Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 621
  • 1 475

RNK78

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SKA
Sen kummempaa tietoa em. nimistä ei mulla ole, mutta huhujen täydennykseksi todettakoon K.Järvisen sopimuksen olevan mallia 1+1 ja Virtalan, Pikkaraisen, Vittasmäen ja Karhun 1-vuotisia.

En ymmärrä millä ihmeellä VMV voidaan vielä tarjota sopimusta. Vaikka kuinka on oman seuran kasvatteja niin kyllä jossain kohtaa menee raja (- tilastoissa)
,jolloin peli pitää viheltää poikki. Näytön vuodet ajoivat jo ohi... Karhulla taas alkaa olemaan se viimeinen näytön vuosi olla nyt edessä.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Mitä huhuja on tässä sivusta seurannut niin aika isokokoista ja fyysistä peluria ollaan tuomassa.

Sitä pistää miettimään, jotta pitäiskö tota Turkuhallin* kaukalon kokoa miettiä...

*Edit: Anteeksi, HK - Areenan... tjsp... Mikä on oikea kirjoitusasu? HK Areena?
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen Rote Saun kanssa täysin samaa mieltä siitä, että maalinedustoilla suurin osa peleistä on hävitty. Niin oman, kuin vastustajankin. Hyökkääjistä Lucenius,Sointu,Miettinen,Kulmala,Bertrand on kaikki pelaajia, jotka ei voita niitä kaksinkamppailuja sota-alueella. Pikkaraisen myötä tulee apuja tähän, vaikka tepsissä siitäkin muuttuu varmaan diivailija, joka kiertää maalinedustan kaukaa.

Tässä ihan heittoina pari nimeä, jotka voisi tuoda voimaa sinne vastustajan maalin edustalle. Luca Caputi pelasi Allsveskanissa viime kaudella 45 peliä, 14+21 ja tehotilasto +16. Lisäksi AHL:ssä 0.61 PPG. Nuori kaveri eikä mikään jäähdyttelijä. Nick Palmieri DEL-liigasta 32 pistettä 47 peliin ja tehotilasto +7. Ikää 24 vuotta ja rightin maila mikä on aina plussaa. Davis olisi jo todella kova vahvistus.

Pointtina on se, että tällaisia Sointuja ei voi olla koko joukkue täynnä tai vastustajat jyrää huolella yli. Ja voisihan se Arse käyttää suhteitaan ja hommata Jordin Tootoon Turkuu, jos sopimus Detroitin kanssa on purettu "hymiö".
 

RNK78

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SKA
Sitä pistää miettimään, jotta pitäiskö tota Turkuhallin kaukalon kokoa miettiä...

No tuon nyt pitäisi olla itsestäänselvyys, että tuosta lentokentästä pitäisi nyt päästä eroon jos ja kun ne joustokaukalot sinne lykätään. Onhan tuo kenttä aivan järkyttävän kokoinen.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Edelleen voisi pysyä siellä raumalla.
On joo kova kiekollinen pakki ja helvetin kova kone ylivoimilla, mutta omassa päässä lapanen ja puolet kaudesta istuu katsomossa. Eikö sillä rahalla ole muuta käyttöä??
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edelleen voisi pysyä siellä raumalla.
On joo kova kiekollinen pakki ja helvetin kova kone ylivoimilla, mutta omassa päässä lapanen ja puolet kaudesta istuu katsomossa. Eikö sillä rahalla ole muuta käyttöä??

No, onhan tämä vähän niinkuin jälki-liukkaille pääsisi, mutta pillua se on silti!

Jos Petu tänne suuntaan on tulossa niin tervetuloa. Tottakai olisi ollut hienompi, jos hän täällä olisi pelannut viime kaudenkin, mutta on se nyt perkele jos P.Nummelin ei kelpaa enää kannattajille.

Petu jatkaisi varmaan kuitenkin organisaatiossa tavalla tai toisella, niin yhteyteen sopisi lopettaa myös pelaajaura täällä. Ja ihan varmasti Nummelinilla kolottaa tulevan kauden aikana, mutta katsokaa nyt isoa kuvaa. Noin niinku pintaa syvemmältä. Tällä TPS:llä ei ole tällä hetkellä minkäänlaista kasvoa, muutakuin huoltaja. Tai no, Suikkanen. Muttei hänenkään kasvot varmaan ole tällä hetkellä sitä kuuminta hottia Kauppatorin mainoslakanassa. Petu voisi olla edes jonkunlainen kasvo joukkueelle. Olisi voinut olla edellisen kaudenkin, mutta edes seuraavan. Ja varmasti olisi kaverilla jotain annettavaa meidän kasvaville ja kehittyville pakeille. Isoa kuvaa kaverit.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Kunnarin lähteiden mukaan myös Ilkka Pikkarainen on siirtymässä TPS:iin, kuten täälläkin on jo huhuiltu. Linkki uutiseen: http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/smliiga/uutiset.shtml/2014/04/1888605/tps-hankkimassa-pelicansin-kovanaaman

Nummelin tulee vuoden liian myöhään, Pikkarainen olisi saanut jäädä tulematta kokonaan.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nummelin kyllä kelpaisi minulle edelleen, vaikka se suurin hohto kotiuttamisesta onkin jo mennyt. Tässä kurimuksessa ei kuitenkaan ole hirveästi valinnanvaraa. Hyökkäyspäässä Petu on edelleen liigan parhaimmistoa ja onhan tuossa edelleen tiettyä imagoarvoa "omana poikana". Petu sopisi varmaan ihan mainiosti Suikkasen pelitapaankin. Raumalaiset ovat ainakin kehuneet Petun mentorin roolia nuorien pakkien kehittämisessä. Petun hankinnalla saataisiin myös vähän paikattua tätä negatiivista ilmapiiriä seuran ympärillä, mikä pitkälti johtui näistä sopimusneuvottelujen tyrimisistä. Mikään sateentekijä Nummelin ei kuitenkaan olisi, eikä hänen varaansa voi laskea kovinkaan paljon loukkaantumisherkkyyden vuoksi. Siellä on jo valmiiksi lonkkaleikkauksesta toipuva Seikola pienenä kysymysmerkkinä.

Muista "varmoista" huhuista tuo Pikkarainen ei oikein sytytä. Kokoa ja ilkeyttä tietysti tarvitaan, mutta ainakin minulle on Pikkaraisesta jäänyt mieleen lähinnä täysin turhat sikailut. Suoraan sanottuna yksi harvoista liigapelureista, joiden hankinta herättäisi inhoreaktion meikäläisessä. Urakin on tehojen perusteella laskusuunnassa, joten kolmoskenttää ylemmäs ei pitäisi olla mitään asiaa. Pelkäänpä vain että Arse & co. on heittänyt epätoivossaan mottipäisiä summia juuri tämän tyylisille kotimaisille pelaajille.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Viime keväänä esimerkiksi Soinnun hankinnasta oltiin tällä palstalla laajalti mehuissaan mutta mikäpä oli fiilis kauden päätyttyä? Tuskin kukaan toivoo enää kaverin jatkavan. Samalla teorialla Pikkarainen voi onnistua edelliskautta paremmin ja itse pidän sitä jopa todennäköisenä. Eli josko toivotetaan kuitenkin Talonmies tervetulleeksi vaikka jo siksi että Tepsillä ei ole ollut tällaista agitaattoria vuosikausiin. Juu, joskus läikkyy yli mutta vastapainoksi saamme nähdä paljon kovia taklauksia ja erittäin ärsyyntyneitä vastustajia sekä siinä sivussa ~30 tehopinnaa. Lämpimästi tervetuloa TPS:n kolmosketjuun herra Pikkarainen!
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pikkarainen on erittäin tervetullut mies taloon. Hakkaa tuomaiset ja famut mennen tullen kun samanlaiseen rooliin taatusti hankittu mitä nuo herrat veti viime kaudella.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Vai että Pikkarainen tulee pelaamaan meidän nelosketjuun 100k:n palkalla ja tekee 30 pistettä. Jep jep, no ainakin yks asia tuossa pitää paikkansa.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tukosella oli nilkka ja polvi paskana playoffeissa. Ilmeisesti ei läpäissyt tarkastusta. Lukko valitsi Laurin sijaan Janne Lahden.

Nummelin, Pikkarainen ja Tukonen ovat kaikki olleet parhImmillaan hyviä pelimiehiä. Tukonen ja Nummelin kunnossa ollessaan edelleen.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomainen ja Famulare varmaan saavat hieman eri liksaa kuin Pikkarainen, näin ihan vaan veikkauksena. Sen takia mietityttää tää tapaus.

Niin, eikös aikaisemmin naristu budjetista, että kun rahaa on niin miksi ei käytetä pelaajiin? Nyt ainakin yritetään selvästi satsata joka osa-alueella niin katsottaisiinko miten tulee käymään ennen kuin lytätään kaikki hankinnat vai otetaanko taas paras tepsiläinen kilpailu eli kuka haukkuu eniten jo ennen kauden alkua?

En kiellä faktoja että on varmasti aivan eri hintaluokan mies mutta uskon vahvasti että on satsauksen arvoinen.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pikkaraisesta on jäänyt itselle kuva äärimmäisen vittumaisesta ja ärsyttävästä vastustajan pelurista, mielelläni näen hänet tepsin paidassa tekemässä samaa duunia muille porukoille, pisteitäkin kykenee tehtailemaan joten tervetuloa.
Onneksi huhut tallbergeista, kokkaloista yms. divari-arvoista eivät pitäneet paikkaansa, ennemmin Pikkaraisen, Tukosen ja Nummelinin otteita seurailen.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tervetuloa taloon mun puolesta myös. Ei tarkoitus ollut dissata Pikkaraista ja kunhan vaan spekuloin jos sellainen käsitys viestistä jäi. Sä meinaat että olisi tulossa alakenttiin ja itse veikkaan ylempiä kenttiä. Totuus on varmaan siellä 2-3 kentän välimaastossa missä mies tulisi heilumaan, mutta ei kai nyt neloskenttään Pikkaraista meinata ensisijaisesti hankkia.

Hyvä! Itsekin spekuloin ja ihan yleisesti tarkoitin, että annetaan nyt mahkut näyttää kun kerran piitkästä aikaa muutosta positiiviseen suuntaan haetaan.

Itsekin näen Pikkaraisen kärkiketjuihin tilantekijäksi taitomiehille sekä ali ja ylivoimaan eli aika monipuolinen on kaveri mielestäni, saatan olla väärässäkin. Viime kaudella käsittääkseni muuten pelaa aika vähällä peliajalla.

Ymmärrän että mies herättää toilailujensa takia monenlaisia ajatuksia mutta on käsittääkseni ajan kanssa rauhoittunut.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Huhut kuulostaa jälleen siltä että Sakari Oravan huoneen oven saranoita ei tarvi rasvata ensi syksynä. Vuori jatkaa siis tutulla linjalla eli polvi klesana=Tervetuloa Turkuun....
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Muista "varmoista" huhuista tuo Pikkarainen ei oikein sytytä. Kokoa ja ilkeyttä tietysti tarvitaan, mutta ainakin minulle on Pikkaraisesta jäänyt mieleen lähinnä täysin turhat sikailut. Suoraan sanottuna yksi harvoista liigapelureista, joiden hankinta herättäisi inhoreaktion meikäläisessä.

Sama. Pikkarainen on minun mielestäni jopa kuvottavampi kuin J.Ruutu. Ehkä elän menneisyydessä mutta minun tepsissäni ei tälläisiä pelureita tarvita. Kiviharjuja toki mutta ei I.Pikkaraista. Toivottavasti tämä huhu ei pidä paikkaansa. Ja ei, ei minulla ole ehdottaa ketään tilanne, tämä on vain minun mielipide. En tiedä miten Suikkaselle ei kelpaa Sexton ja Paré mutta Pikkarainen kyllä.

Tervetula Petu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös