II-divisioonan lohko 3 kaudella 2007–2008 (keskimaa)

  • 3 984
  • 2

toimitsija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sport???
No niin rupeaa monessa jäähallissa hiki virtaamaan oikein toden teolla kun on siirrytty elokuun puolelle ja jäätreenit alkavat täydellä teholla. Kuoleman lohkossa on pari "vanhaa" tuttua joukkuetta kuten Kurikka ja Närpiö vahvistuneet todella paljon. Voisipa sanoa että pelaajavirta on kovempaa 2-divarissa verrattuna vaikkapa suomi-sarjaan. Sielllä on euroja lyöty pöytään oikeen urakalla että saadaan parhaimmat pelaajat riviin. Närpiöön ovat siirtyneet ainakin mv Mesimäki, pakki Levo Kurikasta ja sit takaisin suomeen pelaamaan tullut Kotilainen joka tehtaili aika hyvällä teholla viime kaudella Ruotsin puolella pisteitä. Kurikka taasen tuleepi vahvistumaan SHT:n ylijäämillä ja varmasti kaikki ovat pelimiehiä. Lohkoon tuli uusia joukkueita Nivala, Haapavesi ja Pyhäjärvi. Odotettavissa varmasti mielenkiintoisia otteluja ja tiivis tulee tahti olemaankin tässä sarjassa. Sarjauudistuksen myötä varmasti 2-divarin peleistä tulee paljon kiihkeämpiä kuin aikoihin. Jäämmekin odottelemaan sarjakauden ja harjoitusotteluiden alkamisia.
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Lohkon uusista joukkueista Nivala on ainakin heikentynyt selkeästi, ykkös- ja kakkoskentät lähtivät lähes kokonaisuudessaan. Toki näistä monen kohdalla lähtö oli jopa toivottavaa, pahojakin menetyksiä tuli, mm. Ahola Kiekkolaser, Niskakangas JHT, Vähäsalo YJK ja lähtipä Jaakko Hakula Ranskaan I-divariin. Omia junnuja kuulemma nostettu mukaan pari kenttää, maalivahtiosasto arvoitus, kaikki viimekaudella jossain vaiheessa mukana olleet 6 veskaria torjuvat muualla !
Haapavesi nousijajoukkue, ei ole myöskään vahvoilla varsinkin puolustuspäästä lähtijöitä ja lopettajia löytyy. Hyökkäyspää oli viime kaudella vahva, toki sarjaa alempana, mutta rutinoituneita pelimiehiäkin sieltä löytyy ja toisaalta nuoruuden intoa. Maalissa kevään peleissä Cowboysista tullut vielä B-junnu Vuolteenaho onnistui hyvin, miten nyt kovemmassa sarjassa. Nuori joukkue, kotonaan vaikea voitettava.
Pyhäjärvi otti askeleen toiseen suuntaan houkuttelemalla Laitilan Jupin johdolla konkarit mukaan, jos ei vahvistukisa tule paininee muiden alueen joukkueiden kanssa sarjan keskitason alapuolella. Joukkueella hyvä maalivahti Haapasaari, viimekaudella joutui kovaan kiekkosateeseen, päässee nyt kuitenkin helpommalla. Kotonaan myös vahva joukkue.

Vähän tuli synkähköt arviot alueen joukkueille, mutta pessimistihän ei pety koskaan !
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Kauhavan Hela-Kiekko taistelee tutuista sijoista, eli paikasta ylemmässä jatkosarjassa. Kahtena viime kautena sinne on päästy, nähtäväksi jää, kuinka suurimmaksi osaksi omista junnuista koostuvalla joukkueella käy tänä vuonna.
He-Kiä veikkaillaan milloin heittopussiksi, milloin varteenotettavammaksi. Totuushan on, että nuorilla jätkillä hyvän ja huonon päivän ero on melkoinen. Omista löytyy sen verran tulivoimaa, ettei kauhavalaisten ainakaan heittopussiksi uskoisi jäävän. Tosin noi pohjoisen joukkueet on mulle täys arvoitus.

Sijaintinsa ansiosta Kauhava saanee vielä joitain ylijäämäpelaajia Seinäjoelta. Eri asia on, millaisia tehoja herrat iskevät. Yks tulikin jo.

Tulee tosiaan mielenkiintoinen kausi kuoleman lohkossa. Porukka halleille mars!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös