Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 459
  • 1 475

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rauha valtakuntaan nyt taas, turhaan tässä hyökkäillään kenenkään yksittäisen nimimerkin kimppuun. Pitää muistaa että juttuja tässä kaupungissa pyörii paljon, ja ainakin itse pidän nimistä vaikenemista ihan fiksuna peliliikkeenä. Ne paljastavat jotka siihen pystyvät, mutta usein lähde- ja henkilöllisyyssuojat pysyy paremmin turvattuna kun ei paljasta nimiä.

Toivottavasti sieltä se pakkisopimus kohta julkistetaan. Näin unta että se oli tuo Oystrick. Joukkueessa kurvaili unessani myös AHL-sentteri, joka oli ppg-tahdilla tehnyt pinnoja AHL:ssä mutta tason vakiinnuttaminen Liigassa oli hankalaa. Toivottavasti tuo ei ollut enne.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Periaateessa voisi olla järkevää antaa harjoituspelissä ja kauden alussa mahdollisuutta omille junnuille näytön paikkoja ennemmän ja katsoa sitten millaisia pelaajia tarvitaan eniten. En näe siis mitään palavaa tarvetta tässä vaiheessa vältämättä väkisin tänne raahata ulkomaalaisia pelaajia lisää.

Tietenkin jos joku hyvä löytyy hintalaatusuhteeltaan, niin ehdottamasti kiinni, mutta mitää pakottavaa tarvetta sille ei tässä vaiheessa välttämättä ole. Harkkapelit ovat kuitenkin junnuille tärkeämpiä kuin ulkkareille, joiden hinta tippuu radikaalisti verorajan jälkeen.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Periaateessa voisi olla järkevää antaa harjoituspelissä ja kauden alussa mahdollisuutta omille junnuille näytön paikkoja ennemmän ja katsoa sitten millaisia pelaajia tarvitaan eniten. En näe siis mitään palavaa tarvetta tässä vaiheessa vältämättä väkisin tänne raahata ulkomaalaisia pelaajia lisää.

Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta mielestäni tämän kauden Tepsillä ei ole varaa jäädä telineisiin kuten on usealla aiemmalla kaudella jäänyt.

Nyt täytyy heti alkukaudesta saada siedettävästi pisteitä, jotta edes jonkunlainen uskottavuus säilyy ja draivia löytyisi myös loppukauteen. Paskan alkukauden kerrannaisvaikutukset yleisöön ja Tepsin yleiseen kiinnostavuuteen voivat olla melkoisia. Siinä mielessä pidän todella erikoisena jos jälleen kerran lähdetään vajaalla joukkueella kauteen.

Mutta onhan tässä vielä pre-seasonia jäljellä ja kaikkea ehtii tapahtua.

Siltikin tuo junnujen peluuttaminen harkkapeleissä on kaikkea muuta kuin huono idea. Nyt meillä on myös tuo euroliiga, jossa peluuttaisin rohkeasti junnuja, jotta kokeneemmat saisivat lepoa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tepsillä ei ole varaa jäädä telineisiin kuten on usealla aiemmalla kaudella jäänyt.

Hankinnat on todellakin tehtävä ennen kauden alkua, jos niitä ollaan tekemässä. Kauden alkuun 5 ottelun tappioputki, ja kas taas siinä sitä ollaan. Sitä ei tällä kuormalla vaan nujerreta tuosta vain. Tosin voihan sitä taas vuoden päästä maalailla ruusuja ja odottaa hyvää huomista.

Nykyinen pakisto ei vaan riitä, ja vain osallistumaan on turha enää lähtä. Nyt ois pohjat kunnossa, parilla säädöllä vois tulla hyvääkin...
 

Fremont

Jäsen
Pieniä senttereitä ei oikein löydy kuin muutama varteen otettava.. Dana Tyrell pelannut AHL ja NHL välillä koko uransa. Alhaalla pystynyt 0,51/ppg tahtiin.
Kelly Zajac joka sai viime kaudella ensimmäistä kertaa jotain aikaan.
Sentteri laituri John Albert joka teki 28 uunia AHLssä.

Eipä nuo markkinat juuri hurraa huutoja herätä.

Toki noita nyt löytyy, esim. Timmins, Deschamps, O'Dell alkajaisiksi, mutta kunnollisen puolustajan löytäminen aiheuttaa varmasti päänvaivaa. Hyökkääjälle ei ole niin oleellista sijoittuminen ja kokemus isosta kaukalosta kuin puolustajalle.

Mikäli puolustajaa yleensä ollaan edes hakemassa, niin kokemus euroopasta tai vähintään NCAA-liigasta pitäisi löytyä ceeveestä. Hyökkäys kaipaa ennen kaikkea määrällisesti liigakelpoista ukkoa tuohon junnupitoiseen rosteriin, ei niillä näppärillä ja nimekkäillä hyökkääjillä ole kuin paskaa käteen viime kausilta jäänyt. Ei kannata mielestäni hermostua vaikka ei mitään "isoa nimeä" sentteriksi sainailla, joku alempien kenttien työtä pelkäämätön sankari saattaa yllättää saadessaan suuremman roolin ja kunnolliset kaverit. Tosin tepsin scouttaus pelaajien asenteen ja luonteen suhteen ei järin kummoista luottamusta herätä...

Edit: Albert ja O'Dell melko odotetusti jatkosopuun Winnipegin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Nikkola Median keskustelussa tuota Mr. Foxin huhuilemaa tuki pari anonyymia. Sen mukaan pienikokoinen taitosentteri olisi ollut Derek Roy, joka kuitenkin karkasi Nashvilleen. Eli vain pakki olisi vielä kiinni vieheessä.
Olisiko ollut myös Nikkola Median kommenteissa nimi Simon Gamache (178cm/84kg)?

Tästä kaveristahan mä olen kirjoittanut kohtuullisen pitkänkin stoorin Jatkoaikaan ehkä reilu vuosi sitten keväällä tai aiemmin. Pelaa parhaimmillaan sellaisessa kolmen sentteri-laiturin ketjussa. Nyt en valitettavasti löytänyt pikahaulla kyseistä viestiäni, mutta hänen otteitaan tuli seurattua/nähtyä vähän "turhankin läheltä" Sveitsissä majaillessani, kun SCB ja Fribourg ottivat yhteen NLA-finaaleissa keväällä 2013.
Noin muuten täytyy todeta, että en usko mitään tuossa viestissä lukevaa.

Ensinnäkin ihmettelen, että miksi jollekkin yhteistyökumppanille kerrottaisiin heinäkuun puolessa välissä, että meillä on elokuun alussa tiedotustilaisuus? Tälläiset tiedot vuotaisivat samantien noilta yhteistyökumppaneiden työntekijöiltä ja sitten se olisikin jossakin keskustelupalstalla.

Toisekseen nuo kaksi pelaajatyyppiä on ollut huhuissa niin paljon, että kaikissa Tepsin huhuja koskevissa keskusteluissa ne nousevat esille.

Kolmanneksi se olennaisin. Miksi jossakin Hämeenlinnassa sijaitsevassa pubissa tiedettäisiin Tepsin asioista yhtään mitään? ;)
Ensinnäkin: yhdistin edellisessä lyhyessä viestissäni kaksi täysin eri tahoilta kuulemaani huhua. Toinen on nk. "golf-kenttä-huhu" ja toinen "junnufutis-huhu".

Turun alueen golf-kentillä liikkuu juttua, että takuuvarmasti yhtä - todennäköisesti ainakin kolmea - yhteistyökumppania ollaan lähestytty aiheella "Saku Koivun palkanmaksu". Näiden yritysten logot löytyvät edelleenkin TPS:n kotisivuilta. Toisin sanoen yrityksiä EI olla lähestytty kertomalla heinäkuun alussa (kuulin tämän huhun jo ennen Ruisrockia), että elokuun alussa pidetään tiedotustilaisuus. Yrityksiä ollaan lähestytty nimenomaan yhden yksittäisen pelaajan "mainoskasvoilla". Saku Koivun mahdollinen paluu ei siis rasittaisi paskaakaan TPS:n pelaajabudjettia.

Tämän lisäksi lyötiin vielä toiselta taholta yksi "tieto" tai "huhu" Turun junnufutis-kentiltä. Kuten arvata saattaa, niin ex-TPS-pelaajien (NHL) jälkikasvua pelaa takuuvarmasti Turun alueen junnufutis-joukkueissa. Siellä kentän laidalla "joku SS" pitää sitä 90% varmana, että Saku Koivu pelaa tulevalla kaudella TPS:ssa. Tämä "joku SS" lienee kuitenkin samaa ikäluokkaa Koivun kanssa, pelannut samoissa joukkueissa jne. 90% varmaa - elokuussa julkaistaan jne. Kivittäkää mut sitten vaikka Kauppatorilla, jos HUHU ei pidäkään paikkaansa tai se viimeinen 10% toteutuu!

Toisekseen: se "pienikokoinen taitosentteri" kun toteutuu (JOS toteutuu), niin hänen mukanaan on ilmeisesti tulossa joku kaveri - vrt. Craig Rivet 2004-05! Tässä vaiheessa kannattaisi mahdollisesti siis tonkia jotain wanhoja Montreal Canadiens -rostereita?

Kolmanneksi: Härkäpubi vain kuulostaa niin paljon paremmalta kuin joku Iloinen Härkä...
 

xPeke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Oon kuullut sisäpiiristä (LUOTETTAVALTA) juttua jo ennen NHL kauden loputtua, että Koivun poika palaamassa tepsiin.
Ei siitä sit sen enempää. Ei oo pakko uskoo jos ei taho hei!
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Turun alueen golf-kentillä liikkuu juttua, että takuuvarmasti yhtä - todennäköisesti ainakin kolmea - yhteistyökumppania ollaan lähestytty aiheella "Saku Koivun palkanmaksu".

Tämä alkaakin kuulostaa järkevämmältä. Tuosta ensimmäisestä kirjoituksesta sai vaan sellaisen käsityksen, että noille firmoille olisi vain ilmoitettu tuosta tiedotustilaisuudesta. Siltikään en lähtisi vielä pitämään Sakun paluuta todennäköisenä. En vaan usko siihen.

Toki jos Saku tulisi niin tuskin ainakaan surusta itkisin. Tuota pakkia en edes jaksa alkaa pohtimaan. Sanotaan vaikka, että se on Mike Komisarek.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Toki jos Saku tulisi niin tuskin ainakaan surusta itkisin. Tuota pakkia en edes jaksa alkaa pohtimaan. Sanotaan vaikka, että se on Mike Komisarek.

Tuossa olisi jo johtajuutta kentällä ja kopissa, tuskin kehtaisi enää ihan lipan alle osa porukasta vetää. Komisarek ja Koivu, tuokaa mulle kutipaperia.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Jonnekin Saku on ainakin muuttamassa.

Saku Koivu laittoi hulppean kotinsa myyntiin SuomiKiekko

Linkki vie SuomiKiekon sivulle

Laittoi myyntiin jo vähintään muutama viikko sitten.

Enpä tiedä mitä tässä uskaltaisi odotella.. Olisihan se oikeasti aivan huikeaa saada kokea "The Return of the K11ng" toistamiseen ja se hyöty mikä Sakusta (ja Petusta) tulisi olemaan Tepsille (etenkin yhdessä, ah ne kasvot seuralle ja se uskottavuuden hiljalleen palauttaminen) on jotain todella suurta. Vaikka Saku ja Petu pelaisivat kumpikin kaudessa vain 10 kotiottelua, olisivat he todennäköisesti silti maksaneet itsensä jo tuolla (reippaasti) takaisin sillä kun jäällä viilettävät yhtäaikaisesti #3 ja #11 ei vain yksinkertaisesti voi enää odotella mitään 4 000 katsojan lukemia.

Vaan kun se kaikki on vielä kaukaista unelmaa kunnes toisin todistetaan...
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Komisarek ja Koivu, tuokaa mulle kutipaperia.
Ehkä tuo Komisarek olisi hieman liikaa. Eikä oikein tuo kätisyys sovi Tepsille. Joku hieman pienempi nimi noista Sakun kavereista kelpaa myös.

Sakusta sen verran, että tämän päivän aikana on alkanut kuulua melko varteenotettavaa ulinaa. Tiedä sitten onko mulla korvassa vika vai seisoisiko se sittenkin?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sakusta sen verran, että tämän päivän aikana on alkanut kuulua melko varteenotettavaa ulinaa. Tiedä sitten onko mulla korvassa vika vai seisoisiko se sittenkin?

Jaah, tänne taas kuulunut päinvastaista. Hitto, eihän tämän on/off-saagan perässä meinaa pysyä ollenkaan.

Tulis nyt vaan se saatanan pakki sisään niin olisi helpompi olla, ja Sakukin voitaisiin luokitella sitten eräänlaiseksi lottovoitoksi joka toteutuu jos toteutuu.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jotenkin sellainen kuva on tullut mulle, että viime vuosina ollaan näihin aikoihin elätelty aina enemmän ja vähemmän toiveita Sakun kotiin palaamisesta, mutta nyt on sellainen käry että tämä olisi lähempänä kuin aikoihin. Silti jäitä pitäisi laittaa hattuun, sillä #11 pelasi kokonaisuudessaan vahvan kauden tasolleen ja ottajia on pitkin Nahilaa varmasti. Tämä asia tulee selviämään varmasti aivan kauden kynnyksellä, siihen asti vellotaan huhujen varassa.

Komisarekit ja Barankat ovat kuulostaneet niminä hurjilta, eiköhän totuus ole se, että sieltä tulee joku vähemmän nimekäs pakki, mutta kuitenkin sellainen tekijämies johon voi luottaa silloinkin kun Seikoa ei vain kiinnosta. Mitä nopeammin uusi jätkä saadaan remmiin, niin sitä nopeammin hän myös sopeutuu liigaan ja joukkueeseen, mielestäni näitä juttuja ei voi liikaa korostaa. Darcy Campbelleitä ei ole nyt vara sainata tänne.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Jaah, tänne taas kuulunut päinvastaista. Hitto, eihän tämän on/off-saagan perässä meinaa pysyä ollenkaan.

Täytyy myöntää, että itse en tuohon usko, mutta tuo juttu pääsi sellaista suusta joka harvemmin asioista lämpimikseen juttelee.

Ja tuo Komisarek ei sitten ollut mikään huhu. Tuskin Tepsillä tuollaiseen mieheen on mahdollisuuksia.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy myöntää, että itse en tuohon usko, mutta tuo juttu pääsi sellaista suusta joka harvemmin asioista lämpimikseen juttelee.

Joo, tiedän kyllä ettet sinä näitä myöskään tänne ihan huviksesi laita. Oma lähteeni on melko varmaa tekoa, väitän tietäväni että Saku ei tänne tule. Olen tietysti ollut useimmiten väärässä, mutta tämäkin totuuden torvi on kyllä sieltä luotettavimmista päästä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Koivua koskeva kesähuhu on jokavuotisena ilmiönä sukua mm. Tiesitkö nämä Juhannustaiat?, lomalaisen muistilista, näin suojaudut auringolta, jättiukkoset piiskasivat x-Suomea, stressaako loman loppu?, katkaisuhoidoissa ruuhkaa loman jälkeen, mestarikokin rapuresepti, näitä marjoja syömällä voitat lotossa jne. -otsikoille.
 
Tänään sitten kuulin ensimmäistä kertaa itse seurassa työskentelevältä henkilöltä että hyökkäykseen tulee ainakin yksi kovemman luokan vahvistus joka kantaa nimikirjaimia SK.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tänään sitten kuulin ensimmäistä kertaa itse seurassa työskentelevältä henkilöltä että hyökkäykseen tulee ainakin yksi kovemman luokan vahvistus joka kantaa nimikirjaimia SK.

Tiedä sitten onko tuo Sarunas Kuliesus mitenkään kova vahvistus. Ehkä se voisi olla hyvä mentori Tadakselle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiedä sitten onko tuo Sarunas Kuliesus mitenkään kova vahvistus. Ehkä se voisi olla hyvä mentori Tadakselle.

Repesin tälle. Alkaa nämä huhut kyllä vaan jotenkin puskemaan tiheämmin läpi puskaradioista tällä hetkellä, saas nähdä miten tuon Sakun kanssa käy. Pakkia odottelen itse julkaistavaksi.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikka toteaa päivän Tussarissa vanhaa mantraa, että pakki ja hyökkääjä hakusessa. Pakki kuulemma tärkein. Seuran taholta tuo viestintä nyt on vähän mitä sattuu. Ehkä yhteenvetona voisi todeta, että Östermalmin suusta ei taida koskaan kuulla totuutta.
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse olisin tyytyväinen rosterin osalta mikäli saataisiin yksi hyvä puolustava puolustaja ja 1-2 ketjuun sentteri. CHL kyllä vaatisi lisä syvyyttä, mutta jos puhuttu 1-2 hankinnasta niin antaa olla.
Mikäli Satakunnan Kansa kentällä nähdään, niin pakko se on useamman kerran Onnibusilla körötellä kotimatsejakin täältä Porista katsomaan.

Oysteri on ulostulojensa kanssa kyllä surkuhupaisaa, Porilaisetkin nauraa...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Seuran taholta tuo viestintä nyt on vähän mitä sattuu. Ehkä yhteenvetona voisi todeta, että Östermalmin suusta ei taida koskaan kuulla totuutta.

Tässä on nyt kaksi päävaihtoehtoa: Össe puhuu paskaa tai Össe puhuu omasta mielestään faktaa. Paskanpuhuminen on joko tahallista tai tahatonta, kumpainenkin hänen kohdallaan mahdollista. Kuinka kauan uusi hallitus katsoo tämän luokan suorittamista, jos olisi jotain näyttöjä toimitusjohtajan hommasta, siima saattaisi kestää nämä ulostulotkin. Össe on kävelevä vakuutustapahtuma markkinointiviestinnällisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös