Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 400
  • 1 475

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ajat ovat muuttuneet siitä kun kannattajat halusivat nähdä isoja tähtiä Tepsin paidassa ja yleensä niitä myös nähtiin mutta nykyään toivotaan/vaaditaan Mestiksessä pelanneita kavereita joukkueeseen.
Nummelinin ja mahdollisen Gysbersin tulon myötä siellä pitäisi olla kiitettävästi ainakin ensi alkuun kiekollista osaamista. Jyrkkiön sijaan tuo joukkue tarvitsisi Morrisonin/Tallinderin kaltaisen siivojan oman maalin edustalle.
Ymmärrän sen kun täällä siitä leveydestä puhutaan mut kyllä omien nuorten pitäisi pystyä ainakin ne muutamat pienemmät loukkaantumiset paikkaamaan. Frimannillakin alkaa sentään olla jo jonkun verran kokemusta liigasta ja väitän että pikku Pullikin pystyy paikkaamaan sen 15-30 peliä liigassa.
Omissa papereissani Jyrkkiö ei mahtuisi vakio kuusikkoon ja näin ollen häntäkin jouduttaisiin vuokraamaan samalla lailla Mestikseen kun noita omia nuoriakin.

"toivotaan/vaaditaan Mestiksessä pelanneita kavereita joukkueeseen.".. Vai olisiko sittenkin kyse siitä, että porukalla on hitusen realistisuutta? Tepsin pelaajabudjetti oli viime kaudella about 1,87 miljoonaa euroa (lähteenä toimii YLE), joka oli liigan neljänneksi pienin budjetti. Toki kauden aikana saatiin pätäkkää lisää kun myytiin tähtipelaajia, mutta toisaalta on varmasti ihan paikallaan muistaa, että tuota rahaa käytetään varmasti välttämätään tappiollinen tilikauden tulos.

Tuollaisella rahalla on aika paha lähteä haalimaan ylettömästi niitä tähtipelaajia. Ja juu tiedän kyllä, että viimeiset tilikaudet ovat olleet voitollisia, mutta TPS tuskin silti lähtee uuden hallituksenkaan myötä tuhlailemaan rahojansa pelaajamarkkinoilla mitenkään ylettömästi, kuten ei pidäkkään sillä jokainen varmasti muistanee vieläkin mikä oli ainakin osasyynä 2000-luvun puolivälissä alkaneeseen syöksykierteeseen. Aina välillä osuu näitä hyviä hankintoja, kuten Sexton, Paré sekä Morrisonn kohdalle, mutta on melko utopistista ajatella, että näitä voitaisiin joka vuosi hankkia joukkueellinen.
Tällä hetkellä meillä on juttujen mukaan sopimuksen alla jo (tai sopimuksesta neuvotellaan) mm. Lassilan, Tukosen sekä Nummelinin kanssa. Myös Gysbers ja Pikkarainen on liitetty Palloseuraan. Lisäksi nykyisistä sopimuspelaajista Seikola, Koskiranta, Lucenius ja Sointu tuskin pelaavat ihan millään karviaismarjapalkalla.

Uskon ja toivon, että heidän lisäkseen Palloseura vahvistaa kyllä vielä pelaajistoaan parilla kovemmallakin hankinnalla kesän aikana, mutta entäpä sitten ne loput tontit? Nekö täytetään junnuilla? Kuka pelaa sitä 0-0 vastustajaa vastaan? Entä kun Nummelin ja Seikola sattuvat pamahtamaan samaan aikaan klesaksi ja jonkun pitäisi pystyä vielä ylläpitämään kiekollista pelaamista puolustuksessakin, kuka astuu esiin? Matias Pulli, 19v., jolla on uraltansa peräti kolmen ottelun kokemus miesten peleistä? Hyvinhän Pulli pelasi, mutta kyllä nyt on pikkaisen noussut jo odotukset yli äyräiden joidenkin kannattajien kohdalla. Kuten joku jo aiemmin ketjussa totesikin niin Pullille paras ratkaisu olisi pelata ensi kaudella Mestistä suuremmalla vastuulla ja palata sitten kaudeksi 2015/16 Tepsiin tavoittelemaan paikkaa kokoonpanossa.. Ihan samoin kuin teki Mikko Lehtonen, jolle todennäköisesti lähdetään sovittamaan Top-6 paikkaa kokoonpanossa mikäli homma vain lähtee toimimaan.

Ja ihan oikeasti tuollainen "hankitaan Jyrkkiöt niin junnut lähtee muualle kun ei saa peliaikaa"-paska voidaan samantien lopettaa. Jos ei saatana ole talenttia ja kanttia kilpailla rehdisti pelipaikasta, vaan suoraan pitäisi marssittaa kokoonpanoon vakiominuuteilla, niin saakin minun puolestani lähteä. Mitenköhän siinä ei aikanaan ollut mitään ongelmaa kun Jursinov piti Tepsissä kahta joukkueellista pelaajia, joista sitten osa pelaili lainalla lähiseuroissa (K-67 etunenässä)? Jotenkin sitä vain on saanut kaikenlaisista historiikeista sellaisen kuvan, että ainakin vielä tuohon aikaan niiden lahjakkaimpienkin junnujen piti oikeasti pelata paikkansa kokoonpanoon eikä siitä kiukuteltu.

Ja edelleen Hantta#23 voisi myös muistaa sellaisen ihan pienen faktan, että TPS osallistuu runkosarjan (60 ottelua) lisäksi CHL:n (vai mikä sen turnauksen nimi sitten olikaan), joka tuo tilille vissiinkin ainakin 10 ottelua lisää. Siihen päälle vielä harjoitusottelut sekä [fantasia]mahdolliset pudotuspelit[/fantasia] niin kyllä siinä alkaa olla taas kuormaa pelaajistolle.. En edelleenkää vain pysty käsittämään, että mikä sinua siinä niin jurppii jos Tepsin puolustus näyttäisi tulevalla kaudella vaikka seuraavanlaiselta:

"Morrisonn vol.2" - Nummelin
Seigo - "Gysbers"
Seikola - Lehtonen
(M.Pulli, Jyrkkiö, Friman, Karhu...)


Entä jos jätetään Jyrkkiö hankkimatta, mutta muuten on samanlainen rosteri kuin yllä ja otetaan sitten kauhuskenaario, että marraskuisena Iltana Petu ja Seikola pamahtavat klesaksi *kop kop* ja ovat poissa vaikkapa kuukauden päivät (sellaiset 7-10 ottelua vähintään). Mennäänkö sitten pakistolla:

"Morri2" - Gysbers
Seigo - Lehtonen
Friman - Karhu
(Varalle jää? Elmeri Eronen ja Jarno Paven?)


Kyllä tulee kylmät oltavat taas kerran kun puolella porukasta kokemusta liigapeleistä yhteensä sellainen max. 100 ottelua.. Ja ei, yksi Jyrkkiö ei tätä tilannetta pelasta, mutta kun näitä "turhia Mestishankintoja joilla ei tee mitään" on siellä reservissä useampi niin kyllähän se valoisammalta näyttää. Jyrkkiö kun lienee todennäköisesti kymmenen kertaa valmiimpi tapaus stunttaamaan vaikkapa Petua kuin Matias Pulli, niin hyvä ja lupaava pelaaja kuin onkin.

Ja sitten kanssa vielä tuo, että miksi joku Mestikseen lainaaminen onkaan taas niin huono juttu? Samalla tavalla siellä pelataan lätkää. Ei se ainakaan Lehtosta mitenkään näyttäisi pilanneen pelaajana, että hänet lainattiin vuodeksi Mestikseen. Ja voihan sieltä aina pelaajia tarvittaessa kutsua takaisin päin.. Turvallisimmilla mielin minä kauteen lähtisin jos reserviin olisi laittaa paikasta kilpailemaan vaikkapa nimet Jyrkkiö, "Henrik Forsberg" sekä "Jani Honkanen" + junnut (pelaajatyypeiltään ja kokemuksiltaan siis) kuin pelkästään pari junnua ja sen jälkeen tyhjää.

Voinhan minä toki olla hyvinkin väärässä ja kuvitella vain kaiken tälläisen päässäni..
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos Tapparan kanssa käydään vaihtokauppaa Jyrkkiöstä niin Tepsin sopimuksenalaisista pelaajista tulee mieleen lähinnä Sointu ja Koskiranta, joiden voisi ajatella kiinnostavan Tapparaa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mikäs tuo vihjaus tuolta Liigan yleisestä huhuketjusta on että VMV olis neuvotellut Jypin kanssa?! Joku Meronen ilmeisesti twiittaillut ja ilmeisen ahkera muutenkin tuossa huhujen twiittailussa eikä osumatarkkuudesta ole tietoa. Täällä ei ainakaan ole asiasta ollut puhetta vaan pikemminkin että tuo pakkasukko meillä jatkaisi.
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Merosen osumaprosentti noissa huhuissa on selvästi alle yhden.

Miettikää nyt ihan oikeesti jotain Jyrkkiötä. Kaveri on kohta kymmenen vuotta yrittänyt vakiinnuttaa tai edes päästä vähän alusta pelaamaan liigassa ensin Ässissä ja sitten Tapparassa. Aina on tie käynyt vilttiin tai Mestikseen. Tietenkin jos olisi (toivottavasti ei) tulossa Tepsiin niin täällähän tunnetusti kaikki nostaa tasoaan ja tekee läpimurron liigan eliittiin, eiku...

Toisaalta jos tuollaista Mestis arpaa katsottaisiin niin ehdottomasti sitten joku puolustava pakki kuin kiekollinen kun niitä kerta tuntuu riittävän jos ja kun Numppa on tulossa ja Seikola toipuu takaisin pelikuntoon.

Ja jos puhutaan puhtaasta vaihtokaupasta niin toiseen suuntaan pitäisi tällöin mennä suht samantasoinen kaveri niin missään nimessä ei puhuta Soinnusta tai Koskirannasta. Max. taso olisi Tuomainen joka sekin olisi vähän ylimitoitettu Jessestä. Epäilen vahvasti jos Jyrkkiötä on edes Turkuun huhuttu niin suunta olisi tuo Mestisjoukkue.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Miettikää nyt ihan oikeesti jotain Jyrkkiötä. Kaveri on kohta kymmenen vuotta yrittänyt vakiinnuttaa tai edes päästä vähän alusta pelaamaan liigassa ensin Ässissä ja sitten Tapparassa. Aina on tie käynyt vilttiin tai Mestikseen. Tietenkin jos olisi (toivottavasti ei) tulossa Tepsiin niin täällähän tunnetusti kaikki nostaa tasoaan ja tekee läpimurron liigan eliittiin, eiku...

Mulla kova kaveri olisikin ollut jos 14 vuotiaana olisi liigapaikkansa vakiinnuttanut ;)

Jyrkkiö on (noin) samanikäinen peluri kuin Vittasmäki. Molemmilla on vielä aikaa vakiinnuttaa paikkansa liigassa. Heillä on kuitenkin yksi ero. Toinen on kiekollinen ja pienehkö puolustaja, jotka lyövät läpi yleensä vähän myöhemmin. Toinen on puolustava puolustaja, joka ei ole edes iso.

Sen enempään Jyrkkiötä puolustelematta en pysty näkemään mikä on se riski mitä miehen rahtaaminen tänne tuo. Hän ei maksa juuri mitään ja meillä ei vain ole junnuista tarjolla liigavauhtiin pystyviä kiekollisia puolustajia. Kuten jo todettiin, niin kiekollisia puolustajia alkaa olla aika mukavasti, mutta mikä haitta on yhdestä miehestä lisää. Tulisipa ainakin sitä kilpailua pelipaikoista.

Edit: Se on toinen kokonaan eri juttu jos Jyrkkiön tänne tuonti aiheuttaa pakistoon rakenteellisia ongelmia kiekollisten ja puolustavien puolustajien välillä.

Edit2: Sattumaa vai ei, mutta myös Tappara pitää tiedotustilaisuuden 5.5. maanantaina.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä se Jyrkkiö halutessaan liigatason vauhdissa pysyy mukana, yksi kunnollinen vuosi divarissa on saattanut tehdä hyvää ja kyllä muistan Ässistä Jyrkkiön pelanneen Tepsiä vastaan ainakin hyvin, joten ei se ihan suhari ole koko uraansa ollut.

Laajuutta tarvitaan ja mistäs sitä tietää, vaikka Jesse breikkaisi jollain tapaa Tepsissä oikein kunnolla hyvällä roolituksella. Vaikka Pulli on seuran omia talentteja, niin kokemusta ei ole juuri yhtään mitään verrattuna Jyrkkiöön, jonka voi kentälle laittaa stunttaamaan kohtuu isoillakin minuuteilla tason säilyessä joten kuten. Matiaksen kohdalla ei voi sanoa. Kyllä siitä nyt luulisi olevan jo tarpeeksi kokemuksia, kun kaiken maailman Mikael Aaltoset ja Jarno Pavenit joutuvat pelaamaan liian isoja minuutteja tasoonsa nähden liian isolla vastuulla.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Leppäsyrjä räjäytti sitten kaikki huhut ilmoille kerralla. (Linkki vie siis TS-kiekkoon.)

Otto Karvinen on ihan mielenkiintoinen nimi. Olisikohan kaverista nelosketjussa jotain hyötyä? Näiden perusteella tuosta pakistosta tulossa jotain hyvin erikoista. Kiekollisia miehiä siellä ainakin on.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Otto Karvinen on ihan mielenkiintoinen nimi. Olisikohan kaverista nelosketjussa jotain hyötyä? .

Pahoin pelkään ettei ole. Parilla viime kaudella Jokipoikien pelejä nähneenä ihan keskiverto mestis-jyrä, joka taklaa, repii ja raastaa, mikä siis lienee pelaajalle hyvin ominaista. Mutta, samassa paketissa tulee tyhmiä jäähyjä, ylipelaamista, sikailuja ja kun ei ole mikään raketti muutenkaan niin tiukkaa tulee olemaan mahtua Suikkasen baariin. Haapakosken hakuhan tämä on puhtaasti, mutta toivottavasti onnistuu toki ja onneksi on vielä try-out.

Muut paljastetut nimet hyvin odotettuja. Gyspersin harteille paljon odotuksia, tässä on nyt se Shaonen stuntti.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Gyspersin harteille paljon odotuksia, tässä on nyt se Shaonen stuntti.

Eikös Gyspers ole koostaan huolimatta aika pitälti kiekollinen pakki?

Huoli vain kasvaa, kuka hoitaa puolustamisen kun näitä pulustajia on yhden metsästysseuran tarpeiksi?
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää Porilainen superlupaus joka ei kelpaa Tapparalle ja kasvattajaseuralleen, kelpaa yllättäen tänne ja monien mielestä tulisi täällä lyömään itsensä läpi. Itse en jaksa enempää vaivata päätäni kyseisen pelurin takia.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Eikös Gyspers ole koostaan huolimatta aika pitälti kiekollinen pakki?

Huoli vain kasvaa, kuka hoitaa puolustamisen kun näitä pulustajia on yhden metsästysseuran tarpeiksi?

Nimenomaan kiekollinen pakki. Ei ehkä ihan samantasoinen hyökkäävä puolustaja kuin Petu, mutta myös kaukana Morrisonnin puolustuspelaamisesta.

Tuota olen itsekin ihmetellyt, että mikä logiikka tässä on taustalla. Siellä on nyt 4 liigatason kiekollista puolustajaa ja 2 lähes liigatason kahden suunnan puolustajaa ja kaksi keskinkertaista puolustavaa puolustajaa.

Tällä hetkellä se siis näyttää tälläiselta:

x - Seikola
x- Nummelin
Gysbers - Seigo
Lehtonen, Friman, Vidgren, Pakkasmäki

Tuo on hieman erikoinen pakiston rakenne, mutta Arsella ja Suikkasella on varmasti jonkinasteinen masterplan. Ehkä jopa varasuunnitelma ja varasuunnitelman varasuunnitelmakin löytyy.

Ja loppuun haluan vielä onnitella Lassilan Teemua. Loistava valinta tulla Tepsin maalille. Missään muaalla ei ole vastaavia torjuntamääriä tarjolla. Myös läpiajoja on luvassa paljon, joten saa hyvää treeniä myös noihin rankkareihin.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Melkoisen mukavaa kuhinaa TPS:n ympärillä. Gysbers on todella hyvä haku, liigassakin jo tasonsa todistanut. Nummelin on aina Nummelin, joten tiedetään ainakin mitä saadaan, otan mieluusti takaisin. Kaikki on itseasiassa on yllättävän hyviä hakuja, turha niitä sen enempää on purkaa. Otto Karvisesta itselläni ei ole mitään tietoja, mutta kyllähän se tuolla nelosketjussa varmasti menee.

En nyt ymmärrä tuota Hantta#23:n täysin turhanpäiväistä höpönlöppöä siitä, että yli 70 ottelua kaudessa pelaava joukkue ei tarvitsisi muutakuin neljä laatupuolustajaa ja kasallisen junnuja. Nummelin on jokatapauksessa sen 25-30 matsia pois, jolloin nyt esimerkiksi Jesse Jyrkkiö on mitä parhain korvaaja. Matias Pulli ei ole, ainakaan vielä. Jyrkkiöllä itsellään on potentiaalia olla vaikka liigan paras hyökkäävä puolustaja, mutta herralle maistuu treenaamisen sijaan juhlajuomat jne. Toki varmasti ottaisin mieluusti Hantta#23:n mutuileman Sami Salon taikka Henrik Tallinderin Jyrkkiön tilalle, mutta jossain ne rajat menevät. Tukosen tultua taitaa sittenkin Pikkaraisen paikka olla siellä kolmosketjussa, eikä tulosketjuissa kuten aiemmin uumoilin. Vaihteeksi ihan positiiviset fiilikset TPS:stä. Ketjulotto nro 4400.

Lucenius - McLean - Tukonen
Rantanen - Koskiranta - Kvapil
Sointu - Kumeliauskas - Pikkarainen
Virtala - XXX - XXX/Karvinen
-----
Bertrand, Kulmala, Vähätalo, Honkanen jne

Morrisonn - Nummelin
Gysbers - Seigo
XXX - Seikola
-----
Jyrkkiö, VMV, Friman, Karhu, Lehtonen, Vidgren, M.Pulli jne
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rantanen-"Mclean"-Tukonen
Sointu-Lucenius-Pikkarainen
Miettinen-Koskiranta-Kulmala
Virtala-Kumeliauskas-Karvinen

Bertrand,Lämsä,Vähätalo,Nieminen,Honkanen

Nummelin-"Morrison"
Seigo-Gysbers
Seikola-Lehtonen

Friman,Vidgren,VMV,M.Pulli,"Jyrkkiö",Karhu

Lassila
Järvinen
Hokkanen

En tiiä oonko seonnu, mutta ei toi hirveen huonolta näytä. Olisko muuten ikinä ennen nähty tepsissä noin hyökkäävää pakistoo?
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Leppäsyrjä räjäytti sitten kaikki huhut ilmoille kerralla. (Linkki vie siis TS-kiekkoon.)

Kyllä nämä tiedotustilaisuudet pelaajahankinnoista ovat tänä päivänä yhtä tyhjän kanssa, kun muutamaa päivää ennen kaikkien tiedossa ovat jo nimet, joita tullaan julkaisemaan. Osumatarkkuus näissä on osoittautunut melko hyviksi. Tepsikin voi vaihtaa tällä tietoa maanantain tilaisuuden "toteamistilaisuudeksi", tiedotettavaa taitaa olla enää melko vähän pelaajien osalta. Noh, ehtiipä muutkin kuin luottotoimittajat kaivaa taustat valmiiksi ja kysymään muutaman kysymyksen.

Sama ilmiö koskee myös kiinnostavia valmentajasopimuksia.

Nimistä pakko todeta, että paljon on taas odotuksia ilmassa, tai pikemminkin toiveita paremmasta. Toivottavasti realisoituu myös kentälle. Mielelläni olisin nähnyt listalla myös Morrisonin ja McLeanin nimet..
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Olisko muuten ikinä ennen nähty tepsissä noin hyökkäävää pakistoo?

Kaudella 1994 - 95 oli muutama, joita voisi kutsua hyökkääväksi pakiksi. En tiedä kerkisivätkö Kiprusoff, Nummelin, Timonen, Kakko ja Koivisto pelaamaan yhtään peliä samaan aikaan, mutta kaikkiin voisi liittää vahvuudeksi myös hyökkäyssuunnan. Eniten noista pelasivat kolme ensiksi mainittua. Sinänsä hauskaa, että samalla kaudella Tuomas Grönman teki 24 pinnaa, Nummelin 27. Taisi tulla siitä "Oskulle" pinnoja, kun sai olla melko hyvien kavereiden kanssa samaan aikaan kehissä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kyllä nämä tiedotustilaisuudet pelaajahankinnoista ovat tänä päivänä yhtä tyhjän kanssa, kun muutamaa päivää ennen kaikkien tiedossa ovat jo nimet, joita tullaan julkaisemaan. Osumatarkkuus näissä on osoittautunut melko hyviksi.

Tämä on kieltämättä hieman ikävä puoli näissä huhuissa. Toki nämä "TS:n tietojen mukaan"-jutut ovat sinänsä ihan turhia. Tiedothan tulee suoraan Arselta tai joltain muulta taholta. Sitä en sitten tiedä mitä tämä omistajataho hyötyy siitä, että nämä tiedot julkaistaan pari päivää ennen tiedotustilaisuutta. Toki tilaisuudessa itsessään ei mitään vikaa ole, sillä siellähän on sitten paikalla muutama näistä pelaajista, niin media saa herrat suoraan haastateltua.

Ja kyllä minäkin toivon jotain yllätystä. ;)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mielelläni olisin nähnyt listalla myös Morrisonin ja McLeanin nimet..
Kurtis McLean käsittääkseni jatkaa Novokutzn... Novokuzen... Novgok... siis KHL:ssa.

Huomioithan, että Leppäsyrjän jutussa ei mainittu sanallakaan jatkosopimuksista. Morrisonnin nimihän tulee siinä porukassa esille jos on tullakseen. Mulla on edelleen teltta pystyssä sen puolesta, että maanantaina ilmoitetaan Morrisonnin kiekkoilevan alkukauden Zagrebissa ja palaavan verorajan kynnyksellä TPS:n.

Pakko tosin myöntää, että aivan teräksinen kanki tuo ei enää ole. Nimittäin alkuperäisen suunnitelman mukaan Simon Gysbersin piti mennä Ruotsiin (FBK?) - eli jos tuo Leppäsyrjän huhu Gysbersistä pitää paikkaansa... Morrisonnin myötä ulkomaalaisten määrä sotisi pahasti Suikkasen aiempia puheita vastaan. Olettaen, että sieltä on todennäköisesti edelleen tulossa 1-2 ulkomaalaista kärkihyökkääjää kenties vasta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Nieminen ei jatka Tapparassa?

Nieminen-J.Ruutu-Pikkarainen.

Ja housut vaihtoon.

Ei mene pelkät housut vaihtoon vaan kaikki vaatteet ja niitä tuskin saa enää puhtaaksi oksennuksesta joka tulee noista kahdesta ensimmäisestä ja varsinkin tuosta keskimmäisestä pellehermannista joka ei saisi ikinä tulla 1000 kilometriä lähemmäs Turkua tai TPS:ää.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
. Sitä en sitten tiedä mitä tämä omistajataho hyötyy siitä, että nämä tiedot julkaistaan pari päivää ennen tiedotustilaisuutta.

Maksimoidaan näkyvyys? Eka uutisoidaan näitä huhuja ja sitten maanantaina julkistamisen jälkeen vielä uusi kierros.

Jos nuo TS:n uutisoimat sopimukset nyt pitää paikkaansa (+ huhutut jatkosopimukset), niin eipä tuosta kokoonpanosta enää kovin montaa palasta puutu. Ehkä 1-2 kärkihyökkääjää + 1 puolustava puolustaja, mutta eipä juuri muuta. Kerrankin joukkue pitkälti kasassa jo keväällä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko-osioon tuli äsken tällainen kommentti:
Tukonen jutteli että hänen sopimuskuvionsa ovat kariutuneet kalkkiviivoilla. Ei meinaa kelvata kenellekään tuolla loukkaantumishistorialla/hintapyynnöllä. Ruotsiin suuntaan nyt verkot vesillä.

Edit. Oma tulkintani että tepsi lypsää palkkaa alaspäin ennen allekirjoitusta.
Late on tehokas peluri aina kun kentälle pääsee, mutta kun mies ei viime kausina ole pystynyt pelaamaan kuin reilu puole runkosarjasta niin ei ihme jos sopimusneuvottelut takkuavat.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko-osioon tuli äsken tällainen kommentti:

Eikös tämä nimimerkki wild wild west ole ennenkin kunnostautunut huhurintamalla, mutta osumatarkkuus on sitten ihan toinen tarina? Meinaan vaan, että mitenhän luotettavana tuota kertomaansa voi pitää. Tai voihan se olla, että sekoitan johonkin toiseen, jossa tapauksessa pahoittelut ko. nimimerkille.

Sinänsä pidän tuota skenaariota Tukosen kohdalla ihan uskottavana, ei siinä.

*edit*

Taisi muuten sittenkin olla nimimerkki Villi Länsi? Onko sellaista kirjoittajaa Lukko-puolella ja jos on, niin heitteleekö "varmoja huhuja" toisinaan ilmaan? Jos näin, niin pyydän anteeksi nimimerkiltä wild wild west, mutta jätän nyt suoraselkäisesti möläytykseni kaikkien näkyville.
 
Viimeksi muokattu:

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
*edit*

Taisi muuten sittenkin olla nimimerkki Villi Länsi? Onko sellaista kirjoittajaa Lukko-puolella ja jos on, niin heitteleekö "varmoja huhuja" toisinaan ilmaan? Jos näin, niin pyydän anteeksi nimimerkiltä wild wild west, mutta jätän nyt suoraselkäisesti möläytykseni kaikkien näkyville.

Kyllä sellainen nimimerkki on kuin Villi Länsi Lukon puolella. Tyyli on hyvin minimaalinen, nimiä heittelee, mutta ei ne aina pielessä ole mun muistini mukaan. Villi Länsikin voinee osallistua keskusteluun, kun tämän huomaa.

Mutta mikä on spekulaatio Tukosesta TS:n jutussa. Että ei tiettävästi ole käyttänyt KHL-optiota, vaan siirtyy Turkuun. Mun k'sitykseni mukaan mies olisi sinne ekaksi mennyt, mutta homma tyssäsi lääkärintarkastukseen. Mutta mene ja tiedä.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eliteprospects.com - TPS Otto Karvisen nimi huhuissa.
Tietoa kyseisestä pelaajasta?
Ei saatu Ruutua niin Haapakoski haki Joensuusta mestis-rotan. Tästä oli jo aiemmin ketjussa jotain juttua. Harmi sinänsä että Ruutu ei tullut. Minä olisin ainakin ostanut kausarin heti kun sopimus olisi julkaistu.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tässä kun etsitään ykkössentteriä kissojen ja koirien kanssa niin yksi nimi on "unohtunut" kokonaan spekulaatioista. Nimittäin J. Koskiranta. Terska voisi houkutella veljensä Turkuun, siellä olisi selkeä kärkisenan tontti vapaana. J. tuskin jatkaa KHL:ssä heikohkon kauden jälkeen vaikka soppari ensi kaudelle onkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös