Hyvät pelaajat, joita et kelpuuttaisi suosikkijoukkueeseesi

  • 10 450
  • 32

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
En löytänyt tällaista ketjua etsimällä, joten mielenkiinnosta päätin sellaisen avata.

Haluaisin kerätä ketjuun hyviä pelaajia, joita et syystä tai toisesta ottaisi joukkueeseesi. Ei siis haeta pelaajia joiden taso ei riitä, mutta ei tarvi tähtikään olla, jos perustelu on oikea.
Toivoisinkin, ettei pelaajia listattaisi pelkästään vaan pääpaino keskittyisi perusteluihin, jotka tässä lähinnä kiinnostavatkin.

Ehdottomasti voidaan myös laittaa lopettaneita pelaajia.

Aloitetaan peli:
Janne Pesonen. Ehdottomasti taitava pelaaja, mutta myös rottamainen ja likainen. Monesti myös ratkaisuhetkillä tosi paikoissa hyytynyt.

Ville Viitaluoma. Pelaajasta tulee mieleen kiukutteleva teini vielä vanhemmallakin iällä, vaikka kovaa jälkeä tullut. Muutenkin pelaajatyyppinä tuntuu, että ei ole missään hyvä, mutta onko sitten kaikessa parempaa keskitasoa.

Nimiä on vielä lisää ja jatkan listaani, kun tulee parempaa luovuutta perusteluihin. Eli perustelkaa te paremmin ;)
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hieman on jo auringonlaskun pelaaja, mutta Ilkka Pikkaraista en koskaan haluaisi nähdä mustaoranssissa, kun nyt kerran Liiga-kaukaloihin noustaan, vaikka toisikin kokemusta, santapaperia ja ehkä jopa tehojakin. Todella vastenmielinen peluri kaikella tapaa ja juuri tällaisten pikkaraisten (no ok, Hank tekee myös kaikkensa ko. lahkon eteen) takia kiekkoilijoita ylipäätään pidetään usein vähän hitaalla käyvinä juntteina. Rumia ja idioottimaisia tekoja myös riittää uralta. Ulkonäöstä en ala ihmisiä arvostelemaan.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Vaikea sanoa tähän mitään sen jälkeen, kun Raipe lopetti. Huonoja pelaajia osaisin kyllä listata monta sivullista. Eikun nyt huomasin, että lopettaneet pelaajat käyvät (en nyt ala useamman vuosikymmenen takaa kaivamaan). No, sitten sanotaan Raimo Helminen, Jukka Tammi, Jyrki Lumme, Aki Berg. Ja sitten Stefan Öhman. Jarkko Ruutua mietin myös, mutta miksei tuokin menisi Tappara-nutussa. Alkoihan näitä nimiä löytymään. Vesa Toskala, Tinke Peltomaa, Andrew Raycroft(lasketaanko hyväksi?).

Sitten taas isossa kokonaiskuvassa en halua nähdä Tapparassa Sakua, enkä Mikko Koivua, kumpaakaan Granlundia, Teemu Selännettä, Sami Vatasta, Aleksander Barkovia(ellei yli 40-v. jäähdyttely) yms. Työsulku toki muuttaa sattuessaan asioita, mutta sitä en toivo. Siinä mielessä voisin vaikka sanoa Sidney Crosbyn (jota en nykykunnossa Tapparaan huolisi, ellei päästetä irti naapurin koppiin).
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ihan hyvä ketju! Olen meinannut itsekkin vastaavasta aiheesta ketjun joskus väsätä, koska erään kaverin kanssa on aina tullu jubattua että onko sillä väliä meille faneille/katsojille että onko pelaaja siivilissä täysi mulkku jos saa kentällä homman hoidettua. Mun kaverille se on ihan sama minkälaisia persoonia ne tyypit on kun taas itsellä on vähän väliä kuka sitä suosikkijengi paitaa yllänsä pitää.

Kaikista eniten kyrsii nähdä suosikkijenginsä paidassa sellaisia pelaajia jotka nyt siviilissä täysiä mulkkuja tai on jopa syylistynyt joihinkin rikoksiin. Esim aikoinaan liigassa pyörähtänyt Billy Tibbets oli tällainen pelaaja joka täytti edellä mainitut speksit. Suomalaisista taas ekana tulee mieleen Anssi Salmela ja Jere Karalahti. NHL:län puolella taas Ryan Malone ja Seyomen Varlamov tulee mieleen.

En kyllä hirveesti diggaa pelaajista joista oikein huokuu että ne on hirveitä lesoja. Liigasta ei tule äkkiseltään mieleen kuin Hannu Pikkarainen, mutta NHL:län puolella noita kavereita riittää: Evander Kane, Tyler Seguein, Alexander Ovechkin, Patrick Kane, Ryan Getzlaf.... Mutta ne kaksi pahinta tapausta pelaa KHL:lää eli Ilja Kovaltšuk ja Aleksandr Radulov.

Joskus Bluesiin huhiltu Jari Viuhkola ja Kimmo Kuhta taas on niin leimautuneet noiden viholisten ikoonipelaajiksi joten niitä ei kyllä halua oman suosikkiseuransa riveissä nähdä.

Tietenkin on sitten vielä tää "saa hävetä silmät päästään" osasto. Kaiken maailman sukeltelijat hävettää ja tätä osastoa nyt edustaa moni tsekki ja suomalaisista Janne Pesosen. Tietenkin myös sellaiset vinttipimeänä pelaavat sikalijat kuuluu tähän joukkoon joista pahin on varmaan Evgeny Artyukhin ja NHL:lästä Matt Cooke. Liigasta Ilkka Pikkarainen on tätä osastoa.

Sen verran katkeraa kalkkia Mats Sundin on joskus mulle syöttänyt että häntä en olisi koskaan halunnut nähdä suosikkiseurassani. Toivottavasti myös pukupelle Henrik Lundqvist pysyy kaukana Espoon Bluesista. :D
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Janne Pesonen on varmaan tunnetuin, jolle ei kuulu antaa mitään sopimusta Jokereihin. Itse en olisi kovin mielissään, jos nykypäivän Ville Leino tulisi Jokereihin. Voisin mainita Liigasta Lasse Kukkosen ja Söderholmin, jotka ovat ihan ok hyviä pelaajia, mutta jos on tarjolla jotain muita, niin mielummin he. Pepsipojat Kovalchuk ja Radulov ei vaan mahdu nykypäivän Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Janne Pesosella ei tosiaan ole mitään asiaa minunkaan Jokereihin!

Sitten on näitä edellä mainittuja muihin seuroihin vahvasti kiinnittyneitä herroja, joita toki arvostan pelaajina, mutta jotenkin vaikea olisi kuvitella omassa jengissä. Kukkonen ja Söderholm etunenässä. Toki asiaa helpottaa se, että emme pelaa enään samaa liigaa, joten ajatus Kukkosesta ja Väänäsestä alivoimakaksikkona ei tunnu kovinkaan oudolta.

Kovyn ja Radulovin ottaisin todella mielelläni Jokereihin! Onhan tuota noiden kiukuttelua hauska katsella vastapuolelta, mutta kyseessä on kuitenkin sen verran kovia pelimanneja, että ovat tervetulleita dominoimaan Jokereihin. Etenkin Kovysta pidin paljon jo NHL-aikana. Itse arvostan myös "rottia" pelaajatyyppinä sen verran paljon, että en esim. Miika Lahtea osaa vihata. Mutta Matt Cooke on sellainen syöpäkasvain, jonka ei pitäisi pelata jääkiekkoa ammatikseen. Rotta saa ja pitää olla, mutta vastustajien terveyttä pitää kunnioittaa.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Michael Kerästä en halua Suomen maajoukkueeseen. Tämä primadonna saa jatkossakin keskittyä keväisin NHL-tasoisen fysiikan rakentamiseen ja jättää MM-kisat nöyremmille ja isänmaallisemmille pelureille.
 
En osaa perustella tätä mitenkään, mutta Ville Uusitalon näkeminen saa keittämään. Varmaan ihan pätevä pelaaja vieläkin, mutta koohottava pelityyli ja olemus ärsyttävät jostain syystä suunnattomasti. Ilkka Pikkaraisen ohella ehkä viimeinen liigapelaaja jonka haluaisin nähdä joukkueessani. En usko edes raumalaisuuteni vaikuttavan Ude-antipatioihin kauheasti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jan Caloun, Jere Karalahti, Kim Hirschovits...kaikkiin tottuu. Ja oppii jopa pitämäänkin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Hei tuli vielä yksi nimi mieleen. Vai laskevatko HPK- ja SaiPa-fanit Johan Larssonin hyväksi pelaajaksi?
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ensimmäisenä tulee mieleen, Kim Hirschovits, Hannu Pikkarainen ja järkisyistä Janne Pesonen. En tiedä ovatko nämä edes hyviä pelaajia, mutta en heitä kelpuuttaisi kuitenkaan.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
V.Peltonen,N.Lucenius,L.Goren, L.Kukkonen,Kovalcyuk-Radulov kaksikko Euroopasta pelaavista tulevat nyt ensimmäisinä mieleen. NHL:stä pelaavista J.Falk,Landeskog, Sedinien siskokset ja Phaneufia en toivoisi ikinä näkeväni Minnesotan paidassa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jesse Niinimäki: Jos olisi halunnut yrittää, saattaisi tehdä tälläkin hetkellä kovaa jälkeä änärissä tai KHL:ssä, mutta kun on niin flegu ja surkean asenteen omaava, aiheuttaa lähinnä inhoa.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville Vahalahti
T: A.Vuori
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Esa Pirnes jos tulisi SaiPaan niin minua vituttaisi. En oo koskaan massi-Esasta välittänyt, en oikein tiedä edes mihin inho perustuu. Taisi jossain MM-kisoissa tuhlata solkenaan maalintekopaikkoja, ja sit oli jotenkin vittumainen haastatteluissa, jostain tommosesta varmaan jäänyt päälle että Esa syö pippeleitä.

Ryan Glenniäkään en halua enää SaiPa-paidassa nähdä, eikä varmasti tarvitsekaan. Huikea runkosarja, sitten pleijareissa täysi sakkaus kun oli jo soppari isompaan seuraan taskussa, ja lopuksi vielä myönsi että otin Kärppä-sarjan iisisti kun oli tuleva työnantaja kuitenkin eikä parane ensi kauden palkanmaksajaa suututtaa.

Jos saisin päättää, tuleeko Sidney Crosby SaiPaan pelaamaan ilmaiseksi, sanoisin että ei tule, ellei sitten SaiPalla ole jotain mimmiliigajengiä. Sinne voisi Sidney mennä jäähän kieriskelemään ja tuomarien selän takaa repimään kanssasiskoja tukasta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Hmmm...

Katsellaanpa ensin jokunen vuosikymmen taaksepäin ja Red Wingsejä.

Tuolloin 90-luvun alkupuolella en olisi huolinut joukkueeseen sen ajan megatähtiä kuten Wayne Gretzkyä tai Mario Lemieux'ta - kumpikaan näistä herroista ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini vaan ennemminkin olen aina suhtautunut heihin nuivahkosti. Tietty arvostan kummankin pelaajan taitotasoa mutta heidän synnyttämänsä tuntemus on se miksi en olisi halunnut nähdä heitä Red Wingseissä.

Vaikka olen aina tykännyt fyysisestä (tai ultrafyysisestä) pelistä en kuitenkaan olisi halunnut 90-luvulla Eric Lindrosia Wings-paitaan. Hän vaan tuntui minusta ylimieliseltä (paskalta), joten parempi kuin pysyi poissa autokaupungista. Toisaalta jos hän olisi tullut Red Wingseihin jonkun sattuman kautta, en usko, että Wingsit olisi voittanut Stanley Cupin kaudella 1996/97 Lindrosin komennossa.

Onhan noita muitakin 90-luvun tähtiä joita en mielelläni olisi joukkueessa nähnyt, kuten venäläinen Aleksei Jashin. Hänen johdolla Stanley Cupin voittaminen olisi ollut jos vieläkin vaikeampaa - mahdotonta etten sanoisi.

Nykyinen NHL tuntuu niin vieraalta minulle etten oikein tiedä kenet tähdistä pistäisin boikottiin - paitsi, että Sidney Crosbya ei joukkueeseen kaivattaisi itkemään ikipäivänä. Oli sitten kuinka taitava pelaaja tahansa, maailman tämän hetken paras pelaaja niin parempi vaan läpsytellä kiekkoa siellä Pennsylvaniassa!

Aleksandr Ovetškin on iso ja taitava ja kova taklaamaan - ainakin tarvittaessa, mutta silti jokin mättää, enkä häntäkään mielelläni joukkueeseen huolisi. Mutta toki hänet ehdottomasti Crosbya ennemmin ottaisin Wings-paitaan.

NHL:n ulkopuolella ei montaakaan sellaista tähteä edes ole joiden kuvittelisin voivan saavuttaa tähtiaseman NHL:ssä - lähinnä mieleen tulee KHL:n kaksikko Ilja Kovaltšuk ja Aleksandr Radulov, mutta enpä hyppisi riemusta jos heitä oltaisi autokaupunkiin roudaamassa. Kovaltšuk kenties saataisi pelaamaan vaikkapa Datsyukin ketjussa joukkueelle, siten kuten hän parhaimmillaan on NHL:ssä pelannut - mutta entäpä Radulov. Jääkööt juomaan pepsiä Moskovaan!

vlad.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Datsyukin ottaisin, Raduloville, Ovechkinille ja Crosbylle sanoisin kaikille EI KIITOS. Sedinit taas voisin kyllä ottaa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
NHL:stä: Sidney Crosby, Brad Marchand, Dustin Brown, P.K Subban, James Neal, Sedinit

Muualta: Janne Pesonen, Ilja Kovaltshuk, Lennart Petrell, Toni Söderholm (luokitellaanko vielä hyväksi?), Lasse Kukkonen

Radulovin kaltaisen kiekkotaiturin ottaisin mielelläni joukkueeseen. Saattaa olla täysi kyrpä kaukalon ulkopuolella, mutta kentällä tietää mitä tekee. Hieno pelaaja.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kun ollut näitä "lasketaanko hyväksi", niin voisi sanoa, että pointtina hakea pelaajia, jotka mahdollisesti taitotasoltaan mahtuisivat joukkueeseen, mutta jokin muu syy miksi ei. Tarkoitus ei ole vain hakea petrivirolaisia ja akipetteribergejä, missä syyt on aika selviöitä.

Radulov ja Kovaltshuk ei minun Starsiini mahtuisi. Hyi helvetti kun eilen taas oksetti kun Ilya teki maalin ja repii ryssälogoaan katsomoa kohti. Iljettäviä kiukuttelijoita. Crosbyn ehkä kakistellen ottaisin, jos saataisiin kuriin, mieluiten ei.
Peter Forsbergiä ja Mats Sundinia en myöskään olisi Starsiin ottanut, siihen syynä nyt olisi ollut vain katkeruus kovista paikoista, pelaajinahan olivat loistavia ja erittäin sääli, että Forsbergin uran loukkaantumiset pilasivat.

Lasse Kukkosta en JYPiin haluaisi, on kyllä niin iljettävä pelaaja ja vielä Kärppä. JMA:lla sama homma, jäänyt flegun kuva, vaikka on todella taitava. Kärppätaustaiset on lähes kaikki sellaisia mitä en ottaisi, sieltä arvostaa näitä Tuppuraisia ja Granlundeja mitkä on halunneet puolen suomen paukuttelusta pois. En kuitenkaan rupea näitä Kärppäinhokkeja listaamaan, koska ne syyt ei ole hitusenkaan järkiperäisiä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Janne Pesonen. Ehdottomasti taitava pelaaja, mutta myös rottamainen ja likainen. Monesti myös ratkaisuhetkillä tosi paikoissa hyytynyt.
Oliko tuo boldaamani kohta läppä, vai perustuuko tämä nyt esim. kevään 2012 näyttöihin IFK:ssa? Aiemmalta meriittilistalta löytyy kuitenkin mm. Jari Kurri -palkinto pleijareiden MVP:nä vuodelta 2007, ja tekihän kaveri myös maailmanmestaruuden lopullisesti sinetöineen 4-1 osuman vuoden 2011 MM-finaalissa. Joten kyllä niitä näyttöjä tosipaikoissakin löytyy.

Noin toki muuten ymmärrän Pesosen valinnan aika täysin, ja aikalailla kiikun kaakun olen itsekin sen suhteen että vieläkö miehen Kärppiin kelpuuttaisin. Kaikenmaailman "järkisyyt" ja muu perseily silloin aikanaan jätti aika pahan maun, mutta toisaalta onhan kyseessä pirun hyvä pelaaja ja jos Liigaan tuollainen pelaaja tulisi, niin olisihan siinä lähtökohtaisesti aikalailla tähtistatuksen pelaaja ihan mihin tahansa jengiin.

Yleisesti ottaen ei kyllä taida juurikaan olla sellaisia pelaajia joita en Kärppiin kelpuuttaisi, koska jos pelaaja on oikeasti hyvä ja vahvistaa joukkuetta, niin pystyisin kyllä hyväksymään oikeastaan kenen tahansa hankinnan. Jarkko Ruutu ehkä vähän siinä rajoilla, tai ainakin tuo viimeisten vuosien Ruutu on sellainen joka ei "minun Kärppiini" mahtuisi, mutta vastaavasti NHL-kaukaloiden ja maajoukkueen luottopelaaja JR mahtuisi kyllä jengiini.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jesse Niinimäki: Jos olisi halunnut yrittää, saattaisi tehdä tälläkin hetkellä kovaa jälkeä änärissä tai KHL:ssä, mutta kun on niin flegu ja surkean asenteen omaava, aiheuttaa lähinnä inhoa.

Tätä paskaa en itsekään haluaisi koskaan enää näkeväni Ilveksessä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kun ollut näitä "lasketaanko hyväksi", niin voisi sanoa, että pointtina hakea pelaajia, jotka mahdollisesti taitotasoltaan mahtuisivat joukkueeseen, mutta jokin muu syy miksi ei. Tarkoitus ei ole vain hakea petrivirolaisia ja akipetteribergejä, missä syyt on aika selviöitä.

Ei A-P Berg ollut liigakiekkoilijaksi mitenkään huono. En silti olisi ikipäivänä ottanut tuota turkulaisuuden ruumiillistumaa Tapparaan.

Voisin ehkä nyt pudotella nimiä, joita en haluaisi nähdä Sabresissä, eli nyt ei kuulu mainita akibergejä.

Eric Staal: Ylihypetetty. Ei ole ikinä säväyttänyt meikäläistä millään tavalla. Kuitenkin olisi nimellä ykkössentteri.
Cam Ward: -06 kevään jälkeen ollut aika keskinkertainen. Jotenkin tasapaksu kaveri, jolla kuitenkin tietty sädekehä, joka tosin on viime vuosina himmentynyt.
Sedinit: Henkkaa voisin harkita, mutta Danielia ei ainakaan missään nimessä. Edustavat vahvasti Canucksia(huono asia) ja Ruotsia(huono asia) ja kaiken lisäksi Daniel ei ole pelaajatyyppinä sellainen, jonka haluaisin nähdä Sabresissä. Toki ei ole ehkä Henrikkikään, mutta on sen verran peliä näkevä kaveri, että voisin harkita.
Nail Jakupov: Ykkösvaraus=hyvä pelaaja. Olkoon Oilers millainen persläpi hyvänsä, niin kyllä jotain pitäisi tuoda pöytään.
Ryan Nugent-Hopkins: Ei voida syyttää pelkästään venäläistä tässä. Kyllä RNH:nkin pitäisi pystyä kokonaisvaltaisempaan toimintaan, jos mielii legitiimiksi ykkössentteriksi.
James Neal: En vaan tykkää.
Sidney Crosby: Tykkään vielä vähemmän.
Dion Phaneuf: Tykkään vähiten. Toronton kapteenia en halua ikinä nähdä Sabsissä. Joskus nähty kyseenalaisiakin otteita.
Mats Sundin: Onneksi ei näkynyt tätäkään mr. Torontoa.
Thomas Vanek: En ottaisi nykykunnossa takaisin. Jotenkin kuvastaa keskinkertaisuuden aikoja.
Milan Lucic: Ei nyt mikään varsinainen herrasmiespelaaja.


Loppuun on vielä mainittava, etten nyt vetäisi itseäni kiikkuun, jos Sabres-rosteri näyttäisi seuraavaa:

Nugent-Hopkins -Crosby-Lucic
Neal-Sedin-Sedin
Jakupov-Sundin-"Rymistelijä"
"Rymistelijä"-Staal-Vanek
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Oliko tuo boldaamani kohta läppä, vai perustuuko tämä nyt esim. kevään 2012 näyttöihin IFK:ssa? Aiemmalta meriittilistalta löytyy kuitenkin mm. Jari Kurri -palkinto pleijareiden MVP:nä vuodelta 2007, ja tekihän kaveri myös maailmanmestaruuden lopullisesti sinetöineen 4-1 osuman vuoden 2011 MM-finaalissa. Joten kyllä niitä näyttöjä tosipaikoissakin löytyy.
Oli 2012 heikko, en arvosta myöskään 4-1 maalia ihan kaikkein korkeimmaksi saavutukseksi finaalissa. Joskin tuosta finaalista ja noista kisoista en Pesosta parjaa, ei siellä hirveän heikkoja lenkkejä silloin ollut.

Sanotaanko, että kuva jäänyt pelaajana joka ei keväisin ole parhaimmilaan. Suonenvetojakin sattunut ;)

Ei A-P Berg ollut liigakiekkoilijaksi mitenkään huono. En silti olisi ikipäivänä ottanut tuota turkulaisuuden ruumiillistumaa Tapparaan.
Kirjoitin hieman epäselvästi nyt kun itse katsoin. Lähinnä petrivirolainen oli esimerkki huonosta liigapelaajasta ja apberg huonosta NHL-pelaajasta. Eihän A-P tosiaan viimeistä kautta lukuunottamatta huono ollut liigatasolla.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Saku Koivu
Yliarvostetuin suomalaiskiekkoilija kautta aikojen. Pelaaja joka ei koskaan voittanut missään mitään, vaikka pääsi mm. kipparoimaan kaikkien aikojen parhaita suomalaismaajoukkueita, sekä Montrealia, joka floppasi vuosi toisensa jälkeen kun tämä "kaikkien aikojen kapteeni" heitä johti. En tahtoisi koskaan omaan joukkueeseeni tälläistä "hopeasakua". Päällikkö > S.Koivu

Ville Peltonen
Ehkä likaisin pelaaja johon olen omalla "urallani" törmännyt. Hyi että sitä itkemisen ja ämmäilyn määrää varsinkin uransa viimeisimpinä vuosina. Ehkä helpoiten tykästyttävä pelaaja suomalaisten keskuudessa, kun on tullut isänmaallisesti joka keväisiin höntsäilyihin mukaan edustamaan Suomea. Pystyyköhän missään muussa valtiossa kuin täällä ratsastaa vieläkin melkein 20 vuotta sitten tehdyllä hattutempulla?

Antti Pihlström&Juhamatti Aaltonen
"Ai että kun näkisi Pillun joskus dominoimassa NHL:ää. Varsinkin hyvillä käsillä hän olisi luonut mittavan uran rapakon takana" in my ass. Mertarannan kultapoikia tämäkin, ehkä kädettömin päästä-päähän koheltaja jota olen joutunut joskus seuraamaan. Samaan kastiin Juhiksen kanssa, jota nyt oksennus kurkulla joutuukin väkisin seuraamaan Jokereissa.

Minnesotan suomalaiset
Niin kauan kun herrat #64 ja Mikko Minnesotassa kiekkoilevat, toinen vielä kipparina, tulee menestys kiertämään heidät ja kaukaa. Luulisin M.Koivunkin jo tajuavan, ettei hänestä ole ykkös-YV pyörittäjäksi. Granlund toki hienon maalin teki niissä yksissä höntsäily kisoissa. Kyllä sillä meriitillä vielä pitkälle pötkii!

Näillä herroilla ei siis koskaan-mitään-asiaa minun joukkueeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös