Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ilveksen juniorit kaudella 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 09.08.2015 klo 22.06.

 1. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Paha tilannehan tuo on tuomarillekin. Tällät kertaa tuomari tulkitsi tämän tahattomaksi eli siinä mielessä asiasta ei enää tarvitse enää vääntää. Eipä tuossa mitenkään väärä joukkue voittanut, vaan se, kumpi ottelua hallitsi alusta lähtien.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Juu kiekon ohjaaminen olkapäällä ei ole kiellettyä mutta jos kiekko ohjataan olkapäällä (tai rinnalla tai päällä) vastustajan maaliin, maalia ei jääkiekon sääntöjen mukaan kuulu hyväksyä. Eli tuo maali olisi kuulunut hylätä.

  @HeGe41 ihmetteli sitä, että Blues ei kovin voimakkaasti protestoinut tuomarien ratkaisua. Veikkaan tämän johtuvan siitä, että pelaajat ja valmentajat eivät keskimäärin ole kovin hyvin tästä säännöstä perillä. Siksi se Andrew Shaw'kin viime keväänä yritti vaikuttaa tuomareihin vakuuttelemalla, että päällä tein.

  Lainaus:
  En usko ihmisen pääsevän urheilemaan tuolle tasolle, jos hänen kropan hallintansa on sitä tasoa, että kiekon väistäminen suoritetaan hyppäämällä sitä kohti.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2016 klo 14.19
 3. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Mika Strömberg taisi joskus 90-luvulla ratkaista Jokereille pudotuspelimatsin selkeällä potkumaalilla, ja totesi siitä pelin jälkeen haastattelussa filosofisesti, että a) tuomari hyväksyi maalin ja b) tuomari ei voi hyväksyä potkumaalia, joten se ei ollut potkumaali. Sovelletaan tätä ns. Ströban lakia tässäkin tapauksessa. Case closed, hajaantukaa, ei mitään nähtävää.
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ei sovelleta, kun sankari itse tunnustaa:

  Kiekkopiireissä on spekuloitu lauantai-illasta lähtien, kimposiko Ilveksen A-nuorten mestaruusosuma Bluesin verkkoon Otto Koivulan olkapäästä, päästä vai kenties jostakin muualta.

  Arvuuttelut voidaan lopettaa kerrasta.

  – Ei kimmonnut mistään. Pukkasin kiekon sisään, Koivula paljasti.

  Mutta niinhän ei saisi tehdä?

  – Ei saisi, ei… Käytin kuitenkin tilaisuuden hyväkseni. Jalkapallotaustasta oli hyötyä. Osasin käyttää päätäni, Koivula virnuili.


  Ilveksen kiekkosankari paljastaa ikimuistoisen ratkaisuosuman salaisuuden - Aamulehti

   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 6. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otto Koivula löytyy joukkueesta jääkiekkoliiton sivuilta,
  Leijonat.fi - Alle 18-vuotiaat MM-kisoihin tällä joukkueella

  mutta

  ei rosterissa kisajärjestäjien sivuilla
  Teams - 2016 IIHF Ice Hockey U18 World Championship in Grand Forks, USA - International Ice Hockey Federation IIHF

  Ehkä Oton passia ei ole leimattu? Sama koskee myös numeroai 36 Kasper Kotkansalo, Blues, joka puuttuu myös sieltä. Hassua on se, että kyseessä on suurimman pelibnumeron omaava puolustaja ja suurimman numeron omaava hyökkääjä eli listojen viimeiset.

  Virallisilla sivuilla on sitten myös Entry-list, mistä löytyy mm. Laine, Juolevi ja Puljujärvi. Eli odotellaankohan näistä joita kuita vielä?
  Teams - 2016 IIHF Ice Hockey U18 World Championship in Grand Forks, USA - International Ice Hockey Federation IIHF
   
 7. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan näin, eli Koivulan ja Kotkansalon passeja ei ole vielä leimattu. Puljujärveähän noista nyt vain realistisesti enää odotellaan, Laineen ja Juolevin pelit jatkuvat liian pitkään kisoja ajatellen.
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Laitetaas tämä nyt vaikka tänne, kun en viitsi avata uutta ketjua pelkästään tämän uutisen takia. Mikäli moderaattorit näkevät että toimin väärin, korjatkoot asian.

  Nuorten SM-liiga: Ilves menetti sittenkin suoran pudotuspelipaikan, Ässät nousi tilalle - Muut Sarjat - 08.03.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Kohtuu uskomaton tunarointi Ilveksen A:lta. Varma paikka muuttuu säälipaikaksi, koska pelutetaan edustuskelvotonta pelaajaa ja vastustaja nouseekin varmaksi playoffien joukkueeksi. Sanattomaksi vetää ja olihan eilinen nyt turhankin hyvä Ilveksen uutispäivä, joten pakkohan sitä oli jotain tulla myös negatiivista. #hymiö
   
 9. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Voi Tinke minkä menit tekemään.
  Menee kyllä JJn piikkiin tällainen.
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olisi mielenkiintoista tietää, kuka tuo edustuskelvoton pelaaja oikein oli. Äkkiä katsottuna kun kaikki olivat pelanneet jo aiemminkin kaudella, ja vaikka en asiaa tarkastanut, niin luulisi, ettei runkosarjan viimeisellä kierroksella ole eri sääntöjä yli-ikäisten ym. sääntöjen suhteen kuin aiemmillakaan.
   
 11. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Miska Kukkosella oli kymppitili täynnä, mutta Ilveksen joukkueenjohtaja Timo Peltomaa ei tätä huomannut vaan poika nimettiin normaalisti kokoonpanon 7. puolustajaksi. Ässien puolella asia huomattiin ja tehtiin ottelun jälkeen vastalause, joka pikakäsittelyssä luonnollisesti hyväksyttiin.
   
 12. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eli silkkaa omaa huolimattomuutta. Tosin se ihmetyttää, että nykyisen tietotekniikan aikana tuollaisia asioita ei ole automatisoitu. Kokoonpanothan kyllä syötetään järjestelmään, eli periaatteessa se olisi täysin mahdollista, jos vain haluttaisiin.
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Jotenkin kuvittelin, että tuollaiset asiat myös tarkastettaisiin sarjan puolesta. Varsinkin junnuissa, näissä voi hyvinkin käydä virheitä.

  Mutta omaa huolimattomuutta joka tapauksessa.
   
 14. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Onhan tuo ihmeellistä, että nykyaikanakaan järjestelmä ei varoita jos pöytäkirjaan yrittää pelikieltoista pelaajaa lisätä, mutta se, ettei teknologiassa olla menty nykyaikaan ei poista amatöörimäistä hölmöilyä asiassa.


  Ilmainen vinkki Ilveksen joukkueenjohdolle tähän väliin. Ainakin jalkapallon puolella vastaavissa tapauksissa rangaistuksen lisäksi pelikielto siirtyy seuraavaan peliin, joten Kukkonen ei olisi pelikelpoinen myöskään JYPiä vastaan 1. ottelussa. Kannattaa ainakin tarkistaa asia huolella ennen kuin lisää kaverin sen pelin kokoonpanoon.
   
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Futiksessa järjestelmä estää laittamasta pelikiellossa olevaa kokoonpanoon. Edustusoikeudet pitää selvittää itse.
  Joka tapauksessa tässä se syyllinen on Peltomaa. Ei pidä luulla pitää tietää.
   
 16. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juu, liiton järjestelmä ei tästä mittään ilmoita vaan antaa laittaa pelaajan kokoonpanon. JJ:n pitää itse olla perillä kymppitilien tilanteesta. Näin kävi itsellekin aikanaan kun toimin yhden kolmosdivari porukan JJ:nä. Silloin olin kyllä perillä tilanteesta mutta en ollut lukenut sääntöuudistuksia, että kymppi tili tulee täyteen kahdesta kympistä aikaisemman kolmen sijaan. Meinas iskeä vielä sakotkin päälle mut sain ne aluepäällikön kanssa sovittua.
   
 17. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lukko sopiikin meille ennakkoon paremmin kuin KalPa, kiitoksia vain. ;)
   
 18. Nuppe #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomarit
  Lainaus:
  Kärsii tosiaan pelikieltonsa ekassa JYP-pelissä, sai toisen pelin lisää kieltoa ja kärsii sen kakkosmatsissa. Peltomaalle yksi ottelu toimitsijakieltoa + 500e sakkoa..
   
 19. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Lainaus:
  Olkaatten hyvät. Tosin lopputulemaan ei hirveämmin vaikutusta.
   
 20. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Lukko oli parempi. Periaatteessa maalin pelejä ja kolme pahaa poissaoloa loukkaantumisten takia helpotti raumalaisten jatkoon menoa.
   
 21. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ilvekse B-junioreihin ainakin aluksi on siirtynyt Loimaan Rocketseissa pelannut Eppu Varjamo.