Huomenna tapahtuu??

  • 105 207
  • 1 288
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pete 62
Tänään todella tapahtuu, sillä Ifk ilmoittaa uudesta sponsorista. Kauppakeskus Jumbo ja Ifk ovat solmimassa sponsorisopimusta. Nimet laitetaan alle illan Saipa ottelun jälkeen. Ehtona sopimukselle on, että Ifk pitää illan ottelun jälkeisen sijoituksensa Liigassa.
Piristi kummasti päivää, kiitos!
:D
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Tsot, tsot, Paananen (off topic)

Täytynee korjata lapsuksesi, eli Huomenna hän tulee (Waiting for Godot) on luonnollisestikin Samuel Beckettin, ei Ionescun loistava näytelmä. Noh, pointtiahan tämä ei miksikän muuta IFK-fanien kannalta...

* * *
shadowplay
 

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
>huokaus<

Kuka ottaisi Uugen sepustuksista selvää. Yksi kerrallaan mies aina puolustelee jokaista mollattua – Penaa, Mälkiää, Ciprussia, "junnuja" – samalla aina vihjaten syyn piilevän jossakin muualla. Samalla Uuge lupailee hämärin sanakääntein asioita, jotka eivät sitten koskaan toteudu.

Eihän se ole helppoa Uugellakaan olla puun ja kuoren välissä. Kuinka säilyttää uskottavuutensa sekä kriittisten fanien että tunaroivan mutta palkkaa maksavan organisaation silmissä – siinäpä vasta ongelma.
 

BBT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Djurgårdens IF
Bautin...

1992-93 Winnipeg Jets NHL 71 5 18 23 96
1993-94 Adirondack Red Wings AHL 9 1 5 6 6
1993-94 Winnipeg Jets NHL 59 0 7 7 78
1993-94 Detroit Red Wings NHL 1 0 0 0 0
1994-95 Adirondack Red Wings AHL 32 0 10 10 57
1995-96 Kansas-City Blades IHL 60 0 14 14 113
1995-96 San-Jose Sharks NHL 1 0 0 0 2
1996-97 Lulea HF SEL 36 1 0 1 153
1997-98 Lulea HF SEL 43 3 5 8 21
1999-00 Nuernberg Ice Tigers DEL 50 4 7 11 105

Mistä noi huhut jostain Thompsonista ja Bautinista on oikein repästy!?? Ei Penakaan ihan noin tyhmä oo että palkkais tällasta idioottia!?? Huomion arvonen on esim. toi eka Luulajan kausi... YKS MAALI!! :(

Taas kerran lähteitä kiitos, jos kerran "tiedetään" asioita!!
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Täytyy olla tosi pelimies jos esim. yhdellä ulkomaan ihmeellä meinataan IFK:n kurssi kääntää...

Koko joukkueesta täytyy löytyä halua muutokseen (sitä luulisi löytyvän). Kun se voitto sitten joskus tulee, niin kummasti rupeaa puserrus kypärän alla helpottamaan ja kääntymään epäonnistumiset onnistumisiksi.

Porissa on nähty muutamana kautena samanlaista rämpimistä, mutta täytyy myöntää ettei odotukset ole olleet niin kovia kuin IFK:lla.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Pena veti taas vesiperän

Jos Uugen KOFFin juttuihin on uskominen, Pena tais JÄLLEEN kerran olla se kusetettava osapuoli. Taas piti kuulemma olla maanantaina kerrottavaa, mutta kun ei. Tää lienee jo sadas kerta kun oli joku "tosi kova" jätkä tulossa, mutta Pena raukkaa kusetettiin. Ja virallinen huhujen levittäjä ja kaikkien tunareiden puolustaja Uuge Kojola senkun jatkaa selittelyään. Jos uugea ois ollut uskominen, IFK:ssa ois pitänyt tapahtua viimeisen vuoden aikana vaikka kuinka paljon ja lähinnä positiivista. Kukakohan tässä kusettaa ja ketä ??? On se vaan ihme kun muut saavat kyllä clousattua noita diilejä, mutta ei meidän Pena ...
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
In My Dreams!

IFK kannattajan päiväuni olisi: IFK:n osakeanti! Sitten vain merkintöjen perusteella valittaisiin sellaiset omistajat joilla kiinnostus riittäisi legendaarisen joukkueen maineen ylläpitämiseen. Oma veikkaukseni olisi että hallituksen ja tj:n huoneissa alkaisi "tuuli puhaltaa". Katotaan nyt ovatko IFK:n päättävissä elimissä kaverit kiinnostuneita itse IFK:sta vai vain omista mukavista oloistaan.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti ruoto

Porissa on nähty muutamana kautena samanlaista rämpimistä, mutta täytyy myöntää ettei odotukset ole olleet niin kovia kuin IFK:lla.

Vertailun vuoksi. Ässillä oli edelliskaudella 22 pelin jälkeen koossa 19 pistettä, 54 pelin jälkeen oli 37 pistettä. Viime kaudella 22 pelin jälkeen pisteitä oli 7 ja 56 pelin jälkeen koossa oli 30 pistettä.

Eivät ne odotuksemme ehkä huikeita olleet, pelkästään jo taloudenkin takia, mutta siltikin kaudet olivat liian painajaismaisia millään muotoa hyväksyttäviksi.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Viestin lähetti Q [/i

Out : Podkonicky, Kantor, Zipruss, Kortelainen, Jönni
In : B. Convery, R. Thompson, S. Bautin, kaksi kotimaista [/B]


Onks toi joku läppä että Rocky Thompson olis tulossa?!
Todella kova tappelija nimittäin..
Eli mistä olet kuullut että rocky olis tulossa?:cool:
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Pahoin pelkään...

...että Pena on sittenkin luopumassa joistain junnuista.

Perkele! Ei anneta niitä pois. Vaihtokauppaa junnuilla ei saa tehdä...
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Taubert

Täällä Oulun suunnalla olisi tarjolla, ainakin Kärppäfanien mielestä, laadukas pakki Hifkiin, nimittäin Kristian Taubert.

Hänet on kuulemma nyt ulostettu lopullisesti joukkueesta. Syynä tuskin ovat pelilliset epäansiot, sillä mestarivalmentaja Heikkilä ei ole miehelle tilaisuutta suonut. Tai voihan kyseessä ollakin pelillinen seikka: Taubert on kova, taklaava ja lujaa laukova, kiekkoa ylös kuljettamalla (huom!) tuova peluri. Sellainen ei sovi Heikkilän pelivisioon, jossa itse kunkin pelaajan on heitettävä lätty päätyyn punaiselta ja jäätävä keskialueelle odottelemaan, josko vastustaja töpeksisi kiekon omaan pömpeliin. Tai sitten tekisi niin karkean munauksen keskialueella, että Kärppämiehet pääsisivät ylivoimahyökkäykseen kolmella nollaa vastaan... Niin ja eihän sitä pidä taklatakaan, saati laukoa, ainakaan lujaa...

Ehkä kuitenkin syyt ovat kemioissa (vrt pehmyt-kova).

Veikkaan että mies tulisi jopa edullisesti. Pelinälkää hänellä on varmasti enemmän kuin koko hifki-porukalla yhteensä, ja näyttöhaluja.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Muutos on tapahtunut

Tero Paappanen kolmospakkiparissa, Tuominen ei mukana.
 

Carlos

Jäsen
Noniin, tulihan niitä muutoksia! Kauan huhuiltu kohuhankinta Tero Paappanen tekee debyytin punapaidassa! Näin tää homma etenee...

En oikeastaan kyllä ihmettele yhtään että joukkue pelaa päin helvettiä jos jo pidempään on ollut tiedossa että äijää myydään ja ostetaan. Yritä siinä sitten rakentaa motivaatiota...

Taas tää menee tähän, kohta tulee, kohta tulee, oho -ei kukaan tullukkaan. Joko faxi ei toiminu tai sitten muuten vaan ei kiinnostanu ketään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Että Paappanen olisi se vahvistus,vaikka tään pitäisi lähinnä itkettää niin kyllä nyt tuli sellaiset naurut että harvoin tulee.
Toivon että tää kausi menisi täysin lätyksi loppuun asti niin sitten voitais nähdä jotain muutoksia.Pari kohtalaistakaan vahvistusta ei nyt auta kun homma on jo pari vuotta kussut kintuille.
Mutta hauskaa mulla on kun fanit miettii vahvistuksia ja sitten se annetaan-Paappanen.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Jos nyt ketään tämän tuskan keskellä kiinnostaa, niin mtv3:n nettisivuilla on eilisen tulosruudun Matikaisen haastattelu sekä aamuisen tulosruudun Mälkiän haastattelu nähtävissä.

Eikä toi Paapanen ole vissiin se Matikaisen huippuhankinta. Näen vain positiivisena sen, että AT ei pelaa tänään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En oo koskaan kuullu Pappasen Terosta. Mikä hän on miehiään?
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Re: Muutos on tapahtunut

Viestin lähetti Rebel
Tero Paappanen kolmospakkiparissa, Tuominen ei mukana.

Luulis että jos tässä on Penan hankinnat niin IFK fanit ei ole tyytyväisiä.....?
Tuskin voidaan puhua vuosisadan hankinnasta.
Itse laitoin jo nyt torstaille pitkävetoon IFN:n voiton, joten toivottavasti peli luistaa......
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Henkka
En oo koskaan kuullu Pappasen Terosta. Mikä hän on miehiään?

KJT Hockey
puolustaja
s. 24.1.1980 Järvenpää
181 cm / 83 kg / L
sopimus: 2002

KJT:n paras pistemies tällä kaudella. Pelaajaurasta en tiedä.
 

BigReds#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kukaan...

Nähnyt kun tämä Convery pelaa?
Pieniä kommentteja.

Tulosruudussahan sanottiin, että SAATTAA jo olla mukana kärppä-ottelussa...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä sitä Tuomiselle tehdään sitten sopimus jos kaveria ei peluuteta.Nyt alkaa oleen jo 40 sopimupelaajaa ja Pena ei saa ylimääräisiä mihinkään.Kohta Hifkin pelaajabudjetti on liigan suurin kun älyttömiä hankintoja tehdään ei ketään saada myytyä (Junkka poikkeus).Kobezdakin on koko kauden lakanoiden välissä ja Pena maksaa.Mutta syynä Paappasen hankintaa ei taida olla muu kuin että ketään muuta ei saatu eli luu jäi jälleen käteen kuten on jo niin pitkään tapahtunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös