Ilves - SaiPa 10.10

  • 5 263
  • 50

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa

Ja vierasvoitto. Kyllä meidän Tuomas ja Vallu taas hoitivat homman kotiin. Toistan itseäni: "En tiedä näenkö mä unta vai kahvinko mä lunta, on mahtava meno meneillään!"

Kiitos SaiPa!!!

Harmittaa niin vietävästi, kun ei lauantaina pääse peliin.

-H-
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jatketaan vielä, että SaiPa sarjassa nyt toisena ja Machulda pistepörssin ykkösenä...kyllä meitä hemmotellaan!!!

-H-
 

Vaicci#63

Jäsen
Kaksi pelaajaa olivat tänään ylitse muiden, Mac(gyver)Hulda ja Tuubi. Kyllä se Taurun eeron selotuksen mukaan aika surkea oli, tuomari nimittäin.

Hyvä että tuli voitto,minä kun pelkäsin jo tappiota. Miten kävi Koholle?Yksikin loukkaantuminen on todella paha, sillä Kaarna ei halua uusia miehiä vaikka materiaali on niin hemmetin kapea.Ei niin ei.Miksei se Kaarna voi edes tämän kerran ymmärtää?Kaipa siellä kirstussa vielä vähän mammonaa on...

Huono juttu, meinasin tänään vaihtaa Machuldan liigapörssijoukkueeseeni, mutta päätinkin valita nemirovskyn...hemmetin hemmetti, 3 maalia,3 + ,3 Is-liigatähteä ja expert-pelaaja... siinä olisi tullut kiva saalis
 

Pioneer

Jäsen
SaiPan alkukausi on ollut jo tähän mennessä käsittämättömän hyvä, mutta silti 0-3 voitto Ilveksestä oli yli odotusten. Yhdeksän ottelua ilman tappiota varsinaisella peliajalla ja sijoitus 2. sarjataulukossa, Machulda pistepörssin kärjessä - ei tästä voi kuin nauttia. Harvinaista herkkua pienelle seuralle, eikä lento varmasti jatku loputtomiin, mutta sitä ei tällä hetkellä tarvitse miettiä. Kiitos SaiPa!
 

Jokke

Jäsen
Onnea Saipallekkin

On se hyvä, että nämä ns. "huonot" joukkueet näyttävät näille suurille mistä kana pissii. ;)

On teillä aika kultakimpale tuo Machulda. Hänestä on varmaan paljon iloa teille vielä tällä kaudella.
 

Suonvieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Hienoa

Viestin lähetti Hepitus
... "En tiedä näenkö mä unta vai kahvinko mä lunta, on mahtava meno meneillään!"
-H-

Hepitus, nipistin juuri itseäni enkä herännyt! Eli ei tämä taida untakaan olla. :)

Upea voitto!

En tiedä miten te muut fanit fiilistelette näiden Saipan pelien suhteen, mutta itellä on nyt ihan selvä ero ennakkosuhtautumisessa ennen matsia.

Aikasempina kausina pelkäsi häviötä yli kaiken etenkin vieraspeleissä, vastaavasti nyt odottaa vesi kielellä jokaista peliä ja varsinkin vieraspelejä, joissa ei varmaan koskaan ole kulkenut näin hyvin!

Saa nähdä kuka katkaiseen Saipan putken. Perinteisesti Hifk on kyllä ollut hemmetin paha.
 

jusas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja muut taistelevat
Aivan uskomatonta! Kiitoksia koko joukkueelle. Ennakkoon pelkäsin tätä ottelua ja kuinka kävikään... Kunhan vain ei Koholle käynyt pahasti.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan rehellisesti sanottuna en olisi uskonut voittoon, kun Uusikartanokin puuttui... mutta...

USKOMATONTA! Vladimir "nero" Machulda näytti jälleen mistä puusta on veistetty! On se vaan äijä, tuosta kaverista tulee yksi SaiPan legendaarisimpia pelaajia ellei ole jo, tapahtui mitä hyvänsä. Dubakin taisi pelata todella mallikkaan pelin, kauden eka nollapeli ja paljon torjuntoja... Hienoa Tomas hienoa! =)

Nyt on syytä hymyilyyn ja voidaan hyvillä mielin suunnata katseita kohti HIFK peliä. Vieraspisteet on aina iso plussa ja pistekasa senkun kasvaa ottelu ottelulta...

Koho taisi kyllä pelata ottelun loppuun? Taurun selostuksen mukaan mies oli aloituksia napsimassa kyllä kolhaisun jälkeenkin... tiedä sitten?
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Siis ei juma................uskomatonta...............ja ah niin ihanaa!
 

KuPLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
¤ Saipa ¤
Eih tuleeko se päivä sitten kun minä matkustan Hämeenlinnaan katsomaan SaiPaa, se tappio siis? Aina kun minä olen katsomassa SaiPan peliä niin se häviää :(....noh mutta katsotaan tuo lauantain peli Hifk on paha, muuta onko tarpeeksi?

Tuosta Ted Raikkaan jutusta....todellakin "yksi legendaarisimpia". Miten menee tuo paidan jäädyttäminen? Voiko ulkomaalaisen pelaajan pelipaitaa jäädyttää? Jos näin pystyisi tekemään niin tulisi nr. 24 nostaa hallin kattoon Skrikon Ja Partisen viereen minun mielestäni.
 

Veikko

Jäsen
Peli oli aivan perseestä, mutta tulihan tämäkin nähtyä.
Ihme että katsomossa oli (tai lippuja oli myyty) 4900 henkeä.
Seuraavaan peliin onkin sitten odotettavissa sellainen 3500 katsojaa. Jos siitä ei saada pisteitä niin tulevissa peleissä saattaa katsomossa hillua pari-kolmesataa ilmaislipuilla sisään päässyttä katsojaa.
 

Vesku

Jäsen
Viestin lähetti Honug
Tuo nykySaiPa on paljon muutakin kuin pelkkä Machulda, se on joukkue, jossa löytyy muitakin ratkaisijoita.

Eipä kyllä ollut ainakaan tänään. Eipä SaiPan tosin tarvinnut tehdäkään juuri mitään - riitti kun Machulda oli pari kertaa hyödyntämässä kardinaalimunaukset. Ilves hakkasi päätään seinään mielikuvituksettomilla yrityksillä pääasiassa sekundalaukauksilla.
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelistä...

Minusta ihan kohtis peli. Tässä mietteitäni:

-Saipalla kävi kyllä käsittämätön joulu toisessa maalissa =( Kiekko kimpoili omista pelaajista suoraan mahulle ja verkko heilui.

-Maalivahdit hyviä.

-Ilves ei osaa pelata ylivoimaa vieläkään.

-Laamasen paras peli pointsit siitä.

-Raipe pelasi hyvin ja oli mielestäni Ilveksen paras pelaaja (heitti jopa kovan niitin kolmannessa erässä, sekä laukoi aivan epäraipemaisesti+ teki miltei maalin läpiajosta kahdesta roikkujasta huolimatta).

-Nemo surffasi suurimman osan pelistä.

-Vala on perkeleen vikkelä kaveri.

-En kyllä nähnyt mitään väärää SIINÄ niitissä, jossa saipalainen sai puhallella. Eivät käyneet mielestäni kädet korkealla, ei hyppyä ja ryntäyskään se ei ollut....eikä se oliko nyt Koho ollut edes kovinkaan irti laidasta.

-Tuomari....no joo antaa olla en halua kerätä säälipisteitä.

-Mahulda haistoi paikat.

-Hienoa, että idästä tuli faneja paikanpäälle edes kourallinen =)

-Lynx-
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Re: Re: Hienoa

Viestin lähetti Suonvieri
En tiedä miten te muut fanit fiilistelette näiden Saipan pelien suhteen, mutta itellä on nyt ihan selvä ero ennakkosuhtautumisessa ennen matsia.

Aikasempina kausina pelkäsi häviötä yli kaiken etenkin vieraspeleissä, vastaavasti nyt odottaa vesi kielellä jokaista peliä ja varsinkin vieraspelejä, joissa ei varmaan koskaan ole kulkenut näin hyvin!

Täytyy todeta että suhtautuminen riippuu jonkin verran vastustajasta. Kuitenkin jokaista peliä seuraan hivenen pessimistiseltä kantilta. Toki toivon suosikkijoukkueelleni pelkkää hyvää, mutta kun varautuu tappioon ei tipu kovin korkealta jos niin myös käy. Esim. tänään tuntui että peli on täysin hoidettavissa, mutta asenteen on oltava kohdillaan. Ensimmäinen maali helpotti fiilistä hivenen ja toisesta maalista nousi hymykin huulille. Lepsuilemalla ei olisi Ilveksestä pisteitä irronnut.

Toisaalta tuleva IFK-matsi kuullostaa jo niin pahalta etten voittoon jaksa uskoa sitten millään. Tuosta pelistä pistekin olisi hyvä suoritus, 1-2 maalin tappio ymmärrettävä ja yli kahden maalin tappio olisi jo tuomittavaa.

Toki aina arvosteluihin vaikuttaa pelaajien asenne. Kyllä minä edelleenkin arvostan enemmän kovan taistelun tuomaa tiukkaa tappiota enemmän kuin haluttoman ja täysin tuuliajolla olevan joukkueen tuurimaaleilla "ansaittua" voittoa.
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Eipä SaiPan tosin tarvinnut tehdäkään juuri mitään - riitti kun Machulda oli pari kertaa hyödyntämässä kardinaalimunaukset. Ilves hakkasi päätään seinään mielikuvituksettomilla yrityksillä pääasiassa sekundalaukauksilla.

Hei tän oon kuullut joskus aiemminkin. Tän vois jo liittää kaikkiin SaiPan tulevia koitoksia käsitteleviin ketjuihin vähän niin kuin vakiovarusteena.

Ei millään pahalla ko. kirjoittajaa kohtaan, mutta voisko SaiPan menestyksen takana joskus olla jotain muutakin kuin vastustajan munaukset? Edes kerran?
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
...

Lalli: Ei oikein tälläkertaa....oikeasti. Yksikään maali ei ollut oikein pyörityksellä aikaan saatu. Eka oli läpiajomaali (hieno sellainen) ja toisessa saipalla kävikin käsittämätön joulu. Duba pelasi loistavaa peliä eikä kiekko olisi maaliin mennyt vaikka olisi pelattu 120min.
Saipa pelasi fiksusti ja ansaitsi pisteensä.
Ymmärrät mikäli näit sen tokan maalin telkusta.
-Lynx-
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Lynx,

Kyllä. Näin maalit telkusta. Kiva kun sä edes hieman lipsuit kirjoittaessasi että "Duba pelasi loistavaa peliä eikä kiekko olisi maaliin mennyt vaikka olisi pelattu 120min".

En tarkoita sitä että voittavalle osapuolelle pitäisi pelin jälkeen nöyristellä, mutta mielestäni täytyy voittavassa joukkueessa jotain hyvääkin olla eikä pelit aina ratketa vastustajan huonouteen.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Re: Pelistä...

Viestin lähetti Lynx
-En kyllä nähnyt mitään väärää SIINÄ niitissä, jossa saipalainen sai puhallella. Eivät käyneet mielestäni kädet korkealla, ei hyppyä ja ryntäyskään se ei ollut....eikä se oliko nyt Koho ollut edes kovinkaan irti laidasta.

Ei siinä kai muuta ollutkaan, kuin että taklaus tuli selkään, kun Koho oli n. ½ metriä irti laidasta. Kätensä taisi hieman satuttaa.

Kokonaisuutena peli oli kyllä välillä sellaista sohellusta että.. enpäs edes sano. SaiPa pelasi uhrautuvaa puolustuspeliä ja kiekko kieltämättä pomppi meidän lapaan tässä pelissä. Vallun toinen maali.. meinasin oikeasti pudota perseelleni kun näin sen uusintana erätauolla. Pakki -> maalivahti -> pakki -> Vallun lapa.

Elkää nyt hyvät keltuaiset teilatko minua mutta totuuden nimissä on sanottava, että SaiPa joutui tänään varsinkin kolmannessa erässä roikkumaan vähän tavallista enemmän. Jäähyjä olisi voinut meille jakaa runsaamminkin, joskin keltaiset silmäni löysivät myös Ilvekselle viheltämättömiä rikkeitä. Mutta enemmän me rikoimme.

Mutta tätä tämä on, pelattiin fiksusti, Vallu on loistava, Duba pelasi kauden parhaimman pelinsä ja se on siinä. Makeat kaksi pistettä ja seuraavaksi kiehuvassa Kisapuistossa HIFK:n kimppuun!
 

Vesku

Jäsen
Viestin lähetti Lalli™
Ei millään pahalla ko. kirjoittajaa kohtaan, mutta voisko SaiPan menestyksen takana joskus olla jotain muutakin kuin vastustajan munaukset? Edes kerran?

Minun mielestäni ei ole oikein soveliasta halventaa kommenttejani, jos et kerran nähnyt ottelua. Olen ihan varma, että SaiPa on pelannut paljon paremmin tämän kauden muissa otteluissa, mutta eilen ei kentällä näkynyt juuri kuin Machulda ja Duba. Ei ollut mitään jääkiekon riemuvoittoa, kun Ilves oli vielä huonompi ja se hallitsi peliä suuremman osan peliajasta.
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
KIITOS SAIPA!

Tärkeät pisteet tuli taskuun. Ja huomenna kisapuiston pyhätössä on tunnelma kuin keväällä -99. Se on selvä, että tätä ei voi missata, ei sitten millään!

Kaikki kynnelle kykenävät mukaan kannustamaan!
 

Aksu

Jäsen
Eiliset fiilikset voisi kiteyttää sanoihin "epäuskoinen olo". Noustiin sarjataulukossa toiseksi, haettiin aina arvokkaat vieraspisteet Tampereelta, Vallu pelaa itseään tätä vauhtia kauden kuninkaaksi ja veskariosastolla positiiviset ongelmat jatkuu. Hui hai... Nyt jäitä hattuun ja nöyränä huomiseen ja huutamaan kilpaa suomen parhaiden fanien kanssa.

Oli miten oli, Saipaa vastaan moni joukkue pelaa kauden huonoimpia otteluitaan. Tämä on varmasti absoluuttinen totuus, hyvä niin...
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei sitten katkennut putki vieläkään. Hieno homma, kyllähän tämä hiukan epätodelliselta tuntuu. Yhdeksän matsia eikä vieläkään tappiota varsinaisella peliajalla.

Paikalla olleilta saatujen raporttien mukaan mitään suuria pelillisiä hienouksia ei taidettu esittää. Ei se mitään, kyseessähän ei todellakaan ole arvostelulaji, vaan tehdyt ja päästetyt maalit ratkaisevat. Keväällä ei kiinnosta ketään minkätasoisella pelillä pisteitä on hankittu tai menetetty.

Kaiken tämän riemun keskellä on kuitenkin aika-ajoin muistuteltava itseään jalkojen pysymisestä maan kamaralla. Nyt ei kannata alkaa rakentelemaan pilvilinnoja, vaan on muistettava että edelleen kahdeksas sija on meidän mestaruus ja sen eteen on tehtävä vielä paljon töitä.

Jos edellisen ottelun jälkeen itselläni oli hiukan negatiiviset fiilikset vastustajaa kohtaan, oli tuntemukset Ilvestä kohtaan aivan toisenlaiset. Paha loukkaantumissuma päällä ja lisäksi nuo seuran eilisessä tiedotteessa mainitut surulliset asiat, jotka ovat paljon suurempia kuin tämä peli. Toivon todella, että Viitakoski jr sekä Laamasen tyttäret saavat vielä seurata isiensä hienoja otteita terveinä Hakametsän lehtereilla. Tsemppiä Viitakoski, Laamanen sekä koko Ilvesperhe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös