Huonot toimittajat vauhdissa

  • 1 158 885
  • 4 665

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ennakoidaan jo huomista. Monessakohan lehdessä on otsikoita ja jotain linkistystä tuohon Räikkösen tämänpäiväiseen kommenttiin " what the hell he is doing?" ja sitten siihen perään: Katso muita Räikkösen legendaarisiksi muodostuneita lauseita. Lukijoiden aliarvioimista.

Ja tämähän on suomennettu "Mitä h**** hän tekee" eli nuo VITUN tähdet kaivetaan esiin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
SK kertoo Aamulehden mokasta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Aamulehti: Esko Aho vältti täpärästi pommi-iskun - oli Kanadassa. "Olisin saattanut hyvin olla reitin varrella jos olisin ollut Bostonissa". Niin minäkin - vältin siis myös pommi-iskun.
Kuuluu samaan sarjaan kuin se, kun itse vältin täpärästi Estonian onnettomuuden!

Olin onnettomuuden sattuessa kilometrin päässä nykyisen Tallinkin (ent. Estline) Helsingin terminaalista ja olisin saattanut lähteä laivalle, jos olisin saanut vanhemmiltani luvan lähteä laivalle yksin dokaamaan ala/yläasteikäisenä. Tosin Estonia lähti Tallinnasta Tukholmaan, mutta HUH SENTÄÄN!, että oli lähellä!
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ote Iltalehden raportista koskien eilistä Dortmund- Real Madrid-ottelua:

Neljäs täysosuma syntyi 67. minuutilla. Xabi Alonso kaatoi Mesut Özilin, ja Lewandowski täräytti rangaistuspotkun maalin kattoon: 4-1.

Hyvä kun Iltalehdessäkin tiedetään kuka pelaa ja kenen puolella.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Toimittaja-raukka on luullut pelin olevan oikeasti Saksa vs. Espanja...
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Antti "alkaa tiätämään" Ennekari yllätti jälleen tiistaina.

Bayernin ja Barcan peliä oli pelattu 10 min kun käänsin kanavalle ja ihmettelin niin sanotusti kybällä: onko selostamossa Andyn (ei McCoyn vaan Ennekarin) kaksoisveli kun puheongelmaisen kuuloinen ääni ylistää - Bayernia! Pian kuitenkin ilmeni että Bayern vie Barcaa kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Ja nopeasti olikin pallo Valdesin selän takana (myös konkreettisesti).

Puoliajalla meininki selkesi kaltaiselleni hitahahkolle kaverille lopullisesti: jo pelin toisella minuutilla pallo oli melkein Barcan maalissa ja Barca-fani Ennekari oli kelpo gloryhunterin tavoin ruvennut Bayern-faniksi.

Lopputulema: ostaisitko Antti Ennekarilta edes uutta autoa?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iltasanomat tekee jutun snookerin mm-kisoista otsikolla Maailmanlistan ykkönen laulukuoroon - O'Sullivan häikäisi. Kertovat tuossa jutussa Ronnien voittaneen päivän pelinsa Ali Carteria vastaan 5-3 vaikka voittoon tarvitaan 13 erää ja peli jatkuu huomenna. Häikäisystä voi olla montaa mieltä, mutta pelin taso ei ainakaan häikäissyt. Pussitusprossa jotain 85% mikä on 10% vähemmän kun normi Ronniella. Ali vaan pelasi huonosti, mutta voi aivan hyvin voittaa tuon pelin. Varmasti joidenkin lapuissa jopa suosikki.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Iltasanomien suomennoksen mukaan Bild kertoo Ville Valon alkoholismin uusiutumisesta. Mihinköhän se sitten siinä välissä katosi? Artikkelin mukaan fanin mielestä Valo myös näyttää omituiselta musiikkivideolla. Videota en ole nähnyt, mutta onhan tuon nyt pakko olla rodella raitisnaamainen verrattuna aikaan ennen katkolle hakeutumista. Silloin Valo nimittäin oli tulehtunein ihminen ikinä ja koskaan missään.
 
Viimeksi muokattu:

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Venäjän media: Suomi kielsi venäläisten marssin – pelko rähinästä Helsingissä

Uusi Suomi:
Venäläiset kiekkofanit olisivat venäläisviestinten mukaan halunneet järjestää Helsingissä marssin 9. toukokuuta. Faniyhdistyksen mukaan se ei kuitenkaan saanut lupaa marssin järjestämiseen.

Marssin tarkoituksena olisi ollut kannattaa Venäjän maajoukkuetta, mutta 9. toukokuuta Venäjällä vietetään myös Voiton päivää.

Voiton päivää vietetään toisen maailmansodan, jota Venäjällä kutsutaan Suureksi isänmaalliseksi sodaksi, päättymisen kunniaksi.

Itar-Tassin mukaan marssikiellon taustalla saattaa olla se, että moni muistaa venäläisten jalkapallofanien marssin Puolassa viime Voiton päivänä jalkapallon MM-kisojen aikaan.
Jostain syystä minä en muista jalkapallon MM-kisoja Puolassa pelatun. EM-kisathan siellä (yhdessä Ukrainan kanssa) toki oli mutta mielestäni ne pelattiin kesä-heinäkuussa. Joku hulinaksi mennyt slobojen marssikin siellä taisi olla, mutta aika pitkällä sytytyksellä on marsittu jos siinä Voitonpäivää juhlistettiin.

TIedä sitten onko sekoilu jo Itar-Tassin jutussa vai sen kääntäneen suomalaisen "toimittajan" sepustuksessa.

Edit: Ja kaupan päälle koko juttu poliisin kiellosta on ankka:
Suomen poliisi: Venäläisiä ei kielletty marssimasta – ”Huhu on kuultu”
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Venäläismedia tarkoituksella antaa vastaavilla pienillä ja isommilla, virheellisillä uutisilla negatiivista kuvaa Suomesta ja suomalaisten suhtautumisesta Venäjää kohtaan. Luodaan ihmisille suunnitellusti ja pitkäjänteisesti mielikuvaa venäläisvihamielisestä kansasta.

Jokainen voi itse miettiä, miksi Venäjällä luodaan kansalle mielikuvia Venäjälle vaarallisista ja vihamielisistä naapurusvaltioista. Samaa hommaa tekivät natsit aikanaan ja kaikki varmasti tietävät, kuinka tehokkaasti se vuosien aivopesu toimi massoihin.
 
Viimeksi muokattu:

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilta-Sanomien Simo Holopainen on kääntänyt hienosti Daily Mailin "UFO" uutisesta itselleen tämän hetken luetuimmat -listan ykköspaikan.

Both pilots described the object as 'blue and yellow (or silver) in colour with a small frontal area but that it was "bigger than a balloon". -> "...jota lentäjät kuvailivat sinisen ja keltaisen väriseksi ja palloa isommaksi"

Mahtoiko olla kuitenkin kolmiota pienempi? Ehkä suurinpiirtein neliön kokoinen?
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Suosikkimaalivahti löydettiin kuolleena.

Iltalehden linkin uutisessa puhutaan ruotsin pääsarjasta, allsvenskanista.

Turina piri myös 65 pelaamassaan ottelussa maalinsa puhtaana 26 kertaa.

Vähän alusta jne.

Edit. Tosiaan, jalkapallostahan tässä kyse. Selailin jääkiekko-uutisia ja huomasin ko. uutisen, joten oletin sen olevan automaattisesti jääkiekko-aiheinen. Ajattelin myös, että tuo 65 peliä voisi olla 165. Piti myös tarkistaa ko. henkilön statistiikat, mutten jaksanut.

Pistetään aamun piikkiin. :)
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jokunen aika sitten Aamulehden verkkosivuilla kerrottiin uutista, jossa tamperelainen vanhempi rouvashenkilö oli onnistunut putoamaan Molok-roskikseen. Aamulehden otsikko oli: "Mummo putosi roskikseen - katso kuva!".

Noh, minä jo ajattelin, että siellä näytettäisiin roskapussien seasta kurkistelevaa mummoa, mutta ei... Uutisessa itsessään kerrottiin tästä ikävästä tapauksesta ihan neutraaliin sävyyn... kuvana oli taas ihan normaali kuva pelkästä Molok-roskiksesta - varustettuna luonnollisesti tekstillä: "Kuvan roskis ei liity tapaukseen".
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tuossa viikonloppuna oli Ilta-Sanomissa kolme otsikkoa päällekkäin:

- Ravihevonen meni solmuun keskellä tietä Miehikkälässä
- Mummo putosi Moolokin kitaan Kangasalla
- Lokki juuttui lyhtypylvääseen Helsingissä

Sanamuodot olivat kutakuinkin noin ja valtakunnassa kaikki hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös