Huhuketju

  • 4 889 787
  • 11 936

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
TPS-osiosta bongattua: "Korpikoski menee Jokereihin. Verotuksen takia aloitus viivästyy. Tämä viimeisin tarjous. Noh, eipä tuo Jokerit enään niin paha kirosana ole, etteikö Laurille toivoisi onnea ja menestystä seurassa. BTW seurahistorian mottipäisin diili.#
Historian mottipäisin diili ilman NHL-paikkaa jäänelle rouhijalle? Aevan saletisti.

Siinä olisi kyllä miellyttävää masailuaikakauden tuntua hankkia joukkueeseen laituri, kun mille tahansa muulle pelipaikalle olisi enemmän tarvetta.
 

Gemondo

Jäsen
En minäkään lähtisi viimeistä rosteripaikkaa tässä tilanteessa käyttämään Korpikoskeen. Mutta esim. Palolan tilalle ottaisin välittömästi.
 

Familyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Palola kun saa ketsuppipullon auki, niin... Potentiaalia on ja paikkoja Ollille siunaantuu joka pelissä. Nyt kun muilla osuu, niin Palolan osumattomuus on anteeksiannettavaa, kunhan auttaa joukkuetta muuten. Tällä hetkellä omalla hieman koohottavalla karvauksellaan tekee mielestäni, noiden maalipaikoille pääsemisten lisäksi, ok duunia, mikä tämän hetken joukkueessa riittää. Eli tarve näillä näkymin maalivahdille (mikä on Rämön tilanne?). Samaten Gilroyn mahdollinen loukkaantuminen sai ainakin minulle sydämen tykytyksiä aikaan ja miettimään miten alakerta kestää mahdolliset loukkaantumiset.

Satuin muuten olemaan hallilla hyvissä ajoin äskettäin ja Palolan lämmittelyjä katsoessa tuntui, että jokainen hassattu veto LÄMMÖISSÄ aihetti miehessä mutinaa ja manailua. Kiinnittäkääpä huomiota, jos hallilla olette joskus ajoissa?

En minäkään lähtisi viimeistä rosteripaikkaa tässä tilanteessa käyttämään Korpikoskeen. Mutta esim. Palolan tilalle ottaisin välittömästi.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
TPS-osiosta bongattua: "Korpikoski menee Jokereihin. Verotuksen takia aloitus viivästyy. Tämä viimeisin tarjous. Noh, eipä tuo Jokerit enään niin paha kirosana ole, etteikö Laurille toivoisi onnea ja menestystä seurassa. BTW seurahistorian mottipäisin diili.#

Taitaa olla ns. foorumi-tietäjä kyseessä :D Tuskin Korpikoski tulee vajaalta kaudelta tienaamaan KHL-Jokereiden isointa liksaa, ottaen huomioon millaista liksaa Omark, JMA jne nosti meiltä.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis itse ymmärsin, että tuossa puhuttaisiin nimenomaan TPS:n tarjouksesta, joka varmasti kokonaishinnaltaan on ollutkin heidän suurimpansa.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Korpikoskelle taitaa tulla myös vielä tämän kauden ajan miljoonan verran korvauksia NHL:stä ulososton vuoksi, joten joutuisi ymmärtääkseni niistäkin veroa Suomeen maksamaan jos täällä pelaisi. Ainakin Leinon kohdalla näin oli ja sen vuoksi ei Suomi ollut edes vaihtoehto. Jos taas välttämättä rahasta haluaa tinkiä ja Suomessa pelata, niin looginen paikka kai Korpikoskelle olisi Turussa. Tämän lisäksi kun Jokereilla ei oikeasti ole tarvetta edes laiturille tällä hetkellä, niin vaikea tähän siirtoon on uskoa. Toki varmaan jokaiselle kelpaisi, jos Korpikoski vaikka Marjamäen tilalle joukkueeseen tulisi.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Eiköhän ne tsekkaa aluksi Rämön tilanteen. Yksi paikka pidetään auki, jos tulee tarvetta toiselle veskalle.

Jos Rämö alkaa pysymään ehjänä ja sää pelejä alle, niin eiköhän sieltä yksi pelaaja vielä sisään tule. Tuokin riippuu varmasti loukkaantumistilanteesta.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Tepsissä ei pelaa, sopimusneuvottelut päättyivät lyhyeen. Taitaa olla Lugano tai ensi kalenterivuoden puolella Jokerit. En tosin itsekkään näe mihin häntä tarvitsisitte, tai etenkään mihin hän mahtuisi rosterissanne. Palola kyykkää, ja hänen kohdallaan voi olla, ettei se ketsuppipullo koskaan aukea, vähän vain vuotaa pohjasta. Haluuko Korpedo sitten neloskenttään? Tuskin. Olisihan Korppari vahvistus tietenkin, mutta ei hänen tulostaan Jokereihin teidän kannata mitään juhlia pistää pystyyn. Jos tepsiin tulee niin meillä on juhlat. Eiköhän se Sveitsiin jämähdä kuitenkin. Tai sitten SKA pierasee jostain pari miljoonaa ja istuttaa vaikka katsomossa jos haluaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Sattumalta viime yönä Palola kurvaili Vitjazissa, ja painoi meitä vastaan rannikolta rannikolle. Siinä kiroiltiin miehissä, että olisi tuo kannattanut pitää.

Korpikoski-Regin-Jensen voisi toki kuullostaa ihan houkuttelevalta, mutta eiköhän tämä tosiaan ole pelkkä ankka.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kauppalehden Emil Elo jostain syystä twiittaa nyt samasta asiasta ja mainitsee tuon jättipalkan myös. Entisenä jatkoaikalaisena hän tuskin on pelkästään palstahuhujen varassa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jos Korpikoski on terveenä eli luistin liikkuu edelleen, tekisi hän joko ykkös- tai kakkosketjusta paremman. Ei ole ikinä ollut puukäsi-koohottaja ja olisi suuri upgrade Joensuuhun, lähtökohtaisesti.

Touhu alkaa muistuttamaan jo sitä mitä Pietarissa ja Moskovassa harrastetaan. Vähintään ketjullinen miehiä reservissä jatkuvasti. Osan tasosta voidaan olla montaa mieltä, mutta ihan kohtalaisia palasia silti.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Olisiko Korppari oikeasti tuon huhutun jättipalkan arvoinen? En osaa itse arvioida.

En tiedä mikä on huhuttu jättipalkka ja keneen sitä vois verrata tässä, mutta ei ole.

Eikös Omarkilla ollut aika "posketon" lappu suhteessa muihin vai muistanko väärin? Jos sitä käyttää vertailupohjana ja Korpikoski on samoilla luvuilla, niin hyi.

Korpikoski on ketjua täydentävä pelaaja ja erinomainen siinä KHL-tasolla, mutta täydentävälle pelaajalle ei makseta Omarkin kaltaista liksaa.
 

Jody Ejaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En oikein ymmärrä mitä järkeä Korpikosken signaamisessa olisi tällä hetkellä, varsinkin jos kaveriin menisi kaikki jäljellä olevat ropot tältä kaudelta.

Varmasti toisi joukkueelle lisäarvoa joo, mutta mielestäni tärkeämpää olisi saada nyt ehjä ja laadukas kakkosveskari puikkoihin, koska Rämön tilanne on niin epävakaa.

Tietenkin jos kiinalaiset tai muut sugardaddyt sponssaa tämän hankinnan niin antaa mennä vaan. Lauri on (suht nimekäskin) laatujätkä jota katselee varmasti mielellään Jokereissa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Varmasti toisi joukkueelle lisäarvoa joo, mutta mielestäni tärkeämpää olisi saada nyt ehjä ja laadukas kakkosveskari puikkoihin, koska Rämön tilanne on niin epävakaa.
Mä ainakin oletan, että jos Korpikoskea aletaan edes harkitsemaan niin silloin veskaritilanteen on oltava hoidossa. Joko Rämö on kunnossa, Mäkiniemeen/Ratilaiseen löytyy luottoa tai sitten joku laituri lähtee samalla ovenavauksella. Kurri on tähän asti hoitanut hommia niin hienosti, että tuollainen täydellinen turoilu ei kuulosta todennäköiseltä.

Korpikoskea vastaan mulla ei ole mitään, mutta tuollaisia hyökkääjiä meillä on jo jokaiseen ketjuun ja vähän yli. Olisi se niistä voimahyökkääjistä paras, mutta ison investoinnin näkisi silti mielelummin sentteristöön tai pakistoon.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisihan Korppari hyvä lisä joukkueeseen (leveyttä ja luisteluvoimaa) mutta ei mielestäni loppupeleissä tuo juuri mitään lisää mitä nyt ei olisi.

Ja jotain järjettömän kovaa liksaa on aivan turha maksaa.

En jaksa millään uskoa että olisi tulossa, Sveitsiin taitaa mennä veroja karkuun. Ensi kaudella sitten toinen juttu?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en jaksa uskoa mihinkään Korppariin. Eiköhän tuo Sveitsistä itsensä löydä jos kerran jos harjoittelee Lausannen joukkueen kanssa? (ep)

Toki leveyttä ei ole ikinä liikaa varsinkaan keväällä mutta sitten tuo tarkoittaisi että joku pitäs joukkueesta ulostaa.

Mikäli joku rahamies nyt todella Korpikosken Jokereihin haluaa niin toivon että se tulisi esim. Marjamäen tilalle.

Kuten tässä ketjussa on mainittu niin se Rämö olisi eka saatava pelaavaksi tai hankkia hälle korvaaja jos Rämö ei siihen pysty.

Sen jälkeen varapuolustaja ja sitten vasta hyökkäykseen lisää voimaa.

Vaikka mistä niitä tietää, voihan tuo Korpikoski olla joku syntymäpäivälahja Jokereille omistajien suunnalta (ei Harkimo). Rikkailla on rikkaiden huvit.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pidän edelleen huhua Korpikoskesta 100 % ankkana. Mutta jos puhutaankin siitä, että Korpikoski pelaisi Jokereissa kaudella 2018-2019, niin siihen en sano mitään.
 

Buster

Jäsen
En ota huhun luotettavuuteen mitään kantaa, mutta omaankin korvaan Korpikoski - Regin - Jensen kuulostaisi ihan lupaavalta. Vähän se alkaisi vaikuttaa siltä, ettei sinne ainakaan omasta takaa löydy sopivaa kolmatta palasta. Vai pitäisikö sittenkin enemmän tuijotella tasoaan etsivän Reginin perään. Jokatapauksessa Korpikoski olisi kuitenkin sellainen jalkava ja fyysinen laitarouhija, jonka luulisi pidentävän noita ykkösvitjan hyökkäyspään myllyjä ja kyennee tolla tasolla pelaamaan kiekonkin kanssa, sekä tekemään tehoja. Sehän myös aloitti NHL-uransa sentterinä Rangersissa muistaakseni, jos tuollaisen monipuolisuuden haluaa bonuksena nähdä. Semmoinenkin kuva jäänyt, että olisi isoissa peleissä pelannut aina ihan hyvin.

Toki onhan tuo veskatilanne huolestuttavan kimurantti nyt kun ottelutahti alkaa hiljalleen tiivistyä. Mutta saahan sinne pätkätyöläisen ja jos Korpikoski tulisi vasta Sveitsin kautta Jokereihin, niin se antaa katsoa tuon veskatilanteenkin rauhassa. Sitten Korpedon tieltä vain jokin ylijäämämies siirtää sivuun. Sen puoleen tykkäisin tuollaisesta aikaisin suunnitellusta diilistä, sillä jos vasta siirtorajan loppupuolella katsellaan että meillähän on yksi avoin paikka vielä rosterissa, niin siinä vaiheessa tarjonta on todennäköisesti huonompaa kuin nyt ja samoilla apajilla on muitakin ahnaisia toimijoita heiluttelemassa isoja setelitukkoja.

Pakkeja on 7 ja Rautanen, joten ei kenenkään yksittäinen loukkaantuminen olisi yhtä suuri katastrofi kuin aiemmilla kausilla. Kuitenkin "ykköspakkejakin" on edellisvuosista poiketen yhden sijaan kaksi. Mutta toki sitten kun sieltä pakistosta loukkaantuisi se toinenkin kaveri pidemmäksi aikaa...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
En ota huhun luotettavuuteen mitään kantaa, mutta omaankin korvaan Korpikoski - Regin - Jensen kuulostaisi ihan lupaavalta. Vähän se alkaisi vaikuttaa siltä, ettei sinne ainakaan omasta takaa löydy sopivaa kolmatta palasta. Vai pitäisikö sittenkin enemmän tuijotella tasoaan etsivän Reginin perään. Jokatapauksessa Korpikoski olisi kuitenkin sellainen jalkava ja fyysinen laitarouhija, jonka luulisi pidentävän noita ykkösvitjan hyökkäyspään myllyjä ja kyennee tolla tasolla pelaamaan kiekonkin kanssa, sekä tekemään tehoja. Sehän myös aloitti NHL-uransa sentterinä Rangersissa muistaakseni, jos tuollaisen monipuolisuuden haluaa bonuksena nähdä. Semmoinenkin kuva jäänyt, että olisi isoissa peleissä pelannut aina ihan hyvin.

Toki onhan tuo veskatilanne huolestuttavan kimurantti nyt kun ottelutahti alkaa hiljalleen tiivistyä. Mutta saahan sinne pätkätyöläisen ja jos Korpikoski tulisi vasta Sveitsin kautta Jokereihin, niin se antaa katsoa tuon veskatilanteenkin rauhassa. Sitten Korpedon tieltä vain jokin ylijäämämies siirtää sivuun. Sen puoleen tykkäisin tuollaisesta aikaisin suunnitellusta diilistä, sillä jos vasta siirtorajan loppupuolella katsellaan että meillähän on yksi avoin paikka vielä rosterissa, niin siinä vaiheessa tarjonta on todennäköisesti huonompaa kuin nyt ja samoilla apajilla on muitakin ahnaisia toimijoita heiluttelemassa isoja setelitukkoja.

Pakkeja on 7 ja Rautanen, joten ei kenenkään yksittäinen loukkaantuminen olisi yhtä suuri katastrofi kuin aiemmilla kausilla. Kuitenkin "ykköspakkejakin" on edellisvuosista poiketen yhden sijaan kaksi. Mutta toki sitten kun sieltä pakistosta loukkaantuisi se toinenkin kaveri pidemmäksi aikaa...

Marjamäki ulos, Korpedo tilalle?

Nurmikanta K-Vantaasta testiin KHL:ään. (5 peliin 2+2, olkoonkin Mestistä, Mestiksen taso lähempänä Liigan tasoa kuin koskaan ennen)

Näin rosteriin jäisi edelleen yksi paikka vapaaksi.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Seurahistorian kovimpia palkkoja pelaajatyypille, jota ei tällä hetkellä periaatteessa edes tarvita (laituri). Viimeksi kun katsoin, niin Kurri ja Vuorinen olivat edelleen vastuussa pelaajahankinnoista vai onko Masa hiipinyt salaa toimistolle?

Ensi kaudeksi tervetuloa, mutta tälle kaudelle ei taida olla käyttöä ellei joku laituri vaihda maisemaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös