Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Huhut, mutut ja muut fantasiat

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana red&white, 02.05.2014 klo 13.20.

 1. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 2. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Voisi ajatella, että kun jenkeissä pelannut suomalainen jo julkistettiin, niin tuossa on sitten kyse pelaajan kansallisuudesta. Näin tulkitsisin..

  Hyviä hakuja kaiken kaikkiaan. Vaikuttaa pettymysten kauden jälkeen hyvin harkituilta ja hartaasti neuvotelluilta ja mietityiltä sopimuksilta, joissa molemmilla on vain voitettavaa. Toivotaan näin. Nevalaisessa ja Salmisessa on varmasti paljon jalostettavaa - hyvässä mielessä. Salminen on varmarsti hyvä mörssäri vastustajan keskustaa häiritsemään - jos siis saa sopimukset. Tryout oli kyseessä. Kala-Pudas on tällä hetkellä jopa kova nimi Sportiin. Hienoa, että saadaan näinkin kuuma nuori nimi ykköskenttään.

  Vaikeaa tulee varmasti pleijareihin mennä edelleen kapealla rosterilla ja maalivahtikaksikkokin kun on mitä on..no joo..enivei aika pohjalta lähdetään muita haastamaan, mutta useamman asian loksahtaessa kohdilleen, niin kyllä tuosta hyvä saattaa tulla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 17.47
 3. Jumbo Joe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Sharks
 4. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Diamiikon Jerry ois kyllä kova sana. Muutenkin joukkueeseen mun mielestä olisi aina hankkia joku "kulttuurin ulkopuolelta" Ilveksen ja Tapparan mittelöä katsellessani tuli outo tunne juuri D'Amigosta Sport nutussa, no jää nähtäväksi.

  Jännittäviä juuri nämä tällaiset rapakon takaa teaser julkistukset!
   
 5. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Tuskinpa on Jerry, koska hakee paikkaa NHL:stä. Enkä tiedä voiko sitten tuota artistiverojuttuakaan soveltaa. Olisi lähtökohtaisesti uran kannalta downgrade Jerrylle.
   
 6. exau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Miten olis Dave Spina? Ja tää oli sitte vaan heitto ei huhu.
   
 7. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Uskokaa nyt jo, että rahat on TOSI vähissä. Jos sieltä vielä joku tulee, niin halpa jenkkiarpa syksyllä try-outille, ja sitten kädet ristiin, että edes osa näistä uusista menee eteenpäin ja "vanhat" parantaa, ihan pikkuisen enemmän kuin tällä kaudella...
   
 8. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Mitenkä niin syksyllä? Torstaina julkaistaan kaveri, joka liittyy jollain tapaa jenkkilän lippuun.
   
 9. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Ilmeisesti sieltä torstaina joku Jenkki julkaistaan sitten kun tuollainen vihje annettiin. Mitä @Mustakotka vihjailuja tässä lukee, niin ei siis mikään valmis pelaaja ole tulossa, vaan ennemminkin joku nuori ja lupaava. Niinhän siellä fanien ja johdon tapaamisessakin sanottiin, että ulkomailta haetaan enempi nuoria pelaajia tästä lähtien.

  Eli tuntomerkit tulevalle jätkälle on oletettavasti:

  -Amerikkalainen
  -Tulee rapakon takaa
  -Nuori ja lupaava
  -hyökkääjä

  Näistä voisi veikata, että yliopistosta tulee. Onko sitten jotain Salmisen, Ainalin tai Nevalaisen joukkuekavereita?
   
 10. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Juu, torstaina toki kerrotaan. Oletuksena siis, että liittyy syksyllä harjoitusrinkiin mukaan, kun vetää ensin kesätreenit itsekseen Jenkkilässä...

  Lainaus:
  Tuohon kun vielä kairaa Vaskivuon joukkueen, Elmira Jackalsin vapaat ja nuoret, sekä suomensukuiset tai -lähtöiset pelaajat ja mahdollisesti Virmasen seuraamat jengit, niin eiköhän olla aika lähellä. Urakkaa tuossakin...
   
 11. Rairama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tätä olin itsekin tulossa heittämään. Jerry kelpaa kyllä mulle paremmin kuin hyvin.
   
 12. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Olisihan se kova hankinta, mutta eipä taida olla tulossa. Joku nuori amerikkalainen pelimies tulee yliopistosta, näin veikkaan. Tosin torstaihin asti aikaa unelmoida, että sieltä jo D'Amigo pamautetaan.
   
 13. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Hyvän oloisia hankintoja tänään. Manninen parempana kuin Vaasasta lähtiessään. Kalapudas on potentiaalinen läpimurtopelaaja ja Tuulolalle maisemanvaihdos voi tehdä hyvää, kun pääsee pois isänsä varjosta.
   
 14. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Juuri oikeanlaisia hakuja Sport on tehnyt. Nuoria, kehittyviä ja nälkäisiä pelaajia sopivasti muutamalla kokeneella varustettuna on oikeanlaista rakentamista nyt tähän kohtaan. Ehkäpä joukkue yhtä maalintekijää vielä kaipaa ja odotetaan mitä torstai tuo tullessaan. maalivahtikaksikon pitää skarpata nyt kesän aikana rajusti.
   
 15. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Jokainen joukkue kaipaa aina sitä yhtä maalintekijää. Hymiö.

  Onnea Kalaputaasta (muistakaa taivutusmuoto ;) ). Ei pitänyt viime kaudella mahtua edes kokoonpanoon, kun kaikki terveinä. Erinäisten syiden takia sai kuitenkin vakiinnutettua roolinsa kakkosen keskellä. Muistaakseni yksi vähän tehokkaampi jakso mahtui kaudelle. Potentiaalia kuitenkin on hyväksi liigatason kiekolliseksi sentteriksi, ja omana poikana olisin mielelläni Kärpissä pitänyt vastakin. Nyt meni kuitenkin näin, niin kasvattakaahan Kala-Antista mies.
   
 16. JPL Jäsen

  Hyvän pätkän Joulun jälkeen K-Pudas pelasi, mutta muuten kausi oli aika vaisu. Alkukaudella oli Kärppien heikoin hyökkääjä, eikä olisi pelannut ilman sitä järjetöntä loukkaantumissumaa. Kun pääsi pelaamaan Leskisen ja Mäenalasen kanssa, sai nostettua jakson tehot lähelle +/- 0.

  Ihan ykkösketjun vastuuseen en usko Antista vielä, mutta onhan siellä aika hyvä potentiaali olemassa. Aloituksissa surkea ja omassa päässä höntyilee ihan liikaa, mutta hyökkäyspäässä osaa haistaa hyvin tilanteet, milloin kannattaa ajaa maalille ja milloin syöttää. Itse laittaisin siellä kakkosen laidalle. Paras paikka kehittyä.
   
 17. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Mitä yrittänyt skouttailla yliopistosta jotain mahdollista hankintaa, niin aika vaikeaa. Tosi moni Amerikkalainen hyökkääjä vapautumassa, niin kuin arvata saattaa :)
   
 18. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  AJ Fossen

  Eliteprospects.com - A.J. Fossen

  Siinä olisi Jenkki hyökkääjä, joka vapautuu yliopistosta ja on tehnyt siellä edes jonkinlaista tulosta vaikka verrattuna Ainaliin ja Salmiseen. Omaa lisäksi yhteistä historiaa Nevalaisen kanssa aiemmalta uralta.

  En sitten tiedä olisiko mikään taitopelaaja, kun aika paljon ottanut penalttia ja tapellutkin.
   
 19. Koheltaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, HIFK, FC Woking
  Ehkäpä lippu on "hämäystä" ja pelaaja onkin: Stepan Falkovsky(D)(ECHL) 200cm ja 102 kg! Vaikka luulisi että on "iso ja kankea" mutta yllättävän hyvä liike ja kädet eivät ole puuta!
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 20.24
 20. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  öööööh... Miksi siihen olisi laitettu jenkkilippu hämäykseksi ja julkaistaisiinkin valkovenäläinen joka on pelannut Saksassa? Kyllähän sen on oltava joko jenkki tai sitten joku joka on viimeksi pelannut jenkeissä.
   
 21. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Oliko se USA:n lippu.....ettei vain ollut Liberian lippu?
   
 22. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Pohjalaisen keskusteluosion "tietäjät" huhuilevat, että tänään julkaistava pelaaja olisi Tim Stapleton.

  Eliteprospects.com - Tim Stapleton

  Itselläni usko tähän on tasan nolla prosenttia. Nimenä toki kova, mutta käyrä osoittaa tällä hetkellä jyrkästi alaspäin. Toivottavasti ei ole tulossa.
   
 23. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ei tule näin valmista pelaajaa. Kohta nähdään tuleeko minkä roolin pelimies.
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Se teen huhuilema Wronka ei välttämättä edes tule Suomeen vaan palaisi Puolanliigaan
   
 25. Koheltaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, HIFK, FC Woking
  Nyt olisi Ässistä vapautumassa kaksi pelaajaa, joista kumpikin olisi minulle mieleen: Embrich ja Kiilholma. Embrich nuoruuden (20v) ja Kiilholma kokemuksen takia, koska nyt todellisia kokeneita pelaajia on vain kolme: Kankaanpää,F.Riska sekä Viitaluoma. Pisteillä ei viimmevuonna herkutellut Kiilholma, mutta jo niillä pisteillä tuplaa Vihkon pistemäärän. Eksoottisista maista voisi olla SHL:stä Vilmos Gallo(Unkari). Kaksi kautta SHL:ssä ja vasta 20 vuotias.