Huhut, mutut ja Arsen avut kaudelle 2013–2014

  • 894 404
  • 2 129

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Eikä toisaalta edelleenkään ole mahdollista haalia tuonne 30 pinnan kavereita, kuten taannoin oli juttua. Eikä ole järkeäkään, koska silloin budjetista kaikkoaa sitä samaa fyrkkaa joka pitäisi sijoittaa kärkiketjun kahteen mieheen.
Olet edelleen väärässä uskossa, mitä silloin taannoin kirjoitin näistä "30 pinnan miehistä". Hemmetti, olenko mä sitten ollut niin kännissä tai pilvessä, kun mä olen tuota stooriani kertonut, ettei siitä saanut selvää elävä Erkkikään?

Yksinkertaistettuna ajatukseni: tässä omassa hahmotelmassani ei olisi lainkaan tuota kärkiketjua. Toisin sanoen olisi kolme hyökkäysketjua (9-10 ukkoa), jotka kaikki olisivat potentiaalisia ykkösketjuja. Jos oletetaan, että kolmen vasemman laitahyökkääjän olisi tarkoitus takoa se ~90 pinnaa kaudessa, niin miten näiden pisteiden tulisi jakautua. Siinä on nyt se suurin asennemuutos. Eli esimerkin avulla...

1. VLH 50 pistettä
2. VLH 25 pistettä
3. VLH 15 pistettä

jolloin KHL viel automaattisesti tuon 1. VLH:n ja meillä/Arsella on päällä hirvittävä paniikki, mistä löytää korvaaja. Rahaa ei ole, markkinat ovat niukat, pimppiä kutittaa, pelaajat ovat ahneita, agentit ovat kieroja...

Toisaalta jos jo alun alkaen panostettaisiin siihen, että pistekontribuutio olisikin tyyliin 30-30-30. Tuossa ensimmäisessä scenaariossa on se ainainen floppivaara, jos tämä "takuuvarma" 50 pinnan mies ei onnistu ja jää 25 pisteeseen, niin sitten ollaan kusessa. Tässä jälkimmäisessä ehdotuksessani yhden tai jopa kahden pelaajan jääminen 25 pisteeseen ei muuta tilannetta merkittävästi.

Mutta... mikä potentiaali tässä scenaariossa olisi? Se, että yhdenkin pelaajan onnistuessa, sanotaan vaikka...

1. VLH 40 pistettä
2. VLH 30 pistettä
3. VLH 30 pistettä

...yhteispistemäärä onkin jo 100 pistettä eli 10 enemmän mitä alunperin toivottiin/odotettiin. Nyt tästä luonnollisesti KHL kaapii kerman kakun päältä ja vie 1. VLH:n mennessään. Nyt me ei ollakaan niin kusessa kuin toisessa scenaariossa, koska Arsen ei tarvitse löytää sitä korvaajaa niille 50 pisteelle - ei edes 40 pisteelle, vaan 30 pisteelle. Potentiaalia mukaan, niin edellisen kauden 25 pistettä pitäisi olla riittävä määrä tuolle haulle (vrt. Marko Anttila, Matias Sointu).

Todennäköisesti tämä uusi kaveri ei tule viilettämään vielä ensimmäisellä TPS-kaudellaan ykkösen laidassa, vaan sinne nousee jompikumpi edellisen kauden 30 pinnan kavereista. Onnistunut kausi => KHL vie ja Arse metsästää meille uuden matiassoinnun. Epäonnistunut kausi => KHL ei vie, Arsen ei tarvitse laittaa työrukkasia käteen, mutta kuitenkin nuo kolme laitahyökkääjää takoivat yhteensä sen ~80 pinnaa.

Onhan tämä nyt sanomattakin selvää! Todennäköisyys sille, että se ~50 pinnan mies floppaa ja takoo vain ~25 pistettä on helvetisti suurempi kuin sille, että kolme ~30 pinnan miestä floppaavat kaikki yhtä aikaa ja takovat vain ~20 pinnaa per peli.

Tähän vain ei koskaan päästä niin kauan kuin tuolla meidän kolmosessa pyörii näitä miikkatuomaisia, rasmuskulmaloita ja jopa tapiolaaksoja.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Oikeastaan tuohon Ristolaisen lähtöön pitäisi varautua, mutta sekin on todella vaikeaa. Kuten on jo miljoona kertaa tullut sanottua, ei TPS ole se porukka jolla on helvetisti ylimääräistä pelivaraa liikutella sinne tänne tarvittaessa. Ristolaisesta saatavat hynät varmasti käytetään korvaajaan, jos sattuu siirtymään jo kesällä/syksyllä, mutta Karhu (tai Preissingin tullessa Palmroth/Pulli) reservissä tarkoittaa sitä että tuuraajaa löytyy tuon hakuperiodin ajaksi. Ei suurempaa hätää siis.
Tässähän mennään niin perse edellä puuhun kuin olla ja saattaa!

Siinä olet aivan oikeassa, että reservistä kyllä löytyy tuuraajaa tuon hakuperiodin ajaksi. Mutta entäs sen jälkeen? Eikö se nyt ole sanomattakin selvää, että helvetin vaikeata - sekä kallista - se on löytää laadukasta korvaajaa enää millekään pelipaikalle syksyllä. Näin ollen mielestäni tähän asiaan pitäisi varautua jo hyvissä ajoin etukäteen.

Eli... pakisto pitäisi koota jo tässä vaiheessa sillä tavalla, että se olisi laadukas, vaikka Ristolaisen ottaisi sieltä poiskin. Tämä on ainoa tapa, jolla me tulemme pärjäämään. Tähän palaa rahaa, mutta syksyn tapahtumista on kaksi vaihtoehtoa.

A) Ristolainen lähtee => kaukaa viisaasti Ristolaisen korvaaja on hommattu jo syksyllä => pakisto on edelleen laadukas ja Ristolaisen lähdön myötä pakiston hinta kevenee, jolloin yhteishinta onkin suurinpiirtein ajatellun suuruinen.

B) Ristolainen ei lähde => pakisto on helvetin laadukas ja popcorn-katsomossa istuu laadukasta ja pelikelpoista, mutta ylimääräistä ukkoa. Tässä vaiheessa muissa seuroissa (ympäri Eurooppaa) on jo alkanut haku flopanneiden tai vastaavasti NHL-sopimuksen saaneiden pelaajien korvaajiksi. Nyt alkavat myyjän markkinat! 1-2 TPS-sopimuksen alaista pelaajaa voidaan myydä/vuokrata ulkomaille tai vaikka muihinkin liigaseuroihin. Jälleen... pakisto on edelleen laadukas ja myynnin tai vuokrasopimuksen myötä pakiston hinta kevenee, jolloin yhteishinta on jälleen suurinpiirtein ajatellun suuruinen.

Tämä kaikki vaatii vain sitä, että nyt keväällä/kesällä sopimuksia tehtäessä on otettava tiettyjä "riskejä". Mitään todellisia riskejähän ne eivät ole, sillä laadukas pelaaja menee aina kaupaksi aina tammikuun siirtorajalle saakka. Siinä ei tehdä muuta kuin ammuta itseämme jalkaan, jos ajatellaan: "tuo kaveri ei mahdollisesti pelaa meillä ensi syksynä, mutta alamme kartoittaa korvaajaa vasta sitten, jos näin käy.".
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aa! Olenhan minä nyt tuon tajunnut, mutta onko tuo kuvio jotenkin sellainen, että sitä hyödynnettäisiin SM-liigassa nykyään? Tai TPS:ssä? Onko tällaista systeemiä joukkueenrakennuksissa noudatettu? Ei sen koommin. Järkeähän tuossa nimenomaan olisi, varsinkin pitkässä juoksussa, mutta kyllähän meille nyt vain on tulossa ne kaksi kärkiketjun ukkoa, ja kakkos-kolmosketjut lienevät ok-liigatasoa. Enempään ei ole rahkeita, vähempään ei voida tyytyä.

AHL-haku ja Johansson, tahi Salmelainen ja Johansson, tod.näk. tuollaisenkaltaiset kaverit sieltä voisi tulla. On sanomattakin selvää että noihin uppoaa loput hynät mitä meillä jäljellä on. Lisäksi tuo yo. strategia vaatisi oikeasti jonkunnäköistä pitkäjänteisyyttä ja tulevaisuuden suunnittelua seuralta, ja sellaisestahan Tepsissä ei juuri piitata.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arvon Mr. Fox.

Kyllä minä resonointiasi ymmärrän ja olen suuresta osasta ajatustasolla täysin samaa mieltä. Yhteen asiaan kulminoituu tuon pakkiskenaariosi kulmikkuus:

Tähän palaa rahaa

Enough said. Turun Palloseuralla ei sitä rahaa tällaisiin veivailuihin ole, ellei oteta riskiä ja koroteta budjettia todella roimasti. Ristolaisen lähdettyä nimenomaan olisi hänen korvaajaansa upotettavaa rahaa, näin minä sen näen. Ei ennen sitä. Ennen sitä saatetaan hankkia tuo Preissing jos kiintiö poistuu, mutta musta tuntuu, että oikein siihenkään ei olisi enää pelimerkkejä jos ja kun ykkösketjuun tarvitaan ne kaksi miestä, joita ei tämänlaiseen seuraan houkutella kuin rahalla. Eli joo, kauniita ajatuksia, mutta ei sen koommin mielestäni realistisia jos puhutaan kauden 13-14 Turun Palloseuran edustusjoukkueen rakentamisesta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Enough said. Turun Palloseuralla ei sitä rahaa tällaisiin veivailuihin ole, ellei oteta riskiä ja koroteta budjettia todella roimasti. Ristolaisen lähdettyä nimenomaan olisi hänen korvaajaansa upotettavaa rahaa, näin minä sen näen. Ei ennen sitä. Ennen sitä saatetaan hankkia tuo Preissing jos kiintiö poistuu, mutta musta tuntuu, että oikein siihenkään ei olisi enää pelimerkkejä jos ja kun ykkösketjuun tarvitaan ne kaksi miestä, joita ei tämänlaiseen seuraan houkutella kuin rahalla. Eli joo, kauniita ajatuksia, mutta ei sen koommin mielestäni realistisia jos puhutaan kauden 13-14 Turun Palloseuran edustusjoukkueen rakentamisesta.
Noh, tuosta unohtui yksi sana: "hetkellisesti".

"Tähän palaa rahaa hetkellisesti..."

Missään nimessä ei pitäisi ollakaan tarkoitus maksaa kahdelle hyvälle pelaajalle täyttä palkkaa koko kauden ajalta. Toisen palkkakustannuksissa säästetään, kun...

A) Ristolainen tekee NHL-sopimuksen tai...
B) Ristolaisen korvaaja myydään/vuokrataan muualle!

Koko idea on vain siinä, että sitä korvaajaa ei tarvitsisi alkaa kartoittaa siinä vaiheessa, kun paskat ovat jo housuissa. Mitä tässä esittämässäni scenaariossa menetetään? Ehkä yhden pelaajan palkka muutamalta kesäkuukaudelta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä tässä esittämässäni scenaariossa menetetään? Ehkä yhden pelaajan palkka muutamalta kesäkuukaudelta.

No juupatijuu, mutta näinä samoina kesäkuukausina prioriteetti lienee hakea markkinoilta nuo kaksi ykkösketjun hyökkääjää. Niihin mennee se 500k, vähintään. Sitten pitäisi funtsia Preissingin tilannetta, häneenkin menee varmasti 150k. En näe tuossa yhtälössä vielä yhden puolustajan kartoittamista mitenkään realistisena, vaikka toki haluaisin.

En tiedä TPS:n rahankäyttöpolitiikasta sen vertaa, että osaisin sanoa että esittämälläsi tavalla ei voitaisi toimia, tai että niin ei oltaisi ehkä joskus jopa toimittu. Kuitenkin, tällä hetkellä prioriteetit ovat muualla. Kun Rassesta vapautuu rahaa, ja hänestä saadaan rahaa, hakee TPS hänelle korvaajan, näin minä asian näen.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ajatuksena toki hyvä, mutta ei se kiveen olisi kirjoitettu että ne 30 pisteen miehetkään meille jäisi, vaan KHL voi viedä sitten vaikka kaksi ensimmäistä kenttää. Totta kai se on selvä, että 50 pisteen mies lähtee paljon varmemmin kuin 30 pisteen mies, mutta jos pelaaja on vielä nuori, niin 30 pisteen kauden jälkeen KHL on varmasti kiinnostunut.

Pelaajan tulisi siis olla mieluummin jo hieman vanhempi, jos haetaan 30 pisteen miehiä. Toisaalta, jos ajatellaan että kolmen kentän laiturit tekee 30 pistettä, niin täytyy olla jo pelimiehiä, koska kuitenkin ykköskentän pelimies pelaa noin 18-20min/peli, joka tekee 50 pisteen kaudella (60 ottelua) noin 1 piste / 21 - 24min. Jos meillä on kolme ykköskenttää, peliaika pyörii ehkä luokkaa 16 min/ottelu jokaiselle pelaajalle (joka on jo paljon ajateltuna yv- ja av-ajat).

Tällöin samalla kaavalla jokaisen pelaajan tulisi tehdä 1 piste / 32 min

Tällä kaavalla kaikkien meidän pelaajien tulisi olla kolmen ensimmäisen ketjun osalta tasoa Artturi Lehkonen, Pärssinen Timo tai Lahti Miika, tilastot löytyy esim SM-liigan sivuilta.

Kun alkaa katsomaan ylläolevia nimiä, niin omaan päähän alkaa tuntuun mahdottomalta moisia pelaajia saada kolmeen ekaan kenttään ja toiseksi, ikää tulisi olla paljon enemmän kuin Artturilla, jotta saataisiin pidettyä mies rosterissa..
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kelpaisi mainiosti ja ei veisi edes ulkkaripaikkaa. Hirveästi en kyllä pelaajasta valitettavasti tiedä, mutta taitoa pitäisi ruotsalaisten mukaan löytyä.

Patrik Zackrisson 08/09 - YouTube

Tuohon viedolinkkiin perustuen voisi vetää johtopäätökset, että kaverilla on pelisilmää ja on todella nopea käsistään maalinedustoilla. Melkein kaikki reput 5 metrin säteltä, mitä tuossa linkissä oli.

Mikä mahtaa nykykunto olla, noi klipit oli kaudelta 08/09? Klippien perusteella olisi kyllä melko hyvä haku, mutta eihän tälla tavalla pelaajia voi hankkia vaan huolellisen skouttauksen perusteella...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Johanssonista huhuntynkää. Harmi jos ei TPS saa kaveria. Olisi ollut hyvä haku.

Matias Strozyk‏@MaStrozyk:
Mikael Johansson on Expressenin mukaan lähellä siirtoa Leksandiin. MM-kisojen aikaan piti olla TPS-sopimus jo luonnosteltuna. #smliiga
 
Foxilta hyvää pohdintaa mistä myös itse pitäisin. Tuossa kuitenkin pieni ristiriita kun hankitaan 50 pojon äijä floppaamaan niin laskuissa pisteet tippuvat 50%, mutta kun puhut 30 pisteen jätkistä jotka erittäin epätodennäköisesti floppaavat niin he menettävät vain n.17% ellen aivan väärin ymmärtänyt? Ja 30 pisteen jätkä voisi mielestäsi parantaa sen 25% mutta tästä ei puhuttu ollenkaan 50 pisteen kaverin kohdalla?


Mielestäni 30 pisteestä on jopa lyhyempi matka 20 pisteeseen kuin 40 pisteeseen.

Sinulla on kyllä kuitenkin ideaa tossa vaikka olen ehkä enemmänkin sitä mieltä että nämä 30 pisteen kaverit tarvitsevat kenttäänsä yhen 50-60 pisteen kaverin joka nostaa 30 pisteen kaverit 40 pisteeseen ellei ylemmäs.

Esim.

30-55-30
30-45-30
25-30-25

Ja nuo siis oletettuja pisteitä hankinta hetkellä tulevalle kaudelle.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Enempää oikeassa kuin mitä Mr.Fox noissa yllä olevissa pohdinnoissaan on, on vaikeata olla. Juuri tuolla tavoin pitäisi pitkän tähtäimen suunnitelmallisuuden toiminnassaan olevalla seuralla asiat olla.

TPS toimii jatkuvasti sellaisella tyylillä, että, kun kurat ovat jo housuissa, ruvetaan tekemään hitaalla tahdilla ratkaisuja. Ne ovat valitettavan usein aivan paniikinomaisia ja myöhästyneitä, eivätkä palvele seuran toimintaa mitenkään.

Joka kesä ollaan siinä tilanteessa, ettei käytännössä mitään vanhaa runkoa ole ja roolipelaajat joudutaan hakemaan kuka mistäkin. Yhtenä päivänä tunnutaan olevan sen ja sen perässä, ja seuraavana taas uuden pelaajan. Ihmettelen, mikä järki tällaisessa touhussa on? Onko pitkäjänteinen toiminta nykyjääkiekossa Turussa mahdotonta? Muualla Suomessa se ei sitä tunnu olevan. Miksei se täällä onnistu?
 

knuutinpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Matias Strozyk‏@MaStrozyk:
Mikael Johansson on Expressenin mukaan lähellä siirtoa Leksandiin. MM-kisojen aikaan piti olla TPS-sopimus jo luonnosteltuna. #smliiga

Koittaisivat nyt saada kyseisen ruotsalaisen tänne, olisi taitava pelaaja ja jokainen tietää montako meillä näitä on rosterissa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
En niin muista kentistä välitä mutta tahtoisin nährä seuraavan triion:

Tuomainen - Kummeli - Famulare
191cm 191cm 195cm
117kg 85kg 89kg

Eihän sieltä edes välttämättä tulosta tulisi, mutta olisihan se kivan nähdä kun hujopit siellä täysillä yrittäis ja käyttäisi kokoaan.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Teoriassahan seuran kannattaisi koitaa tehdä 1+1 ja 2+1 muotoisia soppareita seuran optiolla. Sekä jättää kaikki siirtopykälät pois pahveista. Toki samalla tehdä selväksi, että jos kiinnostusta tulee isommista sarjoista ei vastaan laiteta, kunhan seura saa kelvollisen korvauksen.

FC:hän meillä tekee näin ja samalla on tullut suosituksi työnantajaksi nuorten lupaavien pelaajien kohdalla. Toki kiekossa siirtomarkkinat eivät ihan samalla tavalla vedä ja siirtokorvauksia ei niin paljon makseta, mutta periaatteessa voisi toimiakin.
 

juike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
En niin muista kentistä välitä mutta tahtoisin nährä seuraavan triion:

Tuomainen - Kummeli - Famulare
191cm 191cm 195cm
117kg 85kg 89kg

Eihän sieltä edes välttämättä tulosta tulisi, mutta olisihan se kivan nähdä kun hujopit siellä täysillä yrittäis ja käyttäisi kokoaan.

Kyllä minäkin haluaisin nähdä tämän. Suurin yllätys tässä olisi, että Tuomainen jättäisi kiltin roolin ja alkaisi ajamaan jätkiä seinille kunnolla.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tim Stapleton olisi kova haku sentteriksi,mutta taitaa olla liian kaukainen haave. Kaveri olisi ainakin pelannut pari kautta liigaa ihan kivoilla tehoilla.
Sitten kun puhuttiin,että 2. kentässä ei olisi maalintekijää niin vaikkapa oikealta laukova Justin Fontaine sinne ja Sointu ykköseen.

Sointu-"Stapleton"-Willsie
Miettinen-Koskiranta-"Fontaine"

Mutta joo palataan taas todellisuuteen.....
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Koodinimet "MikaelJohansson" ja "TravisMorin", Nikkolamediassa joku tarjoili Rico Fataakin, joka, no kelpaa jotenkin minulle, mutta mielummin mutuilemani Travis Morin. Kakkoskoriin oikea snaipperi, tyyliin Willsie mutta ei välttämättä yhtä monipuolinen tarvitse olla. Jos rahaa on niin tällä kaudella 30 maalia AHL:ssä iskenyt Jamie Tardif olisi erittäin hyvä haku, on pelannut Red Wingsin farmissa, joten uskon Arsella olevan kontakteja häneen.

Nappasin tämän tänne kun sopii vähän paremmin tähän ketjuun. Mielenkiintoisia nimiä, mutta tiedä sitten onko kovinkaan todennäköistä, että Palloseuralla pelaa kakkosketjun laidassa Jamie Tardif. Tienannut kuitenkin 200000 dollaria AHL:ssä, joten siitä voi arvioida miehen hintaa jos lähtee eurooppaan. Esimerkiksi tuo Boulericen ehdottama Justin Fontaine voisi tässä tapauksessa olla parempi vaihtoehto, mutta on myös erittäin epätodennäköinen.

Sitten tämä jokakesäinen ykkössentterin hankinta. Viime vuonna oli Locken ohessa vaihtoehtona ainakin Riley Holzapfel joka ilmeisesti löytyy Arsen listalta tänäkin vuonna. Kelpuuttaisin miehen tänne mikäli on tullakseen, mutta jotenkin sitä vaan toivoo vielä kovempaa nimeä mitä Holzapfel. Tuo ElManazerin laittama Travis Morin on sellainen sentteri joka vaatii sitten toiseen laitaan Johanssonin kaltaisen pelintekijän. Tällä hetkellä kun näyttää vahvasti siltä, että Johansson ei tänne tule, niin Arsen saappaissa lähtisin hakemaan tilaa tekevää laituria ja pelintekijäksi sitten se sentteri. Olkoon vaikka sitten "Boyd Kane" ja "Andy Miele". Nämä ovat sitten vain esimerkkejä pelaajatyypeistä eikä mitään huhuja.

En ymmärrä miksi tämä scouttaaminen muka on jotenkin vaikeaa. ;)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen kaupungilla Fontanassa brunssilla ollessani viereisessä seurueessa istui noin kolmekymppisiä herrasmiehiä. Juttelivat (kyllä, salakuuntelin!) että TPS:llä on yksi kaveri kiikarissa, joka "olisi todella kovan luokan haku SM-liigaan", kuten asian esiin ottanut muotoili. En yhtään tiedä oliko tämä joku jostain oikeasta piiristä kuultu asia, joku itse keksitty, vai kenties suomikaksnelosesta kaivettu palstatornari, mutta mielenkiintoni se herätti kuitenkin.

Enkä tiedä mitä tuo "kiikarissa" edes tarkoittaa, kai tässä vaiheessa vähän pitääkin olla jengiä kiikarissa ja monella muullakin taitaa olla samat äijät luupin alla mutta ajattelin ny teirän kanssa tään silti jakaa, sanoootte sit mitä tykkäätte.

Mielen ottaisin edelleen vastaan avosylin (tosin en millään erityisen homolla tavalla, HEH). Zackrisson, nojoo, mutta lienee aika kuumaa tavaraa markkinoilla. Edelleen Johanssonkin olisi aivan huikea hankinta ainakin ennakkoon, mutta lienee tosiaan Leksandin miehiä, tai ainakin on juttujen mukaan vierailtu jo Leksandin hallilla tutustumassa kertoo hurriaviisit.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Eilen kaupungilla Fontanassa brunssilla ollessani viereisessä seurueessa istui noin kolmekymppisiä herrasmiehiä. Juttelivat (kyllä, salakuuntelin!) että TPS:llä on yksi kaveri kiikarissa, joka "olisi todella kovan luokan haku SM-liigaan", kuten asian esiin ottanut muotoili. En yhtään tiedä oliko tämä joku jostain oikeasta piiristä kuultu asia, joku itse keksitty, vai kenties suomikaksnelosesta kaivettu palstatornari, mutta mielenkiintoni se herätti kuitenkin.

En tiedä onko samasta miehestä kyse, mutta ilmeisesti Hensickille on tarjottu jonkutapaista lappua. Joku mahdollisuus kai voisi olla mies saada, jos ollaan valmiita Locken, puhumattakaan Azevedon kokoisia summia lyömään pöytään. Tälle puolelle merta tämä mies pitäisi kuitenkin melko varmasti tulla, varmaa on sekin, että tämän pojan lammella on kalassa ihan pari muutakin onkijaa.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
En tiedä onko samasta miehestä kyse, mutta ilmeisesti Hensickille on tarjottu jonkutapaista lappua. Joku mahdollisuus kai voisi olla mies saada, jos ollaan valmiita Locken, puhumattakaan Azevedon kokoisia summia lyömään pöytään. Tälle puolelle merta tämä mies pitäisi kuitenkin melko varmasti tulla, varmaa on sekin, että tämän pojan lammella on kalassa ihan pari muutakin onkijaa.

Itse myös kaduilta kuullut, että Hensickin perässä ollaan ja annettu Lockeakin kovempi tarjous. Siinä olisi The Ykkössena ja osaa myös laidassa pelata eli sopii Tepsin hankinpolitiikkaan ;) Eliten mukaan luistelu nimenomaan vahvuus ja tunnetusti tällaiset kaverit ovat liigassa pärjänneet. Toivottavasti tämä kala nappaa...
 
Viimeksi muokattu:

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Jos Örebro on tosissaan Darren Haydarin perässä, jos mies on eurooppaan lähdössä, niin tepsinkin kannattaa laittaa lusikkansa tähän soppaan. Ottajia tälle pelaajalle on varmasti myös muualla, mutta Örebron kanssa pystytään luultavasti ainakin kilpailemaan, kun katsoo paljonko ruotsin pojilla on jo rahaa kiinni joukkueessaan.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Jos Örebro on tosissaan Darren Haydarin perässä, jos mies on eurooppaan lähdössä, niin tepsinkin kannattaa laittaa lusikkansa tähän soppaan. Ottajia tälle pelaajalle on varmasti myös muualla, mutta Örebron kanssa pystytään luultavasti ainakin kilpailemaan, kun katsoo paljonko ruotsin pojilla on jo rahaa kiinni joukkueessaan.
Haydar has/was considered a major star in the AHL, but had problems establishing himself in the NHL due to his size and the fact that he did not compensate his lack of size with good enough skating.
Jari Lokki v. 2.0?
 

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Jari Lokki v. 2.0?

Mistä näistä ikinä tietää, mutta paremmat tilastot ainakin kun Lokilla ja Bryan Willsiellä missään sarjassa. Hfboardsin tyypit ainakin pitää aivan eri tason miehenä jo pelkän asenteen perusteella kuin täytetty lokki.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kuten jo aiemmin tähän ketjuun kirjoitin, niin tuo Hensick olisi itselleni se ykkösvaihtoehto. Mitään varmaa ei vielä voi luvata, kun mies kuitenkin odottaa tuonne heinäkuun 5. päivään asti ja tekee sitten päätöksiä. Mutta tarjous menee sinne kolmosella alkaviin kuusinumeroisiin lukuihin joka myös Locken tänne houkutteli. Myös sillä Kanadan Lontoossa syntyneellä laiturilla on tässä hommassa näppinsä pelissä. Eli jos tulee kaksi samanlaista tarjousta, niin Tepsillä on pieni etu omassa kokoonpanossa.

Laituriksi haetaan myös kuulemani mukaan ihan laadukasta ukkoa, mutta ei näillä ole mitään väliä kun tuleva kausi on jo taputeltu.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Mistä näistä ikinä tietää, mutta paremmat tilastot ainakin kun Lokilla ja Bryan Willsiellä missään sarjassa. Hfboardsin tyypit ainakin pitää aivan eri tason miehenä jo pelkän asenteen perusteella kuin täytetty lokki.

Noh riippuu miten niitä tilastoja haluaa lukea. Willsien kohdalla NHL-sarakkeita löytyy melko monta ja yhteensähän noita NHL-otteluita on kertynyt tilille 381 (+10 PO-ottelua) ottelun verran, jotka kyllä arvostan puolestani korkeammalle tilastoinneissa kuin Haydarin 122 tehopistettä AHL:ssä kuuden vuoden takaa. Ja eipä tuo Haydar'kaan ole tehnyt "kuin" 57 pinnaa per kausi parina viime kautena. Viiden viimeisen kauden pistekeskiarvo 66.4 (72.6 o). Willsieltä jos laskeskellaan nuo NHL-uran jälkeiset neljä (joista yhdellä kaudella pelasi AHL:ssä vain 12 ottelua) saadaan samoiksi lukemiksi 45.8 pistettä (57.8 o). Suhteuttamalla ottelumäärät vastaamaan Haydarin samoja Willsien pistekeskiarvoksi tulisi 57.5 pistettä kaudessa, mikä ei mielestäni nyt kuitenkaan mitenkään merkittävästi vähempää ole kuin Haydarilla, vaikka vähemmänhän se tietenkin on!

Pahoittelut yllä olevasta OT-tekstistä, oli vain pakko sanoa oma mielipiteeni. Sitten asiaan ja tähän huhuiltuun T.J. Hensickiin. Hakuna olisi kyllä sen verran huikea, että en halua oikeasti tässä vaiheessa hirveästi uhrata ajatuksia tai fantasiarosteritilaa hänen tulemiselleen, koska siinä vaiheessa kun uutistorvesta lysähtää joku 3v diili MODOon riveihin, nousisi vitutuskäyrä auttamatta jo liian korkealle. Brian Willsien vanha tuttu (Surprise) kuitenkin kyseessä ja herrat taisivat joskus Coloradon farmissa pelata samassa ketjussakin. Pääsi pelaamaan suht paljon Coloradossa kaudella 2008/09 ja teki siinä sivussa 21 tehopistettä, mutta ilmeisesti sitten ei vain ollut tarpeeksi hyvä vakituisen roolin ottamiseen. Vai olisiko kyseessä klassinen tapaus: Ei tarpeeksi taitava tai fyysisesti valmis kahteen ensimmäiseen ketjuun ja valmiuksiltaan ei myöskään sovellu jarruketjujen tehtäviin?

Noh.. Odotellaan ja toivotaan parasta myös tämän Jalasvaaran mainitseman laiturin osalta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös