari vuotta kuvia galleriassa. Nykyään enemmänkin kommunikointipaikka, varsinkin joidenkin vanhojen kavereiden kanssa on helppo kommunikoida kommentoiden, koska eipä heitä lähes koskaan nää.

Sama homma. Eri kaupungeissa asuvien kavereiden kanssa jauhetaan paskaa ja heitellään mukahauskoja kommentteja toisillemme. Tullut nyt ihan näppäräksi kommunikointivälineeksi, kun en jaksa enää messengeriä. Vie aivan liian paljon aikaa ja käy ihan työstä, kun monta ikkunaa auki samaan aikaan.Tykkään tuollaisesta hieman lepposammasta tahdista.

Olen kyllä kerran jo vetänyt kuvat sieltä pois, kun pelästyin asiakkaiden lukevan kommentteja. Jälkeenpäin ajatellen täysin turhaa, koska asiasisältö kommenteissa on 0.
 

scholl

Jäsen
jupster kirjoitti:
Tullut nyt ihan näppäräksi kommunikointivälineeksi, kun en jaksa enää messengeriä. Vie aivan liian paljon aikaa ja käy ihan työstä, kun monta ikkunaa auki samaan aikaan.Tykkään tuollaisesta hieman lepposammasta tahdista.

Eikö tekstiviesti ole kätevin tapa tiedottaa yksittäisiä asioita? Siis jos ei halua käydä messengerkeskustelua, joka on kuten puhelu ilman varsinaista puhumista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös