Huhuketju

  • 4 934 309
  • 12 091

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Sen verran asiasta, pointti on se kuinka joku asennoituu rooliin ”pelaan sen 2-3 vaihtoa erässä/pelissä ” ja sitä kautta motivoituu kuitenkin harjoittelemaan ja haluaa näyttää että tämä minuutti määrä ei riitä.
A.Paqvalin kulki A.junnuihin polkua mm JoVin kautta ja ei koskaan luovuttanut.

Siksi ajan tällä takaa sitä, että luonne on äärimmäisen tärkeä asia kun tähtää eteenpäin ja ei kaikista todellakaan tarvitse tulla NHL pelaajia, pelaakseen Mestis Jokereissa.

En nyt tiedä miksi yleensäkkin pitäisi kokoonpanoon ottaa ketään pelaamaan se pari vaihto per erä. Kyllä lähtökohta pitäisi olla se, että puolustaja pystyy edes kolmosparissa laadukkaasti sen 16-18min illassa pelaamaan ilman, että valmennuksen tarvitsee erästä toiseen peluutusta keventää, jos taso ei riitä.

Eikä kauteen nyt millään 7 puolustajallakaan lähteä, joista osa on sarjaan riittämättömiä junnuja. Ehkä sopparin olisi voinut vanhemmalla Paqvalinille johonkin 9./10. pakin rooliin tehdä, mutta kuten viime kaudella Nissisen ja Toikan osalta nähtiin niin välttämättä tuolta paikoilta ei kokoonpanoon ole asiaa peliinkään.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Oma scriptini hälytti Arttu Lausniemen tyttöystävästä Jokereiden seuraajissa. Hänestä olikin huhua jo aikaisemmin, joten sanoisin sen olevan jo kohtalaisen todennäköistä, että Arttua sieltä pukkaa huomisissa bileissä.

Hermeksen parhaita pelaajia ja pudotuspelien paras pistemies, joten olisi ihan vahvistus meillekin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vilho Heikkisen puoliso liittynyt IG seuraajiin. Näinkö pitkään kesti omat pojat maalilla projekti?
Heh, ja nyt on hävinnyt seuraajista kun asia paljastui. Siellä luetaan Jatkoaikaa.

Onks porukalla joku scripti pyörimässä, joka pistää hälyä eetteriin kun uusi seuraaja liittyy Jokereiden IG-kanavalle vai miten te näitä aina bongaatte :D
Pakkohan tässä on kesäkaudella jotain tekemistä olla.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Pyyhitään myös Okko Kangasniemi pois huhulistalta. Jatkaa Sinttien riveissä.
Kangasniemi on kieltämättä taitava, mutta vähän flegu kaveri, jolla ei ihan joka ilta ole isoin vaihde silmässä. Ei välttämättä huono homma että missattiin tämä. Potentiaalinen pistepörssin voittaja, mutta ei ehkä kuitenkaan sitä mitä lääkäri meille määrää.

Tenhovuori, Seppälä ja Lehtinen myös odotetusti Loheen. Ei valtavia menetyksiä Jokereille, mutta hyvän tason Mestispelaajia silti. Kiva nähdä että sinnekin kasataan kilpailukykyistä poppoota.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kenenkään mailoja nähty Kaivohuoneella? Kenenkään pimatsuja bongattu terdeltä?

Joku faneista toivottavasti päivystää baaritiskillä Jatkiksen Huhuketju päällä puhelimessa?! :D
Tämä olisi kova. Striimataankohan ohjelmanumeroita? Houkuttaisi kyllä isosti mennä paikanpäälle, mutta on vähän haastavat aikataulut huomenna itselläni.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
. Toiveet Filppula, odotus Berardinelli(ish) ja todellisuus Mourujärvi.
Berardinelliä ei kannata edes odottaa, kun on Jukureihin sopimus tänään julkaistu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös