Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 359
  • 1 475

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Jotenkin sellainen fiilis, että vajaan 12 tunnin päästä täälläkin ns. kustaan hunajaa. ;)

Ei saa kiusata. Unta ei muutenkaan näillä helteillä saa ja kuudeksi pitää kuitenkin duuniin raahautua. Yllä mainittu Lasch kyllä räjäyttäisi pankin, vaikka kuten todettukin, on kaukaa haettu, eikä viime aikoina ole huhuissakaan pyörinyt. Pitkä yö vielä edessä
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Donatas Kumeliauskas sieltä taitaa tulla.

Huonoa huumoria.

Tadasilta odotan paljon mutta ei tämä Donatas paperilla ole kyllä juuri mitään.

Olisiko se sittenkin Lasch? Vai joku tsekkipelaaja?

Arvasin, että TPS pihtasi perjantaina Nakladalin sopimusta syystä. Ja vaikka pelkkä Nakladal tulisikin, olisi se täysin ok.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Simon Gysbers on pistänyt Twitterissä Ryan Laschin seurantaan ihan tässä viime päivien aikana. Näitte varmaankin tuossa viime viikolla että somen aikakautena näistä seuraamisista ja muista voi päätellä jo paljon, kuten Tapparan case Kolomatiksen kanssa kävi. Kuulostaa toki kaukaa haetulta, mutta mistäs sitä ikinä tietää.

Samoin tällänen twiitti tullut 20tunnin sisällä Ryan Laschilta:
Another great cali summer in the books. Gonna miss my family and friends but it's time to get back to #work + *lentokoneiden kuvia*. Kiva huhu ja toivottavasti toteutuu.

edit. tossa ylhäällä se jo onkin
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
TPS ilmoittaa tulevasta "kauniista päivästä" + Lasch twiittaa suuntaavansa takaisin töihin + Gysbers aloittaa miehen seuraamisen Twitterissä = "Ei tää oo nii vaikeet hei !" ;)
 
Viimeksi muokattu:

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
TPS ilmoittaa tulevasta "kauniista päivästä" + Lasch twiittaa suuntaavansa takaisin töihin + Gyspers aloittaa miehen seuraamisen Twitterissä = "Ei tää oo nii vaikeet hei !" ;)
Jotain hyvää some-aikakaudessakin. Mutta kyllä tuo aika selvältä näyttää, niin moni asia viittaa samaan juttuun ettei kyseessä voi olla sattuma. Kaikkien noiden ajoitus täsmää niin hyvin, että voisin pistää melkein pääni pantiksi että TPS julkaisee huomenna Laschin sopimuksen.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Voi sitä kustun hunajan määrää jos Nakladalin lisäksi vielä Lascher tulee Tepsiin kiekkoilemaan. Tarkoittaa samalla sitä ettei SK tule mutta en osaa harmitella sitä jos nuo em. nimet ovat tullakseen!!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ottakaa huomioon myös Suikkanen, joka oli koutsina Laschin huippukaudella Pelsuissa.

Kyllä tämä on nyt 1+1=2, eli Lasch on teitin ukkoi. Vaka, vanha Palloseura palaa huipulle ensi kaudella? Vahvat merkit ovat ilmassa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Koivukinko vielä?

Markku Silvennoisen haastattelussa Ari Vuori vastaa mielenkiintoisesti kysymykseen Koivun paluusta, ei kiellä, etteikö olisi neuvoteltu, mutta ei kesällä aktiivisesti.

Vuori: "Koivulle on aina paikka TPS:ssa, jos hän itse haluaa. Hän itse päättää, mitä tekee."

Mitenkään Vuori ei täysin ollut kieltämässä Saku-huhua, tyyliin: Unohtakaa nyt v***u koko homma, ei tule koskaan enää pelaamaan Tepsissä.

Joku jossain kertoi, että yhteistyökumppaneille olisi muka ilmoitettu elokuussa pidettävän suuri tiedotustilaisuus jostain tärkeästä asiasta? Nyt ei ainakaan mitään kovin isoa pressiä pidetty Laschin ja Nakladalin myötä. Lisäksi vielä ei ole elokuukaan..
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mitenkään Vuori ei täysin ollut kieltämässä Saku-huhua, tyyliin: Unohtakaa nyt v***u koko homma, ei tule koskaan enää pelaamaan Tepsissä.

Sakulla on sen verran mainospöhinäarvoa että ei Vuori tätä tietenkään ikinä kiellä, on seuralle hyvää haippia että Sakua spekuloidaan meille näin kesällä.

Jotenkin näkisin tän vähän samassa valossa kuin tuon Jokereiden "Selänne ehkä tulee meille" -keissin. Hyvää mainosta mutta ei silti kovin uskottavaa.
Toki on silti todennäköisempää että Saku pelaa vielä joku päivä Tepsissä kuin että Selänne lähtee kiertämään tupolevilla siperiaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Sakun tapaus on siitä erikoinen, että mieshän on useasti sanonut, että ura päättyy Pohjois-Amerikassa ja perhe jää sinne. Mutta kuitenkin talo laitettiin Kaliforniassa myyntiin lähes heti, kun selvisi, että Ducks ei uutta lappua tarjoa. Toki eihän tuo mitään tarkoita, mutta silti yllättävän nopeasti se kämppä laitettiin myyntiin.

Toki Mälikkälästä löytyy ymmärtääkseni myös talo, mutta ainahan sitä voi tietenkin vaihtaa asuinpaikkaa tuolla USA/Kanada-akselilla. Jotenkin olisi kuitenkin liian hienoa, jos Saku vielä HK Areenan jäälle kurvaisi liigapelaajana.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Sakun tapaus on siitä erikoinen, että mieshän on useasti sanonut, että ura päättyy Pohjois-Amerikassa ja perhe jää sinne. Mutta kuitenkin talo laitettiin Kaliforniassa myyntiin lähes heti, kun selvisi, että Ducks ei uutta lappua tarjoa. Toki eihän tuo mitään tarkoita, mutta silti yllättävän nopeasti se kämppä laitettiin myyntiin.

TPS palasi jäälle | TS Kiekko

Tuossa juttua TPS:n ekoista harjoituksista. Suikkanenhan lyö vettä kiukaalle toteamalla, että Saku tulee konsultoimaan kaukalon koon aiheuttamia muutoksia peliin. No ehkä näillä asioilla ei ole mitään tekemistä keskenään, mutta on sillä lentoliput Turkuun.

Ehkä se tulee jos sille tehään koko torin kokonen "We want you" lakana. :D
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mälikkälästä löytyy hulppea talo ja Kakskerrasta merenrantahuvila, joten fasiliteetit ovat Turussa Sakulla kunnossa. En tiedä, onko hänen sitten joskus tarkoitus muuttaa Turkuun asumaan, kun ura on ohi. Voihan sitä ihmisellä olla monia taloja ympäri maailmaa (vrt. Räikkönen), eikä niissä tarvitse ikinä asua. Asuiko Kimi muuten koskaan Helsingin merenrantatalossaan, jota myytiin yli 10 miljoonalla eurolla?

Hattua täytyy kyllä Sakulle nostaa, jos mies viitsii ja haluaa tällaisen uran lopuksi pelata yhden kauden Turussa. Jos näin käy, motiivit haluan ehdottomasti kuulla. Rakkaus seuraa kohtaan? Omat tulevaisuuden sijoitusssuunnitelmat? Kiitollisuudenvelka?

Tietenkin esiin voi nousta vanhat suomalaissyyt, lasten koulunkäynti Suomessa. Mutta tämä mielestäni kyllä kuuluu kastiin "On lottovoitto syntyä Suomeen", joka ainakin 70-80-luvuilla oli mantrana suomalaisessa peruskoulussa. Varmasti kouluja löytyy kyllä Kaliforniastakin.

Talon myynti vaikuttaa ihmeelliseltä. Saku on monet kerrat maininnut, miten loistava ratkaisu siirtyminen Anaheimiin oli ja miten hyvin koko perhe siellä on viihtynyt. Olisi tuo luukku ainakin minulle kelvannut aivan mainiosti. Pelkästään ilmaston takia Kalifornia on aika ihanteellinen paikka asua.

Jos Saku haluaa ottaa TPS:n jotenkin johdettavakseen, onhan tässä mahdollisuuksia Euroopan mittakaavassa. Miten CHL kehittyy? HK-Areenan kapasiteetti riittää mihin vain. Olosuhteiden puolesta tässä ollaan Euroopan huipulla, vielä kun joukkuekin saataisiin sinne.
 

Fremont

Jäsen
Pelkästään ilmaston takia Kalifornia on aika ihanteellinen paikka asua. .

Riippuu paikasta, toki kuiva ja lämmin eteläinen rannikko on mieluisa paikka varmasti useimmille ihmisille, mutta löytyy myös merkittävää ilmansaaste-ongelmaa Enkelten kaupungista, San Andreasin siirrosta, ja väärin/puutteellisesti tehdyn ympäristönhoidon vuoksi esim. näitä laajoja maastopaloja. Lensin mm. itse -89 pari viikkoa ennen suurta maanjäristystä takaisin Suomeen San Franciscosta.

Montrealista taas löytyy Koivun kuppilaa ellei ole myynyt, ja varmasti muutakin sidettä.

Ja keskushyökkääjää TPS kaipaa oli se Koivu tai joku muu. Lucen tai Koskirannan loukkaantuminen tarkoittaisi oletettavasti hieman lasisen Kumen, jonkun junnun, tai Virtalan nostamista kärkiketjujen sentteriksi. Tuossa se suurin ongelma tällä hetkellä piilee näiden hyvien hankintojenkin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Koska se toimisto palasi kesälomilta?

Ilmeisesti ainakin yhtä yhteistyökumppania ollaan lähestytty aiheella: "iso tiedotustilaisuus elokuun alussa". Toinen huhu kertoo, että tiedotustilaisuudessa julkaistaisiin "pienikokoinen taitosentteri", jonka kaveri on "isokokoinen puolustaja". Jokainen voi miettiä itsekseen koodinimiä näille. Tällä kertaa lähteet ovat huomattavasti Härkäpubin baaritiskiä luotettavampia.

Turun alueen golf-kentillä liikkuu juttua, että takuuvarmasti yhtä - todennäköisesti ainakin kolmea - yhteistyökumppania ollaan lähestytty aiheella "Saku Koivun palkanmaksu". Näiden yritysten logot löytyvät edelleenkin TPS:n kotisivuilta. Toisin sanoen yrityksiä EI olla lähestytty kertomalla heinäkuun alussa (kuulin tämän huhun jo ennen Ruisrockia), että elokuun alussa pidetään tiedotustilaisuus. Yrityksiä ollaan lähestytty nimenomaan yhden yksittäisen pelaajan "mainoskasvoilla". Saku Koivun mahdollinen paluu ei siis rasittaisi paskaakaan TPS:n pelaajabudjettia.

Onkos tästä "isosta tiedotustilaisuudesta" mitään lisätietoa?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kunnarin jutun viimeinen lause kertoo että #11 ei tulla näkemään TPS-paidassa ensi kaudella.

Jos pyritään ajattelemaan objektiivisesti, niin kyllähän Saku on edelleen sen tason kiekkoilija, että pystyy NHL-tasolla pelaamaan ja olemaan joukkueelleen hyödyksi. Koivu omaksui Anaheim-vuosinaan aiempaa uraansa puolustavamman roolin ja olisi monen joukkueen alempiin ketjuihin tervetullut sentteri, näin uskallan väittää.

Eri asia sitten, että kiinnostaako Koivua mikään muu kuin paikka cup contender-joukkueessa. Rahaa on varmasti jo uran aikana sen verran jäänyt taskuihin pyörimään, että pinkka on kunnossa ja massin takia ei ole tarvinnut pelata enää vuosiin. En ole NHL-joukkueiden kokoonpanoista tietoinen, että missä joukkueissa olisi Sakun tyyppiselle pelimiehelle tarvetta. Olisihan se hienoa nähdä Saku esim. broidinsa kanssa Minnesotan paidassa nostamassa kannua.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Enpä ole itse ainakaan "vaatimassa" Sakua rosteriin enää koska Lascher saatiin. Nytkin saadaan kovat 1-2- ketjut kasaan ja hintaa niille on varmasti kertynyt jo ihan riittämiin. Kauden aloittava joukkue on melko varmasti tässä ja sitä täydennetään tarvittaessa kauden aikana.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kaveri oli jutellut Jukka Koivun kanssa Pitsissä ja Jukka oli sanonut, ettei Saku ole tehnyt päätöstä suuntaan, taikka toiseen.
TS. kyseinen kommentti oli todennäköisesti pelkkää löpinää, jonka sanoo kaikille tietoa janoaville, vaikka päätös olisikin jo tehty. Toisaalta mistä sitä tietää...toivoa on vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös