Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 478 676
  • 6 832

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Minkä ihmeen takia se muuten sinne rynni? Luuli ilmeisesti että jotain kähinää on syntymässä, mutta Tapparan pelaajia ei ollut mailla halmeilla. Hassu episodi kieltämättä.

Sitä itsekin ihmettelin, mutta olisikohan mennyt tarkistamaan pelinumeroita ja sitten Hentunen kaappaa tämän dumarin niskalenkillä mukaan juhlimaan, vähän aikaa tuomari ihmetteli siinä mukana ja sitten lähti pois. Oli kyllä koominen tilanne. :)
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suosikkijoukkue
HIFK
Näkökenttään osui kovin vangitseva kotimainen musavideo, nimittäin artistilta Lord Est biisi 'Keho on mun temppeli'. Musaa en kuunnellut, kyseinen genre on kuraa, mutta hiukan kasarihengessä tehty, ericprydzmäinen video oli mieleenpainuva. Ihanaa esineellistämistä. Kukahan tuo ns. pääosassa oleva tummahipiäinen neito mahtaa olla? Kaunis kuin mikä ja kroppakin kuosissa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Vituttaako lässyurheilu? MÄX-miestenkanava on ratkaisu sinulle. Hieno viteo.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Onhan tuo jo pari vuotta vanha, mutta ihan jees silti vielä. Saman jengin muut viimeisen neljän vuoden aikana tekemät tuotokset ovat myös ihan katseltavaa matskua. Vanhemmat ovat sitten pääasiassa mukahassuttelua.

Varsinkin nuo tuoreehkot Radio Millenium-matskut ihan hyvää tavaraa.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koillis-Savo-rallin ensimmäinen erikoiskoe

Kuskilla kärähtää himpun verran hermot. Toki ihan aiheestakin. Äksön alkaa siinä reilun 7 minuutin jälkeen.

Heh, kyllähän siinä kuski käy ihan oikeasti aika kuumana. Mutta melkein enemmän naurattaa nuo kyseisen videon kommentit. Tietysti YouTuben videokommentteja ei pitäisi lukea, mutta silti...

"Ei se nyt noin vakavaa voi olla ku tollasilla romuilla päästellään mettissä", johon vastaus: "Ei se on vielä vakavampaa. Eikä nämä ole mitään romuja,asiastahan et varmaan mitään ymmärrä."

"Ei se siitä huutamalla mihinkään lähe."

"No onpa rentoa rallimieltä taas.. :DDD Tuskin nyt tallipaikasta fordille kuitenkaan taistellaan! :D"

"Hieno videopätkä. Tällaisia lisää ralliin, että pääsee maallikotkin nauramaan. Tosi viihteellisiä nuo "neekeri" ja "vitun simpanssi" -jutut. Sain kunnon naurut."

"Niinkuin sanoin anonyyminä täällä on kiva huudella ja leikkiä sankaria. Tosin mulle ihan vitun sama, tosin kaikkihan tuntee ton bemu kuskin, ni pistä säkin nimes vaikka tänne ni puuttuu toi anonyymi etu sulta. Tosin sitä en kiellä etteikö kuskilla heitä hiukan yli ja toisaalta taas kun itse olin ko pätkällä katsomassa, ni se oli kyllä selkeesti leveempää kenttää miltä tuo video kuva näyttää.Eli ohikin olisi pystynyt päästämään."

"Toivottavasti kuljettaja on katsonu pätkän jälkeenpäin ja on luultavasti myös hyvin ylpee itsestään.. Monta oli paikkaa päästää ohi vai hä..? Tiedän, ei oo kivaa mutta pikkusen vois miettiä. Murtomaahiihto kesäkelillä vois sopii sulle vähän paremmin.."
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Viimeksi muokattu:

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Juuri tällaista varten internet on keksitty: kissaemo opettaa hattupäiselle poikaselleen tapoja; youtube
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös