Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 478 262
  • 6 832

sak77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport,ManU,IK,
Viestin lähetti Jii
Olen Dieter!

"Olet Bernerin kanssa saksalaisessa jännityssarjassa Die Kühe - Ratkaisijat. Sinulle tyypillisiä piirteitä ovat taipumus selvittää tärkeitä tehtäviä ja mysteerejä, saksan kielen taito, Saksan maajoukkueen kannattaminen, pitkä takki, enimmäkseen vakava luonne, mieltymys runsaasti makeutettuun kahviin ja yskänkohtaukset. Joskus saatat unelmoida kovin erilaisesta elämästä."

Ei voisi muuten enemmän mennä pieleen. En osaa saksaa, en kannata Saksaa (tai enemmän kuin Turkkia), en omsita pitkää takkia, enkä tosiaankana ole vakava luonne, en käytä kahvissa sokeria.

Olet eskimo!

Elät iloista elämää iglussa komediasarjassa Pää kylmänä, Nanook. Sinulle tyypillisiä piirteitä ovat rento ja kiireetön arki, vähäinen kielitaito, lämmin vakioasu, pirteä luonne, mieltymys turskaan ja innostuminen seuraleikeistä.

näin meillä tänään :D
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa

Olen Hetkinen-mies!
Otat tempuillasi lähetyksen haltuun silloin, kun tilanne sitä vaatii. Sinulle ominaisia piirteitä ovat yllättäviin tilanteisiin ilmestyminen, kiireettömyys, mieltymys jogurttiin, savon murre, esiintyjän vakioasu ja leppoisa luonne. Jo pelkästään leveällä hymyllä pääsee elämässä pitkälle.

Kyllä, näinhän se on.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Touko-Pouko!
"Juonnat enemmän tai vähemmän suosittua Muksuluuri-lastenohjelmaa. Sinulle tyypillisiä ominaisuuksia ovat leikkimielinen ja kiireetön arki, erilaisten asusteiden käyttö ja innostuminen askartelusta. Tulet myös toimeen lasten kanssa. Päällisin puolin olet iloinen, mutta sisälläsi voi kyteä vaikeitakin ongelmia."
 

E-lomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES, Carolina Hurricanes, SF 49ers

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Pliis, niiden julmahuvi tulostenne kanssa. Paskaa settiä väärässä ketjussa.
 

Liitteet

  • rovasti tietää.jpg
    rovasti tietää.jpg
    39,1 KB · kertaa luettu: 1 728

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Viestin lähetti sinikettu
Vuoden turhake?
www.pokia.com

Ja vitut on. Meikä haluaa tuollaisen välittömästi! Kelaa nyt vähän, puhelin soi ulkona ollessasi (tietenkin vanhalla ring, ring - äänellä) ja Sinä vetäiset kylmän rauhallisesti tuon halon esille. On siinä jengillä ihmettelemistä.

Upee luuri!!!
 

sweeney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Olet Stig Carpelan!
Toimit asiantuntijana Studio Julmahuvin uutisissa. Sinulle ominaisia piirteitä ovat rutiinien täyttämä, mutta kiireetön arki, hyvä kielitaito, toimiva vakioasu ja vakava luonne. Saatat juuttua haaveisiin rennommasta elämästä, mutta puhut yleensä tärkeistä asioista.
 

bunghole

Jäsen
Viestin lähetti JAgE
Vakava asia, mutta pikkasen pistää ainakin hymyilyttämään: http://plus.kaleva.fi/html/JKpage483930.html

Tapaus oli todellisuudessa vieläkin ihmeellisempi. Naapurini oli tapahtumahetkellä autossaan viereisellä kaistalla samassa risteyksessä. Kyseinen auto peruutti pari kertaa takana olevan auton keulaan. Tämän auton kuljettaja nousi autostaan ja meni "haastattelemaan" peruutelleen auton kuljettajaa joka kuitenkin tarttui haastattelemaan tullutta miestä kädestä ja painoi kaasun pohjaan ja yritti viedä tämän mukanaan betoniauton alle. Onnekseen tämä "haastattelija" sai repäistyä itsensä irti ja vain tämä peruuttelija loukkaantui.

EDIT: kyseisestä risteyksestä on n.200 metriä kerrostalolle jossa eräs ammuskelija vähän aikaa sitten piilotti aseensa saunan kiukaaseen ja aseen patruunat räjähtelivät kun kiuas lämpesi yleisen saunavuoron aikana. Kyseisestä tapahtumassa on jossain uutis-ketjussa puhuttu ja oli siitä lehdissä ja uutisissakin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös