Huhuketju kaudelle 2014–2015

  • 733 459
  • 1 475

jukkaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lueskelin netistä, että Nummelin olisi siirtymässä takaisin Tepsiin. Onko kellään tarkempaa tietoa asiasta, vai onko tämä vain Iltasanomien omia huhuja?

J Petteri Nummelin palaamassa TPS:aan - Urheilusanomat

Vähän kun selailee ketjua, niin löytyy juttua.

Urheulusanomien mukaan Nummelin on halukas palaamaan TPS:n paitaan. Jutun mukaan TPS:n uusi hallitus on valmis tarjoamaan Petulle enemmän kuin kuin edellisellä kerralla, jolloin Lukko tarjosi selvästi paremman palkan. Lisäksi kerrotaan, että Lukossa ei ole oltu Petuun täysin tyytyväisiä, eli RD ja seurajohto eivät aio estää pelaajan siirtohaluja. Kuitenkin siirtoprosessi on vielä alkutekijöissään.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Samaan aikaan eilen äärimmäisen luotettavalta sivustolta (Nikkola MEDIA) tuli nimiä esiin mm. Michal Barinka, vankan oloinen stay at home -pakki (Eliteprospects.com - Michal Barinka), sekä tänään tuli nimenä vielä lupaavan oloinen rightin laituri Marek Kvapil (Eliteprospects.com - Marek Kvapil). Molemmat siis tsekkejä.

Mieltäni en pahoita missään nimessä, päinvastoin mukavaa kun muutkin laittavat kiinnostavia spekulointeja tänne tulevasta kaudesta. Tämän kevään aikaisempien huhujen toteutumisen perusteella en vaan jaksa uskoa että kumpaakaan tullaan näkemään tps-nutussa. Toivotaan, että olen kuitenkin väärässä, sillä molemmat vaikuttaa erittäin hyviltä tapauksilta! TPS:n suurin ongelma on saada laatu kavereita sisään ja sen jälkeen niiden pitäminen, etteivät jo ennen joulukuuta siirry venäjälle. Enkä nyt tarkoita pare-sexton tapausta, vaan viittaan ihan vaan siihen mitä tps voi tarjota ja sen vetovoimaa. 90-luvulla khl ei ollut samassa mittakaavassa mukana kuin nyt, mutta silloisella maineella pitäisi tps kenet tahansa joukkueeseensa saaneen pelaajan riveissään!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoisia nimiä täällä on nostettu esille. Toivottavasti myös Michal Birnerille on tarjous jätetty pöydälle, potentiaalinen 1-2 ketjun laituri ja toisi varmasti myös johtajuutta. A:n voisin hyvin lyödä kaverin rintaan, eikä varmaan mikään Uber kalliskaan. Petteri Nummelin olis kanssa aikamoinen jättipotti, mutta en millään jaksa uskoa tähän huhuun. Loukkaantumistaustaa "pikkuisen" kaverilla, mutta näkisin silti koko joukkueen ehdottomana Liiderinä ja liimana, joka pitäisi Palloseuran korttipakan kasassa. Tuskin jää rahasta kiinni, kun ei tänne ketään ole vielä hommattu, ainakaan ei ole julkistettu nimiä.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Petteri Nummelin olis kanssa aikamoinen jättipotti, mutta en millään jaksa uskoa tähän huhuun. Loukkaantumistaustaa "pikkuisen" kaverilla, mutta näkisin silti koko joukkueen ehdottomana Liiderinä ja liimana, joka pitäisi Palloseuran korttipakan kasassa. Tuskin jää rahasta kiinni, kun ei tänne ketään ole vielä hommattu, ainakaan ei ole julkistettu nimiä.

Petteri olis kyl niin hyvä;
- Pakki joka voi pelata myös hyökkääjänä (laituri ja sena - kaikki käy)
- Omaa komian loukkaantumisrekordin
- Parhaat päivät vissiin takana

Eiks Arse just näitä hae?

Ja siihen liimaan oon kyl niin pali eri mieltä. Kyl tää on just se irti repivä. Opastaa anteliaasti sekä kanssapelaajiaan sekä valmentajia. Eikä sovi unohtaa hallinnollista puolta ja sopimusneuvotteluja.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti toukokuun alussa räjäytetään tepsin toimesta pankki :)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Opastaa anteliaasti sekä kanssapelaajiaan sekä valmentajia. Eikä sovi unohtaa hallinnollista puolta ja sopimusneuvotteluja.

Minusta tämä ko. mies on juuri tällaista joka paikkaan nenänsä tunkevaa sorttia. Ei todellakaan tee hyvää tälle hauraalle korttitalolle.

Pelillinen anti on kiistattoman kovaa ja jos vain jaksaisi keskittyä siihen omaan juttuunsa niin ottaisin hänet kyllä Tepsiin jos asiasta päätäntävaltainen olisin.

Vaikea paikka on Vuorella ja kumppaneilla. Jos Pikku-Numppaa ei signata niin porukka rutisee samojen virheiden toistamisesta. Jos signataan niin porukka rutisee vanhan ja lasisen jokapaikan höylän palkkaamisesta.

Ehkä otan ehkä en... Ihan sama.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Vaikea paikka on Vuorella ja kumppaneilla. Jos Pikku-Numppaa ei signata niin porukka rutisee samojen virheiden toistamisesta. Jos signataan niin porukka rutisee vanhan ja lasisen jokapaikan höylän palkkaamisesta.

Totta, että Vuorella on nyt tässä aikas haastellinen tehtävä. Täytyy kuitenkin muistaa, että ihan itse on pojat siellä toimistolla käärmesopat keittäneet ja nyt pitäisi jotain syödä.

Melkein kannattaisin Petun sainaamista, vaikka maksaisi helvetisti ja vaikka pelaisi vaan puolet peleistä. Toisi sentään jotain imagoa tuohon jengiin. Se ei oo yks eikä kaks kaveria, joille tuosta voisi myydä. Ja väitän, että TPS ei ole tällä hetkellä se helpoin tuote myydä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Melkein kannattaisin Petun sainaamista, vaikka maksaisi helvetisti ja vaikka pelaisi vaan puolet peleistä. Toisi sentään jotain imagoa tuohon jengiin.

Petun voisi laittaa myös puukon avulla kevään aikana kuntoon, korjata vammat ja treenauttaa häntä ammattimaisesti. Ihan oikeasti näin voi tehdä kun organisaatio on huippuluokkaa ja ymmärtää oman etunsa päälle, kysykää vaikka Ville Vahalahdelta ja Lukolta.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Petun voisi laittaa myös puukon avulla kevään aikana kuntoon, korjata vammat ja treenauttaa häntä ammattimaisesti. Ihan oikeasti näin voi tehdä kun organisaatio on huippuluokkaa ja ymmärtää oman etunsa päälle, kysykää vaikka Ville Vahalahdelta ja Lukolta.

Ehkä se Luganokaan ei osannu sit laittaa kuntoon. Ja Lukkokin laitto vaan Vahalahden ihme touhua ku samalla vaivalla ois laittanu Petunki..
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Petun voisi laittaa myös puukon avulla kevään aikana kuntoon, korjata vammat ja treenauttaa häntä ammattimaisesti.

Toisaalta kaverilla pitäisi olla sen verran auktoriteettia, että saa ja voi sanoa, että nyt levätään kun muut painaa Kuuvuoren rappusia. Se, että on kuitenkin mukana pääsääntöisesti joukkue harjoituksissamukana on varmaankin taas joukkuehengen mukaista.

Aina luetettavassa Nikkola mediassa oli huhuissa, että jo täälläkin suht varmojen Scuttan ja Pikkarisen lisäksi olisi Ville Korhonen sainattu laituriosastolle.

Villestähän oli aiemminkin täälläkin jotain huhuja ja itse olisin ollut tyytyväinen tähän sainaukseen kolme neljä kautta sitten kun kaveri painoi 10+ maalia kaudessa, mutta näyttäisi ura olevan laskusuunnassa ja nyt kaverin pitää vaihtaa nousevasta organisatiosta organisaatioon joka on laskusuhdanteessa niin eipä kauheasti koveta kun Pikkarinen on kuitenkin jo tulossa sinne ei tulosyksiköön.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - ja nyt kaverin pitää vaihtaa nousevasta organisatiosta organisaatioon joka on laskusuhdanteessa - - -
Eiköhän TPS organisaationa kuitenkin ole lähes takuuvarmasti noususuhdanteessa?

Viimeisten neljän kauden aikana ollaan oltu lähes niin pohjilla kuin vain olla jo voidaan. Eikö tästä eteenpäin lähes kaikki kehitys ole noususuuntaista? 13-10-13-13 - vaikka seuraavien neljän kauden sijoitukset olisivat 12-11-12-12, niin eikö kuitenkin voida sanoa, että TPS organisaationa on noususuhdanteessa?

Positiivista ajattelua: tällä hetkellä lähes tulkoon ainoa suunta on ylöspäin!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Nummelinin arvoa ei voi mitata pelkästään urheilullisesti, kyse on myös uskottavuuden palauttamisesta ja siitä, että osaavat markkinointipuolen toimijat kotouttavat helposti sopimukseen menevän summan.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä noiden nimien takia tarvitse kauheasti mitään kärrynpyöriä tehdä ja riemunkiljahduksia päästellä ensi kauden suhteen. Varsinkin jotkut Cutta ja Korhonen olisivat käsittämättömiä hankintoja jo siinäkin suhteessa et taas täytyy todeta kuinka omista junnuista löytyisi noitakin edellämainittuja kavereita kovempia tulevaisuuden pelaajia.
Nuo kaksi nimeä kertoo juuri siitä tilanteesta tällä hetkellä mitä vanha hallitus kylvi. Nyt uusi hallitus kerää niiden satoa ja kohta täällä jo haukutaan uusi hallituskin maanrakoon kun he eivät saa mitään aikaiseksi.
Tuntuu et nyt Vuorella ja kumppaneilla on sellane meininki et pakko on vaan hankkia uusia pelaajia ja kun kotimaisia/ ulkomaanlaisia kovempia staroja ei tänne saada edes isollakaan palkalla niin sitten otetaan noita jämäpelaajia ja maksetaan heidän tasoon nähden selvästi liikaa.
Jätettäisiin Cutat ja Korhoset palkkaamatta ja noille lahjaille junnuille ennemmin pidempi pahvi ja kunnon liksat ja näytettäisiin heille että kasvattajaseuraan kannattaisi jäädä.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Piti käydä vielä Ilveksen sivuilla ja siellä joku kirjoitteli et Korhonen olisi jäänyt Ilveksen kanssa ilman sopimusta sen takia koska se halu jonka muuttaisin asenteeksi puuttuu pelaamisen suhteen. Eväitä kuulemma kovaksikin liigahyökkääjäksi olisi.
Väitän että ei se seuraa vaihtamalla parane niinkuin nähtiin menneellä kaudellakin erään Lappeenrannan lahjan kanssa. Luulisi et J. Pullin kohdalla olisi jo jotain opittu. Toivotaan et olisin hänenkin jatkon suhteen väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
et taas täytyy todeta kuinka omista junnuista löytyisi noitakin edellämainittuja kavereita kovempia tulevaisuuden pelaajia.

Kyllä, junnuissa on lupaavia pelaajia, mutta ketkä niistä sopisi noihin rooleihin? Heinilä ja Huunaanmaa ovat käytännössä ainoat pelaajat tuolla junnuissa jotka voisivat joskus pelata nelosessa. Tuskin kummallakaan on asiaa liigaan, mutta ei sitä koskaan tiedä.

Sama ongelma pakistossa. Ei siellä ole yhtään puolustavaa pakkia jonka voisi laittaa liigaan. Karhu on aivan liian huono, joten jos sieltä ruvettaisiin Jere Karlssonia tai Mikael Tuomista tuomaan liigaan, niin voitaisiin suosiolla luopua sarjapaikasta ja pelata jotain divaria.

Junnuja kovin ollaan nostamassa liigaan, mutta kannattaa käydä katsomassa niitäkin pelejä, niin melko helposti havaitsee sen, että aika vähän siellä kuitenkaan mitään liigatason jätkiä pyörii. Ja toki se on ihan luonnollista, että siellä ne eivät pelaa, mutta esim. A-junnujen pakistossa ei ole Karhun ja Frimanin lisäksi yhtäkään yli 185cm pakkia. Ja tiedän, että ei se pituus ole tärkein, mutta kun eivät ole mitenkään dominoivia edes junnuissa, niin miten nämä herrat voidaan nostaa liigaan?

Ja huhuna voidaan todeta, että keskustelin eilen parin lokin kanssa ja ne totesivat, että ensi perjantaina saattaa tulla pari sopimusta julki. Paino sanalla saattaa.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Kirjoitin sivulle 15, että teille on maalivahti kiinnitettynä. Ihmettelin vaan ettei ketään kiinnostanut, c'mon hereillä nyt!

En jaksa lukea tätä ketjua sen enempää joten en tiedä onko kukaan siitä jo kirjoittanut mutta teille tulee kotimainen laadukas paluumuuttaja tolppien väliin. Sopimus on jo tehty. Tiedän soppparin keston mutta sopimuksen pykälistä ei tietoa.

Nimeä en vielä paljasta mutta noista vihjeistä voitte varmaan karsia vaihtoehdot muutamaan.

Ajatuksena oli jakaa tietoa sinne Suomen Turkuun. Olisi hienoa jos saataisiin TPS tasolle jolle se kuuluu.
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Ajatuksena oli jakaa tietoa sinne Suomen Turkuun. Olisi hienoa jos saataisiin TPS tasolle jolle se kuuluu.

Kiitos, taisit aiemminkin minua lainaten kirjoittaa sen tänne! Niin kuuluu olevan, että laadukas veska olisi koukun päässä, mutta tuo KHL ja kesä tuossa vielä jänittää. Jos saisimme tietää että KHL-pykälää ei ole, olisimme jo juhlimassa Aurajoen rannoilla ;)
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
, niin ei sen nyt ihan niinkään tule toimimaan, että jokainen tyhjä paikka alakentissä täytetään omilla junnuilla. Varsinkaan, kun sieltäkään ei löydy rooliin kuin rooliin jätkiä.

Mistä sä sitten niitä pelaajia meinaat kyseiselle seuralle hankkia?

Eikä se 2+1 soppari tarkoita, että sen yhden mestis kauden jälkeen liigaa pelaisi. Näin saataisin kiinnitettyä tulevaisuuden lupauksia. eka kausi mestistä, toka kausi mestis 65% ja liiga 35% ja tuota +1 kautta varten osattaisiin sanoa kannattaako vai eikö.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös