Ilves - Jokerit la 15.2

  • 3 168
  • 32

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Niin, tuskin ollaan edellisestä voitosta ehditty toipua, kun huomenna pitäisi hakea pisteitä Tampereelta. Nämä on näitä pelejä, joissa pitäisi ottaa helppo voitto, mutta eihän näistä koskaan tiedä.

Toivottavasti tämän päivän voitto piristää joukkuetta ja erityisesti Vostrakia. Huomenna olisi hyvä tilaisuus parantaa maali saraketta hänellä ja muillakin.

Jokereilta edelleen poissa Sihvonen, Peltonen (?) ja Vertala (?). Ilveksestä ei minulla ole tietoa.

Toivotaan iloista peliä ja (murska)voittoa Jokereille, niin HPK oli enää 2 pisteen päässä.

Ps. Ai niin - yksi juttu vielä: Muistaa pojat ottaa se ASENNE matkaan!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niin, huomenna 15.2 kuluvaa vuotta, tämä maamme pääkaupungin suurin ylpeys Jokerit, matkustaa Tampereelle metsästämään pisteitä tämän hetken liigajumbolta Tampereen Ilvekseltä. Pisteet olisivat Jokereille erittäin tärkeitä taistelussa runkosarjan voitosta. Jokerit kaatoi tänään hyvän esityksen jälkeen HPK:n, joten tuo runkosarjan paalupaikka on vielä täysin mahdollinen.

Jokereilta pois ainakin Sihvonen, mahdollisesti Peltonen ja Vertala. Ari Vallin ei pelannut tänään, miten huomenna? Voittoa odotan, ja jos sitä ei tule, olen erittäin pettynyt.

Materiaaleja kun katsoo, niin ero on huikaiseva. Jos ottelut ratkaistaisiin materiaalien laajuukssilla, Jokerit voittaisi 10-0.

Maalivahtikysymys on mielenkiintoinen. Ilves elää ja kuolee huomenna maalivahtiinsa, todennäköisesti Bruce Racineen. Jokerit peluuttanee maalissa Markus Helasta, koska Lehtonen pelasi tänään kovan ottelun ja nuori mies tarvitsee lepoa ensi viikon koviin koitoksiin.

Ilves - Jokerit 1-4 (0-0, 1-3, 0-1)

0-1 23.45 Voutilainen (Nemirovsky, Vallin)
1-1 25.57 Laamanen (Helminen, Snellman)yv
1-2 29.01 Tukio (Pakaslahti)
1-3 38.23 Voutilainen (Turunen, Nemirovsky)
1-4 56.11 Nemirovsky (Järventie, Helanen)


Ai niin, yksi juttu muuten vielä: Huomenna Jokereilla on vain yksi mahdollinen kompastuskivi. Huomenna on oltava asenne kunnossa, muuten ei hyvää seuraa. Miettikääpä sitä!
 

Toimitus

Jäsen
Järventien ja Nemirovskyn paluu

Lauantai-illan kamppailussa Hakametsässä vastakkain ovat perjantaina tärkeän voiton HPK:sta ottanut mestarisuosikki Jokerit ja jumbosijaa pitävä Ilves. Oman mielenkiintonsa kamppailuun tuo Ilveksen entisten runkopelaajien David Nemirovskyn ja Martti Järventien paluu vanhaan kotihalliinsa.

Lue lisää tästä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikea peli tulossa Jokereille...

Nyt kannattaa kokeilla pitkävedossa Ipalle 1 kertoimella 3,85. Jokerit tulee todennäköisesti huonolla asenteella tähän peliin kun Ville Peltonenkaan ei ole piiskaamassa joukkuetta. Ilves haluaa varmasti näyttää että ei ole niin huono joukkue kuin sarjataulu näyttää. Nemin ja Järventien paluu tuo varmasti myös lisä jännitettä...

Ilves-Jokerit 1-0
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Vaikea peli tulossa Jokereille...

Viestin lähetti massaonvoimaa
Nyt kannattaa kokeilla pitkävedossa Ipalle 1 kertoimella 3,85. Jokerit tulee todennäköisesti huonolla asenteella tähän peliin kun Ville Peltonenkaan ei ole piiskaamassa joukkuetta. Ilves haluaa varmasti näyttää että ei ole niin huono joukkue kuin sarjataulu näyttää. Nemin ja Järventien paluu tuo varmasti myös lisä jännitettä...

Ilves-Jokerit 1-0


No siis tuskin nyt Jokerit menee häviämään Ilvekselle HPK voiton jälkeen. Yksi mahdollisuus olisi se tietenkin että pelaajat ovat väsyneitä. Pisteet ovat taas tärkeitä ja vielä eilisen voiton jälkeen runkosarjan voitto on entistä mahdollisempi niin tuskin pelaajat lähtevät mitään voimia säästelemään kentälle.

Täytyy kyllä myöntää että Ilves otti hyvän taistelu voiton JYPistä ja on ollut muutama päivä aikaa levätä eikä varmasti vielä Tampereella olla luovuttu nousemisesta Pelicansin ohi.

Ilveksen puolustus on kyllä heikoilla. Järventie lähti vielä sieltä pois. Jokereiden tilanne on hyvä. Hyökkäys ja puolustus toimii, sen voi todeta HPK ottelun jälkeen vaikka maaleja tulikin molempiin päihin.

Jokerit ottaa murskavoiton tai sitten Jokerit lähtevät liian "takki auki" meiningillä mistä tulee harmia ja peli menee tiukaksi Jokerivoitoksi.

Saa nähdä piten Tampere yleisö ottaa vastaan Nemirovskyn ja Järventien. Ettei tule vaan vähän sama meininki kun Janne Ojaselle Länsiauto areenalla.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Jokerit tänään

Maalivahdit
31 Markus Helanen, Maalivahti
32 Kari Lehtonen, Maalivahti AK

1. Kenttä

77 Martti Järventie, Vasen puolustaja AK
26 Mika Strömberg, Oikea puolustaja AK

57 Pavel Vostrak, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
25 Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

2 Arto Tukio, Vasen puolustaja
7 Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja

40 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
9 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä
33 David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja
4 Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja

11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
27 Mikko Ruutu, Keskushyökkääjä
19 Tomi Mäki, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

44 Olli Malmivaara, Vasen puolustaja

92 Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä
3 Ari Vallin, Keskushyökkääjä
10 Sean Bergenheim, Oikea laitahyökkääjä

Kovin näyttää harvalta ketjut. Poissa ainakin Aalto, Mikkola, Pesonen, Peltonen, Vertala, Sihvonen,

Mitähän Vallin tekee sentterinä?

Lehtonen näköjään tänäänkin maalissa. Toivottavasti Summanen tietää mitä tekee.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
No niin, peli alkoi, eikä todellakaan hyvin! Raipe otti ja teki heti alkajaisiksi 1-0 :( Herätys nyt poijaat, tosin noustiinhan me eilenkin.

EDIT: 1-1 NEMOOOOOOOO! Tomekille syöttöpojo. Tästä on parempi jatkaa, kuin 1-0 tilanteesta toisessa erässä.
 
Viimeksi muokattu:

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Jaahas, ihan mielenkiintoinen ensimmäinen erä.
Jokereiden pistemiehet entisiä ilveksiä -ja kummatkin vielä olivat Ilveksessä henkilökohtaisia suosikkejani...

2.09 Raimo Helminen 1-0 (Vesa Viitakoski)

19.45 David Nemirovsky 1-1 (Tomek Valtonen)

edit: Nemolle toivon muuten oikein onnistunutta kevättä -tosin tämän illan osalta ne onnistumiset saisivat jo riittää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hienoa, Nemirovsky 1-1. Tiukkaa vaan tekee selvästikin pelata kun seitsemän ukkoa on sairastuvalla. Jos ei muuten, niin sitten sisulla - prk!
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Jokerit ainakin jäähyilee Ilvestä reippaammin, Ilveksellä 2 min ja Jokereilla 18 min rangaistuksia kun pelattu 38 minuuttia tasan...

edit: joo nyt pelattu kaks erää ja samat jäähylukemat. Tasasta on torjuntojen valossa, kummallakin mokella eli Satosaarella ja Lehtosella 21 torjuntaa.
 
Viimeksi muokattu:

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
43.55 Vesa Viitakoski 2-1 (Jukka-Pekka Laamanen, Raimo Helminen) YV

:)

edit: jaa-a, voiskohan tosiaan Ilveskin tällä kaudella pystyä voittamaan Jokerit? Lähellä on tällä hetkellä. Mutta vaikka ei voittoa tulisikaan, niin positiivista on se, että Ilves pystyy pelaamaan tasapäisesti näinkin suurta ennakkosuosikkia vastaan. Ja hei, Raipe jatkaa taas hyviä otteitaan, tältä illalta kasassa jo 1+1.
 
Viimeksi muokattu:

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
48.27 Tommi Turunen 2-2 (David Nemirovsky)

Joo, liian aikaisin rupesin innostumaan. 1+1 myös Nemolla tällä hetkellä.

edit: eivät sitten jääneet ensimmäiseen erään ne Nemon onnistumiset...
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla asenneongelma tai ainakin joku ongelma sielä kyllä on, voitto kyllä tulee..Tyhmää pelleilyä jumbon kanssa. =/ Voutilainen hoitaa 2 pistettä Jokereille. Itse asiassa jatkoajalle mennään, joten ilveskin nappaa yhden pisteen mikä on vaan hyvä juttu. Helminen ansaitsee jatkoajan..
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Jokerit sai varsinaisella peliajalla kolme (!) jäähyä aiheesta "liian monta pelaajaa jäällä". Kummallakohan on konseptit sekaisin, Summasella vai tuomarilla??

Varsinainen peliaika päättyi 2-2. Joten ainakin yksi piste kummallekin joukkueelle. Ilvekseltä hyvä suoritus, piste Jokereilta on enemmän kuin mitä suurin osa jääkiekon ystävistä odotti.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Kiitos Ilves! Hyvä Raipe! Loppuun asti taistellaan, toisin kuin syksyllä. Hyvä!
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
2-2 jätti hyvän mielen tamperelaisille

No niin, peli päättyi juuri tasalukemiin 2-2. Ilveksestä sekä Raipe että Vesku keräsivät tehot 1+1, samoin Jokereiden ex-ilves David Nemirovsky.

Hyvä fiilis ainakin minulle jäi tästä pelistä, sillä tasatulos materiaaliylivoimaa vastaan on erittäin positiivinen. Raipe on viime kierroksilla kerännyt tehopinnoja kuin parhaina päivinään, ja mikä kummallisinta, jopa tehnyt maaleja. Ehkäpä Raipe vielä monen iloksi ja joidenkin harmiksi änkee mukaan MM-joukkueeseen.

Jokeri-leirissä ei varmaan olla ihan täysin tyytyväisiä yhteen pisteeseen, tosin olisihan siinä voinut stadilaisille huonomminkin käydä. Piste vieraista on kuitenkin aina piste vieraista, vaikka se olisikin sitten Ilvekseltä. Tämän hetken on Ilves on ihan eri joukkue (no, konkreettisestikin) kuin se Ilves joka kauden keskivaiheilla nolasi itsensä illasta toiseen.

Pelicanskin kartutti jälleen yllättäen pistepussiaan, joten tavoitettaan jumbosijan välttämisestä Ilves tuskin saavuttaa, mutta jos näin positiiviset otteet jatkuvat kauden loppuun saakka, ei se jumbosijakaan tunnu niin kovin pahalta.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei pysty ymmärtämään mitä sähläämistä, eikä edes halua ymmärtää. Eilen voitettiin sarjataulukon johtaja ja nyt pelataan tasan jumbon kanssa. no parempi näin päin. Ei ainakaan harmita että Ilves saa pisteitä mutta olishan se kaksikin pistettä kelvannut. Nemirovskylle + minulta muuten koko joukkueelle - . En halua kuulla Raimo Summasen selitystä tai tuskin sieltä mitään selitystä tulee kun ei tälläselle voi olla mitään selitystä...


Hyvä peli Ilves!
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: 2-2 jätti hyvän mielen tamperelaisille

Viestin lähetti Takkuturkki

Hyvä fiilis ainakin minulle jäi tästä pelistä,

Huomaa ettet ollut paikanpäällä...

Viestin lähetti Takkuturkki


Jokeri-leirissä ei varmaan olla ihan täysin tyytyväisiä yhteen pisteeseen

Jokereiden pitäisi olla eeeerittäin tyytyväisiä yhteen pisteeseen.
Suoraan sanottuna tämän päivän jokerit olisi voittanut mikä tahansa Mestis-joukkue.
Ilvekselle tarjottiin voittoa tänään niin moneen otteeseen että ainakin minä putosin laskuista.
Jokerit oli tänään HUONO, johtuen varmasti edellisillan kovasta pelistä.

Ilves hallitsi ensimmäistä erää selvästi,
huono ylivoima päästi jokerit mukaan mutta erä oli selvästi Ilveksen.
Lukuunottamatta viimeisiä sekuntteja jolloin Ilves kahden pelaajan voimalla toimittaa kiekon Nemolle joka... noniin.

Toinen erä oli toinen erä mitä se pahimmillaan voi olla.

Kolmannessa Ilves meni johtoon Vekun hienolla osumalla ja pelikin kulki.
Kunnes sitten ylivoimalla kiekko tarjoiltiin Nemolle joka... noniin.
RuuhkaTuk..runen kävi antamassa kiekolle lisää vauhtia ja peli oli ja on tasan.

Huoh, ensi kautta odotellessa...
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Huomioitavaa on, että molemmat joukkueet pelasivat ns. taitokiekkoa - kahvaamisia tai estämisiä ei ollut muita kuin tuomariston viheltämät. Toisaalta taklauksiakaan ei ollut, lieneekö kauden linja tehonnut? Kuitenkin tätä kiekkoa on mielestäni hienompaa katsoa kuin kahvakiekkoa - peli oli reilua ja rehellistä. Tuomari Rönn oli kentän parhaimmistoa.

Molemmilla oli paikat voittoon, Ipa kilautti tolppaa jatkoajalla, mutta silti on oltava tyytyväinen pisteeseen, Nemo prkl!
 

nro42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - New Jersey Devils - ManU
Re: Re: 2-2 jätti hyvän mielen tamperelaisille

Viestin lähetti Helinkopteri
Jokereiden pitäisi olla eeeerittäin tyytyväisiä yhteen pisteeseen.
Suoraan sanottuna tämän päivän jokerit olisi voittanut mikä tahansa Mestis-joukkue.
Ilvekselle tarjottiin voittoa tänään niin moneen otteeseen että ainakin minä putosin laskuista.
Jokerit oli tänään HUONO, johtuen varmasti edellisillan kovasta pelistä.

Ilves hallitsi ensimmäistä erää selvästi,
huono ylivoima päästi jokerit mukaan mutta erä oli selvästi Ilveksen.
Lukuunottamatta viimeisiä sekuntteja jolloin Ilves kahden pelaajan voimalla toimittaa kiekon Nemolle joka... noniin.

Toinen erä oli toinen erä mitä se pahimmillaan voi olla.

Kolmannessa Ilves meni johtoon Vekun hienolla osumalla ja pelikin kulki.
Kunnes sitten ylivoimalla kiekko tarjoiltiin Nemolle joka... noniin.
RuuhkaTuk..runen kävi antamassa kiekolle lisää vauhtia ja peli oli ja on tasan.

Huoh, ensi kautta odotellessa...
Kyllä olit niin oikeassa kuin vain voi ikinään oikeassa olla.

Jokerit oli huono. Pisteeseen täytyy olla erittäin tyytyväinen. Peli oli tuossa ylempänä lyhennetty sen verran hyvin ettei siihen tarvitse mitään lisätä.

No hyvää peliä seuraa huono peli?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
tyytyväisiä ollaan

Jooh, kun ottaa huomioon sen, paljonko meillä oli tänään miehiä pois ja sen, että eilen pelattiin todella kuluttava ottelu HPK:ta vastaan, voi tasapeliin olla erittäin tyytyväinen. Voin hyvin kuvitella Jokereiden tämän päiväisen tason, enkä ihmettele yhtään ettei peli ollut niitä kaikista hohdokkaimpia Jokereilta.
Tiistaina on kuitenkin pakko kaataa Ässät, nyt katseet siihen otteluun--->
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
kakskaks-kommentti

Tämä on just tätä!

Uskokaa jo!

Viddu se on aivan tasan sama kun jauhaisi omista kelleistään...

Näistä matseista jauhaminen on todellakin turhinta mitä tiedän.

Miksi te ette mene paikanpäälle tsiigaa matsii, häh?
(cobol, olenko sun ignoori-italiaano- vitun kuumapää-listallas? Hä?)

Menkää hyvät immeiset katsomaan niitä matseja, älkääkä kommentoiko niitä netin tahi radion välityksellä.

Siksi äijän sillointällöinen hiljaisuus.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
vai ei ollut

Viestin lähetti AaKoo
Huomioitavaa on, että molemmat joukkueet pelasivat ns. taitokiekkoa - kahvaamisia tai estämisiä ei ollut muita kuin tuomariston viheltämät. Toisaalta taklauksiakaan ei ollut, lieneekö kauden linja tehonnut? Kuitenkin tätä kiekkoa on mielestäni hienompaa katsoa kuin kahvakiekkoa - peli oli reilua ja rehellistä. Tuomari Rönn oli kentän parhaimmistoa.

Vai ei ollut kahvaamisia ja estämisiä? Nemokin sai kolmannessa erässä viedä Ilvespelaajaa reppuselässä liki puolen kentän mitan joutuen pelaamaan kiekkoa vain toisella kädellä, kun vastustaja roikkui kaksin käsin kiinni hänessä: eikä tietenkään jäähyä, kuten ei Ilvekselle koko ottelussa juuri ollenkaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: kakskaks-kommentti

Viestin lähetti äijä
Viddu se on aivan tasan sama kun jauhaisi omista kelleistään...
Näistä matseista jauhaminen on todellakin turhinta mitä tiedän.
Miksi te ette mene paikanpäälle tsiigaa matsii, häh?
(cobol, olenko sun ignoori-italiaano- vitun kuumapää-listallas? Hä?)

Häh?
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Re: vai ei ollut

Viestin lähetti huihai
Vai ei ollut kahvaamisia ja estämisiä? Nemokin sai kolmannessa erässä viedä Ilvespelaajaa reppuselässä liki puolen kentän mitan joutuen pelaamaan kiekkoa vain toisella kädellä, kun vastustaja roikkui kaksin käsin kiinni hänessä: eikä tietenkään jäähyä, kuten ei Ilvekselle koko ottelussa juuri ollenkaan.

HÖPÖ HÖPÖ!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös