Huonot toimittajat vauhdissa

  • 1 158 868
  • 4 665

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Helvettiläinen sentään tätä nykypäivän "uutisointia". Minäkin voisin kirjoittaa internetiin työkseni itsestäänselvyyksiä.

Jaws on enklantia ja tarkoittaa hampaita, sekä sillä voidaan myös tarkoittaa menestyselokuvaa Tappajahai. Hait elävät vedessä.

Teksti: Kerkko-Benjamin Kalliste
Iltaroina
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Voi hyvänen aika, totta kai se oli harkittu teko! Vai meinasiko toimittaja, että Arhinmäen sattui ottaa juuri tuo lippu mukaansa ja ihan ex tempore keksi heiluttaa sitä siellä kisoissa?

Helvettiläinen sentään tätä nykypäivän "uutisointia". Minäkin voisin kirjoittaa internetiin työkseni itsestäänselvyyksiä.

Tuossa artikkelissa haastateltiin Arhinmäen avustajaa, joka kertoi tapauksen taustoja. Jutussa ei ollut mitään mullistavaa, joten kyse on sitten kai itsestäänselvyyksistä. Mutta mikä meteli olisikaan noussut, jos media olisi ollut hiljaa näistä "itsestäänselvyyksistä". Media vaikenee Arhinmäen toiminnasta...
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
YLE:n Pohjois-Karjalan maakuntatoimituksen toimittaja Jouki Väinämö tahtoo kiittää ja muistaa kaikkia veronmaksajia seuraavalla "uutisella" (varmuuskopio ohessa piilotettuna). Jollei kyseinen juttu olisi aivan lamaannuttavan ja mykistävän paska, luonnehtisin sitä niin totaalisen ala-arvoiseksi, että jopa huonouden absoluuttinen nollapiste olisi vaarassa alittua.

Uutiset
Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjala 17.8.2013 klo 11:00 | päivitetty 17.8.2013 klo 18:01

Outo sähköpostiviesti menneisyydestä - Kuka oli aikaansa edellä vuonna 1970?

Yle Pohjois-Karjalan työntekijä sai perjantaina oudon sähköpostiviestin. Viesti oli lähetetty tammikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1970. Onko bitti mennyt jälleen jossakin väärin päin vai onko Pelle Peloton ollut asialla?

Kuvassa on sähköpostiviesti, jossa ei ole lähettäjää eikä sisältöä, mutta se on päivätty 1.1.1970. Pelle Peloton was here? Kuva: Jouki Väinämö / Yle

Tiettävästi maailman ensimmäinen sähköpostiviesti lähetettiin Englannissa loppuvuodesta 1971.

Onko mahdollista, että joku propellipää onkin lähettänyt historiallisen viestin jo kaksi vuotta aikaisemmin, tammikuun ensimmäisenä päivänä 1970? Jos näin on käynyt, missä ihmeen bittiavaruudessa se on madellut yli 42 vuotta?

Nyt tämä viesti on kuitenkin saavuttanut pohjoiskarjalaisen miehen työsähköpostin.

Viestissä ei ole lähettäjää, ei aihetta eikä sisältöä. Mutta päiväys seisoo tasan tarkkaan 1.1.1970.

Mielikuvitusta kutkuttaa eniten selitys, että Aku Ankan ystävä Pelle Peloton on ollut asialla piskuisen hehkulamppupään eli Pikku apulaisen kanssa.

Pelle Peloton on tunnetusti noheva kaveri. Hän on keksinyt muun muassa kutistuskoneen, aikakoneen ja mietintämyssyn.

Olen aika varma siitä, että Pelle Peloton oli istunut Ankkalinnan talossaan tympääntyneenä pimenevässä illassa vuoden 1969 lokakuussa. Koska ahkera kaveri ei jaksanut olla pitkään paikallaan, hän oli laittanut mietintämyssyn päähänsä. Sitten välähti. Pikku apulainen säesti innoissaan: "Bizz-biz-biiiz".

Ja lopputulos ilmestyi elokuun puolivälin jälkeen vuonna 2013 Yle Pohjois-Karjalan työntekijän sähköpostiin.

Jouki Väinämö
Yle Pohjois-Karjala

E: Huomasin vasta äsken, kiitos nimim. Jawsin, että nimim. Footless olikin jo ehtinyt ajaa mainitun ydinjätejunan tänne. Kiitos molemmille palstaveljille!
 
Viimeksi muokattu:

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mitä. Vittua.

Tuo vetää kyllä sanattomaksi. Aivan pakko laittaa jonkinlaista palautetta.

Esim. Iltalehdessä tuo vielä menisi, koska siellä uutisointi on muutenkin perseestä, mutta YLE. Hyvä tietää, että verorahoja käytetään esim. tuon toimittajan palkkaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jaws on enklantia ja tarkoittaa hampaita

Tarkoittaisikin. Mutta onneksi tuo oli kai pelkkää toimittajien parodiointia, muutoin olisin huolissani englannin kielen taidoistasi.

Tuo Footlessin (ja myöhemmin vielä Ikävänkantajan) linkittämä uutinen vetää kuitenkin riman rytisten alas. Ihan käsittämätöntä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tarkoittaisikin. Mutta onneksi tuo oli kai pelkkää toimittajien parodiointia, muutoin olisin huolissani englannin kielen taidoistasi.

Viestini oli täysin näkökantani siihen, miten näen Iltalehden sun muiden uutisoinnin. Asia- ja kirjoitusvirheitä sekä itsestäänselvyyksiä. Kaikkia virheitä, joita siis itse teen, mutta minä en olekaan toimittaja :)
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kyllä mä tiesin että "uutiset" tehdään nykyään google-translatella ja muista lehdistä lainaamalla, mutta voisi tekstit silti oikolukea automaagikääntäjän jäljiltä.

IIL: Kohtalokas taklaus - 16-vuotias pelaaja kuoli

Nyt oli niin paska juttu, että piti ottaa kaksinkertaisesti talteen, koska juttua todennäköisesti korjaillaan. Jutun viimeinen kappale:

Iltalehti.fi kirjoitti:
Valmentaja Glenn Fordin mukaan menetti tajuntansa välittömästi taklauksen jälkeen. Turman kiidätettiin sairaalaan, mutta myöhemmin hänet todettiin kuoliaaksi.

Niin, Turman todettiin kuoliaaksi. Voi jumalauta...!

Liitteessä ruutukaappaus jutusta.
 

Liitteet

  • pelaaja todettiin kuoliaaksi.png
    pelaaja todettiin kuoliaaksi.png
    21,5 KB · kertaa luettu: 640

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Oli muuten ihan oikeatakin asiaa tähän ketjuun. Reilut kolmisen viikkoa sitten YLE Satakunta järkytti pikkujutullaan, joka oli täynnä kirjoitusvirheitä. Tällaista sontaa vain en ole tottunut lukemaan YLEn sivuilta. Juttua oli vielä jopa muokattu vajaan puolen tunnin päästä sen julkaisemisesta, joten melko todennäköisesti alkuperäisessä jutussa on ollut vieläkin enemmän kielioppi- ja kirjoitusvirheitä.

30.07.2013 - YLE: Voiton Kivestä äänestetään ensi viikolla
30.07.2013 klo 14:19 | päivitetty 30.07.2013 klo 14:43
YLE Satakunta kirjoitti:
Ässä-fanien Voiton Kivi valitaan ensi viikolla. Kyseessä on Ässä-kannattajien keskuudessa syntynyt hanke, jossa haetaan siirtolohkareeseen perustuvaa Voiton Kivi -yhteisömonumenttia Isomäkeen.

Ässä-fanien haave mestaruusvuoden monumentista, Voiton Kivestä on jälleen lähempänä toteutumista.

Voiton Kivi ehdokkaita on valitsemassa muun muassa Veli-Pekka Ketola. Lopullinen valinta tehdään yleisöäänestyksen perusteella. Ehdotuksia kivestä on tullut pari kymmentä, kertoo hankkeen puuhamies Harri Sippola.

- Ensi viikolla päästään äänestämään. Vellu ja pari muuta tyyppiä valtisee noista paristakymmenestä ehdotuksesta kolme äänestettävää kiveä ja sitten yleisö pääsee kertomaan suosikkinsa netissä.

- Isoimmat ehdokkaat ovat siinä 15 kuution luokkaa, että kyllä se aikamoinen möhkäle on. Asiaan vaikuttaa se, missä kivi sijaitsee, saako sen nostettu maasta ylös ja miten sen sieltä voi kuljettaa, Sippola sanoo.
Aikamoista, että kymmenen virkkeen jutussa on ainakin viisi helpohkosti löydettävää kirjoitusvirhettä. Iltapaskojen uutisoimana tämä ei yllättäisi, mutta YLEn toimittajilta olen tottunut odottamaan aavistuksen laadukkaampaa tekstiä.

Kielipoliisit voinevat vahvistaa olettamukseni, mutta mielestäni noiden punaisten kohtien pitäisi olla...

- - - Voiton Kivestä, on - - - (puuttuva pilkku)
- - - Voiton Kivi -ehdokkaita - - - (puuttuva yhdysviiva)
- - - parikymmentä - - - (yhdyssanavirhe)
- - - valitsee - - - (kirjoitusvirhe)
- - - kiveä, ja - - - (puuttuva pilkku)

JOS joku haluaa keskustella kanssani tai on eri mieltä edellä olevista korjauksista, niin mielestäni Kielipoliisit -ketju on parempi paikka aloittaa keskustelu ko. asiasta. Viestiä vain sinne ja linkkiä tähän ketjuun.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mitä tuossa on outoa? Kaverin nimi on De'Antre Turman. Eikös tuo ole ihan oikein kirjoitettu?

Turman todettiin kuoliaaksi!

Eikös se olisi paremminkin... Turman todettiin kuolleeksi?

Näinpä juuri kuten Mr.Fox asian ilmaisi. Voi vain kuvitella miten jossakin todettaisiin ihminen kuoliaaksi, jos sanan esiintymisympäristö on tavallisesti sellainen, että ihminen hakataan, potkitaan tai kidutetaan kuoliaaksi. Asia on tietenkin kuviteltavissa esimerkiksi seuraavan harvinaisen epätoden tarinan avulla:

Pertti piehtaroitsee betonilattialla tuskissaan. Suusta vuotaa vihreää sappea ja silmistä verisiä kyyneliä. Seinää vasten istuu rauhallisen näköisenä Jortti, joka toteaa muun muassa että:

- IPhone on varmasti paras puhelin.
- Paavo Arhinmäki on tositosi fiksu mies, niin ja tyylikäs.
- Suomalaiset eivät osaa pukeutua, esimerkiksi Virossa osataan paljon paremmin. Suomalaiset ovat hävettäviä juntteja.
- Ei pakkoruotsia pidä poistaa, sitten pitäisi poistaa pakkomatematiikka ja pakkoäidinkielikin.
- Joku jääkendo on ihan paskaa, futis on paljon älykkäämpää.
- Poppanataiteilu on aliarvostettua.

Tässä vaiheessa Pertti kuoli Jortin toteamisen seurauksena.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kalle Jokinen Iltalehdestä pistää tuulemaan:

Auer keskeytti todistajan: "Entä jos se olisi koskenut vain hihan reunaa?"

Todistajan demonstroidessa sormenjälkimusteella paidasta löytyneiden pisaroiden ja sormin tehtyjen pisaroiden kokoeroa puuttui Auer puheeseen.

- Entä jos se (sormi) olisi koskenut vain (vähän) hihan reunaa? Auer ehdotti.

Kysymystä hän ei vastaukseensa saanut.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Hagertin Köpi eli Ilta-Sanomien Kyösti Hagert yrittää tehdä kohu-uutista.

Yle-veron parkkitehti Kiuru vieritti syyn kollegansa harteille - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat:

Yle-veron pääarkkitehti Krista Kiuru (sd) ei halua kommentoida "mitään Yleen liittyvää".
Krista Kiuru toimi 2011 viestintäministerinä, joka veti eduskuntapuolueiden johdosta koostuvaa Ylen rahoitusta pohtinutta työryhmää.

- En minä kommentoi teidän gallupia, koska Yle ei ole minun asiani, nykyisin opetusministerinä toimiva Kiuru kierteli perjantaina Turussa.

Osana Sdp:n ministeriryhmän kesäkokousta Kiuru vieraili turkulaisissa koulutuslaitoksissa. Kerttulin päiväkotiin ministeri saapui jopa 45 minuuttia myöhässä.

Erittäin vaivaantuneen oloinen Kiuru korosti, että Yle kuuluu vastuualueena nykyiselle viestintäministeri Pia Viitaselle (sd).

- Sori, Yle ei ole enää minun asiani. En halua kommentoida sitä, koska se on Pian tontilla. Ei meillä voi olla kahta viestintäministeriä, Kiuru vältteli.

Kesän alussa ministeriksi nousseen Viitasen lisäksi Kiuru sysäsi vastuun myös eduskuntapuolueiden johdoille.

- Siitä (Yle-verosta) on parlamentaarinen sopu, ei se ole minun juttu.

Mutta te sitä työryhmää johditte.
- Minä toteutin parlamentaarisen sovun kahdeksan puolueen kesken.
Te sitä veitte eteenpäin.
- Asia on nykyään Pian käsialaa, Kiuru totesi ja purjehti kättelemään päiväkerhon johtoa.

Kyösti Hagert, Turku

Kiuru jättää oikeaoppisesti kommentoimasta asiaan, joka ei hänelle enää kuulu. Kuka selittäisi Köpille, että jutulla olisi ollut uutisarvoa mikäli Kiuru olisi kommentoida asiaa, joka kuuluu nykyään puoluetoverilleen.

Toiseksi, tuosta jutusta ei oikein selviä, mitä Kiurun pitäisi kommentoida. Kiuru mainitsee gallupin, mutta toimittaja kirjoittaa ministerin myöhästymiseen aikataulustaan.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hagertin Köpi eli Ilta-Sanomien Kyösti Hagert yrittää tehdä kohu-uutista.

Yle-veron parkkitehti Kiuru vieritti syyn kollegansa harteille - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Kiuru jättää oikeaoppisesti kommentoimasta asiaan, joka ei hänelle enää kuulu. Kuka selittäisi Köpille, että jutulla olisi ollut uutisarvoa mikäli Kiuru olisi kommentoida asiaa, joka kuuluu nykyään puoluetoverilleen.

Toiseksi, tuosta jutusta ei oikein selviä, mitä Kiurun pitäisi kommentoida. Kiuru mainitsee gallupin, mutta toimittaja kirjoittaa ministerin myöhästymiseen aikataulustaan.

Jutulla olisi ollut oikeasti uutisarvoa jos demariministeri olisi ottanut vastuun tekemisistään sen sijaan että sysää kaiken seuraajalleen.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jutulla olisi ollut oikeasti uutisarvoa jos demariministeri olisi ottanut vastuun tekemisistään sen sijaan että sysää kaiken seuraajalleen.

Sitten olisi juttuihin päässyt myös mukaan kookomuslainen pääministeri selittäessään, miksi hänen hallituksensa ministeri ottaa taas kantaa asiaan, joka ei hänen toimenkuvaansa (enää) kuulu. Sitten toimittaja olisi voinut kysyä entiseltä viestintäministeriltä Suvi Lindéniltä (kok.), miksi hän ei saanut aikaan Ylen rahoitusuudistusta, vaikka siitä keskusteltiin jo silloin.

Nyt vittu se pää pois pensaasta. Oli ministerin puoluetausta mikä tahansa, pitää sääntöjä noudattaa. Kiuru teki näin, ja jutun kirjoittanut toimittaja yritti turhaan kohauttaa. Kaikki ministerit joutuvat vastaamaan toimenkuviinsa kuuluvista asioista, vaikka asiat oltaisiin toteutettu ennen heidän ministerikauttaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Sitten olisi juttuihin päässyt myös mukaan kookomuslainen pääministeri selittäessään, miksi hänen hallituksensa ministeri ottaa taas kantaa asiaan, joka ei hänen toimenkuvaansa (enää) kuulu. Sitten toimittaja olisi voinut kysyä entiseltä viestintäministeriltä Suvi Lindéniltä (kok.), miksi hän ei saanut aikaan Ylen rahoitusuudistusta, vaikka siitä keskusteltiin jo silloin.

Mielenkiintoista. Eli ministerin ei tarvitse perustella mitään aikaisempia tekemisään vain sen takia että salkku on vaihtunut? Pitääkö Viitasen perustella Kiurun tekemiset vai eikö kenenkään tarvitse perustella mitään salkkuruletin jälkeen?

YLEn rahoitusuudistuksesta on keskusteltu jo pitkään, se että Kiuru sai aikaan surkean ratkaisun ei käsittääkseni ole mitenkään Lindenin (joka ansaitusti sai lähteä) vastuulla.

Linden muistaakseni ehdotti että YLE tuodaan normaalin budjettirahoituksen piiriin mutta tätä ei vasemmisto hyväksynyt.

Nyt vittu se pää pois pensaasta. Oli ministerin puoluetausta mikä tahansa, pitää sääntöjä noudattaa. Kiuru teki näin, ja jutun kirjoittanut toimittaja yritti turhaan kohauttaa. Kaikki ministerit joutuvat vastaamaan toimenkuviinsa kuuluvista asioista, vaikka asiat oltaisiin toteutettu ennen heidän ministerikauttaan.

Kiuru noudatti politiikan sääntöjä viimeistä piirua myöten, mistään ei oteta vastuuta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Mielenkiintoista. Eli ministerin ei tarvitse perustella mitään aikaisempia tekemisään vain sen takia että salkku on vaihtunut? Pitääkö Viitasen perustella Kiurun tekemiset vai eikö kenenkään tarvitse perustella mitään salkkuruletin jälkeen?

Mitkä Kiurun tekemiset? Ilta-Sanomien kyselyssä kysyttiin "pitäisikö Yleisradion säästää tässä taloustilanteessa?" - miten tämä liittyy Kiurun aikana päätettyyn rahoitustaparatkaisuun? Päätös Yle-veron nostosta tuli taas Viitasen ministerikaudella.

YLEn rahoitusuudistuksesta on keskusteltu jo pitkään, se että Kiuru sai aikaan surkean ratkaisun ei käsittääkseni ole mitenkään Lindenin (joka ansaitusti sai lähteä) vastuulla.

Parempi ratkaisu se on kuin tv-lupamaksut. Veronmaksajat maksavat myös kirjastosta, joka tarjoaa kirjallisuuden lisäksi elokuvia, musiikkia ja sarjakuvia.

Linden muistaakseni ehdotti että YLE tuodaan normaalin budjettirahoituksen piiriin mutta tätä ei vasemmisto hyväksynyt.

Niin. Mutta kokoomus hyväksyi demariministerin ratkaisun. Harmittaako?

Kiuru noudatti politiikan sääntöjä viimeistä piirua myöten, mistään ei oteta vastuuta.

Kiuru noudatti sääntöjä, joiden mukaan toisten vastuualueelle kuuluvia asioita ei lähdetä kommentoimaan (ks. ensimmäinen lainaus).

Olet toisissa ketjuissa tehnyt selväksi, ettet hyväksy mitään mitä vasemmisto tekee, mutta älä nyt tee itsestäsi tyhmää. Vai oletko todella sitä mieltä, että Ilta-Sanomien juttu oli aiheellinen, ja toimittaja ei yrittänyt tehdä turhaa kohua? Siitähän tässä oli kysymys, ei politiikasta.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Yks toivomus teille, jotka linkkaatte näitä paskauutisia. Älkää linkatko, vaan kopioikaa uutinen mieluummin spoilerina viestiinne, jottei sivustolle, tai kyseiselle uutiselle tulisi lukukertoja yhtään ylimääräistä. Näin ne tuottaa massia ja pysyy hengissä. Jotkut palstalaisista ovat näin jo tehneet ja hyvä niin. Otetaan me muutkin tästä mallia.

Esim.

IS 24.8.2013 23:06 : 8-vuotias ampui mummon – vaikutteita suosikkipelistä?

Perheensä aseeseen käsiksi päässyt kahdeksanvuotias poika ampui 90-vuotiaan naisen Slaughterin pikkukaupungissa Yhdysvaltain Louisianassa.
Surmatyön tapahtuessa torstai-iltana poikaa vahtimassa ollut nainen katseli televisiota.

Poliisi ei ole tiedottanut surman motiivista, mutta lapsen kerrotaan pelanneen videopeliä ennen kohtalokasta ampumista.

Pojan pelaama peli, Grand Theft Auto IV, on aikuisille suunnattu jättisuosittu peli, jossa seikkaillaan rikosten maailmassa ja surmataan ihmisiä muun muassa ampumalla.

Televisioasema WAFB-TV:n mukaan poika on kertonut ampuneensa naisen vahingossa leikkiessään aseella. Todistusaineisto kuitenkin osoittaa, että lapsi on ampunut naista tarkoituksella pään takaosaan tämän istuessa tv:n ääressä.

- Mistä hän sai aseen? Oliko se näkyvillä? Tämä ajatus pyörii jatkuvasti päässäni, kertoi naisen naapuri Johnnie Scott Fox8live.com -uutissivustolla.

Lapsipsykologi Kristopher Kalieben mukaan GTA IV:n kaltaiset pelit saattavat voimistaa aggressiivista käytöstä.

- Käyttäytymisterapian näkökulmasta sanoisin, että se on harjoittelua. Jos pelissä ammutaan kohdetta, on pelaaminen tavallaan kohteen ampumisen harjoittelua, Kaliebe toteaa.

Lapsi on tällä hetkellä vanhempiensa huostassa. Häntä ei voida syyttää nuoren ikänsä vuoksi. Louisianan osavaltion lakien mukaan alle 10-vuotiaat eivät ole teoistaan rikosoikeudellisessa vastuussa.

Jälleen näistä surullisista väkivaltateoista syytetään aseita ja videopelejä. Okei, on totta, että aseet mahdollistavat ihmisen nopean surmaamisen ja videopelit voivat toimia motivaation lähteenä teolle. Mutta esim tässä tapauksessa: Miksi 8-vuotias pelaa vain aikuisille suunnattua peliä? Miksi hänellä on mahdollisuus päästä käsiksi aseeseen, jolla voi tehdä jotain mitä ei vielä ymmärrä?

Itse pelaan kyseistä GTA-pelisarjaa, vaikken ole vieläkään täysi-ikäinen. Äitini on aina pitänyt huolen, etten sekoa pelin väkivaltaisuudesta, vaikka hänellä on kiireitä YH:na ollutkin. Sain GTA3 pelin lahjaksi kun olin 12, ihastuin pelisarjaan ja olen pelannut SA'ta ja IV'ta. Odotan myös parhaillaan innoissani V'n julkaisua. En pidä tästä pelien mustamaalaamisesta. Kasvatus, kasvatus. Vanhempien vastuu. Ympäristön vaikutus. Tärkeimmät pointit lapsen kehityksessä.

Ei varsinaisesti "huonot toimittajat vauhdissa" -kamaa, mutta oli nyt avauduttava. Muutenkin viestin alkuosa tärkein. Kiitos.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Parempi ratkaisu se on kuin tv-lupamaksut. Veronmaksajat maksavat myös kirjastosta, joka tarjoaa kirjallisuuden lisäksi elokuvia, musiikkia ja sarjakuvia.

Nykyinen malli ja lupamaksu ovat molemmat huonoja systeemejä.

Niin. Mutta kokoomus hyväksyi demariministerin ratkaisun. Harmittaako?

Minua ei harmita että Kokoomus hyväksyi demariministerin ratkaisun, minua harmittaa että Kokoomus hyväksyi surkean ratkaisun.

Minua suorastaan vituttaa jos YLE-veron korotus hyväksytään Kokoomuksen toimesta.

Kiuru noudatti sääntöjä, joiden mukaan toisten vastuualueelle kuuluvia asioita ei lähdetä kommentoimaan (ks. ensimmäinen lainaus).

Heh.

Olet toisissa ketjuissa tehnyt selväksi, ettet hyväksy mitään mitä vasemmisto tekee, mutta älä nyt tee itsestäsi tyhmää. Vai oletko todella sitä mieltä, että Ilta-Sanomien juttu oli aiheellinen, ja toimittaja ei yrittänyt tehdä turhaa kohua? Siitähän tässä oli kysymys, ei politiikasta.

Aiheellinen? Kuka määrittelee mikä on aiheellinen juttu, varsinkin Iltapuluissa?

Toimittaja totta kai sörkki kepillä mutta Kiurun "en ota mitään vastuuta mistään" -linja todennäköisesti on syy miksi tuo yleensä päätyi lehteen.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Haastattelussa Ronn Moss - Huomenta Suomi - 20.8.2013 - YouTube

On varmaan ollutkin jo ainakin jossain myötähäpeä/koomista paskaa -ketjussa mutta laitetaan nyt vielä tänne.

Legendaarinen Lauri "yksinkertaisin ihminen televisiossa" Karhuvaara haastattelee Ron Mossia. Tai Ridge Forresteria, ihan varmuutta ei ole kumpaa Late luulee haastattelevansa. Myötähäpeämittari pamahtaa sen verran punaiselle, että vasta kolmannella kerralla sain katsottua alusta loppuun.

Lopussa Late melkein tulee housuihinsa: "OMG your smile and your charisma".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös