Huhuketju

  • 4 956 756
  • 12 157
Voi olla aika kaukaa haettua, mutta eräällä Keklun erittäin hyvin tuntemalla suomalaispelurilla loppui NHL-sopimus tähän kevääseen. Ikää on 34 vuotta ja nimikirjaimet OJ...
 

migsuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Voi olla aika kaukaa haettua, mutta eräällä Keklun erittäin hyvin tuntemalla suomalaispelurilla loppui NHL-sopimus tähän kevääseen. Ikää on 34 vuotta ja nimikirjaimet OJ...

Nyt alkaa keulimaan vähä yli jo. Ei tänne tartte listata jokaista keklun kaveria joilla loppuu sopimus.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oma villi arvaus on että uunista pullahtaa 25v ruotsalainen leftin hyökkääjä.
 

gorilla2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hahah palaten siihen kampin valotauluun, voin kuvitella jos siihen pikkuhiljaa alkaisi paljastumaan Raskin naamataulu, ihmiset kattoo "Tota... Kukas toi on..?" Toinen vastaa "Se on toi Joonas Rask". "Siis kuka..?". Toinen vastaa "Se joka pelas ilvekses viime kaudella...". "....Okei...."

Ei mutta, kyl sen pitäis olla semmoinen henkilö jonka oma tyttöystäväki (joka ei niinkään seuraa lätkää) tunnistaa naamasta, tai vähintään nimen perusteella, et se ois toimiva ja oikeasti jännittävä tapa paljastaa Jokereiden uusi pelaaja.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Oma villi arvaus on että uunista pullahtaa 25v ruotsalainen leftin hyökkääjä.

Jaa-a, en usko että Johan Harju on kyseessä. Jotenkin sellaisen kuvan olen saanut, että kyseessä on joku kotimainen, tai sitten jo Jokereissa pelannut pelaaja.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oma villi arvaus on että uunista pullahtaa 25v ruotsalainen leftin hyökkääjä.
Johan Harju? Pakko olla joku tunnetumpi (siis suurelle yleisölle tutumpi). Joko liigan sisältä tyyliin Zaborsky tai sitten kovan luokan suomalainen tai vaihtoehtoisesti joku ennestään tuttu pelaaja Jokereille.

Edit: Hidas kuin mikä.
 

Jeffrey

Jäsen
Uskoisin, että kyseessä on Keklun vanha ystävä. Jolla alkoi viime kaudella jo painamaan ja tulokset heikkenemään. Tottelee nimikirjaimia TT. Eikä ole Audi.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo, ei helvetti tää "huhuilu" on lähtenyt taas käsistä... Itse uskon, että kiitoksena Kekäläisen työstä NHL:ssä St. Louis Blues antaa Jokereilla 2-3 parasta pelaajansa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei ole kukaan tainnut mainita Erik Johnsonia? Keklun ykköshaku vuoden 2006 draftista, iso ja ilkeä rightin pakki. Ei ole esittänyt mitään maagisia otteita NHL:ssä, joten ehkäpä tie vie Eurooppaan ja Jokereissa uutta nostetta uralle? *hymiö*

Lehterä olisi liian hyvä ollakseen totta, enkä kyllä millään jaksa uskoa että Selänne enää Euroopassa pelaa. Pitäydyn aiemmassa kannassani ja sanon, että torstaina Kampin screenillä nähdään maajoukkuejyrän pärstä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joko se Pirnes on mainittu? Tunnistettava pärstä, Jokereille tuttu pelaaja ja lukuisia maaotteluita vyöllä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Taas päästiin vedättää puolen-suomen jengiä. Kuvittelevat sainanneensa John Norrmanin, mutta Virmanen eikun Keklu ehti ensin!
Noh, saas nähdä miten tuossa lopulta käy, minulla ei tästä Normanista ole mitään muuta käsitystä pelaajana, kuin että oli tosiaan liittymässä puoleneuroopan miljuunamiehiin.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ryan Suterillahan on sopimus loppumassa Nashvillessa ja Kekluhan on ollut pitkään duunissa jenkeissä eli tietää varmasti jätkän tosi hyvin. Hyvällä tuurilla jopa Suter tietää kuka on Kekäläinen. Hei, tässähän on epäilyttävän paljon yhtäläisyyksiä! Tosin olen vähän huolestunut, että suuri yleisö ei tunnista nimestä tai naamasta Suteria, eli hukkaan menisi jos tästä kaverista olisi kyse.

Myös Seminin soppari on käsittääkseni loppumassa.

Semin - Jokinen - Selänne
Zaborsky - Lehterä - Stapleton
Harju - Kapanen - Eaves
Nokelainen - Hahl - Ruutu

reservissä sitten mm. Metro Pulu, Filari, Rita, Hardt, Teräväinen jne..

Väänänen - Suter
Lepistö - Nordlund
Eronen - Dehner

Bume, Niemi.. pakisto huutaisi kyllä paria kovaa nimeä, mutta onneksi veskarit on myös kovia:

Thomas
Kilpeläinen

Lähtikö tämä koko helvetin ruljanssi nyt oikeasti käyntiin siitä, että Jokereilla on mahdollisesti jäänyt mainosaikaa Kampin screenille ja joku sattui huhuilemaan Niko Kapasta takaisin Suomeen..? Henk.koht olen yllättynyt, jos tämä suuri torstainen julkistus on mitään Raskia kummempaa. Ei käynyt alkuun edes mielessä, että olisi kyse jostain helvetin isosta nimestä. Vaan eipä siinä, toivotaan positiivisia yllätyksiä.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Veikkaan, että torstain mystinen mies on joku kolmikosta: Nokelainen, Lepistö tai Niko Kapanen. Eikös Johan Harjuakin jossain vaiheessa huhuiltu meille? Tosin en kyllä itsekkään häntä kasvokuvasta tunnistaisi. Raskin tunnistaisin, mutta vähän turhan kova hypetys on päällä, jos vain sen takia porukka on näin täpinöissään. Micke taitaa lähteä rapakon taakse, mutta sitten on yksi Ville joka on ilman sopimusta..mutta tuskin se hänkään on vai onko? Olisi ainakin kaikille tuttu.
 

KetunNenä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Unohtakaa nyt Selänteet ja Kapaset. On vain yksi kuningas: Litm... tarkoitan siis Zoltan!
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
En tiedä kuinka luotettavana porukka pitää Elite Prospects sivustoja mutta sieltä löytyi

Doubful Rumours ketjusta seuraava poiminta

04/19/2012 Zoltán Hetényi (G) Jokerit>>>>>>> Unknown
Uskon että Sm-liigassa löytyy joukkueita jotka poimivat Zulttaanin jos jatkoa ei tule Jokereissa
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta voisin vaikka lyödä vetoa, että kyseessä on Zoltanin jatkopahvi. Mikä olisikaan parempi tapa julkistaa fanien suosikin jatkopahvi kuin facebook-kuva, jonka fanit "avaavat"? Toki voin olla myös arveluni suhteen täysin metsässä.

Edit. Tuo boldattu kohta jäi allekirjoittaneelta huomioimatta. Ihmettelen kuitenkin mikäli Zoltan ei ole Helsingissä jatkamassa. Loistavat tilastot, pidetty persoona ja taitaa tuo itsekin pitää Jokereissa pelaamisesta. Tosin tuo twiittaus "Der erste ungarische Spieler, der jemals in der SM-liiga gespielt hat, Zoltán Hetényi, wird Jokerit mit hoher Wahrscheinlichkeit verlassen.", eli vapaasti käännettynä "Zoltan Hetenyi, ensimmäinen unkarilainen pelaaja SM-liigassa, siirtyy kauden jälkeen suurella todennäköisyydellä pois Jokereista." viittaisi vahvasti siihen, että Zoltan tosiaan siirtyy pois.
 
Viimeksi muokattu:

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta voisin vaikka lyödä vetoa, että kyseessä on Zoltanin jatkopahvi.

Muuten kallistuisin samaan suuntaan, mutta tuo boldaamani kohta kyllä viittaa mielestäni uuteen pelaajaan.

"Fanit paljastavat torstaina Jokereiden SM-liigaseuran uusimman hankinnan nimen ja kuvan Jokereiden Facebook-sivulla olevaa kuvaa tykkäämällä."
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän kyseessä ole Sami Lepistö, koska Chicagon kausikin loppui juuri tänään. Hyvä hankinta, jos toteutuu. Myös Lehterän kotiutus olisi kova temppu!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hei, tässähän on epäilyttävän paljon yhtäläisyyksiä!

Ja lähempikin yhtäläisyys löytyy Suterin ollessa Dehnerin serkku.

Oma veikkaukseni on Rask, Lepistö, Nokelainen, todennäköisyysjärjestyksessä. Tästä tempauksesta muuten uutisoitiin heti Lepistön Chicagon lähdettyä lomille viime yönä. Onko sitten sattumaa ajankohta vai ei, se nähdään torstaina.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lähtenyt huhuilu taas vaihteeksi ihan lapasesta täällä. Hypen ovat luoneet vain ja ainoastaan fanit täällä Jatkoajassa. Herranjestas edes Jokereiden sivuilla, facebookissa tai twitterissä ei ole mitään mainintaa kyseisestä tempauksesta ja täällä vedetään ihan mutulla hatusta ties mitä nimiä. En mä sitä epäile etteikö Jokerit julkistaisi uutta vahvistustaan torstaina Kampin screenillä, mutta tuntuu vähän oudolta ettei virallisilla sivuilla ole mitään mainintaa asiasta. Ei varmaan Jokeritoimistollakaan arvattu että homma lähtisi näin käsistä ja nyt siellä korvat punaisina odotetaan torstaita ja Joonas Raskin lärvin ilmestymistä screenille. Omat fanit pettyvät ja koko muu Suomi nauraa paskaista naurua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös