Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. Poppariosasto Jäsen

  Nyt kun tulevan kauden joukkueiden rakentaminen on täydessä käynnissä, en voi olla ihmettelemättä Ketterän toimintaa pelaajia hankittaessa. On nimittäin käynyt muutamalla pelaajalla niin, että kun palkoista on tullut puhe, niin Imatralta on ilmoitettu että osa palkasta tulee käteisenä. Käteisenä?! Tähän maailmanaikaan maksetaan käteisellä ainoastaan yleensä silloin, kun rahaliikenteestä ei haluta jäävän sen kummempia merkintöjä. Tämä käytäntö on mielestäni vähintäänkin kyseenalainen. Varmasti löytyy pelaajia, joille ei ole väliä, mistä ja missä muodossa raha liikkuu, kunhan liikkuu. Mutta uskon myöskin, etten ole ainoa, jonka mielestä tässä toimintatavassa haiskahtaa jokin ja pahasti. Ja kauas.
   
 2. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Kyllähän palkan saa vieläkin maksaa käteisenä kunhan tarvittavat paperityöt tehdään...käsitykseni mukaan...
   
 3. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä, ettei kuitenkaan pähkinöinä. Joo, saa varmaankin maksaa käteisenä, mutta eihän tuo nykyaikaa ole. Jos on totta, niin aika outoa touhua tosiaankin.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Lainaus:
  Näissä jutuissa kannattaa sitten olla aitoa faktaa taustalla, eikä mitään mutua. Mitenkä on?
   
 5. Poppariosasto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, juurikin näin. Täällä kun ajoittain tuosta mututuntumasta lähtee jutut täysin laukalle. Omalta osaltani voin sanoa, että mitään en tänne kirjoita, mistä en ole täysin varma. Eikä siis itselläni ole mitään ketään vastaan, ihmettelen vain tuota käteisosaa ehdotetuissa palkoissa.
   
 6. Lainaus:
  Samanlaista juttua olen kuullut, tiedä sitten pitääkö paikkansa? Syitä tämän kaltaiseen toimintaan voidaan vaan arvailla mikäli paikkansa pitää. Mielenkiintoista nähdä kuinka kauan Imatralla pystytään Suomi-sarjassa pelaajille maksamaan liigatasoista palkkaa (kuten Hokki-pelin selostaja totesi) ja mitä tapahtuu sen jälkeen kun rahaa ei enää tupsahtele kuin sieniä sateella.

  Ketterän kannalta harmillista on ettei se kaksi kautta sitten hakenut Mestis-paikkaa, kun 3 vapaalippua oli tarjolla. Liiton arpajaisten jälkeen heti seuraavalla kaudella rahaa alkoi tulvimaan seuraan jostain ja Mestis-paikkaa lähdettiin tavoittelemaan tosissaan. Yhdestä poikki finaali osoitti raakuutensa runkosarjan selvästi voittaneelle Ketterälle ja Mestis-paikan nappasi jatkoajalla IPK. Tällä kaudella täysin suvereenin kauden pelannut imatralaisjoukkue jäi noususta vielä kauemmas, vaikka yksi Mestis-joukkue karsintasarjassa taakse onnistuttiin jättämään. Espoon ilmaisen lounaan vuoksi sarjanousu vaan oli tälle kaudelle tehty erittäin vaikeaksi.

  Mielenkiinnolla odotetaan millaisen joukkueen Ketterä rakentaa tulevalle kaudelle. Tilanne on sikäli mielenkiintoinen, että Ketterä pystyy ilmeisesti rahallisesti kilvoittelemaan samoista pelaajista Mestiksen kärkipäänjoukkueiden kanssa, rahan sijaan moni nuori pelaaja varmasti joutuu miettimään onko kausi Suomi-sarjassa uran kannalta järkevä vaihtoehto. Suomi-sarjan runkosarja ei millään muotoa valmista joukkuetta kevään karsintoihin, joten vaikeaa nouseminen tulee olemaan poltettiin rahaa joukkueen kasaamisen kuinka paljon tahansa.
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Maso Lehtosen kiinnitys on Ketterältä erittäin mielenkiintoinen haku. Kyseessä on malliesimerkki uuden sukupolven valmentajista, jotka pyrkivät pikkuhiljaa valtaamaan jalansijaa suomikiekossa. Vasta 28-vuotiaana ja ensimmäistä kertaa edustustason joukkuetta luotsaamaan lähtevänä Lehtonen on tietyllä tapaa aikamoinen jokerikortti, mutta samalla hän voi myös olla todellinen jack pot.

  Vierumäeltä on miehen toiminnasta kantautunut pelkästään positiivisia asioita tänne Kotkaan ja mitä itse Lehtosta tiedän, niin sanoisin hänen olevan lähes täysi vastakohta pelaajien näkökulmasta katsottuna Imatralla kaksi edelliskautta vaikuttaneeseen Jarno Mensoseen.

  Isoihin saappaisiin Lehtonen kieltämättä tulee astumaan erityisesti viime kauden menestyksen myötä, jonka ansiosta imatralainen kiekkoyleisö ei muuta omiltaan enää odota kuin voittoja illasta toiseen ja sehän tuo luonnollisesti paineita niskaan. Toisaalta taas... kukapa ei nykypäivän Ketterää haluaisi koutsata, kun käteen lyötävät kortit tulevat pelaajiston myötä varmasti jälleen olemaan Suomi-sarjan kärkipäätä?
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onnittelut Imatralle! Varmasti hyvän valmentajan saitte. Vierumäen A-nuorten kanssa huikeaa tulosta ja pelaajat menneet Mason aikana eteenpäin. Nuori kaveri kuitenkin ja miesten peleissä kokematon. Kuinka pystyy pitämään kokeneemmat kaverit hyppysissään? Uskoisin itse, että hyvin menee. Tulevaisuuden valmentajanimiä Lehtonen on eittämättä.
   
 10. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Mielenkiintoinen valmentaja valinta Imatralle! Varmasti kovia nimiä oli haastateltavien joukossa, ja näistä Lehtonen on valittu. Varmasti tulevaisuuden nimi ja hieno homma hänelle, että pääsee suomisarjan parhaan joukkueen ohjaksiin. Isoin haaste varmasti tulee olemaan kokemattomuus miesten peleistä, jotka ovat kuitenkin aivan eriasia kuin junnupelit. Mutta erittäin mielenkiintoista nähdä miten homma lähtee liikkeelle ja millaisen joukkueen valmentaja ja toimiston väki sinne Imatralle rakentaa!
   
 11. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Imatralla käynnistellään huomenna uutta kautta, kun joukkue kokoontuu kauden aloituspalaveriin Maso Lehtosen johdolla.
  Luvassa on myös sopimusuutisia, Ketterän julkistaessa joukkueen rungon. Linkki Ketterän verkkosivuille
   
 12. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Ketterälle 13 jatkosopimusta. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy SaiPan A-nuorista palaava Markus Ovaska

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen

  Haastattelussa päävalmentaja Maso Lehtonen
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 21.34
 13. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Ketterälle kaksi uutta jatkosopimusta, kun hyökkääjä Ville Tenosalmi ja puolustaja Mikko Kettunen liittyivät sopimuspelaajien joukkoon.
  Sopimuspelaajien määrä on nyt 18, joiden lisäksi harjoitusringissä mukana tällä hetkellä 7 pelaajaa.

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Loistavaa! Tosin loistavaa ei ole Hokin tilanne, mutta jos tosiaan joukkue pihalle Mestiksestä potkitaan niin ilman muuta Ketterä on paikkansa ansainnut ja tervetullut Mestikseen. Toivottavasti näissä päätöksissä ei vitkuteltaisi pitkään. Helpottaisi Ketteränkin tilannetta, kun tietää mihin sarjaan on valmistautumassa.
   
 17. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Ketterä vahvistaa hyökkäystään viime kaudella Espoo Unitedissa ja Heinolan Peliitoissa pelanneella Jere Laineella
  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen

  Viime viikolla Ketterä ilmoitti Kokkolan Hermeksessä pelanneen Jesperi Viikilän liittymisestä joukkueeseen
  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen