HPK - SaiPa ti 22.11.2005

  • 7 623
  • 51

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huikean tärkeät pisteet todella vaikeasta paikasta, jossa ei ole yleensä pisteillä juhlittu. SaiPa osoitti, että taistelee edelleen ja maajoukkuetauon aikana ei lytistytty kokonaan. Tappioita tulee, mutta jos ne kyetään kääntämään taas niin, että pisteitäkin tulee, niin mahdollisuudet on.

Pleijariunelma elää. Jalat maassa silti, mutta on tämä vaan mainiota.

Siat vikisee kun niitä viedään!
 

M10

Jäsen
Swift kirjoitti:
Hahh, siinä tiputettiin ylimieliset päiväkerholaiset kertaheitolla maan pinnalle! Bisset aukes täälläpäin just, tästä nautitaan tää ilta.

Onnea voitosta Saipalle! Taitavat maistua nuo kaksi pistettä aikas hyvältä siellä itärajalla...

Kyllä se melkoinen ihme olisikin, jos noin hirveällä rosterilla joka ottelun voittaisi. Pitäähän sitä nyt muutaman kerran kaudessa hävitäkin.

Ei kyllä naurata nuo loukkaantumiset pätkääkään. Varsinkin kapteeni-Jokelaa tarvitaan nyt kuumeisesti.
 

DaCheap1

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotekii tuli hiton mukava olo, kun tuo Kossu upotti rankkarin tuolla sarjajohtajan kotiluolassa. Varmasti tekee pojillekkin hyvää kun on vieraspelejä tulossa lisää. Toivottavasti jatketaan samaa tahtia.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Voitto rankkareissa tuli ja kuten ounastelin päivällä, olen aivan saakelin tyytyväinen. Ihan helkkarin iso voitto tältä joukkueelta. Ennen taukoa näytti pahalle, mutta on tämä vaan JOUKKUE, ei voi muuta sanoa. Nyt maistuu kyllä iltaeväskin paljon paremmalle. Varmasti muuten maistui Skydelle kauden avausmaali juurikin Hämiksessä. Kiitos vaan SaiPa!!!
 

RedRave

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Lions, Die Mannschaft
Hiukan jännitti ennen peliä, että mitenkä käy, kuitenkin vastaan luisteli kovia näyttöjä antanut joukkue. Mutta tärkeitä pisteitä otettiin kotiin, ja hyvä kausi jatkuu. Toivottavasti nähdään miten pleijareissa käy, näillä näytöillä loppukaudesta voi tulla mielenkiintoinen. Pidetään hyvä henki ja kausi yllä.
 

DaCheap1

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
stuba kirjoitti:
Voitto rankkareissa tuli ja kuten ounastelin päivällä, olen aivan saakelin tyytyväinen. Ihan helkkarin iso voitto tältä joukkueelta. Ennen taukoa näytti pahalle, mutta on tämä vaan JOUKKUE, ei voi muuta sanoa. Nyt maistuu kyllä iltaeväskin paljon paremmalle. Varmasti muuten maistui Skydelle kauden avausmaali juurikin Hämiksessä. Kiitos vaan SaiPa!!!

Ei pahaa tehny Petenkään avausmaali. Voi olla, että gorilla jos toinen tippu harteilta alas. Jos se Peten peli lähtis nyt rullaamaan ja tulis sitä itseluottoa roimasti lisää.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
DaCheap1 kirjoitti:
Jotekii tuli hiton mukava olo, kun tuo Kossu upotti rankkarin tuolla sarjajohtajan kotiluolassa. Varmasti tekee pojillekkin hyvää kun on vieraspelejä tulossa lisää. Toivottavasti jatketaan samaa tahtia.
Nimenomaan, pirun tärkeä voitto varmasti henkisesti, kun oli ensimmäinen neljästä peräkkäisestä vierasottelusta ja vielä pahassa paikassa. Tästä on hyvä jatkaa vieraskiertuetta Tampereelle. Ilvekseltäkin on täydet mahdollisuudet piste/pisteitä ottaa hyvällä pelillä. Vielä toiseen kertaan: Kiitos SaiPa!
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Hieno ja yllättävä voitto. Toivottavasti "huuma" jatkuu vieraskiertueella. Jos neljästä vieras pelistä saataisiin kaksi voittoa niin se olisi jo hyvä saavutus.

Ei ole kerho helppo vastus eikä ollut sitä nytkään. Onneksi oltiin hereillä loppuun asti ja kummastuttaa nuo Zeppin vähäiset torjunnat. Yleensä kerho pommittaa paljon enemmän.
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voitto tuli aika perussuorituksella. Ei ollut HPK:lla paras ilta.
Tuomari Laitinen oli ainakin sikakatsomon mielestä hyvä... kyllähän äijä oli pihalla ja pari selvää SaiPan rangaistusta jäi puhaltamatta, mutta ei se kuitenkaan peli ratkaissut vaikka kovin jatkoajalla yrittikin antamalla SaiPan pelata lähes koko ajan ylivoimalla.
Hajahuomioita pelistä:
-Kummankin ylivoima aivan luokatonta (varsinkin HPK:n)
-Kokko maalista huolimatta täysin ulapalla
-Laamanen oli todella huono
-Vihko-Viitaluoma-Koskenkorva väläytteli tasaisesti
-Palomäki ja Tikkanen SaiPan parhaat pakit
-Paakkarinen ei edelleenkään kuuluu liigatasolle
-Sikakatsomosta täysin älytöntä "läppää" suurin osa pelistä. Kun keskittyivät kannustamaan omiaan, eivätkä uhkailemaan v-tun k-pää Laitista tappamisella, toivat mukavasti tunnelmaa halliin
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Melkonen ottelu kyllä. Väkeä tähän kiekkotrilleriin oli vaivautunut vähän vajaa 3000 ihmistä ja sen huomasi. Onneksi tuomari sai sentään jotain meteliä aikaan. Oli melko pitkälti hmv kiekkoilua koko peli. Tuliko koko pelissä yhtään kunnon taklausta? Koukkimista ja kiinnipitoa tuli puolin ja toisin enemmän kuin tarpeeksi. Välillä niistä tuli jäähyjä ja välillä ei. Välillä tuli jäähy pelaajalle, joka ei pelannut koko pelissä ja välillä pelaajalle, joka oli parin metrin päässä tilanteesta. Noh, näitä sattuu.
Kaverin kanssa tuumailtiin, notta Saipa olisi jopa ansainnut voiton varsinaisella peliajalla. Olkoonkin, että 2-1 maali meni helposti mutta oli kerhon peli kyllä niin kädetöntä ja ennen kaikkea päätöntä, että morjesta pöytään. Pienet hyökkääjät olivat pulassa Saipan isojen pakkien keskellä ja hyökkäyksiä rakennettiin ronkkukiekoilla. Sprukts sentään osoitti jotain tahtoa tekemällä tasoituksen Malmivaara reppuselässään.
Oli niin nihkeä peli, että olisin melkein mielummin ollut kassulla.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
viirusto

- yksi piste tällä esityksellä on yksi piste yläkanttiin. Tyytyväinen pitää olla tulokseen, varsinkin kun yksi maali annettiin kaverille ilmaiseksi.

- neljästä paikasta tehtiin kaksi maalia, ei mun mielestä yhtään huono prosentti. Siinä illan plussat sitten olikin.

- ei SaiPa pinnojen eteen paljoa esittämään, Kertsi oli täysin hanurista. Jani Hassinen oli tänään ainoa pelimies, kuka pelasi kotijoukkueesta omalla tasollaan. Niin, ja Juhis Loikaskin oli "ihan ookoo" sakkiin putoavaa väestöä.

- Lamppu Laamaselta varmasti HPK-uransa surkein ilta, melko käsittämätöntä toimintaa ja mies näytti sen itsekin tietävän

- SaiPalta silmään pisti Kossunkorva, joka oli aina karussa Kertsi-pakeilta. Selvästi illan hahmo, oikealle miehelle meni ratkaisumaali.

- illan tuomari oli varmasti huonoin tällä kaudella Rinkelillä viheltänyt pillipiipari, mutta eipä tuolla esityksellä kannata lähteä tuomarin taakse piiloutumaan. Tuomari oli kuitenkin HPK:ta parempi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Onneksi näitä tällaisia pelejä ei ole tällä kaudella vielä kovin montaa kohdalle osunut. Ja kun kerran hävitä piti, niin suotakoot voitto sitten mieluiten juuri SaiPalle.

Muutama pirun vikkelä pikkukaveri siellä viiletti, etupäässä mieleeni jäivät Koskenkorva ja Pihlström. Heidän kanssaan Kerhon puolustus oli aika ajoin helisemässä ja varsinkin Laamanen näytti vaivaiselta vanhukselta näiden kavereiden viilettäessä ohi.

Rämö oli epävarma ja se Kokon lämäri sitten vielä kaiken lisäksi livahti luvattoman helposti jalkojen välistä. Ei hyvä.

Tuomari oli oikein huono, liekö edes tuomari. Pari kertaa tosi omituinen jäähy ja sitten toisaalta viheltämättä jättäminen molemmin puolin. Laitisen jäähy Laitiselle jatkoajalla huipensi muutenkin huonon illan surkeaksi. Hyl-lyl-le!

Vertailuni Spruktsin ja Malmivaaran kohdalla kääntyi hienoisesti latvialaiselle. Malmivaara pelasi kyllä varsin oivallisesti ja Rinkelinmäellä monasti häneltä nähdyt hölmöilyt loistivat poissaolollaan. Olikohan se kuitenkin Olli joka päästi Spruktsin iskemään tasoituksen?

Olin jo siinä uskossa, että HPK ei tässä sarjassa enää ikinä peliä häviä, mutta niin vaan kohtasi parempansa. Vahinkoja sattuu parhaillekin joukkueille ja nyt ne häviöt onkin tälle kaudelle nähty.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
No jaa-a...Kyllä näitä Jyppejä ja Saipojakin pitäisi voittaa, vielä kotona. En ollenkaan ole tyytyväinen illan tulokseen (kuka kerholainen olisi?). No, ei kuitenkaan hätiä mitiä, kuitenkin vasta kaksi tappiota varsinaisella peliajalla ja "suuret" joukkueet on voitettu tasaisesti.

Illan tuomari oli aivan *erseestä, siis täysin pihalla, eihän se raukka tiennyt edes kenelle jäähyn vihelsi, joten penkille passitettiin mies, joka ei ollut aikaisemmin edes kentällä käynyt.

Maaleja olisi tarjolla...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Taas tuli monta uutta juttua jääkiekkopelistä. Mika Skyttä tekee maalin, jäähy vihelletään kun pelaaja kompastuu kiekkoon ja Tuomas Immonen (23 peliä 0+0) on sarjajohtajan ensimmäinen vetäjä rankkareissa. Kerholta ei tainnut kukaan myöskään loukkaantua, tätä joutuu jo hetken sulattelemaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viivoja vain

- Vaisu peli Kerholta, loukkaantumiset rupeavat näkymään?
- Ainakin Scneiderin poissaolo näkyy. Aina kun mies on ollut pelistä pois, Kerho on hävinnyt! Laamasen peli oli tänään sekaisin, koska pari puuttui. Hyökkäyspelissäkin tämä poissaolo tuntuu näkyvän. Toivottavasti David toipuu pian.
- Sprukts, Laitinen ja Rämö Kerhon selkeästi parhaat
- Viitaluoma pelaa aivan käsittämöttämön paljon ratkaisuhetkillä
- HPK:lla ratkaisuhetkillä kolmannen erän alussa tiukassa paikassa Sailio-Wirtanen-Pehu-Ruohola vastaan Viitaluoman kenttää. Hieno peluutus! Voi sitä pyöritystä Kerhon päädyssä. Täydellinen ihme ettei tullut maalia.
- Immonen rankkarivetäjksi. Oliko se vittuilua yleisölle vai Laitiselle (sille huonommalle). Ensi kerralla rankkarijärjestys Korkeavuori - Hietanen - Laitinen?
- Halusiko HPK - Jalonen ja/tai pelaajat voittaa tänään?
- Jyrki Louhen kenttä oli surkea.
- Janne Lahti ei kuulu ykköskenttään.

* Tommi Laitinen - Voisiko joku kirjoittaa selkääni "Anteeksi, että olen täällä tänään"?
* Tommi Laitinen - En katsele peliä.
* Tommi Laitinen - Katselen pilliin.
* Tommi Laitinen - Viheltää kolme jäähyä SaiPalle, sitten tuli kiintiö täyteen. En uskalla puhaltaa lisää, ellen anna Kerholle jäähyä välissä.
* Tommi Laitinen - Joku jäähylle, päättäkää ite!
* Tommi Laitinen - Pidän palaverin. Jäähyt menee oikein ja yleisö voi käydä sillä välin kusella tai kahvilla.
* Tommi Laitinen - Kilautan kaverille.
* Tommi Laitinen - Kaveri makaa kulmassa. Kyllä vastustaja sen kai on kaatanut.
* Tommi Laitinen - Antakaa mulle lisää helppoja pelejä! Saattaapi olla, että kuumassa kamppailussa voisi tulla jokunen virheliike...

- HPK ei hävinnyt tänään Tommi Laitisen takia!!
- SaiPa pelasi hyvän vieraspelin, onnea pisteistä!
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Morrow10 kirjoitti:
Taitavat maistua nuo kaksi pistettä aikas hyvältä siellä itärajalla... .

Pääkaupunkiseudulla asun, mutta pisteet todellakin maistuvat! Muutenkin lämmittää mieltä, koska on tässä tilanteessa helppo kuittailla ottelun jälkeen "mitäs minä sanoin?" :D

Skydelle ja Kokolle kauden ekat, hienoa! Skyttä tosiaan vaeltanut varjojen mailla tällä kaudella, kumminkin yhdeltä kaudelta tässä pari vuotta takaperin saalistetut 16 häkkiä. Mukava myös kuulla, että puolustus on toiminut ja Kerholaiset laskettiin maalipaikoille 4 kertaa! Yleensä aikaisempina vuosina on sormet ja varpaat loppuneet kesken paikkoja laskiessa..

Ja vielä Kerho-faneille pyyntö - Voisiko joku kertoa mitä tuossa hässäkässä, josta Vihkolle tuomittiin 2+2, tapahtui? Jotain elämää suurempaa nyrkinheilutusta vai urpon päätuomarin hätäilyä ja ylireagointia?
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Siinä Vihko jotenkin päätyi Rämön syliin ja jäi vähän nuhjaamaan. Pieni torikokous saatiin aikaan mutta ei mitään mullistavaa. Laitinen pisti pari äijää boksiin ja sai jäähytkin päätettyä parin minuutin miettimisen jälkeen.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Swift kirjoitti:
Ja vielä Kerho-faneille pyyntö - Voisiko joku kertoa mitä tuossa hässäkässä, josta Vihkolle tuomittiin 2+2, tapahtui? Jotain elämää suurempaa nyrkinheilutusta vai urpon päätuomarin hätäilyä ja ylireagointia?

Aika normaali tilanne jossa hyökkääjä ajautui päin maalivahtia. Omasta mielestäni Rämö oli se, joka teki kärpäsestä härkäsen, mutta eipä tämä 2+2 Vihkolle yllätä koska tuomarina Tommi Laitinen saattoi tänään tehdä aivan minkälaisia ratkaisuja tahansa.

On erittäin ikävää että tuomareista pitää koulia miehiä SM-liigassa eikä alemmilla sarjatasoilla.

Jalosen Jukan mielestä Schneiderin aivotärähdys ei liene mikään viikkojen poissaolon paikka, mutta tuntui ylipäätään suhtautuvan sairaslistaan sillä asenteella että se kuuluu lääkäreille, hän peluuttaa terveitä ukkoja.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
tommilin kirjoitti:
Aika normaali tilanne jossa hyökkääjä ajautui päin maalivahtia. Omasta mielestäni Rämö oli se, joka teki kärpäsestä härkäsen, mutta eipä tämä 2+2 Vihkolle yllätä koska tuomarina Tommi Laitinen saattoi tänään tehdä aivan minkälaisia ratkaisuja tahansa.

Niinpä normaali tilanne, aivan!
Mutta, taas yllättäen Vihko asialla ja veskarin päälle. Koskahan jätkä saa kunnolla pataansa ja ottaa opiksi? Veikkaan, ettei mene montaa peliä tähän episodiin.

Viime vuonna hermostui myöskin Kerhon pelaava kassari kyseiselle "loppuunastiajavalle ärsyttäjälle". Surullisen kuuluisa tilanne muuten!

Eilisessä pelissä toisessa erässä toistui usein Mälkiän pelityyli-muutosohje, koko ajan painetta Kerhon maalille ja yritetään häiritä sitä kassaria!
Ja kyllä sitä yritettiinkin ajella loppuun asti useaan otteeseen.
Turha kiistää, "minä näjin"!

Mutta tuntui maistuvan nuo kaksi pistettä keltapaidoille, ilo oli aitoa pelin päättyessä jäällä joukkueen kesken.
Olikohan niillä jotain paineita? =)
Kiva oli taas hävitäkin, ilman turhia selittelyitä!
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Kerhohan näyttäs olevan tällä kaudella lähes viime kauden veroinen näissä rankkarikisoissa=)

Runkku Vihko ajanu taas veskaa päin. Joku vois kouluttaa sitä välillä, ritaripaidoista ei sellaista näytä löytyvän.
 

D.O.C.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Immonen kyllä saatteli Vihkon päin Rämöä

eipä siinä Vihko paljon mitään voinut... Kova yritys maalin suuntaan ja Immonen nojas kylkeen samalla voimalla, ei Vihko päässyt Rämön ohi vaikka olisi yrittänytkin. Olisiko sitten ajanut itsekseen päin molaria, on eri juttu...?
Olutta ja menyttä, olihan ainakin yksi mielenkiintoinen tapahtuma pelissä ja Laitinen pääsi opettelemaan miten eri rangaistukset näytetään toimitsijoille.
Mielenkiintoinen heebo tämä tuomari kaiken kaikkiaan!

Siitä Immosen rankkarista: veto oli huomattavasti parempi kuin monella ns. ykkösrankkariyrittäjältä ja minusta oli hienoa, että näille oudommillekin rankkarin ampujille annetaan mahdollisuus! Eihän sitä moni meistä tiedä, kuinka jotkut Pehut tai Wirtaset vetää rankkareita harjoituksissa ja porukassa voi olla sellasta taitoa, josta me ei tiedetä mitään. Vai käykö täällä kirjoittavista moni katselemassa kertsin harjoituksia (pääseekö sinne yleensä millään?)? Jotenkin Jalosmaista vetää Immonen sinne ekaks ja ihan ok!

Kaiken kaikkiaan kauden huonoin peli kerholta ja kyllä siinä oli latautumisessa ja asenteessa vikaa sekä sekoitetut ketjut. Yksi piste sellaisella pelillä oli säälipiste. Laamaselta tosi huono ilta! Eikä siellä kyllä moni muukaan loistanut! Huomenna uudet kujeet ja uusi asenne... ja kolme pistettä lisää.
 

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Swift kirjoitti:
Ja vielä Kerho-faneille pyyntö - Voisiko joku kertoa mitä tuossa hässäkässä, josta Vihkolle tuomittiin 2+2, tapahtui? Jotain elämää suurempaa nyrkinheilutusta vai urpon päätuomarin hätäilyä ja ylireagointia?


Ainakin siitä heti maalin takaa katsottuna Vihko ajautui Rämön eteen ja jäi siihen lepäilemään. Omiin silmiin näytti ettei ollut mitään yritystä nousta, jolloin Rämö kutsui torikokouksen koolle. Eli olkoon syytä kummassakin pelaajassa ainakin tämmöisen tietämättömän ihmisen silmin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Eipä tullu yllätyksenä tuo lopputulos, etenkin kun Schneider oli poissa. Ei noilla puolustajilla voi pelata tasapainoista ottelua. Kahdessa ensimmäisessä parissa oli kaksi junnua. Noh, voittihan se JYP eilen aika junnu-joukkueella, mutta heilläkin taisi olla enemmän liigatasoisia puolustajia riveissään kuin Kerholla. Tämä puolustuksen tilanne ei välttämättä olisi vaikuttanut niin paljon peliin, jos vastassa olisi ollut joku muu joukkue - SaiPalla kun on näitä nopeita pelaajia ja en tästä syystä ollenkaan ihmettele, että juuri Viitaluoman ketju oli eilisessä pelissä niin hyvä.

Turha tässä on kuitenkaan mitään selitellä. Yksi piste tuli kuitenkin ja tärkeintä on se, että saadaan (toivottavasti) se "ykköskokoonpano" kohta jäälle.

Ai niin - joku tuossa mainitsi jotain Kerhon mikkihiiri pelaajista ja kuinka eivät pärjänneet isojen pakkien kanssa. Kysymys kuuluukin - olisiko sittenkin pitänyt tarjota Beaudoinille loppukauden kattavaa pahvia?
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Bliz kirjoitti:
Siinä Vihko jotenkin päätyi Rämön syliin ja jäi vähän nuhjaamaan. Pieni torikokous saatiin aikaan mutta ei mitään mullistavaa. Laitinen pisti pari äijää boksiin ja sai jäähytkin päätettyä parin minuutin miettimisen jälkeen.
Tästä tilanteesta haluaisin nähdä videon, ennen kuin ryhdyn kommenttejani jakamaan. Pystyisikö KerhoNet auttamaan?
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Olen tässä koettanut miettiä, että milloin SaiPa on voittanut viimeeksi HPK:n Rinkelinmäellä? Jos mitään harjoituspelejä ei oteta huomioon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös