Hyvin toimittu kerho!

  • 25 772
  • 189

kyy_boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampere United, Detroit, Boston, Dallas,
Viestin lähetti narri
Ja ikä oli 13vee? Toi sinun viimeinen lauseesi on täysin puppua ja koittaisit edes perustella sitä jotenkin? Hymiöt voit työntää anukseesi, ne ei muuta sitä tosiaa, että sinä teit itsestäsi pellen tuolla lauseella.
no no poika rauhotus nytten.....pelle fani voi miettiä itse niitä perusteluja..
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Elton
Kyllä, minulla on ongelmia suhtautumisessa kaikkia edellämainittuja kohtaan.
...

Vähän asian vierestä: olisi mukava joskus kuulla perusteita kaiken maailaman vihantunteille, mistä monet tännekin kirjoittavat ihmiset tuntuvat kärsivän. Voisitko Elton ihan mielenkiinnosta kertoa miksi vihaat a)Kerhoa B)Yhdistyksiä C)Hämeenlinnaa. Mielestäni viha ilman perusteita on vähän tylsää ja toisaalta myös pelottavaa (tai oikeastaan se, miten se kanavoituu), tosin normaalia murros- ja uhmaikäisille sekä mielenterveydellisistä häiriöistä kärsiville. Tai kai heilläkin perusteensa vihalle on, perusteiden "ulos saaminen" vain on usein vaikeaa.

"Vittu mä vihaan siilejä!"
 
Viimeksi muokattu:

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: Re: voihan HPK...

Viestin lähetti Axel K.
Tällä hetkellä ei ole olemassa kuin Tallasin sana.

Tai tarkemmin: yhden toimittajan kirjoittama tulkinta Tallasin sanoista. Jokainen vähänkään toimittajia tunteva tietää, että se mitä haastateltava sanoo, on aivan eri asia kuin se, mitä lehdessä lukee..

Joka tapauksessa: olisi tarpeen kuulla HPK:n lausunto asiasta. Veikkaisin, että sen jälkeen saadaan syytellä a) vakuutusyhtiöitä, b) Tallasin agenttia, c) toimittajaa ja d) HPK:ta, vieläpä tässä järjestyksessä. Minä haluan nähdä vakuutusyhtiön, joka suostuu maksamaan sydänvikaisen tutkimukset USA:ssa työsuhteen päättymisen jälkeen. Ja minä haluan nähdä agentin, joka ei osaa nostaa älämölöä *HETI* asiakkaansa puolesta, jos vakuutusturva ollaan ottamassa oikeudettomasti pois sairauden ollessa vielä päällä.
 

kyy_boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampere United, Detroit, Boston, Dallas,
Tässä oikee huomaa kuinka kärpäsestä tehään härkänen.
Jos vaikka sitten jatkettaisiin tota Kerhon haukkumista kun asiat ovat lopullisesti selviä.?
Hpk:n puolelta ei ole vielä asiaan kommenttia kuultu mun tietääkseni?
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Viestin lähetti Kyylä
Tulee mieleen tässä sellainen näkökulma, että oli miten oli.

Tässä vaiheessa kun asioista ei olla kuultu kuin toisen osapuolen mielipide, olen nimimerkki Kyylän kanssa samoilla linjoilla.

Viestin lähetti Aksu
. Saipalla ja Jokereilla on edelleen pelaajia vaikka paskatarinoita on todella paljon, jotka pitävät myös osin paikkansa.

Perhana, minulta jäänyt Saipasta ja sen ulkomaalaisista liikkuneet paskatarinat huomaamatta. Voisitko valaista mihin tarinoihin tässä viittaa? Kiinnostaisi kuulla.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Hmmm...jutusta paistaa läpi pieni sensaatiohakuisuus. Urhea Rob-parka lähti työn perässä Suomeen jääkarhujen keskelle elättääkseen perheensä, teki parhaansa raataen niska limassa ja joutui lopulta julmien suomalaisten pettämäksi sairauden iskiessä. Ei puutu kuin Hannu Karpo ja lause "onko tämä oikein"? Epäilyt kohdistuvat tässä tapauksessa toimittajaan, joka on ajatellut, että koko maailma toimii samalla tavoin kuin Amerikka ja amerikkalaisten lainsäädäntö. Liekö ollut Pölitzer-palkinto mielessä, kun on lähtenyt juttuaan tekemään. Lisäksi jutulle saa varmasti huomiota, kun uutisoi viattomasta jenkistä, jota on kohdeltu kaltoin. Eiköhän suomalainen lööppimedia olisi jo kirkunut naama punaisena asiasta, jos uhrina olisi ollut suomalainen amerikoissa.

Odottelen innolla Kerhon kommentteja, yksipuolinen näkemys kun ei anna kovin kaksista kuvaa asiasta. Eiköhän hommaan löydy looginen selitys. Tuskinpa nykyään yksikään liigaseura on niin tyhmä, että antaisi lööppimedialle moisen herkkupalan jauhettavaksi. Sponssit ei tykkää, jos lokaa on niin ettei firman nimi näy enää paskan alta. Jos HPK olisi toiminut väärin, niin uskon että periamerikkalaiseen tapaan hommaa ratkottaisiin jo oikeudessa. Moraaliset seikat ovat tietenkin eri asia. BTW, Bluesille kaikenlaiset pisteet kotiin Mika Oksan tapauksen hoitamisesta. Siinäpä esimerkkiä muillekin seuroille...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Elton
Jokereilla on katseet käännetty Pohjois-Amerikkaan todellisten vahvistusten osalta, mutta katsotaan nyt saadanko sieltä ketään houkuteltua, kun Sm-liigalla on vähän kyseenalainen maine siellä päin! Ennenkaikkea Pohjois-Amerikkalaiset pelaajat pelkäävät sairasvakuutusturvansa puolesta...

Tuossahan oli HPK:n johdolla kyse erittäin taktisesta suunnitelmasta, johon vain järjestelmä ja koneisto, nimeltään Rekisteröity Yhdistys pystyy. Tallas uhrattiin tämän suunnitelman vuoksi. Viruskin tartutettiin HPK:n toimesta.

Tämän pitkän suunnitelman tavoitteena oli vain ja ainoastaan pilata koko Suomi-kiekon maine valtameren takana. Tällä estetään se, ettei kukaan Pohjois-Amerikan NHL-tähti tule ensi vuonna Suomeen. Mitäkö hyötyä tästä on? No tietenkin se, että Jokerit eivät saa noita todellisia vahvistuksiaan. Tasoitetaan nimittäin rahaseurojen ja huijari-yhdistysten kilpailutilannetta.

Hyvä vinkki: Mene jollekin jenkkifoorumille, ja kerro sinne, että HPK on RY ja muut seurat Suomessa ovat OY:tä. Ongelmat häipyvät heti. Ainoastaan HPK:lle jää musta maine...

Ja sitten mennään itse asiaan...

Minäkin odotan hyvinkin mielenkiinnolla HPK:n vastinetta asiaan. Tähän mennessä tullut tieto on ainoastaan jonkun jenkkitoimittajan näkemys Tallasin kertomasta. Ja kyllä niillä toimittajilla on sielläkin tapana värittää lausuntoja sellaisiksi, että uutiset myyvät paremmin... esimerkiksi erään Jatkoajan nimimerkin tappeluturnaus-episodin yhteydessä taidettiin median toimesta puhtaasti keksiä tarinoitaa, jotta saatiin hieman sensaatiota kehiin. Vai onko joku oikeasti sitä mieltä, että joku Helsingin harrasteliiga on tasoltaan ECHL:n kaltainen?
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Elton
Jokereilla on katseet käännetty Pohjois-Amerikkaan todellisten vahvistusten osalta, mutta katsotaan nyt saadanko sieltä ketään houkuteltua, kun Sm-liigalla on vähän kyseenalainen maine siellä päin
Kyllä, ja tämä nimenomaan johtuu siitä, että kirja nimeltään Harkimoiden hattutemppu on käännetty englanniksi ja sitä markkinoidaan kovaa vauhtia Ämerikassa. Kirja on saanut huiman suosion ja kilpailee nyt lukuisista palkinnoista. Myös vähempiosaisten puolustajana tunnettu John Elton, on kirjan luettuaan vaatinut Suomen hallitukselta toimenpiteitä. Seksualivähemmistöjen katu-karnevaaleissa Brasiliassa puhunut Elton pitää Harkimoiden toimintaa törkeänä ja vaatii Harkimoa kantamaan vastuunsa Lastenklinikka RY:n rahasotkuissa. Elton on pyytänyt kaikkia Ämerikkalaisia pelaajia boikotoimaan Suomen sm-liigaa, kunnes rahat on palautettu oikeaan osoitteeseensa ja Hjallis on saanut rangaistuksen teoistaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti Sistis
esimerkiksi erään Jatkoajan nimimerkin tappeluturnaus-episodin yhteydessä taidettiin median toimesta puhtaasti keksiä tarinoitaa, jotta saatiin hieman sensaatiota kehiin. Vai onko joku oikeasti sitä mieltä, että joku Helsingin harrasteliiga on tasoltaan ECHL:n kaltainen?

Hmmm... Itse muistan lukeneeni tappeluturnauksen järjestäjän hehkuttaneen sitä, että Suomesta olisi tulossa tappelija, joka pelaa ECHL:n tasoisessa sarjassa. Ei mikään media ole moista faktana väittänyt? Ja jos turnauksen järjestäjä on omalla suullaan moista laukonut tiedotusvälineille, niin hänhän on vain tehnyt itsestään pellen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti mirasane
Hmmm... Itse muistan lukeneeni tappeluturnauksen järjestäjän hehkuttaneen sitä, että Suomesta olisi tulossa tappelija, joka pelaa ECHL:n tasoisessa sarjassa. Ei mikään media ole moista faktana väittänyt? Ja jos turnauksen järjestäjä on omalla suullaan moista laukonut tiedotusvälineille, niin hänhän on vain tehnyt itsestään pellen.

Hmm.. noinkos se meni... no nyt minä sitten tein itsestäni pellen, kun menin laukomaan tuollaista mediaan, nimeltä Jatkoaika. :)

Olin siis väärässä, kiitokset korjauksesta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuskinpa Kerho on kovin vilppiä asiassa tehnyt. Jos vaikka tuumaisi näin, että NY Islanders maksaisi Seanin sopparin ulos, niin aivan turha olisi sen jälkeen laskuja Islandersien toimistolle osoittaa yhtään mistään. Tai kun Tampa osti Laukkasen ulos maksamalla 200 kiloa, tuskinpa Janne voi lonkkaansa hoidattaa Suomessa Tampan laskuun. Työnantajan velvoitteet tuppaavat katkeamaan kun sopimus maksetaan ulos ja jos yhtään olen ymmärtänyt, näin Kerho on toiminut?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Siis hetkinen...Tallas on antanut haastattelun jossa kertoo oman versionsa tapahtuneesta...Kerho ei ole asiasta infonnut mitään...miksi olisi kyseenalaistettava Tallasin sanomiset? Mitä perusteita on uskoa Tallasin valehtelevan?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Viestin lähetti Gags
Siis hetkinen...Tallas on antanut haastattelun jossa kertoo oman versionsa tapahtuneesta...Kerho ei ole asiasta infonnut mitään...miksi olisi kyseenalaistettava Tallasin sanomiset? Mitä perusteita on uskoa Tallasin valehtelevan?
Siis hetkinen... Ovatko kaikki huteralla pohjalla olevat huhut siis totta, koska niitä ei ole erikseen kumottu? Ovatko Jokeripelaajat ja -fanit Hjalliksen huoria, koska sellaista on huhuttu. Kotimainenkin media on sensaatiohakuisena spekuloinut ties millaisia huhuja vuosien varrella. Ovatko ne kaikki aukottomasti totta, koska ne on mediassa ilmi tuotu?

Laitetaan vähän jäitä hattuun ja odotellaan mitä tuleman pitää. Yritetään ennenkaikkea pysyä asiassa, eikä vedetä mukaan ikuisia väittelyitä ry ym asioista tapauksen tiimoilta. Niillä kun ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Taitaa olla kyllä turha toivo tuo viimeinen. Huoh.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Vesuri
Siis hetkinen... Ovatko kaikki huteralla pohjalla olevat huhut siis totta, koska niitä ei ole erikseen kumottu?

Juuri tätä kysyinkin. Miten niin huteralla pohjalla? Mikä saa sinut uskomaan että Tallas valehtelee, kerro !
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On olemassa sairasvakuutuksia ja Sairasvakuutuksia eli tässä on kyseessä selkeä kulttuursidonnainen väärinkäsitys.
Varma en tietenkään ole mutta luulisin että yhdenkään SM-liigassa pelaavan sairasvakuutukseen ei kuulu mahdollisuutta/oikeutta hoitotoimenpiteisiin ulkomailla, jos siitä ei ole erikseen sovittu jolloin on kyseessä Sairasvakuutus, joka on "jonkun verran" kalliimpi.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Gags
Juuri tätä kysyinkin. Miten niin huteralla pohjalla? Mikä saa sinut uskomaan että Tallas valehtelee, kerro !

Mikä saa Sinut uskomaan että median edustaja kirjoittaa juuri niin kuin Tallas on sanonut? Koskaan aiemminhan ei media ole vääristellyt lausuntoja..

Juttu on tullut julki tänään ämeriköissä. Odottakaas nyt kunnes uutinen Suomeen saapuu ja joku media sen julkaisee. Ehkä sitten voinemme odottaa HPK:n vastinetta asiaan.

K
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Kaiser Soze
Mikä saa Sinut uskomaan että median edustaja kirjoittaa juuri niin kuin Tallas on sanonut? Koskaan aiemminhan ei media ole vääristellyt lausuntoja..

Juttu on tullut julki tänään ämeriköissä. Odottakaas nyt kunnes uutinen Suomeen saapuu ja joku media sen julkaisee. Ehkä sitten voinemme odottaa HPK:n vastinetta asiaan.

K

No nyt ollaan taas asialinjalla, Tallasin sanomisen vääristely on ehdottomasti mahdollista. Kuten alkuperäisestä postauksestani huomaatkin, niin ihmettelin Kerhon vaitonaisuutta asiasta. Kun edelleen kahlaat ketjua läpi, huomaat myös suorat viittaukset Tallasin valehteluun ja lähinnä niille toivoin perusteita, kun kerran Kerho toistaiseksi vaikenee. Toki haluan uskoa että faktapohjaa Tallasiin kohdistuville epäilyksille on, koska niitä on viljelty.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäisenä tuli mieleen tapaus: raksilan katsoja-lähivakuutus-Kärpät.
Toiseksi haluaisi kuulla myös HPK:n virallisen version asiasta.
Kolmanneksi sai huomata, että Jokerifanit lyövät mielellään HPK:ta. Lähes samalla intensiteetillä kuin Jypin fanit Kärppiä :)
Onko siellä päässä samat pikkuveli-isoveli asetelmat vain heittäneet häränpyllyä?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Gags
Kuten alkuperäisestä postauksestani huomaatkin, niin ihmettelin Kerhon vaitonaisuutta asiasta.

Kyllä kyllä.. Vaitonaisuus johtunee siitä, ettei kukaan ole asiasta vielä kerholta kysynyt. Itse en ainakaan ole juttua vielä mistään muualta bongannut.

Josko asiasta olisi huomenna IL:ssä, kun eikös ne raakit ennenkin ole juttujensa aiheet täältä ja FBK:sta löytäneet.

K
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti puhuri
Kolmanneksi sai huomata, että Jokerifanit lyövät mielellään HPK:ta.
Noh noh. Eihän tuossa ole kuin pari hassua rääpälettä räksyttänyt. Minun on hyvin hyvin vaikea nähdä tätä(kään) asiaa jotenkin Jokerit-HPK väritteisenä.
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Tän siitä saa kun SM-liigassa on harrastelijapohjalta toimivia joukkueita.

Tuntematta asian taustoja juuri lainkaan totean että HPK tekee sen todellakin itse. Harrastelijapohjalta. Makkaraa myyvät D-junioreiden vanhemmat, ovilla lippuja repivät järjestysmiehet talkoohengessä (revi lippuja tää matsi niin saat katsoa seuraavan matsin seisomakatsomosta), kaikenmaailman t:mi Markun kioskit sponsoroivat erillisiä pelaajia.

Ei näin. Tää on SM-liiga hei. Ei Veikkausliiga.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Tommy
Tän siitä saa kun SM-liigassa on harrastelijapohjalta toimivia joukkueita.

Tuntematta asian taustoja juuri lainkaan totean että HPK tekee sen todellakin itse. Harrastelijapohjalta. Makkaraa myyvät D-junioreiden vanhemmat, ovilla lippuja repivät järjestysmiehet talkoohengessä (revi lippuja tää matsi niin saat katsoa seuraavan matsin seisomakatsomosta), kaikenmaailman t:mi Markun kioskit sponsoroivat erillisiä pelaajia.

Ei näin. Tää on SM-liiga hei. Ei Veikkausliiga.

Aivan.

Onneksi SM-liigassa pelaa Espoon Blues. Tuntematta asian taustoja juuri lainkaan, totean että Blues osaa oikeasti kaiken. Maksetaan hirvittäviä summia pelaajille, kun luullaan että voittamisen kulttuuri on oikeastikin ostettavissa. Rahalla luodaan kuitenkin kamalat paineet pelaajille, mikä näkyy sitten mediaseksikkäiden ja kovasti hehkutettujen tähtien epäonnistumisina ja henkilökohtaisina syinä. Lisäksi värkätään kaikenlaisia CD-ROM -kausikortteja, jotka sisältävät jotain kaikkia muka kiinnostavaa materiaalia, kuten Bluesin pelaajien esittelyä ja Länsi-Auto Areenan virtuaalikierrosta. Jos ollenkaan menen lähellekään totuutta, totean, että joku espoolainen Gordon on saanut mehevän nipun Euroja värkätessään Bluesin toimesta jotain perkeleen seksikästä Flash-showta CD-lätyn täytteeksi... ja kaiken maailman ELENORit ja Media-Talo Janssonit kiittävät.

Ei näin. Tää on SM-liiga hei. Ei Saksan UMTS-huutokauppa!
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ai ai Tommy, nyt menit sohaisemaan ry-kysymykseen, saat pian kaikkien Hämeenlinnalaisten vihat niskoillesi!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Elton
Ai ai Tommy, nyt menit sohaisemaan ry-kysymykseen, saat pian kaikkien Hämeenlinnalaisten vihat niskoillesi!
Niin, parempi keino on tarkkailla herkeämättä vuosikausia HPK:n keskusteluosiota ja poimia sopivan tilaisuuden sieltä 'omana löytönään' omia tarkoitusperiä palveleva asia ja avata siitä ketju vaikkapa otsikolla 'Hyvin toimittu Kerho'. Tuo mukavasti punan poskelle ja tunteen takaraivoon että perkele, näytinpä niille! Toimii paljon paremmin kuin väsynyt makkaranmyynti ry-touhu.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Elton
Ai ai Tommy, nyt menit sohaisemaan ry-kysymykseen, saat pian kaikkien Hämeenlinnalaisten vihat niskoillesi!
Ei ry-purkauksista ole Hämeenlinnassa kukaan enää pariin vuoteen suuttunut. Lähinnä ry-kortin heiluttelu saa täällä päin aikaan huvittuneisuuden ja säälin välimaastossa leijuvia tunteita...

Voitko, Tommy, vielä selventää, minkä HPK tekee todellakin itse? Ja miten muut seurat SEN tekevät?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös