Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 377
  • 1 475

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Jyrkkiö olisi taas noita hankintoja joita Vuori ja kumppanit ovat onnistuneet tekemään joka vuosi. Jyrkkiö ei olisi millään lailla minkään näköinen vahvistus ensi kauden Tepsiin ja ottaen myös huomioon miten johto puhui kuinka omia junnuja tullaan ajamaan vielä voimakkaammin sisään ensi kaudella niin se sotisi kyllä sitä ajatusta vastaan.
Omista paikkaa kuuden pakin joukkoon hakevat Friman, Karhu, M. Pulli ja vielä kysymysmerkillä Jokereista saapuva Keskitalo.
Eli mihin ihmeeseen jotain Jyrkkiötä tarvittaisiin. Se olisi merkki junnuille että omasta porukasta ei liigapaikkaa aukea joten tarvitsee lähteä muualle.
Kylläpä nyt taas on.. Jos oikeasti kokoajan halutaan ajatella, että hankinnat vievät pelipaikkoja omilta junnuilta niin ei tehdä sitten hankintoja ollenkaan ja lähdetään kauteen viime kauden A-nuorten joukkueella? Olisipahan sitten ainakin junnuilla pelipaikkoja!

Muistetaanhan nyt taas sitten sellainen pikkuinen juttu, että jääkiekossa tulee jatkuvasti loukkaantumisia ja näiden myötä olisi todella, todella mukavaa jos joukkueessa olisi laajuutta. Siis ihan oikeasti sellaista laajuutta, että kahden puolustajan ollessa samanaikaisesti saikulla ei tarvitsisi alkaa vuokraamaan toivotaantoivotaanhätälainoja Mestiksestä, kun meillä olisi jo omasta takaa puolustajia joista tiedetään jo tasan tarkkaan, että mihin he kykenevät ja pystyvät. Tulevalla kaudella kaikkine ET-turneineen tämä tulee korostumaan vain entisestään.

Tepsillä on tällä hetkellä sopimus viiden puolustajan kanssa: Seikola, Seigo, Lehtonen, Friman sekä Pulli. Kolme viidestä käytännössä siis vielä junnuja. Huhuissa meille on tuotu tällä hetkellä Nummelinia, Gysbersiä sekä jotain mystistä SaiPa-puolustajaa. Jatkosopparia on tarjottu Vittasmäelle. Tällöin meillä olisi kasassa sopimus kahdeksan puolustajan kanssa. Ihan kiva lukema, mutta ei todellakaan riittävästi. Ja noiden puolustajienkaan kanssa ei sovi lähteä Liigaan jos mielii niitä pisteitä saada.

Pointti kuitenkin oli, että miksi Jyrkkiö ei kelpaa, mutta sitten taas joku toivotaantoivoaan-NCAA-haku kelpaisi todennäköisesti sinullekkin? Jyrkkiö on 24-vuotias, kehityskelpoinen suomalaispuolustaja, joka on pelannut urallaan lähes 150 liigaotteluakin. Alla on vahva kausi Mestiksen mestereiden riveissä ja runkosarjassakin Jyrkkiö oli KooKoon sisäisen pistepörssin jaetulla ykkössijalla (hävisi toki piikkipaikan J-M Juutilaiselle pienemmän maalimäärän vuoksi). Ei 37 (12+25) tehopistettä kuitenkaan Mestiksessäkään ole mikään läpihuutojuttu.
Miksi siis Jyrkkiötä, joka tuskin on edes kovin kallispalkkainen, ei voitaisi kokeilla? Ei tässä ainakaan enempää hävitä kuin siinä, että palkattaisiin NCAA-haku joka osoittautuisikin Darcy Campbelliksi tai Garrett Raboiniksi.

Vai pitäisikö tässä sitten odottaa taas niitä pimeitä syysiltoja ja sitä, että ET- ja Liigaottelut syövät miehiä yksi kerrallaan ja sitten palkataan taas epätoivossa jotain Josh MacNevinejä, joilta sitten todella toivotaan onnistumisia, mutta ei niitä kuitenkaan saada?

Lisätään nyt omakin lusikka tähän huhusoppaan.
Henrik Tallinder. Tämä nimi ei ole ollut missään esillä.
Talo valmistui tänä vuonna hirvensaloon (vaikka se ei mitään vielä takaa, paitsi mm. Seikolan kohdalla) ja soppari taisi buffaloon loppua juuri.
Eli 1+1=2 vai onko sittenkään?

Eiköhän nää "se-ja-se on rakentanut talon Turkuun"-jutut voida suosiolla jo pikkuhiljaa jättää pois. Tallinderilla on turkulainen vaimo, joka selittäneet tuon talon ihan ilman minkäänlaisia Tepsiin tulemisia..
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Huhu-check 01.05

Tylsää ja tyhmää, että varmaan kaikki huhut on jo mediasta kaivettu esille. Nyt olevat ns. varmat huhut ovat kuitenkin todella hyviä, joten kyllä tästä aloitetaan nousu taas 6.parhaimman seuran joukkoon.

Mun mielestä tilanne on näin:

Sointu - X1 - "Tukonen"
"Morrisonn" - Seigo

Lucenius - Koskiranta - "Pikkarainen"
"Gysbers" - Seikola

"Virtala"/Kulmala - Kumeliauskas - Rantanen
Lehtonen - "Nummelin"

Miettinen - "Virtala"/Vähätalo - "Suominen"

"Lassila"
"Järvinen"

Väkisinkin jää yli pelaajia, kuten Bertrand,Karhu,Vittasmäki,"Vidgren". CHL-liiga huomioon ottaen laajuutta kuitenkin tarvitaan.
Uskon pelin perustuvan siihen, että 3 ekaa kenttää hyökkää ja 4.kenttä jarruttaa. Jarrukenttään ei vain ole sopivia pelaajia muita kuin Suominen, jos jatkaa. Laitahyökkääjiä on jo nyt liiaksikin. Uskon ja toivon, että Miettisen ja Bertrandin pahvit puretaan, jolloin tilanne helpottuu. Kummastakin on ollut huhua. En usko kummankan mahtuvaan mihinkään Liigan sisällä.

1.kenttä: X1 paikalle uskon Tepsin etsivän ja varmasti saavankin kovan ulkomaisen sentterin. Ei muuten olisi ollut huhua McLeanista ja Muellerista jne.
Sointu on maalintekijätyyppiä, mutta ei koonsa takia saa itselleen tilaa. X1 paikalle tuleva sentteri tekisi tilaa ja loisi tukun hyviä paikkoja Tukoselle ja Soinnulle, kannattaa ainakin kokeilla.
2.kenttä: Lucenius ei ole menestyvän joukkueen 1.sentteri, mutta sopii loistavasti laitaan. Luceniuksen pelinrakentamiskyky siivittäisi Koskirannan uuteen lentoon, Pikkaraisen tehdessä tilaa ja maaleja. Kyllä hän maaleja osaa tehdä kuitenkin.
3.kenttä: Niin hienoa kun se olisikin, niin pelipaikka pitää ansaita, joten laitan Rantasen vasta 3.kenttään. Kume on osoittanut kykyä tehdä peliä ja pisteitä. Toisessa laidassa voisi olla Kulmala tai Miettinen. Nummelin avaisi hyvillä syötöillään peliä, joka avaisi tukun paikkoja nopeille laitureille.
4.kenttä: Jarrukenttä, jossa Virtala voisi olla sentteri.

Toivon todella, että vähintään 2 pelaajaa ryhmästä M.Pulli, Vähätalo, Lämsä,Lindstenit ja Nieminen vuokrataan koko kaudeksi Mestikseen. Kuulemma KooKoon joukkuetta avataan myös 5.5, joten sinne voisi olla joku menossa?

Pakistoon kaipaisi kovaluista stay-at-home pakkia luokkaa se Baranka, Evans tai mitä nyt olikaan huhuttu. 4.kenttään todella kaipaisi vielä rymistelijää Suomisen avuksi.

Näyttää aika hyvälle. Maanantaina ollaan viisaampia. Jo näilläkin mun kausarin osto on varmistettu.

EDIT: Vappukaljaa on useampikin ottanut, Tallinderit, Koivut ja Ruudut on täyttä potaskaa. Ruutu hesalaisena yrittää ymmärrettävistä syistä saada itseään Hifkiin tai Bluesiin. En näe Tepsissä minkäänlaista roolia miehelle, aivan liian kallis neloseen miksi ei ole perusteltavaa hankkia. Tämä tietenkin on se Tepsin "yllätys"!?
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Saku Koivu ja Henrik Tallinder tähän mennessä päivän kuumimmat nimet huhurintamalla. Saa nähdä mitä ilta tuo vielä tullessaan?

Itse ymmärtäisin Jyrkkiön hankinnan hyvin, liigassa 23 pisteen kausi ja viime kaudella Mestiksessä 37 paunaa. Lahjakas kiekollinen pelaaja ja ikääkin vasta 24 vuotta. Ei Tepsillä ole tässäkään kohtaa varaa olla kauhean nirso.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki Kauden kanssa samoilla linjoilla, jos J.Ruutu mustavalkopaidan päälleen pukee niin vaikeaksi menee Tepsin kannattaminen. Maajoukkuetta en ole aikoihin pystynyt kannattamaan mainitun suharin (ei onneksi enää viime aikoina) kentällä ollessa.
Toivottavasti ja todennäköisesti kuitenkin ns. turha huhu.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jokainen voi olla mitä mieltä tahansa mielipiteiden kanssa mutta omaa lausuntoani perustelen sillä että jos hankintoja tehdään ulkopuolelta niin niiden pitäisi olla aina selviä vahvistuksia ja jos omista on kasvamassa lahjakkaita pelaajia niin en näe järkeä ottaa Mestiksestä alempiin kenttiin pelaajia jos tosiaan omistakin pystyy täydentämään.
Tällä hetkellä varsinkin Tepsi tarvitsee kovemman profiilin pelaajia kuin mitä Jyrkkiö edustaa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Vaikeeta uskoa, että S.Koivu tulisi tepsiin pelaamaan. Taitaa olla joku simapäissään keksinyt tämän huhun.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Se päivämäärä kun Jarkko Ruutu pelaa palloseurassa, päättää minun ja TPS:n yli kolmekymmentä vuotta jatkuneen suhteen. En tiedä vastenmielisempää suomalaista kiekkoilijaa. En ole unohtanut pikku-kiprun ajeluja - - -
Nimimerkki Kauden kanssa samoilla linjoilla, jos J.Ruutu mustavalkopaidan päälleen pukee niin vaikeaksi menee Tepsin kannattaminen.
Lisätään omakin nimi tähän listaan!

Se päivämäärä kun Jarkko Ruutu pelaa palloseurassa, päättää minun ja TPS:n neljännesvuosisadan jatkuneen suhteen. En tiedä vastenmielisempää suomalaista kiekkoilijaa. En ole minäkään unohtanut pikku-kiprun ajeluja.

J.Ruutu + TPS + Mr.Fox = epätosi

Yhtälö ei vain toimi! Riittävän karseata oli jo aikoinaan katsella Mika Strömbergiä TPS-pikkutakki päällä. Riittävän karseata oli viime kaudella katsella Petteri Nummelinia Lukko-paita päällä. Riittävän karseata on ensi kaudella (-kin) katsella Ville Vahalahtea Lukko-paita päällä.

Nyt on TPS-johdolla todellisen kasvojenpesun paikka. Sitä ei tehdä millään Jarkko Ruudun palkkaamisella. Sitä ei tehdä myöskään millään sopimuksenalaisten Atte Engrenin, Francis Parén ja Dan Sextonin KHL-myynneillä. Sopimuksenalaisen päävalmentaja Kai Suikkasen myynnin mä pystyin vielä jotenkuten sulattamaan keväällä 2010. Talous oli edelleen kuralla, myynti tapahtui niin hyvissä ajoin kuin se periaatteessa oli mahdollista jne. Suikkasen tapauksessa oli Engrenin tapaukseen erilaista se, että silloin edes yritettiin löytää korvaajaa talon ulkopuolelta. Jälkikäteen on helppoa sanoa, että Heikki Leime ei ollut hyvä ratkaisu, mutta... tärkeintä on se, että silloin edes yritettiin!
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Jokainen voi olla mitä mieltä tahansa mielipiteiden kanssa mutta omaa lausuntoani perustelen sillä että jos hankintoja tehdään ulkopuolelta niin niiden pitäisi olla aina selviä vahvistuksia ja jos omista on kasvamassa lahjakkaita pelaajia niin en näe järkeä ottaa Mestiksestä alempiin kenttiin pelaajia jos tosiaan omistakin pystyy täydentämään.
Tällä hetkellä varsinkin Tepsi tarvitsee kovemman profiilin pelaajia kuin mitä Jyrkkiö edustaa.

Meillähän on juuri se tilanne, että ne alaketjut pitää täyttää ulkopuolelta koska ei ole sellaisia pelaajia joita voisi esim. nelosketjuun laittaa nollaamaan sitä vastustajan ykköstä. Nämä meidän hyökkääjäjunnut ovat kaikki enemmän hyökkääviä pieniä miehiä, joten näitä on ihan turha laittaa mihinkään jämäminuuteille. Vai ketä sieltä junnuista pitäisi nostaa sinne nelosketjuun? Kulmala tai Vähätalo ei kelpaa vastaukseksi.

Pakistossa junnujen osalta ihan samanlainen tilanne. M.Pulli ei todellakaan ole vielä mikään liigatason pelaaja. Friman menee Lehtosen kanssa rotaatiossa ja Karhu toivottavasti menee johonkin lainalle. Sitten tuohon vielä lisätään Vidgren, niin kyllä minä näen tilaa Jyrkkiön kaltaiselle kaverille rotaatiossa., Pelejä kuitenkin tulee aika reippaasti ja sieltä nämä Nummelinit tippuu kuitenkin pois jossakin vaiheessa.

Eli toisinsanoen Karhu, M.Pulli, Kulmala, Lindsten ja Vähätalo voidaan lainata mestikseen ja sitten tuoda näitä muita miehiä sinne rotaatioon. Ja sitten niitä satunnaisia tuuraamisia voidaan nähdä Lämsältä ja muilta nuoremmilta junnuilta jotka pelaavat A:ssa. Tuntuu siltä, että täällä ollaan katsottu A-junnujen sarjataulukkoa ja vedetty johtopäätöksiä siitä. Tepsillähän ei oikein mitään superjunnuja siellä ole ja useimmille liigakin taitaa jäädä haaveeksi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sanotaan nyt ensin, että en usko Ruudun Tepsissä ensi kaudella pelaavan. Jos nyt kuitenkin niin epätodennäköisesti käy, voi HC TPS olla varma, että niin kauan kuin tuo suhari Palloseurassa kyykkäilee, ei seura tule minulta saamaan pennin jeniä. En nyt tekisi niin radikaalia liikettä, että hylkäisin koko seuran ikuisiksi ajoiksi, mutta Jarkko Ruutu ei vaan VOI pelata mun Tepsissä, ei millään.

Tähän voi kuka tahansa heristää sormea, höpistä siitä miten nykyjääkiekossa ei ole enää seurauskollisuutta sun muuta ja että henkilökohtainen mielipide yhtä pelaajaa vastaan on naurettava syy boikotille. Niinhän se onkin, mutta jos se pelaaja on Jarkko Ruutu, niin ei voi mitään. Ruutu on toki roolissaan hyvä pelaaja ja hoitaa tehtävänsä jäällä, taklaa kovaa ja ärsyttää vastustajaa ja on varmaankin joukkuekaverien keskuudessa pidetty sälli.

Joistakin asioista vaan ei voi tinkiä, ei missään olosuhteissa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Kuten täällä on tedettukkin, olisi puolustuksessa hyvä olla laajuutta. Se on selvä että loukkaantumisia tulee kauden mittaan etenkin tuolla pelipaikalla.

Tämän hetken puolustajia jos katsoo, niin ne voidaan jakaa seuraavasti:
Kiekolliset:
-Seikola
-Seigo
-(Nummelin)
-(Gyspers)

Puolustavat:
-(Morrisson)
-(Vittasmäki)
-(Lehtonen)

Jokapaikan höylät:
-Friman

Ei vielä liigakepoiset:
-Karhu
-M.Pulli
-Paven

Tuossa listassa siis huhuillut suluissa. Sitten kun miettii että kiekollisten joukossa on Nummelin ja Seikola, niin mielestäni olisi suorastaan järkevää hommata about liigatasoinen korvaaja, koska en millään usko että pysyvät kasassa. Seikolan historia ei nyt paha ole mutta ikinä ei tiedä loukkaantumisen jäljiltä.

Btw. Kaksi kovaa puolustaa puolustajaa olisi jees. Morrisonn voisi olla heistä toinen.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Tapparan omalla keskustelupalstalla huhutaan Jesse Jyrkkiötä teillepäin. Tapparan kanssahan hänellä on vielä sopimusta jäljellä vuosi.

On noita kiekollisia pakkeja ainakin omiksi tarpeiksi jos vielä Jyrkkiön työntää sisään. Yv-ajasta luvassa veritaisto ja eloonjäämiskamppailu? Seigo, Seikola, Nummelin, Gysbers, Jyrkkiö ja viidestä vielä neljä rightia? Morrisonnkin jo ehti tottua pelaamaan ylivoimaa. Tuskin nyt näinkään. No, täällä mopo keulii nyt vähän muutenkin kun Koivua ja Tallinderiakin on ehditty kehumaan.

Yltiöoptimistit ne vasta pettyykin!

Tietääkseni maalivahdin ajelulla on rikoksena kymmenen vuoden vanhenemisaika, joten antaisin Ruudulle mahdollisuuden todistaa, että on tullut iän myötä oikeudentuntoon just äsken. Johan pelkkä sopimus olisi siihen suuntaan viittava todiste.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kuten täällä on tedettukkin, olisi puolustuksessa hyvä olla laajuutta.
Tämän hetken puolustajia jos katsoo, niin ne voidaan jakaa seuraavasti:

Ei vielä liigakepoiset:
-Karhu
-M.Pulli
-Paven
Tuli muuten mieleeni, että Niko Karhulla (ja Jarno Pavenilla?) ei ole vielä sopimusta TPS:n kanssa ensi kaudeksi.

Lähes jokaisessa näissä fantasiarostereissahan Karhu mainitaan rotaatiopakkina tai sitten potentiaalisena Mestis-lainana. Nyt kun tutkin hieman tarkemmin asiaa, niin Karhun (juniori-) sopimus oli voimassa kevääseen 2014 saakka. Lähes päivälleen kaksi vuotta sitten 02.05.2012 TPS julkaisi solmineensa juniorisopimuksia: Niklas Friman, Manu Honkanen, Niko Karhu ja Hannu Kuru. Näistä vain Friman on solminut liigasopimuksen.

02.05.2012 - TPS: TPS:lle merkittäviä sopimuksia
14.01.2014 - TPS: TPS:n nuorille pelaajille jatkosopimuksia

Luotan edelleenkin siihen lähteeseeni kuin vuoreen (pienellä alkukirjaimella), joka mainitsi mulle jo kuukausi (?) sitten, että nykyjoukkueesta neljällä on julkaisematon jatkosopimus kassakaapissa. Tämä Karhun tilanne toikin asian nyt aivan uuteen valoon.

Karhu, Morrisonn, Virtala, Vittasmäki?
Karhu, Suominen, Virtala, Vittasmäki?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuli muuten mieleeni, että Niko Karhulla (ja Jarno Pavenilla?) ei ole vielä sopimusta TPS:n kanssa ensi kaudeksi.

"Kauden ensimmäisissä treeneissä olivat pelaajista mukana Matias Sointu, Markus Seikola, Marko Virtala, Camilo Miettinen, Veli-Matti Vittasmäki, Niklas Friman, Niko Karhu, Elmeri Eronen, Niklas Salo, Matias Pulli ja Rasmus Kulmala."

Näin luki Ts:ssä Haapakoskea koskevassa jutussa. Eli eiköhän nuo Virtala, VMV ja Karhu ole aika saletissa. Pavenille voi sanoa näkemiin.

Ja noista muista myös Suomiselle, J.Pullille, Tuomaiselle ja Famulle on sanottu tack och adjö.

Ja kohta kun joku tulee kysymään, että missä Luce on, niin herralla oli jonkinasteinen kielto päällä liikkumisen osalta.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS on rakentamassa uutta tulevaisuutta, ja jos tämä uusi hallitus päättää Jarkko Ruudun olevan yksi iso osa TPS uutta tulemista, niin kyseenalaistan heti alkuun tämän uudenkin hallituksen toimet.

TPS:n pelillinen identiteetti on täysin rapissut, mutta Ilkka Pikkaraisen ja Jarkko Ruudun tapaiset hankinnat sotivat täysin omaa ajatusmaailmaa vastaan. En pidä kummastakaan pelaajasta, enkä haluaisi nähdä kumpaakaan TPS -paidassa. Pikkaraistakin varmaan kaavaillaan johonkin ratkaisijan rooliin, mikä on täyttä toiveajattelua. Koskirannastakin saatiin "loistava" ratkaisija isolla rahalla.
 
Itse en näe kenenlläkään liiga jengillä parempaa kolmoskenttää kuin Tepsillä huhujen käydessä toteen:

Ruutu-Koskiranta-Pikkarainen.

Jumalauta. Tuossa loppuu huumori jokaiselta vastustajalta.

Jos juttu lähtis ihan hanskasta niin 5.5 julkaistaan:

Morrison
Tallinder
S.Koivu
Pikkarainen
Ruutu
Cutta/Glenn
Gysbers
Nummelin
Tukonen
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ei se ole tulossa se Jarkko tänne, joten voitaisiin vaihtaa keskustelun aihetta.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en näe kenenlläkään liiga jengillä parempaa kolmoskenttää kuin Tepsillä huhujen käydessä toteen:

Ruutu-Koskiranta-Pikkarainen.

Jumalauta. Tuossa loppuu huumori jokaiselta vastustajalta.

Jos juttu lähtis ihan hanskasta niin 5.5 julkaistaan:

Morrison
Tallinder
S.Koivu
Pikkarainen
Ruutu
Cutta/Glenn
Gysbers
Nummelin
Tukonen

Jos julkaistava lista olisi tuo ostaisin pikimmiten kaksi kausaripaikkaa itselleni joista toisessa säilyttäisin satoja fanituotteita jotka myös ostaisin ennen kauden alkua.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jalasvaaran kanssa samaa mieltä et noi Ruutu keskustelut vois jo lopettaa ku kyseinen Spede ei kuiteskaan Tepsin paitaa tule pukemaan päällensä.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Ei se ole tulossa se Jarkko tänne, joten voitaisiin vaihtaa keskustelun aihetta.

Ei se haittaa, jää rahaa muuhunkin. Mutta olisihan tuo puolen miljoonan kolmosketju kieltämättä hauska nähdä ja ennätys varmasti monessakin eri kategoriassa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tälläinen löytyy Tapparan omalta foorumilta:
Mä taas kuulin eilen että Tappara ja TPS olis vaihtokaupoilla, tuskin sieltä mitään Pommia tulossa. Koska sinnepäin olis menossa Jyrkkiö.lähteenä toimi Tapparan yhteistyö kumppani.

Ketä laitetaan tuossa diilissä toiseen suuntaan? Jyrkkiöstä ei hirveästi tälläisessä treidissä kannata maksaa. Jos se on Bertrand, Miettinen tai Vittasmäki, niin tuon voisi ymmärtää, mutta mitä Tappara tekee noilla herroilla? Hieman utopistinen ajatus, että Tepsistä kelpaisi joku jämä Tampereelle.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Soinnullekin on varmaankin maksettu vähän liikaa ja Tampereella on nähty häntä läheltä aiemmin, mutta en kyllä toisaalta hahmota vielä ihan tuota pakistoakaan jos Jyrkkiö olisi nyt tulossa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketä laitetaan tuossa diilissä toiseen suuntaan? Jyrkkiöstä ei hirveästi tälläisessä treidissä kannata maksaa. Jos se on Bertrand, Miettinen tai Vittasmäki, niin tuon voisi ymmärtää, mutta mitä Tappara tekee noilla herroilla? Hieman utopistinen ajatus, että Tepsistä kelpaisi joku jämä Tampereelle.

Jyrkkiö ei nyt ole ihan sitä mitä tuo pakisto kaipaa, vaikka pitäähän sielläkin sitä leveyttä olla. Miettinen voisi puolestani lähteä. TPS paidassa pelillinen anti on ollut heikkoa, enkä nyt vaan nää käyttöä ensi kaudeksi. Vittasmäki se tuskin on, sillä eihän hänellä ole edes sopimusta TPS:n kanssa. Katsotaan onko Maanantaina :)
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jyrkkiö oli minusta ihan tervetullut näyttämään taitojaan.

Mutta minä niin kaipaisin erittäin kovasti kovaa puolustavaa puolustajaa tuohon ryhmään. Siellä voi olla Lassilakin ihmeissään kun kukaan ei maalin edestä saa siirrettyä ketään pois vaikka omistaisi vinssin, kestää nääs se vinssin virittäminen tovin.

Pitää muuten veitsi teroitella valmiiksi maanantaita varten, helpompaa sitten....
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ajat ovat muuttuneet siitä kun kannattajat halusivat nähdä isoja tähtiä Tepsin paidassa ja yleensä niitä myös nähtiin mutta nykyään toivotaan/vaaditaan Mestiksessä pelanneita kavereita joukkueeseen.
Nummelinin ja mahdollisen Gysbersin tulon myötä siellä pitäisi olla kiitettävästi ainakin ensi alkuun kiekollista osaamista. Jyrkkiön sijaan tuo joukkue tarvitsisi Morrisonin/Tallinderin kaltaisen siivojan oman maalin edustalle.
Ymmärrän sen kun täällä siitä leveydestä puhutaan mut kyllä omien nuorten pitäisi pystyä ainakin ne muutamat pienemmät loukkaantumiset paikkaamaan. Frimannillakin alkaa sentään olla jo jonkun verran kokemusta liigasta ja väitän että pikku Pullikin pystyy paikkaamaan sen 15-30 peliä liigassa.
Omissa papereissani Jyrkkiö ei mahtuisi vakio kuusikkoon ja näin ollen häntäkin jouduttaisiin vuokraamaan samalla lailla Mestikseen kun noita omia nuoriakin.
 
Viimeksi muokattu:
Nieminen ei jatka Tapparassa?

Nieminen-J.Ruutu-Pikkarainen.

Ja housut vaihtoon.

Välillä asiaakin, jos hankinnoista yksi on Nummelin niin kyllä muiden pakistoon tulevien täytyy olla enemmän tai vähemmän puolustuspelin erikoismiehiä.
Jos Nummelin julkaistaan tuolloin meillä löytyy kahteen pariin kiekollistataitoa joka ei pysty puolustamaan. Näille tarvitsee olla Morrison/Tallinder/Järvinen tason puolustustaitoa vierellä. Siltikin pidän vaatimuksena että myös kolmas pari olisi täysin vähän enemmän puolustavampi. YV voisivat hoitaa pakki+4 hyökkiä ja sitten AV pelit puolustavilla kavereilla Seikola ja Nummelinin huilatessa.

Toinen vaihtoehto on panostaa ns välimallin äijiin. Nämä vaan totutusti pelaavat muissa sarjoissa tai maksavat tarpeeksi.

Nummelin-"Tallinder/Cutta/Gysbers/Glenn"
Seikola-"Morrison/Järvinen"
Seigo-"Cutta/Gysbers/Glenn/Morrison"
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös