Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 377
  • 1 475

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ainoa järkevä vaihtoehto voisi olla se että VMV olisi lähtökohtaisesti se "seiskapakki" tai että hän lunastaisi pelipaikan try-outin kautta. Tiedämme kaikki miten käy jos jälkimmäinen vaihtoehto toteutuu.
No se olisi kyllä kaikista järjettömin mahdollinen vaihtoehto jos viisi vuotta putkeen joukkueessa vakituisesti pelanneelle pelaajalle tarjottaisiin try-outia! Kyllä viiden vuoden pitäisi riittää näyttöjen antamiseen. Järkevin vaihtoehto Vittasmäelle olisi mielestäni lähteä vähän katselemaan maailmaa jos ulkomaat yhtään kiinnostavat. Tanska, Ranska, Itävalta, Norja yms ovat varmasti mukavia maita käydä katsastamassa ja niissä pelataan jääkiekkoa juuri sopivalla tasolla, jotta Vittasmäki pääsisi loistamaan kentällä ja nauttimaan pelaamisesta. Siis jos haluaa pelata jääkiekkoa ammatikseen ja samalla nähdä vähän maailmaa niin jotain tuollaista voisi Vittasmäki kokeilla. En oikein ymmärrä miksi viisi vuotta liigaa tahkonut pelaaja lähtisi esimerkiksi divarista hakemaan "uutta nostetta" uralleen. Voihan Vittasmäen ehkä jonain "seiskapakkinakin" pitää jos valmennus välttämättä niin haluaa, mutta kyllähän tuolta omista junnuista jo ainakin Friman ja Lehtonen alkavat mennä ohi Pullia tietysti unohtamatta. Eikä näitä kaikkia junnuja oikein vakiokokoonpanoonkaan voi ajatella, joten kannattaako tällöin Vittasmäkeä pitää siellä rotaatiossa, kun sieltä olisi nuorempia ja potentiaalisempiakin pelaajia tyrkyllä?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
No se olisi kyllä kaikista järjettömin mahdollinen vaihtoehto jos viisi vuotta putkeen joukkueessa vakituisesti pelanneelle pelaajalle tarjottaisiin try-outia! Kyllä viiden vuoden pitäisi riittää näyttöjen antamiseen.

Kyllä. Puhe olikin siitä että JOS Vittasmäki saa sopparin niin toivottavasti se ei ole ainakaan mikään suora pahvi. Siitä meillä kaikilla on konsensus että parasta olisi jos koko jannu jättäisi Palloseuran.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
En juuri ihmettele VMV jatkoa, kuten en Virtalankaan. Suikkasella tuntuu olevan sellainen tyyli että jos joku pelaaja on tuttu ja hän on joskus Kaitsun kanssa onnistunut, luottoa kyllä riittää. Uskon siis että ajattelee että olen nähnyt parempaakin Vittasmäkeä kyllä se sieltä tulee. Näin kävi tumpinkin kanssa viime syksynä, ei ne näytöt välttämättä olisi sopparia puoltanut mutta Kaitsun luotto oli kova. Samoin neljä vuotta takaperin Haloset juntit hattuset ja kumppanit sai luottoa ihan eri malliin kuin radjat campelit kokkalat ja hämäläiset.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä. Puhe olikin siitä että JOS Vittasmäki saa sopparin niin toivottavasti se ei ole ainakaan mikään suora pahvi.
Ja mun mielestä JOS Vittasmäki saa sopparin sen pitää olla nimenomaan suora pahvi. Olisi täyttä vittuilua tarjota jotain try-outia viisi kautta peräkkäin edustuksessa kiekkoilleelle omalle kasvatille. Sellainen olisi mielestäni vähintään yhtä tökeröä kuin Suomisen sopimuskuviot. Joko Vittasmäelle sanotaan, että taso ei nyt riitä jatkoon ja toivotetaan hyvät jatkot muualle tai sitten tehdään uusi sopimus jos valmennus niin haluaa ja Veikaltakin jatkohaluja löytyy. Vaikka Vittasmäki ei ole hyvin pelannutkaan niin ei seurajohdon ole mielestäni tarvetta alkaa omalle kasvatille siitä hyvästä vittuilemaan tarjoamalla jotain try-outia tähän väliin.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka Vittasmäki ei ole hyvin pelannutkaan niin ei seurajohdon ole mielestäni tarvetta alkaa omalle kasvatille siitä hyvästä vittuilemaan tarjoamalla jotain try-outia tähän väliin.

En mä ny ihan tätäkään ymmärrä. Jos Viddumäki on viime kauden pakkasukko ja huonosti hommansa hoitanut niin mikä sille estää perkele try-outtia tarjottavan.
Tä mikään perkeleen hyväntekeväisyyskeskus oo josta jokaselle hyvälle veljelle tarjotaan tukevaa pahvia.

On se sit oma junnu ja vaikka 10 vuotta edustuksessa palvellu niin aina tulee uudestaan lunastaa se pelipaikka. Ei vaan ymmärrä tollasta ajatusmallia

Ei silleen et näkisin mitään käyttöä VMV:lle mut kunhan pisti silmään toi hyysääminen.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Samoin neljä vuotta takaperin Haloset juntit hattuset ja kumppanit sai luottoa ihan eri malliin kuin radjat campelit kokkalat ja hämäläiset.
Jännä juttu, että sai jos katsoo missä kukakin on sen jälkeen pelannut.

Ei se Veikan jatko nyt mikään katastrofi ole. Viime kausi meni toki niin vituiksi kuin se vaan voi mennä. On kuitenkin osoittanut sentään joskus osaavansa pelata Liigassa hyvällä tasolla. Esim. edelliskaudella oli ehkä kokonaisuutena meidän paras pakki (pl. änäriavut). Itseluottamus jostain takaisin niin kukaan ei taas ensi kaudella muista vinkua kuinka VMV ei pärjäisi edes Suomi-Sarjassa. Viime kauden lopussa siitä nähtiin jo jotain viitteitä.

Toki voi olla, että tulee toinen synkkä kausi putkeen Veikalle, mutta ei vuoden jatkopahvi laivaa tule upottamaan todellakaan.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En mä ny ihan tätäkään ymmärrä. Jos Viddumäki on viime kauden pakkasukko ja huonosti hommansa hoitanut niin mikä sille estää perkele try-outtia tarjottavan.
Koska Vittasmäki on Virtalan ohella pisimpään tuossa joukkueessa pelannut pelaaja ja näistä tiedetään tasan tarkkaan parhaiten minkälainen panos on kentällä odotettavissa. On eri keskustelun aihe onko Vittasmäen tuoma "lisäarvo" sopimuksen arvoinen - mielestäni ei - mutta try-outilla siitä ei saada yhtään mitään lisätietoa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Minusta noita try-outteja aivan turha tehdä puolustuksen topkuutoselle tahi hyökkäyksen vastaavalle. On aika syvältä huomata lokakuussa jottei tämä koira osaakkaan juosta, etsippä siinä sitten mitat täyttävää pelaajaa lokakuussa. Tässä vaiheessa pitää jo tietää mitä siitä Veli-Matista saa.

Muutenkin joukkueen täytyisi minusta olla valmis jo keväällä. Joukkue saisi hitsautua yhteen kesän mittaan. Mutta onhan se vaihto ehto myös, jotta sitten juurooppaliigan peleihin raahataan joku puolikuollut echl-starba elokuussa.

Tukosen tilannehan näyttää hyvältä, ei läpäise khl:n lääkärintarkistusta niin joutuu tulemaan meille...

Tulisipa edes positiivinen maanantai. Virtalan ja Veli-Matin jatkot ei välttämättä ihan vielä nosta tunnelmaa kattoon.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin nousu alkaa vasta sitten kun kaikista näistä turhakkeista päästään eroon. Viime kaudella näitä turhia koohottajia ja täytemiehiä oli puoli joukkuetta. VMV, Karhu, Pulli, Palle, Tuomainen, Kume, Sointu, Suominen, Camilo, Laakso, Famulare nyt ainakin päällimmäisenä. Ei tuollaisella joukkueella voi pärjätä liigassa.

VMV ei ole koskaan ollut hyvä pelaaja. Virtalan jatkon vielä ymmärtäisin, on kuitenkin monipuolinen stunttaaja.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
VMV:n taso on sopiva Kisa-Veikkojen ykköspariin ja Palmroth voisi mennä samalla oven avauksella. Joukkueessa oli kolme liigatason puolustajaa (Morrisonn, Seigo ja Jurcina) Seikolan mentyä puukon alle ja Ristolaisen jäätyä Amerikkaan, kun menestyvässä joukkueessa niitä pitää olla vähintään kuusi.

Toivottavasti puolustukseen ilmaantuu ensi maanantaina merkittävää vahvistusta, esimerkiksi Gysbers. Ja nyt kun tässä tuli puolustajista puhetta, niin onko Hiki85:n suunnalta kuulunut mitään? Toivottaisin tervetulleeksi mun Tepsiin ja voisipa hän tuoda veljensä mukanaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
5.5 todella on tiedotustilaisuus, jossa luvassa mielenkiintosia nimiä. Näin kerrotaan Tepsin Facebook sivuilla.
Kotisivujen tiedote asiasta:

Tiedotustilaisuus 5. toukokuuta - TPS
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ryminällä tullaan ja mielenkiintoisia nimiä. Tässä lista niistä jotka luultavasti tulee.


  • Nummelin
  • Pärssinen
  • Gysbers
  • Cutta
  • Järvinen
  • Lassila
  • Pikkarainen
  • Ruutu
  • VMV
  • J.Pulli
  • Virtala
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ryminällä tullaan ja mielenkiintoisia nimiä. Tässä lista niistä jotka luultavasti tulee.


  • Nummelin
  • Pärssinen
  • Gysbers
  • Cutta
  • Järvinen
  • Lassila
  • Pikkarainen
  • Ruutu
  • VMV
  • J.Pulli
  • Virtala

Siinä on kyllä todellakin "ryminälista" nimiä. Pikkarainen ja Ruutu kolmosessa, sentterinä vaikkapa Kumeliauskas... Sitä odottaisin vesi kielellä. Noiden kolmen puolustajan lisäksi mielestäni tarvitaan vielä yksi "J. Järvinen" jotta VMV&J. Pulli saadaan pidettyä mahdollisimman kaukana laatikosta. Tällöin pelaava kuusikko olisi Gysbers, Seigo, Nummelin, M. Pulli, Cutta ja "J. Järvinen".

Edit. Hah! Seikola unohtui. Riippuen hänen kunnostaan hän kilpailisi peliajasta mielestäni Numpan ja Pullin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Ryminällä tullaan ja mielenkiintoisia nimiä. Tässä lista niistä jotka luultavasti tulee.


  • Ruutu

Onko tällä jotain totuuspohjaa olemassa vaiko ainoastaan yhden nimimerkin ilmoille heittämä huhu? "Luultavasti tulee" kuitenkin kuulostaa melko vahvalta heitolta. Varmasti tuossa listassa on useampikin toteutuva mutta Jarkko Ruutu?

edit. yksi mielenkiintoinen huhu lienee ilmoitus Upin eläköitymisestä.
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä, että oletko kirjoittanut juuri niin kuin tarkoitat, mutta jos olet, niin millä perusteella seuraavat herrat luultavasti maanantaina tulee: Nummelin, Gysbers, Pärssinen ja Ruutu?
Korviin on tullut tampereelta sellasta tietoa, että Gysbers olisi melko varmasti Turkuun tulossa. En tosin tiedä julkaistaanko heti ensimmäisten joukossa. Nummelin olisi organisaation kannalta järkevintä julkaista heti,jos sopimus on saatu sorvattua. Tästä tulisi positiivista hypeä ja painoa tippuisi Arsenkin harteilta. Pärssisen ja Ruudun heitin ihan lonkalta. Suikkanen sanoi, että ryminällä tietenkin tullaan ja tästä voi päätellä julkistuksia olevan paljon. Lisäksi Fb:ssa oli sana mielenkiintoinen, jota voisi esimerkiksi Ruutu olla. Toki voi se Virtalakin olla joillekin mielenkiintoinen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tovereihin meni siis meiltä Hannu Kuru ja Krister Mähönen, lahjakkaita junnuja kumpikin, jotka eivät nyt Palloseurassa sen isommin breikanneet missään vaiheessa, vaikka Mähönen kevätpuolella lupaavia otteita väläyttelikin. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja takaa tulee lupaavat Vähätalo, Rantanen ja Lindstetit, joten ei tuossa kaikki edustukseen pelistä toiseen mahdu. Siispä looginen siirto tämä, vaikka kumpaakin olisi vielä Palloseurassa seurannut.
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Onko tällä jotain totuuspohjaa olemassa vaiko ainoastaan yhden nimimerkin ilmoille heittämä huhu? "Luultavasti tulee" kuitenkin kuulostaa melko vahvalta heitolta. Varmasti tuossa listassa on useampikin toteutuva mutta Jarkko Ruutu?

... ja toivottavasti tuolle Cuttallekin on jotain muita perusteluja kuin vain minun vihjaukseni. Sillä häntä minä en tarkoittanut... ei mulla muuta.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
... ja toivottavasti tuolle Cuttallekin on jotain muita perusteluja kuin vain minun vihjaukseni. Sillä häntä minä en tarkoittanut... ei mulla muuta.

Niinpä, jos SaiPasta saisin valita niin Spang tai Glenn tietysti ennen Cuttaa. Huolenaiheena olisi tämän jälkeen se ettei joukkueesta löydy yhtään kunnollista fyysistä pakkia, siis näistä nimistä joita tässä on pyöritelty.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Cuttaan ei ollut mitään muuta lähdettä kuin oma ajatus siitä, että ei sieltä nyt muitakaan tänne saada. Ja Ruudusta muistaakseni en ole missään vaiheessa kirjoittanut, että olisi tulossa, joten turha meikäläistä syyttää jos joku miestä tänne varmana huutelee.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikkanen sanoi, että ryminällä tietenkin tullaan ja tästä voi päätellä julkistuksia olevan paljon. Lisäksi Fb:ssa oli sana mielenkiintoinen, jota voisi esimerkiksi Ruutu olla. Toki voi se Virtalakin olla joillekin mielenkiintoinen.

Nyt vedetään huolella mutkia suoriksi. Jo pelkästään Lassilan ja/tai Gyspersin julkaiseminen olisi sen arvoista, että voi mielenkiintoiseksi kutsua. Jos oletusarvot ovat luokkaa Nummelin ja Ruutu, niin taaspahan saatetaan joutua pettymään. Jos Suikkanen sanoo tulevien pelaajien olevan mielenkiintoisia, ei niiden silti tarvitse olla Liigan viihdyttävimpiä pelaajia, kuten Nummelin ja Ruutu. Toki, tässä vaiheessa on hienoa vielä fiilistellä ja elätellä toiveita, että kyseiset herrat olisivat tulossa, mutta uskon kun näen. Pessimisti ei pety.

Sen kummempaa tietoa em. nimistä ei mulla ole, mutta huhujen täydennykseksi todettakoon K.Järvisen sopimuksen olevan mallia 1+1 ja Virtalan, Pikkaraisen, Vittasmäen ja Karhun 1-vuotisia. Karhun tarvitsee kyllä ottaa suuria harppauksia, mikäli meinaa ensi kaudella nousta vakituisesti Liigapakiksi. Frimankin kuitenkin selkeästi edellä junnuista.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Noista pohdinnoista monet unohtavat sen Vidgrenin Tonyn. Herra tulee try-outille tai voi se olla koeaikakin, ei näistä aina tiedä. ;)
 
Mitä huhuja on tässä sivusta seurannut niin aika isokokoista ja fyysistä peluria ollaan tuomassa.

Pelkkien huhujen perusteella saadaan aika jänniä kokoonpanoja aikaiseksi:
(Tämä ei ole kenenkään fantasiaa mutta jätä lukematta silti jos menee tunteisiin)

Rantanen-Lucenius-"Tukonen"
Miettinen-Koskiranta-Sointu
"Ruutu"-Kumeliuskas-"Pikkarainen"
Bertrand-Virtala-Kulmala

"Gysbers"-Seikola
"Glenn"-Seigo
"Cutta"-Lehtonen
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Mitä huhuja on tässä sivusta seurannut niin aika isokokoista ja fyysistä peluria ollaan tuomassa.

Tämähän on todella hyvä juttu. Tepsi on hävinnyt vuosia käytännössä kaikki kamppailut molempien maalien edessä. Sen pitää vittu muuttua! Ihan liikaa on maaleja isketty omiin metrin päästä maalista. Samaten toisessa päässä meidän "pygmit" eivät pääse lähellekään maalia. Miettinen ja Sointu maalinedusta kamppailussa, joo just..

Ulkkareista oli monta neuvottelua käyty/menossa, joten mä veikkaan niitä tulevan 2-3 uutta. Gyspers taitaa olla varma (aivan loistava haku!!), mutta on siellä muistakin taisteltu. Alkaa jännitys tiivistyä. Davis kelpais 1.kentän laitaan..

EDIT: Sportin joukkueen kokoamisessa on meininkiä, mitä täältä puuttuu. Tässä lainaus tämän päiväisestä tilanteesta:
"- Meillä on 29 sopimusta ja joukkue alkaa olla kasassa. Olemme tietoisesti rakentaneet ison pelaajaringin, joka koostuu nuorista, eteenpäin menevistä pelaajista. Jäähdyttelijöitä emme ole lähteneet hankkimaan, kukaan ei ole pelaamassa viimeistä kauttaan meillä. Olemme valmiit, puolestamme sarja voisi alkaa vaikka saman tien.

Jokainen hankittu pelaaja on tarkkaan scoutattu."

Poimintoja:
-Iso pelaajarinki (TPS pelaa vielä CHL-liigassakin)
-Ei jäähdyttelijöitä (Miten monta jäähdytellyt pariin vuoteen täällä?)
-Joukkue on käytännössä valmis jo huhtikuussa
-Jokainen pelaaja on tarkkaan skoutattu

Kuulostaa niin päinvastaiselta miten täällä toimitaan, että oksat pois. No, mä odotan yllätystä ensi viikosta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös