Huhuketju

  • 3 457 429
  • 11 276

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ramstedt ei aika varppina pelaa Suomessa tänä vuonna. Menee ruplista verot jos pelaa.

Edit: Vai meneekö? Pitikö olla Suomessa yli puoli vuotta?

Miten ruplat liittyy Ramstedtiin? Sillähän oli sopimus Lev Prahan kanssa.

Tulee Ramstedt tai ei, kiinnostaisi silti tietää, onko Lukolla ja Sýkoralla jonkinlainen herrasmiessopimus yhteistyöstä. Petružálekhan tuli meille Sýkoran "lähettämänä", ja nyt Lukon viime kauden tehokaksikko siirtyi puolestaan Sýkoran johtamaan Lev Prahaan.
 
Viimeksi muokattu:

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Lukko ei ole lähestynyt ainakaan Nordlundia.

Zalewski tullaan korvaamaan, jos pitkään sivussa.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meneehän Tarkki heittämällä Zapolskin edelle. Jos hänet saataisiin niin ilman muuta kannattaa ottaa ja Zapolskin try outin voisi päättää saman tien.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Onko tämä Zapo jotenkin sössinyt jotain? Pitsin jälkeen kommentit olivat aika positiivisia. Meinaan vaan, että odotellaan nyt rauhassa sarjapelejä ennenkuin mestataan. Tosin Raumalla varsinkin molari ammutaan heti seulaksi, jos ote lipsuu. Kaikki pitäisi saada heti räpylään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä onko hän mitään sössinyt. Harjoituspelissä Lev Prahaa vastaan meni yksi maali helposti längistä, Pitsiturnauksen lisäksi minä en ole muuta näyttöä häneltä nähnytkään.

Varovaisen toiveikas olen edelleen hänen suhteensa, mutta onhan se selvä asia että I. Tarkki on parempi maalivahti kuin Zapolski ja jos Tarkki olisi mahdollista saada niin ilman muuta hänet pitäisi ottaa.

Haihatteluahan tämä on, mistäs noista jutuista koskaan tietää. Tarkki voi hyvinkin jatkaa Ufassa tai siirtyä johonkin toiseen KHL-joukkueeseen, tuskin on Suomeen tulossa ja liigassakin on varmasti muitakin ottajia jos tulisi.

Tai sanotahan notta (Jukka Rautakorpea lainatakseni) I. Tarkki on ainakin oletuksena parempi maalivahti kuin Zapolski. Nyt Lukon maalivahtipeli on täysi arvoitus liigan alkaessa, I. Tarkin kanssa ei olisi.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tai sanotahan notta (Jukka Rautakorpea lainatakseni) I. Tarkki on ainakin oletuksena parempi maalivahti kuin Zapolski. Nyt Lukon maalivahtipeli on täysi arvoitus liigan alkaessa, I. Tarkin kanssa ei olisi.

Samaa mieltä. Mutta luulen, että herroilla on ollut ajatuksena panostaa vähemmän maalivahtiin ja kasvattaa Setästä siinä sivussa. Jos on liian kova ykkönen, niin Setänen pelaa kohta Porissa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kyllä mä hyppään Rokun kelkkaan tässä kohtaa. Nuorempi Tarkki sisään vaan, jos mahdollista on. Zapolskin try-out on sopimus, jonka purkaminen "käy käden käänteessä". Enkä ota mitään Zapolskin taidoista pois.
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Zalewski siis mahdollisesti jopa todella pitkään poissa ja käytännössä tulee olemaan varmaa taas uuden ykkössentterin haku, mikäli saikku kestää yli 2 kuukautta, varaa ei ainakaan ole olla palkkaamatta uutta miestä ehkä tärkeimmälle paikalle.

Vittumaista sikäli, että sitä ykkössentteriä mm. Jokerit joilla taitaa olla jopa kahden kärkisentterin haku edessä.

Kovia nimiä ei taida olla edes vapailla markkinoilla, joten AHL-kortti odotettavissa ellei sitten jollain lottovoitolla saada Simon Gamache houkuteltua Raumalle..
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Eliteprospect huhuilee Chris DiDomenicoa Italiasta Lukkoon. Tässäkö Zalwwskin stuntti? Eliteprospects.com - Chris DiDomenico
Linkki vie profiiliinsa em. sivustolle.

En vastustaisi lain' vaikka tämän pelurin kanssa tekisi Lukko loppukauden kestävän sopimuksen. Vaikkakin pisteissään on "Italia"-lisää.

Jjaaa, toisaalta AHL-tilastonsa ovat varsin mitättömät, joten unohdetaan koko kaveri sittenkin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilman noita Italian liigassa tehtyjä pisteitä sanoisin että ei tule kesää, lasta eikä paskaa, mutta kun kyseessä kuitenkin on A-sarjan maassa pelattava liiga, niin onhan noilla pisteillä pelaavaa tyyppiä pakko kokeilla jos vaan mahdollista. Ei siinä mitään menetetä, kunhan ei suoraa päätä loppukauden mittaista sopimusta tehdä.

Tulee ihan mieleen 15 vuoden takaa ne huhut Maslennikovista ja Vostrikovista, eli "Volga Expressin" saapumisesta Rauman rautatieasemalle.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lainaus vuodelta 2010:
DiDomenicon lähtö harmittaa tässä vaiheessa varsin paljon, ehkä enemmän kuin pitäisi, mutta sillä jätkällä on luonnetta. Kuudennen kierroksen varaukselta ei alustavasti kummoisia odoteta, mutta kehitys lähti vahvasti nousuun. Ja sitten napsahtaa reisiluu poikki, saikkua about se vuosi kehityksen kannalta aika kriittisessä iässä. Palasi kuitenkin pelaamaan runkosarjan lopun tehokkaampana kuin koskaan ja vahvat playoffit vielä päälle. Eihän DiDomenicolla sellaista All-Star potentiaalia ole, mutta jos näytön paikka jossain vaiheessa tulee, niin NHL-potentiaalia ainakin. Kaikkea hyvää hänelle vain jatkossa, se ainakin on lupaavaa että kyseessä on Toronton varaus joka treidataan pois ennen ensimmäistäkään peliä Leafs-paidassa.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan mielenkiintoisen oloinen kaveri. Nuorehko jannu, jolta ilmeisesti löytyy potentiaalia, mutta ura lähtenyt vähän väärään suuntaan. Junnuissa hyvin pointseja, U20 WC jne... Ainoana nyt silmään ottaa tuossa Eliteprospectsin luonnehdinnassa tuo seikka että nopeutta puuttuu luistelusta, samaahan tosin puheltiin Azevedostakin.

Eli en nyt pelihousujani aivan totaalisesti revi, jos kaveri päästetään try-outille Lukkoon kokeilemaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Melkoiselta arvalta vaikuttaisi noin tilastojen pohjalta DiDomenico, mutta toisaalta tryoutin myötä kaveri voitaisiin laittaa nopeasti pihallekin, jos taso ei riittäisi. Mielestäni on kuitenkin täysin selvää, että joku sentteri sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin Zalewskin tilalle. Niin kauan tuota ykkössentteriä keväällä ja kesällä etsittiin, että suunnitelmana ei missään vaiheessa ole varmastikaan ollut, että toisen kärkiketjun sentterinä olisi Jasu, Kauvosaari tai Koski.

Myös tuo Myllykoski-huhu on aika mielenkiintoinen. Jos huhu ei ole ankka, niin voisiko Zapolskilla olla jo Sveitsin reissulla ratkaiseva näytönpaikka? Eihän tämä kuitenkaan ole missään nimessä ideaali tilanne, että joukkueen tärkeimmällä pelipaikalla on täysi kysymysmerkki. Tosin muuttuisiko tilanne olennaisesti jos Zapolski lähtisi ja Myllykoski tulisi tilalle? Toki sama pätee myös ykkössentterin ruutuun, eli joku arpa siihen nykyisiltä markkinoilta tulee, ellei ihmeitä tapahdu.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Vaikuttaa ihan kelvollisen kädelliseltä pelimieheltä. Vaikka puhutaankin Italian liigasta, mies voitti tutkaparinsa Layne Ulmerin kanssa Scudetton lähestulkoon kahdestaan.

Finaalien koosteiden perusteella (vaikkei sanaakaan italiaa ymmärtäisikään) DiDomenico (nro 89) on lähes kaikessa mukana ja ilmiliekissä. Peli muuten näyttää tasoltaan ehkä Mestiksen tai Pitsiturnauksen playoff-kiekolta...

Finaalisarjan neljäs ottelu: Asiago-Valpellice 4-2
Ja viides ja ratkaiseva Valpellice-Asiago 5-6 OT
(linkit Youtubeen)

Tervetuloa vuoden loppuun asti kestävälle TRYOUTILLE...
 
Viimeksi muokattu:

luimuri

Jäsen
Melko hiljasta taitaa olla sentterimarkkinoilla, mikäli jostain Italiasta alettaisiin ykkössentteriä hommaamaan. Vaikea uskoa mitenkään tuollaiseen hankintaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kiekkoareenalla Vanhatalo myöntää neuvottelut ja 2 viikon tryout ehdotuksen pelaajalle, mutta neuvottelut eivät tuottaneet tulosta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Kiekkoareenalla Vanhatalo myöntää neuvottelut ja 2 viikon tryout ehdotuksen pelaajalle, mutta neuvottelut eivät tuottaneet tulosta.

Google translate Lukko-suomi:

Huomenna julkistetaan 2-vuoden suora soppari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös